Hellerup Øjenklinik レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg fik i november 2023 skiftet begge mine linser grundet grå stær med fantastisk resultat. To gange har det være nødvendigt at få behandling for efterstær. Jens Østergaard og hans team på Hellerup Øj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvor kan man finde så fantastisk team - Hellerup øjenklinik 🙏 hele teamet - fra man trådte ind ad døren til du gik ud, uanset om det var sekretær, optiker, sygeplejerske eller øjenlæge så bliver man... もっと見る

5つ星のうち4の評価

God information og behageligt sted. Personalet gav sig god tid til at forklare. Dejligt det var lægen som hentede og fulgte en ud. Det eneste minus var der ikke var noget vand/andet til rådighed, m... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Var ikke forinden orienteret om, at jeg ikke måtte have kontaktlinser på, da jeg kom, men det blev jeg så belært om. Hos øjenlægen, som ikke præsenterede sig…, men som ikke var Jens Østergaard (som... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg vil gerne sige tusind tak for en…

Jeg vil gerne sige tusind tak for en særdeles god og vellykket behandling. Tak for god information under forløbet og selve operationen. Meget kompetente personer og i særdeleshed øjenlægen. Jeg havde fået klinikken anbefalet af en god ven og jeg vil også varmt anbefale klinikken til andre.

2020年1月5日
5つ星のうち5の評価

Jeg er lige blevet opereret for Grå…

Jeg er lige blevet opereret for Grå Stær på begge øjne. Det er gået så fantastisk og jeg kan se helt klart igen.
Alt ialt en dejlig oplevelse i gode og trygge rammer. God information, både under operation og efterfølgende kontrol.
En stor, stor tak til Jens for veludført operation og tak til det øvrige personale, som var så hjælpsomme.
Jeg kan varmt anbefale Hellerup Øjenklinik.

Lone Veidorf

2019年12月6日
5つ星のうち4の評価

God information og behageligt sted

God information og behageligt sted. Personalet gav sig god tid til at forklare.
Dejligt det var lægen som hentede og fulgte en ud.
Det eneste minus var der ikke var noget vand/andet til rådighed, mange kommer langvejs fra og forundersøgelsen varede nogle timer, så en kop kaffe ville have gjort underværker

2019年11月23日

Opereret for grå stær

Jeg har fået et fantastisk syn igen og brillefrihed, efter grå stær operation hos Jens Østergaard og hans søde personale, dette sted kan varmt anbefales.

2019年11月19日
5つ星のうち1の評価

useriøs øjenlæge

Desværre tog øjenlægen mig ikke seriøst. Efter gentagne henvendelser og besøg affejede han mine gener som værende pga hormonelle forandringer / graviditet. Han undersøgte mig kun meget, meget hurtigt.
Efter første besøg hos anden øjenlæge blev jeg henvist til akutmodtagelsen med mistanke om nethindeløsning! Nu er jeg allerede, dagen efter, laseropereret i begge øjne.

2019年11月19日

meget dygtig øjenlæge

meget dygtig øjenlæge, har fået grå stær operation på begge øjne, under operationen blev alt forklaret. God kontrol efter operationerne, kan varmt anbefale denne klinik. Yderst kompetent øjenlæge og hans personale.

2019年1月26日

Super skarp øjenlægeklinik

Blev modtaget kompetent af medarbejder i receptionen.
Fik herefter tjekket min fremskredne nærsynethed omhyggeligt og kompetent. Alt blev udført i smagfulde omgivelser med hvad der ligner det nyeste udstyr.
Giver min bedste anbefaling.

2019年1月4日

Operation for grå stær

Det har bare været en fantastisk oplevelse. Jeg har været afhængig af briller fra jeg var 3 år gammel, og nu er jeg 72 år gammel og ser kniv skarpt uden briller efter operationen, og det er både på kort og lang afstand. Det tog mig lang tid at tage mig sammen til at få det gjort. Jeg var meget nervøs, men det var der absolut ingen grund til at være. Jeg har været i de bedste hænder hos Jens Østergaard og hans team. Der hersker virkelig en behagelig og professionel atmosfære på klinikken. Jeg er bare så glad. Stor tak til Jens Østergaard og hans dygtige team. Det var virkelig det værd.

Kirsten Johanne Kam Vangede

2018年8月25日

Opereret for grå stær

Opereret for grå stær, begge øjne. Rationel, professionelt og meget trygt.
Dygtig læge, professionelt og behageligt personale. Der er en behagelig og venlig atmosfære i klinikken. Man føler sig i sikre hænder, - kan varmt anbefales.
Poul Kofoed

2018年5月4日

2x5 STJERNER

10 Stjerner 5 pr øje.Fantastisk prof. behandling

Grå stær operation på begge øjne, af et yderst kompetent og højt kvalificeret behandling lige fra forundersøgelse til operation og efterfølgende kontroller af overlæge Jens Østergaard, hans sygeplejerske og klinikassistent.
Jeg kan varmt anbefale Hellerup Øjenklinik til andre.

F.Langhorn

2017年11月1日

En helt ny verden

En helt ny verden.
Har fået en fantastisk behandling af hele personale i Hellerup øjenklinik, og i særdeleshed af Jens Østergaard.
Han har med stor kyndighed opereret mig for Grå stær. Et indgreb på 15 minutter, som har ændret hele verden for mig. Tak for det!

2017年9月8日

Et fantastisk nyt syn

Helt overvældende - operation for grå stær. Jeg skyder med bue og pil - derfor var venstre øje det første, der skulle laves. Fik hurtigt tider til begge øjne - andre steder skulle jeg venter 2-3 mdr. Meget venlig behandling - dejlig lys og hyggelig klinik.
Operationen af venstre øje tog ca. 1/4 time, og efter 6 timer havde jeg klart syn - det føltes som om en 100 watts pære blev tændt - nye klare farver - fantastisk. Til aften kunne jeg se TV uden briller - kunne dog ikke læse undertekster...... men det kunne jeg næste morgen, og det var nu ikke nødvendigt at bruge mine briller +5,5 mere - kan do ikke læse helt små bogstaver på min mobil, men en billig læsebrille har klaret problemet. Til kontrollen havde jeg læst tidspunktet forkert, så jeg kom 2 timer for tidligt - der var ingen sure miner på klinikken - på 2 min. blev jeg venligt ledt ind til kontrol - fantastisk - andre steder ville man måske have rystet på hovedet og sagt, at aller tider var besat. Hatte af - jeg vil gerne give klinikken 2 x 5 stjerner.
Venlig hilsen
Per Toft-Dallgaard
Thorsvej 55
4300 Holbæk

2017年8月21日
5つ星のうち5の評価

Kompetent og højt kvalificeret behandling

I forbindelse med en grå stær operation på begge øjne modtog jeg en yderst kompetent og højt kvalificeret behandling lige fra forundersøgelse til operation og efterfølgende kontroller af overlæge Jens Østergaard, hans sygeplejerske og klinikassistent. Der var altid tid til spørgsmål og uddybende svar.

Det har været en rar og god oplevelse at komme på Hellerup Øjenklinik, aftaler blev overholdt til tiden og der herskede en rar atmosfære og en meget venlig betjening fra personalets side.

Jeg kan varmt anbefale Hellerup Øjenklinik til andre.

2016年1月11日

Super behandling

Super god atmosfære, sød og venlig klinikassistent (sekretær), jeg er lige blevet opereret for grå stær på begge øjne, jeg var meget nervøs ved at skulle opereres, men faldt lidt til ro efter en pille, men kunne slet ikke slappe af under operationen, øjenlæge Jens Østergaard var venlig og gjorde alt for at jeg skulle slappe af, da andet øje skulle laves fik jeg en ekstra pille hvilket var super godt.
Alle på klinikken er meget dygtige både sygeplejersken øjenlægen oh klinikassistenten.
Resultatet af min operation var over alt forventning, 100% syn på højre øje kunne læse den mindste skrift ved synsprøven og den næstmindste skrift med venstre øje.
Alt forløb i rolige omgivelser, efterkontrollen var grundig.
Det var i det hele taget en god oplevelse, en stor tak til Jens Østergaard og hans søde klinikassistent .
Stedet kan bestemt anbefales.😄👀

2015年12月27日
5つ星のうち5の評価

Øjenklinik med behandling af høj kvalitet i en behagelig atmosfære

Fra første undersøgelse af grå stær på begge øjne til operation og efterfølgende kontrol har jeg fået en kompetent og højt kvalificeret behandling af overlæge Jens Østergård, der har bevirket at min syn som 73 årig er gået fra at være i nærheden af grænsen for at måtte køre bil til at blive det 100% syn jeg havde som ung.
Den behandling jeg har fået har været alle pengene værd.

2015年12月9日

Trustpilot エクスペリエンス