Fup og svindel. Kan ikke anbefales. Pigerne/kvinderne fastholder en i håbet om at mødes,hvilket aldrig kommer til at ske ! Siden burde undersøges af forbrugerstyrelsen efter min mening. De stjæjle... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Svindlerside! Hele vejen igennem! Der er ikke andet end 'Underholdningsprofiler ' og skulle der være en enkelt reel bruger imellem, bliver tlf numre og mail adresser censureret væk. Svindel og hu... もっと見る
Den ligner til forveksling frækkesmkontakter som også kun prøver at få os dumme mænd til at svare. Hvert svar er penge i kassen. En mere er uartigflirt.com som har givet mig 270 henvendelser i min ma... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Det er ren svindel
Det er ren svindel
Man bliver ved med få mail selv om har bedt dem stoppe
skulle politianmeldes på stedet-basta
Det er kun falske profiler jeg har fået…
Det er kun falske profiler jeg har fået over 2000 mail af villige kvinder.Når man ville ses med en så var der vær gang en undskyldning hver gang ikke for at ikke at ses. De prøver at holde samtalen i gang med at skrive frækt. Når de havde et barn kunne de ikke huske om de havde en pige eller en dreng man ved da hvad ens barn er af køn. Så kan man se at det er blevet over sat på Google. Så hold jer væk fra den side af. Det eneste man får ud af det er at man spille en masse penge det gjorde jeg. Jeg kaldte mig Nikon. Jeg er der ikke mere. Er der en ægte profil så kan man ikke se det jeg har fået nøgen billeder og billeder af deres kønsdel man kunne ikke se om det var på den kvinde. Det er nok hente på nette.
Jeg har brugt masse af penge på den…
Jeg har brugt masse af penge på den side. Hver gang at jeg ville mødes med en så kom der alle mulige undskyldninger for at ikke at se. Når de havde et barn så var det en pige senere en dreng. Hvis man har et barn så ved man da hvad man har af børn. Så hold jeg langt væk fra den side jeg ved ikke om der er nogen ægte profiler jeg er ikke ramt på nogen.Så find jer er en rigtig datinge side. De skulle meldes for det er falske profiler jeg tro at man skriver med en mand.
hilsen Erik
det er ikke andet end svindel sådan…
det er ikke andet end svindel sådan nogen svin det er ikke andet end grådighed
modtaget 32016 emails
efter at ha modtaget 32016 emails af villige kvinder, kvinder som er 21 og med store bryster og som er jomfru ! kvinder som vil mødes her og nu ! kvinder som skriver tlf 2240xxxx skriv til mig via sms. kvinder som gerne kommer fra enten århus eller aalborg jeg fra sydsjælland ! kvinder uden arme og ben ja så er det jo ren underholdnings profiler ! har brugt i alt 0,0 kr
hvis man som mand søger bekræftelse af en kvinde så er det her man bliver bekræftet af en anden mand,
Overhovedet ingen reaktion andet end…
Overhovedet ingen reaktion andet end skriv flere beskeder og indbetal flere penge. Tror ikke der er en eneste ægte kvinde på den side.
Så blev jeg da lige smidt ud fra den side
Det drejer sig kun om at holde på folk så de indbetaler penge hele tiden. Så en lignende side med nøjagtig de samme profiler
Det er falske profiler der ikke…
Det er falske profiler der ikke eksisterer. Hold jer væk. Dem der sidder bag, er kyniske kolde svin, det kun vil stjæle jeres penge. De skulle have skåret deres kønsdele af med en sløv kartoffelskræller. Råddent at sådan noget svindel må finde sted i danmark. Politiet gør ikke en skid når de bliver anmeldt. Så smid pengene efter en hjemløs istedet, så de kan finde et sted at holde varmen.
Jeg slettede min profil i går den 29- 3. 2018 efter jeg havde brugt 200 kr.. Alligevel er der kvinder der skriver til mig derinde.
Der er hverken billede eller tekst på min profil mere. Så da jeg gik ind og så på min side fordi jeg fik e- mail om jeg havde besøg derinde i dag den 30-3. 2018. Var der 39 " kvinder " der havde skrevet til min tomme profil. Så spørgsmålet er : Har de kun slettet det for mig, så jeg ikke kan se min profil og tror den er slettet, mens kvinderne godt kan og punger ud på den? Det tror jeg. Hvorfor er den ellers ikke helt væk? Tror lige jeg opretter en falsk kvinde profil derinde, for at finde ud af om jeg har ret i deres svindel. Eller er det mest lovligt, hvis i gør det fra TrustPilot? Mvh. Michael Krøl.
Det er umuligt at få aftaler om dates…
Det er umuligt at få aftaler om dates herinde. Fake profiler en mass kontakter dig med erotiske tilbud og snyder dig til at fortsætte samtalerne med dyre credits
Det er en side hvor der ansatte der…
Det er en side hvor der ansatte der sidder og svar sexhungren kvinder og mænd. Med det en formål at få penge i kassen for det hollandske firma der står bag. Det er rigtig at 2 % for kontakt via Hemmeligflirt.com, men der stadig 98 % der kun bliver plukke for penge. Hvis en af brugerne opgiver sin mailadresse bliver vedkommende slette og det indbetalte beløb er tabt.
Hold da op for en FUP side
Hold da op for en FUP side, det kan ikke være lovligt!
Hold jer væk!! Det er udelukkende falskeprofiler derinde, som betales for at holde gang i brugerne så der kommer penge i kassen. Føj for pokker, det er klamt! og jeg har så meget lyst til at give bagmanden en tur, vil nogen være med?
det er rent fup der er ikke en eneste…
det er rent fup der er ikke en eneste profil der inde der er ægte og når man som jeg spør hvad det kan være den man skriver med har skrevet til en profil på en anden side jeg var medlem a tja så får man besked om at det ikke er en profil den man skriver med har lavet selv om der ordret står det samme... HOLD JER VÆK HER FRA
Jeg har ikke oplevet ar de piger jeg …
Jeg har ikke oplevet ar de piger jeg skrev med ville det de skrev.
Hemmeligflirt
Hemmeligflirt, er en ren svindler side. De piger som er der inde arbejder for dem, og tjener penge på at du som man skriver beskeder til dem. STOP MED AT BRUGE DENNE SITE, DEN ER FAKE!
Jeg fangede dem op til flere gange at ikke holde styr på deres fakta, med den person som se skriver med. Og jeg fandt 2 profiler med samme foto, men forskellige navne.
Så alle mænd stop bruge siden, de stjæler kun dine penge. Fejltagelse lært her, vigtigt kostet dyre penge.
Fake profiler
Svindlerside
Svindlerside! Hele vejen igennem!
Svindel og humbug, hele vejen igennem!
HOLD JER VÆK!!
Fup og fiduser
Fup og fiduser. Selv om jeg er 57, blev jeg bombarderet med 80 svar på et døgn fra smukke unge kvinder der ville have sex med en erfaren mand. Først prøver man jo at svare nogen af dem og finder snart ud af at de kun er interessered i at holde samtalen igang, så det koster kassen. Ved nærmere kig på deres forretningsbetingelser, skriver de så også at en del af brugerne er "underholdningsprofiler" altså fakeprofiler der bliver skrevet af ansatte i firmaet.......penge lige ud i luften og følelsen af at være til grin.
ADVARSEL
ADVARSEL - ADVARSEL.
Svindel og humbug. Det er værste pengemaskine, der findes. Vil fraråde alle mænd til at bruge siden.
Det er svineri ud over alle grænser at udnytte andre mennesker.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。