レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fup og svindel. Kan ikke anbefales. Pigerne/kvinderne fastholder en i hÃ¥bet om at mÞdes,hvilket aldrig kommer til at ske ! Siden burde undersÞges af forbrugerstyrelsen efter min mening. De stjÊjle... もっず芋る

Fup og fiduser. Selv om jeg er 57, blev jeg bombarderet med 80 svar pÃ¥ et dÞgn fra smukke unge kvinder der ville have sex med en erfaren mand. FÞrst prÞver man jo at svare nogen af dem og finder snart... もっず芋る

Svindlerside! Hele vejen igennem! Der er ikke andet end 'Underholdningsprofiler ' og skulle der vÊre en enkelt reel bruger imellem, bliver tlf numre og mail adresser censureret vÊk. Svindel og hu... もっず芋る

Den ligner til forveksling frÊkkesmkontakter som ogsÃ¥ kun prÞver at fÃ¥ os dumme mÊnd til at svare. Hvert svar er penge i kassen. En mere er uartigflirt.com som har givet mig 270 henvendelser i min ma... もっず芋る

1.5

1.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

lad vÊre, jeg gentager bare lad vÊre.

scam/snyd når man har lavet en profil så (hvis man kan finde det)under support delen lÊse at der kan vÊre (underholdningsprofiler) profiler du kan skrive sammen med men ikke fysisk mÞdes med, hvilket er 99,9999999% af de profiler der er på siden, og en besked koster mellem 8kr og 12kr altså per besked hvilket foregår ved et point system.
har fundet flere sider der bruger samme skabelon bare med Êndret navn og farver.

2018幎1月11日

Snyd og svindel

Snyd og svindel - et firma der lÊnser dig for penge medens du skriver og skriver, med kvinder du aldrig kommer til at mÞde. Kvinderne skriver at de bor tÊt på dig selvom de i deres profil har angivet at bo i en fjerntliggende by. I profilen står ikke ryger, men på foto står de med en cigaret i hånden. Profilen siger: ingen tatovering, men foto viser en kvinde m tatovering.
Hvis du trods dette vÊlger at prÞve Hemmelig Flirt, så find et foto af en flot fyr på nettet og brug det på din profil - du får stadig intet mÞde m en kvinde (chancen er umådelig lille). Du kan hurtigt bruge både 500, 1000 og 1500 kr på ingenting. Så tÊnk dig om. Og når du har fundet ud af at HF er scam, snyd og svindel, så rapporter det her på
Trustpilot
Bedste hilsener DavidSingle

2018幎1月3日

Giver Hemmeligflirt 5 stjerner

Giver Hemmeligflirt 5 stjerner udelukkende fordi jeg det er et 5 stjernet scam :)... Der er helt sikkert massere af mÊnd der falder pladask for det nr! Men come on forhelvede... Hvordan kan nogen tro at en masse piger er villige til at kontakte fremmede mÊnd med profiler uden billede eller tekst?

Det er jo åbenlyst tydligt at alle beskeder der modtages derinde er skrevet af den/de samme personer, og mit bedste gÊt er at det er mÊnd der har formuleret beskederne :D

Yderligere hvis du kigger på deres FAQ side, så skriver de jo helt åbenlyst at det er snyd og bedrag under 'Andre SpÞrgsmål';

- Hvilken type profiler indeholder denne webside?-
---- Denne webside indeholder reelle bruger profiler og underholdnings profiler. Underholdnings profiler er fiktive profiler, som ikke er tilgÊngelige for fysiske dates...

Brug jeres penge på de store velkendte sites, eller bedre endnu, kÞb en helvedes masse sprut og vÊlt ud i byen eller tilmeld jer arrangementer for singler eller lign.!

Desperate mÊnd er simpelhen for nemme at lokke penge ud af.. tillykke til hemmeligflirt for at score kassen på det! :D Jesus!

2017幎12月27日
自発的なレビュヌ

Den ligner til forveksling uartigflirt. com eller frÊkkesexkontakter

Den ligner til forveksling frÊkkesmkontakter som også kun prÞver at få os dumme mÊnd til at svare. Hvert svar er penge i kassen. En mere er uartigflirt.com som har givet mig 270 henvendelser i min mailboks 3 timer efter min oprettelse. Det skal siges jeg ikke har indlÞst nogen kredit.
Det kunne vÊre sjovt at forske i hvem der ejer domÊnerne.

2017幎11月18日
自発的なレビュヌ

Det vÊrste fup og svindel

Det vÊrste fup og svindel, og de er virkelig gode til det....
NÊsten alle profiler er opdigtede fup profiler, og det er umuligt at se det, men man finder ud af det når man prÞver at lave en aftale om at mÞdes, så sker der nÞjagtig det samme uanset hvilken profil man snakker med. Enden får man ikke noget svar, eller så skal der lige findes tid i kalenderen.... Eller så skal man lige lÊre hinanden bedre at kende fÞrst.... Og man får aldrig svar.
Jeg kan kun forestille mig at de mennesker der er bag disse profiler, kender overhovet ikke til samvittighed. Man skal virkelig have en modbydelig grim personlighed for at kunne snyde Êrlige folk på denne måde, som er ude for at finde kÊrlighed og venskab......

Hold dig for guds skyld vÊk fra denne side..!

2017幎11月9日

Ingen kontakt

Ingen kontakt. SÞde, skat, min ven sendes i flÊng over mails, men intet konkret eller bare et mÞde... Det er spild af penge... Gå til Thai massage i stedet for... Hvis man deler sin oplevelse med en kvinde, om hvordan det opleves derinde, så er man blot en man der intet forstår og blot er ude på sex, inden vi har skrevet sammen, hvad der absolut ikke er rigtig. Har skrevet utallige gange med mange forskellige og det virker som et spil.. Det er skriverier frem og tilbage...

2017幎11月8日
自発的なレビュヌ

Fup og svindel alt sammen

Fup og svindel alt sammen, du kommer aldrig i kontakt men nogle af de sÞde "piger", men sjovt nok kalder de dig skat med det samme og vil gerne dele billeder, og det er selvom man kun har skrevet et par linjer sammen, skriver man nogen form for kontakt oplysninger trÊder censuren til og XXXXX det ud, SÅ spar jeres penge og find en anden side, jeg bruger selv spillernu.dk til 129 kr. og vop.dk til 139 kr. pr. mÃ¥ned, der er ikke sÃ¥ mange fake profiler men de er ogsÃ¥ der som pÃ¥ alle dating sider, sÃ¥ bare et godt rÃ¥d lad vÊr med at bruge en side hvor du skal kÞbe kredit DET ER FAKE DET HELE

2017幎10月30日

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag. Det er piger der får penge penge for at skrive med fyre der godt vil mÞde en pige. Jeg var naiv nok til og skrive med 10-12 piger. De lovede lovede guld og grÞnne skove. Men det er ikke lykkedes mig aldrig at mÞde. bare en af dem .prÞvede også at få dem til at skrive over mail eller ringe sammen. Ingen af stederne ville de det. Plat firma. Det skulle lukkes med det samme. Jeg var dum nok at bruge 3800 kr. På 9 dage. Så det er en god forretning at snyde godtroende mennesker. Håber nogen hurtig dem stoppet.

2017幎10月27日

Kontakt ikke mulig.

Hold jer L-A-N-G-T vÊk. ALT er fup og svindel.
ForsÞgte i nÊsten to måneder at mÞdes med en sÊrdeles yndig ung dame,som angiveligt skulle vÊre fra samme lille by. Fik mange sÞde svar,men påstod konstant at have for travlt på arbejdet. Ingen har så travlt,at man ikke kan afse fem minutter til et mÞde. Også gene kl. tre om natten,hvis det er den eneste ledige tid. Har nu slettet min konto. Er trÊt af lÞgne. Telefonnumre og mÞdesteder slettes eller slÞres.
Hvis jeg skrev til en sÞd dame pÃ¥ 22 Ã¥r fra Skagen. Ville hun fuldstÊndig miste koncepterne og fÃ¥ en en voldsom trang til at kÞre flere hundrede kilometer til SjÊlland for at give mig et blowjob og en tur pÃ¥ missen,som jeg aldrig ville glemme. NEJ-MON? Jeg tror at selv jeg i min fremskredne demens,ville kunne huske hende. JA,jeg tror pÃ¥ engle. MEN,jeg tror ikke pÃ¥ sexengle,der pÃ¥ uforklarlig vis dumper ned fra himlen eller fra Skagen. Det er for godt til at vÊre sandt. Derfor:LØGN.
Siden er en led pengemaskine.
PS. Håber dette kan vÊre til nytte for andre.

2017幎10月23日
自発的なレビュヌ

de skulle slÃ¥es med kÊp under fÞdderne

de skulle slåes med kÊp under fÞdderne den der står bag denne side, har henvendt mig til operation x, sådan vi kan få lukket denne svindlermaskine. Til kommende brugere vil jeg sige, i kan ikke komme i kontakt med nogen, der er masser af respons, men ikke nogen muligheder for udveksle hverken email eller mÞdes et andet sted, har vÊret i kontakt med andre brugere og de får de samme beskeder som jeg gjorde, er blevet fattigere, men ikke rigere med kontakter, for guds skyld lad dig ikke snyde som jeg har gjort.

2017幎10月19日

Super side

Super side

Der er ikke så meget at skrive om det.
Andet end det virker og hvis man viser lidt respekt over for pigerne får man også noget med hjem ;)

God dag til alle kan varmt anbefale denne side

2017幎9月6日

jeg har lave 2 konto der ind på

jeg har lave 2 konto der ind på hemmeligflirt.com og har betale 450 kr.
den fÞrst profil blive lukke ned efter 2 dag og ny profil lukke ned bare på en dag jeg synde mere det svindel og bedrageri at de kun ud efter penge
jeg har mister 450 kr den lege med hemmeligflirt.com
og jeg har prÞve at skrive til dem hÞre aldrig fra dem
man kan ikke give adresse eller mobilnummer på hjemmeside hemmeligflirt.com jeg synde også meget dyrt jeg ved ikke hvordan kan kom
kontant med pige når ikke gang må give telefonnummer eller adresse ud
der også anden problem når lille frÊk pige skrive fra KÞbenhavn at kun mÞdes her i nat eller nÊster dag vil jeg ikke bare kÞre 350 km over til pige hvis det bare fup de kan se hvad område kom fra
det her kun en pengemaskine at blive fup og svindel når bare betale 120 kr for 10 kredit det 12 kr. besked den virksomhed skulle politi anmeld for bedrageri

2017幎7月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ