ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helles Rideudstyr er et supergodt bekendtskab. Det er let at finde tingene pÃ¥ hjemmesiden, trods det store udvalg. Levering sker fra dag-til-dag. Der ligger endda en returseddel, hvis det skulle vÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tusind tak for super god service. Nu har jeg handlet rideudstyr nogle gange i andre butikker, men denne gang skulle Helles Rideudstyr besÞges. Hold op en god vejledning, sÞdt personale og god ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min foretrukne rideudstyrsbutik. Har aldrig haft problemer af nogen art. Er kommet til at kÞbe udstyr for smÃ¥t eller stort flere gange - og har hver gang fÃ¥et byttet varen uden problemer. Jeg synes, d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- info@hellesrideudstyr.dk
- www.hellesrideudstyr.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
11/10 oplevelse hver gang
Jeg er kommet i Helles Rideudstyr i alt den tid jeg har redet, og jeg var der igen i dag. Utrolig sÞdt og hjÊlpsomt personale, de er allesammen en 11/10. Jeg har lang vej at kÞre, men jeg handler kun i Helles fordi der ved jeg altid hvad jeg fÃ¥r og man gÃ¥r derfra med et smil. KÊmpe anbefalingð¥°
Altid god service
Altid god service og smileden personale. Et besÞg vÊrðŽ
God oplevelse
God oplevelse, bestemt ikke sidste gang jeg kÞber der

Perfekt handel
FÞrste fang jeg handlede der, absolut ikke den sidste.
Lyn hurtig levering og god kvalitet

Så sÞde derinde
SÃ¥ sÞde derinde, godt udvalg og god service ð

Helles Rideudstyr ããã®åç
En fantastisk betjening angÃ¥ende kÞb afâŠ
En fantastisk betjening angående kÞb af ny De Niro ridestÞvler på bestilling samt opmåling så de passer 100 procent. Tak
Bedste anbefalinger
Bedste anbefalinger, servicen er i top, absolut intet at komme efter!
Helles rideudstyr er en fantastiskâŠ
Helles rideudstyr er en fantastisk butik at handle i. De er meget kunde mindet. De har kvalitets udstyr i alle prisklasser. Og et stort udvalg i udstyr til bÃ¥de. Heste. Hunde og mennesker ðð kan kun anbefales dem til alle.
Måske man skulle kikke på kvaliteten
Har kÞbt nogle ridebukser , korte ridestÞvler samt ridestÞvler , har vÊret så uheldig med det hele, blev dog noget skuffet da min datters ridestÞvler gik i stykker efter kun 5 måneder og det nÊrmest var et bÞvl at jeg ville ha dem lavet, fik pÊnt fortalt at jeg havde jo fået det andet byttet og der var forskel på garanti og reklamation så jeg kunne jo ikk blive ved , hmm selvfÞlgelig skal tingene da laves/byttes. De blev så lavet, men vi måtte så også vente nogle uger og måtte så melde fra til stÊvner og undervisning , jeg syntes ikke man kan lade sine kunder gå så langtid uden udstyr. Ellers skal man måske kikke lidt på kvaliteten af det man sÊlger.
Men sjovt nok så var jeg den fÞrste som havde vÊret udsat for at nitter faldt af stÞvlerne , men har hÞrt fra flere rideudstyrsforretninger at de har også haft bÞvl med dem og vil faktisk ikke anbefale dem.
Men er glad for der er kommet styr pÃ¥ det hele nu og hÃ¥ber at der ikke bliver mere. ððŒ
De bedste tilbud
De bedste tilbud, herligeste live og super service.... man kan kun blive i godt humÞr
En lille ting nÃ¥r GLS pakke shop pÃ¥âŠ
En lille ting når GLS pakke shop på Kvaglundvej er fyldt kan i så ik fra be at de leveres på Amagervej for han kyler folks pakker når man henter der var glad for det bare var en showshine da han kylede min pakke
Fin butik
God butik, de har en stor del af de produkter man skal bruge. Deres personale er altid hjÊlpsomme og imÞdekommende.
Hurtig levering, god pris
Bestilte varen fredag eftermiddag og kunne afhente sÞndag i pakkeshop. Fik en god pris til Black Friday, super tilfreds!
Super oplevelse - igen
Endnu engang en super oplevelse. Hurtig svar/hjÊlp over mail og jeg kunne bestille min vare. Kort efter var min vare pakket og klar til at blive sendt og allerede dagen efter lÃ¥ den i pakkeshoppen ð Produktet levede helt op til forventningerne.
Vender helt sikkert tilbage ð
Helles Rideudstyr
Helles Rideudstyr, lÊkker ting på deres live aktioner og deres service er i topklasse.
Altid sÞde, sjove og med smil og glÊde.
Kan helt klart anbefales, fÞlg dem på Facebook og Instagram
Live salg/auktioner er guld
Live salg/auktioner er guld. Det er simpelthen super fedt med live salgene, rigtig mange fantastiske tilbud... kÞbte en bluse på live salg og en anden bluse. Under en halv time efter var min ordre pakket og på vej. Det er bare mega god service
Kan stÊrkt anbefale Helles Rideudstyr
Kan stÊrkt anbefale Helles Rideudstyr. Jeg bestilte noget på deres hjemmeside og kunne 5 min efter allerede hente ved butikken. Butikken er lukket pga Covid-19, man kan kun derfor bestille og hente.
Super sÞde piger og lÊkre varerð
Hurtig levering og god service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ