HELP Försäkring レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag fick kontakt med Help genom Vårdförbundet. Jag prenumererar varje månad till en liten kostnad. Jag har fått oerhört bra hjälp och fint bemötande. Jag gjorde en Framtidsfullmakt med jurist. Proffs.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Väldigt smidiga att ha att göra med. Detta är andra gången jag nyttjar denna försäkring. Snabba korrekta svar, och dokumenten de tagit fram är väl användbara. Rekommenderas verkligen.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Sofie är en snabb, hjälpsam och kunnig jurist som hjälpte mig med exakt vad jag behövde. Hon var tydlig och smidig under hela processen. Kan varmt rekommendera dem!

企業情報

1. 保険会社
  2. ・
  3. 法律サービス

当該企業による記述

HELP erbjuder privatpersoner och företag juristhjälp genom olika försäkringslösningar. Genom att samarbeta med olika företag, förbund och försäkringsbolag gör vi juridik tillgänglig för alla och skapar därmed ett mer rättvist och hållbart samhälle.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 73件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Som många andra har skrivit här så har…

Som många andra har skrivit här så har denna försäkringen skickats till mig med Kommunal som medpart. Lockar med tre gratis månader och man måste aktivt själv logga in på deras sida för att tacka "nej" annars fortsätter försäkringen och kostar 45 kronor per månad. Hade jag inte läst genom ordentligt och bara kastat iväg brevet, så hade jag varit fast i något jag överhuvudtaget inte vill ha! Så här får det inte gå till! Har tackat "nej" på deras sida och tagit även skärmdump på det om det skulle behövas i framtiden.

2026年8月27日

HELP Försäkring からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Precis som du skriver går det att avböja försäkringen via Min sida. När du har gjort det registreras ditt avböjande och någon faktura skickas inte.

Vi vill också förtydliga att du inte blir betalningsskyldig automatiskt efter de tre kostnadsfria månaderna. Om försäkringen inte har avböjts skickas en faktura, men om den inte betalas avslutas försäkringen.

Vi tar med oss din feedback kring hur erbjudandet kommuniceras och hur vi kan göra det ännu tydligare.

5つ星のうち1の評価

Dom öppnar kundservice på telefon kl 9…

Dom öppnar kundservice på telefon kl 9 jag ringde prick 9 fick då plats 1 i kön. Efter 20 min kom jag fram och då kommer jag fram till växeln. Jag ville avsluta mitt konto och får då reda på att dom kommer ringa upp mig under dagen eller när dom har tid

2026年8月26日

HELP Försäkring からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du fick vänta så länge trots att du ringde direkt när kundservice öppnade och att ditt ärende inte kunde hanteras direkt när du kom fram.

Så långa väntetider förekommer inte hos oss, och vi tror att det måste ha uppstått något tekniskt fel i vårt telefonsystem. Vi är ledsna över att det drabbade dig och kommer att undersöka vad som kan ha hänt vid det aktuella tillfället.

Vi hoppas att du därefter fick den hjälp du behövde med ditt ärende.

Vi fick viktiga råd!

Vi fick viktiga råd och perfekt guidning av Sara när vi skulle skriva både testamente och framtidsfullmakter. Hoppas fler fackförbund ger sina medlemmar denna förmån!

2026年7月14日
5つ星のうち1の評価

Varning och överklagan av avslagsbeslutet

Vill varna alla blivande kunder för att ens tänka på att aktivera juristförsäkringen genom HELP Försäkring som använder sig av karenstiden och har egna tolkningar av begreppet "uppkommen skada" som strider mot vedertagen handläggning och de allmänna principerna. HELP upprättar egna försäkringsvillkor som förbjuder mig som deras kund att gå på det obligatoriska informationssamtalet hos familjerätten i det fall jag vill ha deras hjälp att lämna in en stämningsansökan eller ställa krav på motparten. Det datumet jag går på informationssamtalet används hos HELP som bevis för redan uppkommen skada, något som är juridiskt sett nonsens. Tolkningen av detta begrepp är extremt snäv och givetvis till bolagets fördel.
Jag kan bara föreställa mig vilken "juridisk hjälp" HELP jurister hade erbjudit mig om jag råkat kvalificerar mig för deras hjälp som handlar om att hålla ner samtliga kostnadsposter för bolaget.
Att sedan i telefonsamtalet då jag delges avslagsbeslutet erbjuda mig möjligheten att överklaga och på så sätt tillförsäkra mig ärendets översyn av HELP:s seniora jurist är på snudd till oförskämt, om än juridiskt korrekt.
Kan jag anses ha inkommit med överklagan eller önskas denna handling mindre publikt?
Hoppas att Ni bedömer att överklagan inkommit i rätt tid.
Vänligen
Victoria Carlemalm

2026年7月13日

Hej Victoria,

Tack för att du hör av dig!

När HELP bedömer om ett ärende omfattas av juristförsäkringen utgår vi från försäkringsvillkoren och omständigheterna i det enskilda ärendet. Om bedömningen är att ärendet inte omfattas får kunden ett avslagsbeslut med information om möjligheten att överklaga.

En överklagan innebär att ärendet prövas på nytt av klagomålsansvarig jurist på HELP. Syftet är att säkerställa att beslutet och tillämpningen av försäkringsvillkoren har bedömts korrekt.

Vi uppfattar ditt meddelande som att du önskar överklaga avslagsbeslutet och kommer därför att hantera det som en överklagan. Du behöver alltså inte skicka in någon ytterligare handling för att överklagan ska registreras.

När den nya prövningen är genomförd får du besked om resultatet.

Vänliga hälsningar

Engagemang

Min jurist Damian var mycket engagerad i mitt ärende. Han förstod min förtvivlan fullt ut. Vi fick igenom ärendet till viss del så jag slapp dubbel fakturering på bredband och lyckades flytta fram nytt startdatum. Hade helst velat slippa bolaget helt, men jag nöjd med slutresultatet och engagemanget från juristen 🙏

2026年7月8日

Låt mig vara!

De har nu informerat minst 3 gånger att jag har någon form av inkluderad juristförsäkring som jag INTE är intresserad av. Nu vill de att jag aktiverar autogiro eftersom jag ignorerat deras "om du inte betalar detta mister du...". Låt mig vara. Tack!

2026年6月18日

HELP Försäkring からの回答

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan upplevas som påträngande när du får flera påminnelser om ett erbjudande du inte är intresserad av.

Anledningen till att vi skickar påminnelser är att vi vill säkerställa att ingen missar möjligheten att ta del av erbjudandet. Juristförsäkringen erbjuds som en förmån via våra samarbetspartners och inleds med en kostnadsfri period innan eventuell fakturering startar. Samtidigt tar vi till oss din feedback som hjälper oss att förbättra hur vi kommunicerar framöver.

5つ星のうち5の評価

Har fått hjälp redan från början

Har fått hjälp redan från början, fått förslag av henne Sandra. Var med på video hos motparten,gjorde mig tuffare, vilket gjorde att det gick bra, saker som jag aldrig själv kommit på.känner nu att man fått ut något från facket, alla år man varit med där. Så när man pratar med andra postare, gamla och nya , så var med i facket för att få detta.Detta är creme de la creme

2025年10月20日
5つ星のうち5の評価

Från dag ett när jag kontaktade HELP…

Från dag ett när jag kontaktade HELP Försäkring fick jag tydlig information, professionellt stöd och ett väldigt fint bemötande. Genom hela processen har jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Det har alltid varit lätt att komma i kontakt och jag har fått snabb återkoppling vid frågor eller funderingar.

HELP:s hemsida har också fungerat väldigt bra där man enkelt kunnat följa sitt ärende och ha kontakt med sin jurist. Jag är väldigt tacksam för allt stöd och engagemang jag har fått.

2025年6月30日
5つ星のうち5の評価

Tvist mot solcells bolag (Nordpolen Energi AB)

Installerade solceller 2022/2023 via Nordpolen Energi AB. Besiktade anläggningen 2023-05. Framkom väldigt många stora brister. Nordpolen åtgärdade en del men utan dokumentation 2023-09. Försökte nå Nordpolen för att få dokument på vad som utförts men dom förhalade hela tiden och slutade med att dom inte längre återkopplade. 2024-10 anlitade jag HELP försäkring och dom var väldigt professionella och hjälpe mig i processen mot Nordpolen. Det hela drog ut på tid t.o.m 2026-05 då Nordpolen var i rekonstruktion nästan hela 2025. Men tack vare HELP fick jag till sist ut ca 25% vad vi yrkade på. Och ert bara på grund av att Nordpolen förhalade allt innan rekonstruktionen. Så på grund av rekonstruktion reglerna så kunde jag inte få ut mer än 28% av det yrkade beloppet.

Så HELP skötte allt super och jag rekommenderar starkt att ha en försäkring hos dom för att enkelt kunna få hjälp mot tex företag så som Nordpolen Energi AB som inte sköter sig mot kunderna.

2026年5月19日
5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig jurist jag hade

Mycket trevlig jurist jag hade, det var nog mer jag som var lite seg 🤪. Känns ju lite amerikanskt nu när man kan säga att "jag får nog kontakta min advokat om detta "
Hoppas man slipper nyttja er för mycket men känns tryggt att ha er i åtanke för rådgivning och ev hjälp.

2026年5月7日

Trustpilot エクスペリエンス