Hold jer vÊk Meget dÃ¥rlig oplevelse. Pengene trukket pÃ¥ min konto. Ingen varer leveret. Helsekost svarer ikke pÃ¥ mail. NÃ¥r man ringer fÃ¥r man telefonsvarer, og selv om jeg har lagt besked, ringer H... ãã£ãšèŠã
Ordre dato: ons. 09. september, 2015 Ventet toldmodigt. Men bukket under i sidste uge og efter min henvendelse blev den tÞrret af pÃ¥ at de havde problemer med deres IT "denne uge" som besy... ãã£ãšèŠã
Leverings-datoen for varen blev udskudt flere gange. Nu er det 2 1/2 uge siden jeg bestilte varen, og jeg har stadig ikke modtaget dem. Dog har de trukket mit kreditkort. Har forsÞgt utallige gange... ãã£ãšèŠã
Meget dÃ¥rlig oplevelse. Pengene trukket pÃ¥ min konto. Ingen varer leveret. Helsekost svarer ikke pÃ¥ mail. NÃ¥r man ringer fÃ¥r man telefonsvarer, og selv om jeg har lagt besked, ringer Helsekost ikke... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Helsekost.dk har et bredt udvalg af de mest seriÞse helsekost og kosttilskud, samt sÊrlige fÞdevarer med unikke egenskaber.
Kystvejen 64, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- ukendt
- kontakt@helsekost.dk
- www.helsekost.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service og hurtig afsendelse.
Billig/hurtig, tryg og prÊcis handel. Hver gang er der en lille pose slik med uden beregning. Til jul var der en lille hilsen med. (det varmer) Kan kun varmt anbefales.
Bare billigst ;-)
Stort udvalg, super billige varer og kanon hurtig forsendelse. Kan bestemt kun anbefales:
God og rel service
de er altid villige til at hjÊlpe ved problemer
Hurtig, billig, god :-)
Super service
Det er super nemt at bestille, mail om hvor langt ordren er, og jeg fik det dagen efter bestilling.
Billig helsekost
Klart et af de billigste steder at handle kosttilskud og naturmedicin. Havde siden vÊret lidt bedre bygget op med menuerne og sÞgefunktionen så det fungerede optimalt ville den sidste stjerne vÊre i hus.
god kundeservice
Man får hurtigt svar på, om varen er hjemme og er den det, sendes den omgående. Gode konkurrencedygtige priser
hurtig levering
billigt, hurtig levering, priser er inkl. levering.
Super service
Det er hurtigt, billigt og altid i orden. Ingen dikkedarer - det du bestiller - får du - hurtigt.
Co9
Utrolig flot service og behagelig kommunikation.
Havde fortrudt et kÞb. Sendte varen retur. BelÞbet blev straks tilbagefÞrt min konto. Inden da en meget venlig og behagelig kontakt via e-mail.
Bedste og billigste helsekost på nettet
Super hurtig levering - ingen ekstragebyrer i form af ekspedition og porto - og alligevel ligger priserne under sammenlignet med lignende der sÊlger helsekost på nettet.
KANON
Bestilte mandag...........fik det tirsdag. Det kan ikke vÊre bedre. Til ligemed billig og gratis fragt.......... Godt nytår
Super-duper--- igen !!
De bedste priser og lynhurtig levering, det er en fornÞjelse. Godt gået.
Super !!!
Lynhurtig respons på bestillingen pr. e-mail fra virksomheden. Varen kom dagen efter jeg bestilte. Varen var omhyggeligt emballeret. Priserne er sÊrdeles billige. Portofri levering i DK og ingen skjulte gebyrer.
super service
Lyn hurtige, bestilte torsdag og havde varene dagen efter super dejligt og hurtigt :o)
Nemt, Hurtigt, Billigt og Sikkert
Super Service og hurtig levering samt billigere en andre.
Også en del billigere end butikker - og så er alt fragtfrit leveret.
Kort sagt helt i top.
No title
De allerbedste anbefalinger ;-) Varerne jeg har kÞbt (Eye-Q) er de billigste jeg endnu har fundet - og afsendelse er hurtig og prÊcis.