Virkelig super dÃ¥rlig service. DÃ¥rlig attitude, de virker som om kunderne er til besvÊr. De bliver sure, hvis man rykke ens cykel afleverings tid. Butikken er lille og akavet. Virkelig ikke sÊrlig i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt min landevejscykel hos Hermansen Cykler lige fÞr sommerferien og kan klart anbefale dem - god og venlig service ð. Efter kÞbet var der lidt udfordringer med cyklen, men de tog den ind me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har mÞdt flere forskellige medarbejdere, og alle har vÊret venlige, hjÊlpsomme og imÞdekommende. Da jeg fik et problem med min helt nye elcykel, tog de den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte to Nishiki cykler til skarpeste pris pÃ¥ nettet. Samtidigt god dialog omkring levering samt montage af diverse udstyr. Blev leveret personligt pÃ¥ adressen 3 dage senere :-) Hjalp ovenikÞbet m... ãã£ãšèŠã
Hermansen Cykler er en af Aarhus bys Êldste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Her finder du kvalitetscykler til internet-priser. Cykler til bÞrn og voksne, Citybike, Mtb, Racer, Shopping og Elcykler. Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen. Vi bestrÊber os på at gÞre vort bedste for vores kunder.
NÞrre Alle 96, 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Havde givet 5 stjerner, hvis det ikke havde vÊret fordi ringeklokke og frontrefleks gik i stykker under fragten
Lynhurtig levering og produktet lever fuldt ud op til forventninger.
Handlede via onlineshoppen og fik cyklen leveret. Glimrende service
God service og meget imÞdekommende personale.
Trods kort leveringsfrist, så fik de varene frem til tiden :-)
Super god service. Bestilte en cykel på nettet og fik den leveret af en fragtmand samlet og klar til brug uden omkostninger. Kan absolut anbefale Hermansen cykler.
Skade ved levering blev ordnet tilfredsstillende. Venlig og hjÊlpsom ved henvendelse.
Hurtig levering og klar til brug. SÃ¥ en rigtig god oplevelse.
Fremragende service og super venlig personale.
Ifm kÞb af ny cykel besÞgte jeg Hermansen for fÞrste gang, primÊrt fordi jeg gerne vil stÞtte en âmindreâ lokal butik og dels fordi jeg kunne lÊse godt om dem pÃ¥ Trustpilot. Min samlede oplevelse af at kÞbe cykel hos Hermansen, fra det moment jeg trÃ¥dte ind i butikken, bestilte en cykel, ombestemte mig, fik bestilt en ny, og til jeg forlod butikken et par dage senere med en fin ny cykel og orden i papirerne = Rigtig god kundeservice.
Jeg giver mine bedste anbefalinger...