äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TillvÀxtstöd hjÀlper svenska företag att hitta och söka statliga stöd och EU-bidrag som passar deras verksamhet, investeringar och utvecklingsplaner. MÃ¥nga företag gÃ¥r varje Ã¥r miste om finansiering eftersom regelverken Àr omfattande, informationen Àr utspridd och ansökningsprocesserna krÀver bÃ¥de tid och specialistkunskap. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra vÀgen frÃ¥n möjlighet till beviljat stöd enklare, tydligare och mer tillgÀnglig. Vi börjar med att analysera företagets förutsÀttningar och matcha verksamheten mot aktuella stödprogram. Om det finns relevanta möjligheter hjÀlper vÃ¥ra handlÀggare, ekonomer, skattejurister och samordnare till genom hela processen â frÃ¥n bedömning och underlag till formulering, ansökan och uppföljning. Kunden fÃ¥r en tydlig kontaktvÀg och slipper sjÀlv bevaka komplicerade krav, handlingar och tidsfrister. Vi arbetar bland annat med olika statliga tillvÀxtstöd samt olika svenska och europeiska bidrag. Varje Àrende bedöms utifrÃ¥n företagets faktiska situation, och all information hanteras konfidentiellt i enlighet med gÀllande dataskyddsregler. Den inledande analysen Àr kostnadsfri och utan förbindelse. Om företaget inte kvalificerar sig fÃ¥r kunden tydlig Ã¥terkoppling. TillvÀxtstöd tar endast betalt nÀr ett stöd faktiskt beviljas, vilket innebÀr att företaget inte betalar nÃ¥gon avgift om ansökan inte leder till finansiering. TillvÀxtstöd Sverige AB finns för företagare som vill investera, utvecklas och vÀxa men som vill ha professionell hjÀlp att navigera bland tillgÀngliga alternativa finansieringsmöjligheter. Vi kombinerar specialistkompetens med personlig service och ett strukturerat arbetssÀtt för att göra ansökningsprocessen sÃ¥ smidig som möjligt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supersmidigt
Supersmidigt! Fick pengar som jag inte visste att jag hade rÀtt till. Rekommenderar!

TillvÀxtstöd ããã®åç
Enkelt och bra fick vÀnta lite innanâŠ
Enkelt och bra fick vÀnta lite innan beslutet kom men skönt med ett extratillskott i :)
Proffsigt och seriöst
Vi hade inte rÀtt till stöd i dagslÀget - men nu vet vi. Givet att TillvÀxtstöd bara tar en avgift om stöd beviljas, kostade det oss inget och jag slapp lÀgga massvis med tid på att undersöka våra möjligheter. Rekommenderas varmt.

Bra bemötande och smidigt
Bra bemötande och smidigt. Rekommenderas!!

TillvÀxtstöd ããã®åç
Fick ett bra bemötande och kÀnde migâŠ
Fick ett bra bemötande och kÀnde mig trygg i allt hela vÀgen från start till mål. Och var ju inte fel att dom kunde hjÀlpa mig att få tillbaka pengar :-)

Trevligt bemötande
Jag fick hjÀlp att leta fram olika stödâŠ
Jag fick hjÀlp att leta fram olika stöd som mitt företag kunde söka, det ansöktes och jag fick flera stöd utbetalda till företagets skattekonto.
Jag betalar en helt ok procent för jobbet dom gjorde åt mig och jag fick pengar jag annars aldrig skulle vetat om.
Ann-Christin Strömberg
Gripsholmsparkens blommor i Nyköping.

TillvÀxtstöd ããã®åç
Har arbetat hÀr och dem betalar inteâŠ
Har arbetat hÀr och dem betalar inte ut löner. JÀttebra idé att lura in medmÀnniskor på en gratis bidragskoll dÀr man i finprint har rÀtten att fakturera vilken summa som Àn genomförs. Rövare
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã