New Year eve Vi bestilte 5 retters meny. Det tar alt for lang tid mellom rettene. Personalet har ikke oversikt over hvem som har fÃ¥tt mat og drikke. Maten er ok, men absolutt ikke verdt pengene. Hy... ãã£ãšèŠã
Simpelthen en fantastisk steak mÞrbrad nr 40. Perfekt stekt stek, som om den smelter i munnen pÃ¥ deg. CrÚme Brulé var ogsÃ¥ en himmelsk drÞm og min mann elskede Êblecrumlesmed is. De ansatte er kjemp... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Få minutters gang fra Kgs. Nytorv ligger Hereford Steak, som nu på 25. år åbner dÞrene for vores mange gÊster der dagligt besÞger os i vores store og flotte lokaler med plads til 120 personer. Med et stort udvalg af steaks til enhver smag samt kvalitetsvine leveret af Otto Suenson garanterer vi, at du får en god oplevelse med fuld valuta for pengene. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i Hereford Steak
Store Kongensgade 38, 1264, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- info@herefordsteak.dk
- www.herefordsteak.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. Og fik skruet ned for musikken. Det var dejligt. Fik en bÞf med bagt kartoffel og salat og sovs. Det hele smagte dejligt, dog var der alt for megen dressing i salat.
Jeg var inde og spise i går
Jeg var inde og spise i går, maden var rigtig god og fik en rigtig god service
Vi spiste burgere og de var sÃ¥ dÃ¥rligtâŠ
Vi spiste burgere og de var så dårligt så selv McDonald's kan gÞre det bedre for at sige det rent har jeg aldrig nogensinde smagt så dårlig burger og så dårlig tjener jeg kommer der aldrig mere
Ingen ord
Vi spiste ad libitum for to personer. KÞdet var rigtig dårligt. Saucen kom efter en time. Og så var servicen så dårlig. KÞber du ad libitum ser de dig ikke som kunder da du er ikke så meget vÊrd for 299,-. Så du bliver sat i et hjÞrne og bliver glemt som vinden. Aldrig spis der!!!
New Year eve
New Year eve
Vi bestilte 5 retters meny.
Det tar alt for lang tid mellom rettene. Personalet har ikke oversikt over hvem som har fått mat og drikke. Maten er ok, men absolutt ikke verdt pengene. Hyggelig personale, men de har altfor mange bord å holde oversikt over. Maten er ok, men svarer ikke til forventningene.
Forrett lenge etter hoved
Bestilte forrett og hovedrett. Ventet kanskje 1,5t pÃ¥ maten, da den kom var den stekt helt feil. Brun tvers i gjennom da jeg bestilte medium rÃ¥. Spiste opp maten i vente pÃ¥ forrett, fikk den fÞrst 30 minutter etter vi hadde spist opp maten. Riktignok etter vi forespurte det 2 ganger. Fikk regning pÃ¥ 8200kr Ã¥ forespurte rabatt grunnet dÃ¥rlig service, slo av hele 300kr. ð Hit anbefaler jeg ingen Ã¥ dra.
I think the waiters should be ashamed on themselves, expecting a tip, this function should be removed from the payment mobile device
I think the waiters should be ashamed of themselves, expecting a tip, this function should be removed from the payment mobile device. The service was slow spite the hour, well past lunch time.
Ordered a Large beer for 70 f... Kr. looked like a small. Wonder how the small look like.
The French fries looked old slaggy and shame to call it French. The owner should hire waiters from Mc Donald or Burger King, they make better fries.
Only one pasta dish was offered for lunch time, loaded with whole cream, the meat was shewy. My burger served with no dressing what so ever, a ball a meat and veg and basta. No dressing to French fries. Ordered mayonnaise the only available, when served there was more mayo outside the container than inside.
I guess it is a waste of time and wasting our breath writing the review, as no reaction from the owner to the poor rating. The only surprise from the restaurant, is the price, to high for poor quality food.
Lidt en blandet omgang.
Lidt en blandet omgang..
FÞrst glemmer de min kÊrestes Þl - det kan ske, tjeneren skrev ikke bestilling på drikkelse ned. De står så 5 personer oppe i baren og kigger - min kÊreste går så op og beder om at få Þllen også. Vi får cola på plastik flaske - som er varm? Og fÞrst skal kÞles i glasset med 2 små isterninger.
Mad kom relativt hurtigt og smagte fint - bortset fra at min bearnaise var skilt.. Fik så en ny. Men langt fra den bedste bearnaise vi har fået.
Desserten smagte okay. Bortset fra min chokolade mouse som var så varm/blÞd at flÞdeskummen nÊrmest var smeltet af, og flÞd ned af.
Alt i alt kun 2 stjerner. En dyr oplevelse for den kvalitet.. havde forventet mere her.
2 stjerner fordi burgeren var god menâŠ
2 stjerner fordi burgeren var god men min ribeye var SEJ og deres bearnaise er lavet pÃ¥ olie og den var skilt, sÃ¥ ingen fornÞjelse. Havde skrevet i forvejen og spurgt ind til deres bearnaise men da jeg intet hÞrte, gik jeg udfra den var ren pÃ¥ blot smÞr og ÊggeblommerâŠ
Ingen kom og spurgte om alt var ok mens vi spiste og da vi var fÊrdige kom ejeren og spurgte om alt var ok
Dertil svarede jeg nej og at min bÞf havde vÊret sej( de ekstra 100 gr jeg betalte ekstra for kom retur på tallerken da det ikk kunne tygges ) han svarede at en ribeye ikke kunne vÊre sej og at det måtte vÊre fedt
Jeg lever på en ketodiÊt så kan godt kende forskel på sener og fedt
Jeg sku ha sendt den returâŠ
Kommer aldrig igen
Til ejeren: hÊv priserne og server ordentligt mad eller luk
VIRKELIG dårlig oplevelse
VIRKELIG dÃ¥rlig oplevelse. Vi bestilte en burger hvor kÞdet var HELT rÞdt og en anden bÞf som ogsÃ¥ var helt rÞd(bestilte medium) da vi sÃ¥ klager til tjeneren/ejeren bliver man nÊrmest skÊldt ud, og fÃ¥r af vide bÞffen selvfÞlgelig skal vÊre rÃ¥ nÃ¥r man bestiller medium. Priserne var alt for hÞje, maden var slÞj, halvdelen af personalet gik rundt og var ikke til stede, mens den anden halvdel brugte mere til pÃ¥ at skÊlde ud, end rent faktisk at betjene os. Derudover ser jeg den ene tjener tabe en gaffel pÃ¥ gulvet, samle den op og putte den tilbage pÃ¥ bordet igen, FÃJ siger jeg bare. Ville ikke anbefale stedet til nogen, hold jer vÊk for en sikkerheds skyld.
Forvent ikke det store
Forvent ikke det store. Det er mere en Vivaldi oplevelse eller Cafeteria. Kommer ikke igen
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Maden var 1 time om at komme, serviceringen var ikke-eksisterende og meget upersonlig, vi virkede som at vi var til besvÊr⊠Maden var kedelig og ikke imponerendeâŠStÞrstedelen af bordet havde bestilt all-you can eat (kÞd, sovs og kartofler), men fra da vi beder om en omgang kÞd,sovs og kartofler mere gik der 20-25 min til vi fik maden. SÃ¥ ryger ideen om all you can eatâŠ. En pÃ¥ bordet havde mistet sit bestik mellem forret og hovedret og da vi pÊnt beder om et ekstra sÊt bestik, virker det til at det var det mest besvÊrgerlige i hele verden. Det samme var gÊldende da en fra bordet havde misforstÃ¥et at man ikke fik en ny tallerken nÃ¥r man fik ârefillâ pÃ¥ all you can eat, sÃ¥ hun havde lagt noget beskidt pÃ¥ sin tallerken mellem serveringerne. Da vi igen pÊnt spÞrger om det er muligt at fÃ¥ en ny tallerken, virker det igen som om at vi bare er til besvÊr og at det er mega besvÊrgerligr⊠Da vi skulle betale og klagede over hele oplevelsen, kunne vi fÃ¥ en flaske rÞdvin som kompensation. Vi kunne ikke fÃ¥ trukket den ene flaske rÞdvin for regningen⊠Vil ikke anbefale stedet til nogen. Meget Êrgerligt nÃ¥r vi holdte 2 x 60 Ã¥rs det sted. Ãv for en oplevelse. Ingen service og virkelig kedelig mad.
DÃ¥rlig og dovent sted
Var på besÞg, og bestilte en god ret. Bearnaisesauce var kold, den kom retur og skilte ad- serveringen kom flittigt, men havde ingen service eller intention om at yde det. Vi betalte ikke for saucen- men en ret dårlig oplevelse- Hvis I vil servere Êrlig mad så skal I tage jer sammen
Elendig restaurant.
Elendig restaurant.. bestilte en burger som var helt rÞd indeni, ingen mayonnaise til pomfritterne det skulle man betale yderlig for.. generelt en slÞj omgang mad.. stedet burde lukkes ned og erstattes af en ny restaurantâŠ
2 x dårlig mave
2 x dårlig mave :-(
Udefinerbart kÞd klasket på tallerken i et bjerg og var fyldt med sener og ganske smaglÞst.
Dagens sovs var fyldt med klumper.
Salatbar trist og halv tom.
Cola UDEN brus.
Vi betalte :-( men vi kommer ikke igen.
Den falske tournados.
Bestilte tournados, men fik noget der mest af alt mindede om noget ala rib-eye, med en mistÊnkelig fedtkant midt i bÞffen, uden bacon omkring (ved godt det ikke er et must, for at kalde det for tournados, men så kald den da noget andet) og flad som en pandekage(Max 2,5 cm hÞj) og uden den karakteristiske mÞrbrad smag. Bearnaisesaucen var hjemmelavet, men totalt smagslÞs. Hvidvinen var fin, men kunne ikke få lov at se flasken da vi bad om glas nr 2. (Papvin måske?)
Salat baren vrimlede med banan fluer, så alt i alt en pÊnt skuffende oplevelse.
PÊnt skuffende besÞg i StoreâŠ
PÊnt skuffende besÞg i Store Kongensgade 38. Bestilte 2 x pariserbÞf, hvor bÞffen er gennemstegt, hvorfor vi beder at få en ny portion. Da den kommer ind, er det fuldstÊndigt det samme. TilbehÞret som normalt er fint hakket og lagt ovenpå, ligger som 2 store rÞdbeder, salat der er slatten og blÞdt i kanterne. Resten ligger i små bunker på tallerken og det hele er tarveligt anrettet. Den gennemstegte bÞf er lagt på en ristet burgerbolle.
Da vi så skal betale vil de ikke acceptere at en Þnsker at gÞre brug af at vÊre medlem af Êldresagen og derfor bÞr have 25%. De har aftale med Êldresagen men vil ikke indgå i deres prÊmisser.
Servering var utroligt slasket og der var ikke nogen opfÞlgning på hvorvidt vores pariserbÞffer i anden omgang var gode.
SÃ¥ herfra ingen anbefaling
god service
En trist og meget skuffende oplevelse
Vi er medlem af Ãldresagen. Og da de reklamerede med at give -25% i rabat valgte vi denne restaurant. Vi ringede ned og bestilte bord til 6 personer, og gjorde opmÊrksom pÃ¥ at vi var Ãldresagsmedlemmer. Det var helt fint. De sagde at det var a la carde de gav rabat pÃ¥, og ikke deres Spis hvad du kan, da der allerede var tilbud pÃ¥ det. Fair nok! Da vi kom derhen, var restaurentchefen sur og rÃ¥bte og skreg af hans personale. Vores filet var tÞr og sej, sovsen var kold og pomfritterne var gennemstegt til de var tÞrre og smuldrende. Og da vi bad om at betale var der IKKE trukket rabat og de sagde at vi alligevel ikke kunne fÃ¥ rabat. Mega trist oplevelse. Hvis sÃ¥ bare maden var god⊠men den kan vi ikke engang prale med - langt fra!!! Vil frarÃ¥de at tage derind. Der findes mange bedre steder i KÞbenhavn end der!!!
Sit down, eat and enjoy the best steak
Simpelthen en fantastisk steak mÞrbrad nr 40. Perfekt stekt stek, som om den smelter i munnen på deg.
CrÚme Brulé var ogsÃ¥ en himmelsk drÞm og min mann elskede Êblecrumlesmed is. De ansatte er kjempehyggelige og vi anbefaler Hereford Steak pÃ¥ det varmeste til alle som vil ha et fantastisk mÃ¥ltid med mat. Dette er laget av en kokk som kan lage mat ð¥°
Terningkast 6+ for mat, dessert, opplevelse og de ansatte. Kan trygt anbefale Hereford Steak videre â€ïžð§ð»ð©ð° Thank you!!ð