TillvÀxtstöd レビュヌ

2. 代替金融サヌビス
  3. 䌁業経営コンサルタント
  4. 法務局

圓該䌁業による蚘述

TillvÀxtstöd hjÀlper svenska företag att hitta och söka statliga stöd och EU-bidrag som passar deras verksamhet, investeringar och utvecklingsplaner. MÃ¥nga företag gÃ¥r varje Ã¥r miste om finansiering eftersom regelverken Àr omfattande, informationen Àr utspridd och ansökningsprocesserna krÀver bÃ¥de tid och specialistkunskap. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra vÀgen frÃ¥n möjlighet till beviljat stöd enklare, tydligare och mer tillgÀnglig. Vi börjar med att analysera företagets förutsÀttningar och matcha verksamheten mot aktuella stödprogram. Om det finns relevanta möjligheter hjÀlper vÃ¥ra handlÀggare, ekonomer, skattejurister och samordnare till genom hela processen – frÃ¥n bedömning och underlag till formulering, ansökan och uppföljning. Kunden fÃ¥r en tydlig kontaktvÀg och slipper sjÀlv bevaka komplicerade krav, handlingar och tidsfrister. Vi arbetar bland annat med olika statliga tillvÀxtstöd samt olika svenska och europeiska bidrag. Varje Àrende bedöms utifrÃ¥n företagets faktiska situation, och all information hanteras konfidentiellt i enlighet med gÀllande dataskyddsregler. Den inledande analysen Àr kostnadsfri och utan förbindelse. Om företaget inte kvalificerar sig fÃ¥r kunden tydlig Ã¥terkoppling. TillvÀxtstöd tar endast betalt nÀr ett stöd faktiskt beviljas, vilket innebÀr att företaget inte betalar nÃ¥gon avgift om ansökan inte leder till finansiering. TillvÀxtstöd Sverige AB finns för företagare som vill investera, utvecklas och vÀxa men som vill ha professionell hjÀlp att navigera bland tillgÀngliga alternativa finansieringsmöjligheter. Vi kombinerar specialistkompetens med personlig service och ett strukturerat arbetssÀtt för att göra ansökningsprocessen sÃ¥ smidig som möjligt.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Supersmidigt

Supersmidigt! Fick pengar som jag inte visste att jag hade rÀtt till. Rekommenderar!

2026幎6月17日

TillvÀxtstöd からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Simon! Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa dig att få del av stöd du hade rÀtt till. Tack för rekommendationen!

Proffsigt och seriöst

Vi hade inte rÀtt till stöd i dagslÀget - men nu vet vi. Givet att TillvÀxtstöd bara tar en avgift om stöd beviljas, kostade det oss inget och jag slapp lÀgga massvis med tid på att undersöka våra möjligheter. Rekommenderas varmt.

2026幎7月1日

TillvÀxtstöd からの回答

Tack för de fina orden, Douglas! Vi Àr glada att vi kunde ge er tydlighet kring era möjligheter utan att ni behövde lÀgga onödig tid på att sjÀlva undersöka allt. Tack för

Bra bemötande och smidigt

Bra bemötande och smidigt. Rekommenderas!!

2026幎7月28日

TillvÀxtstöd からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme, Pelle! Vad roligt att du uppskattade både bemötandet och att processen gick smidigt. Tack för rekommendationen!

5぀星のうち5の評䟡

Fick ett bra bemötande och kÀnde mig

Fick ett bra bemötande och kÀnde mig trygg i allt hela vÀgen från start till mål. Och var ju inte fel att dom kunde hjÀlpa mig att få tillbaka pengar :-)

2026幎7月28日

TillvÀxtstöd からの回答

Tack för din fina recension, Jonny! Det betyder mycket att du kÀnde dig trygg och vÀl bemött genom hela processen. Extra roligt att vi också kunde hjÀlpa dig att få tillbaka pengar.

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick hjÀlp att leta fram olika stöd

Jag fick hjÀlp att leta fram olika stöd som mitt företag kunde söka, det ansöktes och jag fick flera stöd utbetalda till företagets skattekonto.
Jag betalar en helt ok procent för jobbet dom gjorde åt mig och jag fick pengar jag annars aldrig skulle vetat om.
Ann-Christin Strömberg
Gripsholmsparkens blommor i Nyköping.

2026幎7月27日

TillvÀxtstöd からの回答

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme, Ann-Christin! Vi Àr vÀldigt glada att vi kunde hjÀlpa Gripsholmsparkens blommor att identifiera relevanta stöd och få ansökningarna hela vÀgen till utbetalning. Tack för ditt förtroende!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。