Fantastisk service hele vejen igennem! Hurtig svar pÃ¥ henvendelse og besÞg. Fik en rigtig fair pris. Jesper tog vognen med sig og vi fik overfÞrt pengene med det samme. Super nemt, problemfri o... ãã£ãšèŠã
Har lige solgt en campingvogn til Jesper, venlig og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Fik en okay pris så kan kun anbefale ham herfra. Rene
Hurtig til og vende tilbage med hvor nÃ¥r han kunne vÊre her og overholdt aftalen vedr afhentningen. Meget behagelig fyr og snakke med. ð
Vi endte i en rigtig uheldig situation med vores campingvogn og kontaktede derfor Campingeksport.dk - Vi fik besÞg af Jesper og Thomas, samme dag som jeg ringede! Et virkelig behageligt og forstÃ¥ende... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, alle aftaler overholdt til tiden, top point herfra ð
Har lige solgt en campingvogn tilâŠ
Rene
Fantastisk service hele vejen igennem
Fantastisk service hele vejen igennem!
Hurtig svar på henvendelse og besÞg.
Super nemt, problemfri og så var Jesper både professionel og samtidig behagelig.
Alt spillede bare â kan varmt anbefales ð
God viden om campingvogne og hurtigâŠ
God viden om campingvogne og hurtig handel ð kan godt anbefales
Kun ros og anbefalinger herfra.
Meget god oplevelse og nemt for mig som sÊlger, meget hjÊlpsomme og venlige folk. Kun anbefalinger og ros herfra.
En fantastisk god oplevelse at skulleâŠ
En fantastisk god oplevelse at skulle sÊlge sin campingvogn,sÃ¥ behagelige gutter at handle medððvil klart anbefale dem til andre ðHolder hvad de lover i henhold til afmelding af vogn og betaling ð€©ð€©Tak for god behandling og god handelð€©ð€©Lotten fra Fyn
Fantastisk service og god pris!
Vi endte i en rigtig uheldig situation med vores campingvogn og kontaktede derfor Campingeksport.dk - Vi fik besÞg af Jesper og Thomas, samme dag som jeg ringede! Et virkelig behageligt og forstående mÞde. Vi fik et par gode råd med på vejen og en rigtig god pris for vores campingvogn. Hvis du skal af med en campingvogn, så gÞr det ikke fÞr du har ringet til Jesper. De får de varmeste anbefalinger herfra!
Fantastisk. Vi har handlet med Jesper og hansâŠ
Vi har handlet med Jesper og hans kollega. Fantastisk service. Gode og reelle imÞdekommende fyre. Tak for en god handel
Kan varmt anbefales!
Fantastisk god og real service iâŠ
Fantastisk god og real service i forbindelse med salg af vores campingvogn. Super sÞde og venlige og vi fik ordnet det hele med det samme.
Vil helt klart anbefale Camping Eksport.
Super god og tillidsvÊkkende service
Super god og tillidsvÊkkende service. Kan kun anbefales
Super oplevelse
Super oplevelse. Virker professionelle og kompetent, derudover flinke og fremragende service. De tog eksempelvis nummerpladen med og sÞrgede for ombytning af vogn.
Kan klart anbefales.
Venlighed og Êrlighed
Rigtig god oplevelse og utrolig venlige og reale og jeg vil anbefale dem til en hver tid.
Flinke og rare mennesker at handle med
Flinke og rare mennesker at handle med. Kan anbefales.
Super sÞde og hjÊlpsomme gutter
Super sÞde og hjÊlpsomme gutter. Hurtig ekspedition og fin / fair afregning. Kan varmt anbefales
Fantastisk service!
Yderst kompetent og venlig service af Jesper fra Campingeksport.
Tak for hjÊlpen med min campingvogn!
Kundevenlig og seriÞs
Vores campingvogn fik konstateret fugt, så vi måtte desvÊrre af med den. Heldigvis kom vi i kontakt med Campingeksport. Jesper virker seriÞs og reel gennem hele forlÞbet. FÞrst via telefonsamtaler, hvor han giver en prisidé, ud fra det han kan se på fotos. Derefter mÞder Jesper op for at se campingvognen. Her viser han os, hvordan man kan se, at der er fugt i vognen. Vi forhandler prisen, og her fornemmer man, at det for Jesper er vigtigt, at begge parter er tilfredse med aftalen. BesÞget slutter med en straksoverfÞrsel fra Jesper. 5 store stjerner herfra til et meget seriÞst og kundevenligt firma.
Fin behandling og stor Êrlighed med godâŠ
Fin behandling og stor Êrlighed med god information om krav til vognen
Hurtig kontakt med Jesper og god ogâŠ
Hurtig kontakt med Jesper og god og fair handel.
Vognen blev taget med samme dag og penge overfÞrt med det samme. Stor anbefaling herfra!