Denne anmeldelse gÊlder Ballerup. Her er altid mega koldt! Jeg har altid indesko pÃ¥ men pÃ¥ trods af dette fryser jeg. Medbragt mad og drikke mÃ¥ ikke tages med ind men pÃ¥ stort set alle borde stÃ¥r der... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hvor var det bare rigtig dejligt, at komme i Hermans Hule Randers i dagâ€ïž Her plejer at vÊre mÞg beskidt, rodet og med overfyldte skraldespande og tvivlsom toilet rengÞring. I dag var her sÃ¥ rent og... ãã£ãšèŠã
UlÊkkert bondefangeri! ADVARSEL. Der er reelt tale om minimum 3 mÃ¥neders abonnement, nÃ¥r Hermans Hule skriver "Udmeldelse er lÞbende mdr. plus en mdr. Man kan ikke udmelde sig i samme mdr. som man... ãã£ãšèŠã
Butikken og oplevelsen pÃ¥ stedet er egentlig fin, og personalet var venligt. DesvÊrre overskygges det fuldstÊndigt af alvorlige problemer med deres betalingshÃ¥ndtering. Jeg opsagde mit abon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en legelandskÊde til de små (ca. op til 10 år) med masser af aktiviteter både til motorisk lÊring med fart på og legesager til stille leg. Vi tilbyder både dagsbilletter og billigt medlemskab, som giver adgang til alle Hermans Huler i Danmark. Medlemskabet fÞlger bÞrnene, og det er derfor ligemeget hvem der kommer med bÞrnene. Her er madpakker mere end velkomne, vi sÊlger dog også diverse snacks.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.hermanshule.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hermans hule Esbjerg
Sindssygt godt legeland rent og pÊnt og jeg ville komme vÊr dag hvis jeg kunne ð¥ð
Denne anmeldelse gÊlder Ballerup.
Denne anmeldelse gÊlder Ballerup. Her er altid mega koldt! Jeg har altid indesko på men på trods af dette fryser jeg. Medbragt mad og drikke må ikke tages med ind men på stort set alle borde står der drikkedunke, madkasser, chips hjemmefra. Ingen personaler siger noget. Folk tager sko af inde ved bordene og lader dem stå der. Det er altid unge medarbejdere der står ved kassen så forstår godt de intet siger. Stedet er ikke stort men mine bÞrnebÞrn nyder selve stedet.
Fin butik â alvorlige problemer med uautoriserede betalinger
Butikken og oplevelsen på stedet er egentlig fin, og personalet var venligt.
DesvÊrre overskygges det fuldstÊndigt af alvorlige problemer med deres betalingshåndtering.
Jeg opsagde mit abonnement i butikken samme dag, som jeg betalte i januar, da jeg ikke Þnskede at fortsÊtte. I februar blev der korrekt ikke trukket noget.
Alligevel er der efterfÞlgende blevet trukket betaling både i marts og april, uden at jeg har haft et aktivt abonnement eller har benyttet deres service.
Der er tale om gentagne opkrÊvninger uden samtykke, hvilket er kritisk â uanset hvor god butikken ellers er. Jeg har nu vÊret nÞdt til bÃ¥de at klage direkte til virksomheden og bede min bank om at blokere fremtidige trÊk.
En god butik kan ikke opveje manglende kontrol over abonnementer og betalinger.
Det bÞr Herman Hule tage meget alvorligt.
UlÊkkert bondefangeri!
UlÊkkert bondefangeri!
ADVARSEL. Der er reelt tale om minimum 3 måneders abonnement, når Hermans Hule skriver "Udmeldelse er lÞbende mdr. plus en mdr. Man kan ikke udmelde sig i samme mdr. som man indmelder sig." En opsigelse i februar betyder, at jeg skal betale til og med april.
Skriv det da, så man kan forstå det.
Og så er det tilmed nedslidt, beskidt og ulÊkkert, hver gang.
Maden til en bÞrnefÞdselsdag gÞr atâŠ
Maden til en bÞrnefÞdselsdag gÞr at oplevelsen bliver trukket ned. Det er smÃ¥ pizzaer og mini donuts, det er nÊrigt med maden, i tanke med pengene man giver for det. Man burde kunne tage sin egen kage med og der bÞr vÊre promfitter/grÞntsager med. Ãv altsÃ¥
Hermans Hule Randers
I dag var her sÃ¥ rent og pÊnt, Þdelagte gamle legesager ligger ikke lÊngere og flyder, nullermÊnd, edderkopper, skrald mm. Var helt vÊkð€© Toilettet var pÊnt rent, automaterne med drikkevarer og snacks fyldt op, og selv personalet var at finde. OG..... Damen var sÞd og venlig â€ïž Hvor tidligere personale ( nÃ¥r man endelig sÃ¥ dem) altid sad med en mobil i hÃ¥nden, var damen i dag nÊrvÊrende, og hun snakkede faktisk med op til mange forskellige besÞgende â€ïž ððððð herfra
Jeg kÞrte ud med bÞrnene sÃ¥ de kunneâŠ
Jeg kÞrte ud med bÞrnene så de kunne lege og jeg kunne forberede mig til eksamen, der er wifi, jeg spurgte om koden den måtte jeg åbenbart ikke få udleveret også vendte hun rykken til mig igen. Virkelig dårligt sted, og skuffende service. Kan ikke befales i HolbÊk.
FANTASTISK legeland i NÊstved
BesÞger Hermans Hule i NÊstved. Kun positive oplevelser herfra. Stedet fremstår som rent, og det lader til, at der er styr på det hele.
ImÞdekommende personale, altid med et smil på lÊben. Stort udvalg af drikke og madvare. Super FEDT trampolin område. Min sÞn elsker stedet.
Gode faciliteter Lidt forvirring
Jeg besÞgte Hermanâs Hule i Ballerup i sÞndags. Overordnet set var oplevelsen god, men mit fÞrste indtryk var noget forvirrende, da det ikke er helt tydeligt, at parkering foregÃ¥r ved bowlinghallen. PÃ¥ en travl dag kan jeg forestille mig, at der hurtigt kan opstÃ¥ mangel pÃ¥ parkeringspladser.
I forhold til parkering fremgÃ¥r det flere steder, at man skal anvende en parkeringsapp, og at de fÞrste 4 timer er gratis. Alligevel oplevede vi, at der blev uddelt parkeringsbÞder, hvilket muligvis skyldes uklar formulering. En mere prÊcis tekst som fx âFÃ¥ 4 timers gratis parkering via appâ kunne mindske risikoen for misforstÃ¥elser, da nogle kan tro, at registrering ikke er nÞdvendig ved parkering under 4 timer.
Jeg var også usikker på, hvor indgangen til legelandet var, og måtte derfor tjekke deres hjemmeside, hvor det fremgik, at man skulle gå ind via bowlinghallen. Trods dette var jeg stadig i tvivl, og her kunne tydeligere skiltning udenfor have vÊret en fordel, så det klart fremgår, at der også er adgang til legelandet.
Indenfor manglede jeg ligeledes lidt mere bÞrnevenlig og tydelig skiltning. Jeg oversÃ¥ i fÞrste omgang et stÞrre skilt med teksten âLegeland den vejâ. Til information for andre besÞgende skal man forbi minigolfbanen for at komme ned til selve legelandet.
Ved skranken blev vi informeret om muligheden for et månedsabonnement til prisen for én entré. Selvom det umiddelbart lÞd fordelagtigt, virkede personalet noget usikre i deres forklaring af ordningen og dens fordele.
Faciliteterne var dog generelt bedre end forventet. Vi har tidligere besÞgt flere forskellige legelande, herunder pÃ¥ feriecentre, i Lalandia samt Hermanâs Hule i HolbÊk, som ogsÃ¥ er et godt sted. Sammenlignet med disse oplever jeg dog afdelingen i Ballerup som den bedste. Lokalerne er lyse og rene, fremstÃ¥r ikke slidte, der er gode siddepladser, og temperaturen var behagelig.
Ved kÞb af mad oplevede vi lidt udfordringer med overblik og prioritering i kÞsystemet, da der blev betjent kunder fra to sider samtidig. Personalet virkede presset, og her kunne det have vÊret en fordel med bedre koordinering eller en mere erfaren medarbejder til at skabe overblik. Maden vi kÞbte sandwich, pÞlsehorn, juice og frugt smagte dog godt, og mit barn spiste med stor appetit.
Et klart plus var, at der både findes puslerum ved bowlinghallen og nede ved selve legelandet. Dog var puslerummet ved legelandet ikke tydeligt skiltet, da skiltningen kun viste toilet-symboler. Også her kunne tydeligere skiltning forbedre oplevelsen.
Min datter hyggede sig rigtig meget, isÊr med trampoliner og rutsjebaner, hvilket i sidste ende er det vigtigste. På trods af enkelte forbedringspunkter kommer vi gerne igen, da faciliteterne er rigtig gode. NÊste gang er vi blot bedre forberedte på de praktiske detaljer.
SvÊrt at komme af med abonnement
Vi har egentlig vÊret glade nok for at besÞge Hermans Hule lokalt i GrenÃ¥. Da vi Þnskede at opsige abonnementet opstod problemet dog - pÃ¥ trods af opsigelse via hjemmeside og bekrÊftelse via mail blev vi trukket for abonnement efter opsigelsen skulle vÊre trÃ¥dt i kraft. Vi kontakter Hermans Hule i GrenÃ¥ bÃ¥de via mail og senere telefon, hvor der tales engelsk og det ikke er let at fÃ¥ sin pointe igennem. De vil ikke vedkende sig opsigelsen pÃ¥ trods af bekrÊftelse pÃ¥ mail og vi mÃ¥ derfor opsige endnu engang og igen vente lÞbende mÃ¥ned + en mÃ¥ned. Vi slipper derfor fÞrst af med vores abonnement efter 4 mÃ¥neder. Ãrgerlig oplevelse og vi fÃ¥r derfor ikke abonnement der igen en anden gang.
BesÞg aldrig den i Horsens!
BesÞg aldrig den i Horsens!
Flere ting er lappet med strips og tape, utroligt meget er Þdelagt og har skape kanter, samt mange skruer stikker ud, mÞg beskidt og ulÊkkert!
Hold jer vÊk og stÞt et andet legeland!
Meget skuffende oplevelse â dÃ¥rlig hygiejne og manglende opsyn
Det drejer sig om Hermans Hule i Aarhus
Da vi ankom, gik jeg ud for at skifte tÞj med mine dÞtre, og der var en forfÊrdelig lugt på toilettet, som ikke var gjort ordentligt rent.
Bagefter gik jeg ind for at lege med hende, men jeg var nÞdt til at stå helt tÊt på hende det meste af tiden, da andre bÞrn legede uden opsyn og ikke respekterede reglerne på stedet. For eksempel var jeg nÞdt til at beskytte hende, mens hun var på trampolinen, for at sikre, at stÞrre bÞrn ikke hoppede lige ved siden af hende og potentielt kom til at skade hende.
Personalet virker enten uvidende eller uvillige til at håndtere problemerne på stedet. Det virker potentielt som en frygt for konfrontation med forÊldre fra parallel samfund der bor i Danmark, som måske virker skrÊmmende på dem, og derfor lader de bÞrnene opfÞre sig, som de vil, uden opsyn.
På grund af dette dårlige besÞg har jeg besluttet at opsige mit medlemskab, da standarden er langt under mine forventninger til et sted for små bÞrn.
Araber musik.
I Hermans Hule City 2 spiller de Araber musik, ikke engang noget stille og roligt. Nej tung Araber rap. Det er under al kritik. Det er ikke noget for bÞrn..
BedÞmmelse af Ballerup afdelingen:
BedÞmmelse af Ballerup afdelingen. BesÞg på en hverdag i eftermiddagstimerne.
PÊnt og rent legeland som er en del af Ballerup bowling og minigolf.
Dejligt med afgrÊnset legeområde for de mindre bÞrn.
PÊnt og indbydende, masser af siddepladser, god café hvor man kan kÞbe lidt lÊkkert at spise og drikke.
Vi kommer gerne igen
Nb vi kÞbte dagsbillet så jeg kan ikke udtale mig om deres abonnement ordning
Vi har desvÊrre haft en rigtig dÃ¥rligeâŠ
Vi har desvÊrre haft en rigtig dÃ¥rlige oplevelser med Hermanâs Hule i Odense pÃ¥ det sidste, og derfor har vi valgt at opsige vores medlemskab â ligesom flere af vores vennepar ogsÃ¥ har gjort.
Personalet er stort set ikke til stede, når man har brug for dem, og der bliver ikke holdt Þje med, hvad der foregår. Mange af de besÞgende opfÞrer sig, som om de er hjemme i deres egen stue: de tager alverdens ting med hjemmefra, breder sig, spiller spil og sidder og hygger sig, mens bÞrnene lÞber rundt. Det er i sig selv fint, men der mangler fuldstÊndig respekt for andre og plads til, at alle kan vÊre der.
Der ligger mad overalt â pÃ¥ gulvet, pÃ¥ legeredskaberne og endda pÃ¥ trampolinerne. Man skal konstant holde ekstra Þje med sine smÃ¥ bÞrn, fordi de nemt kan finde madrester og putte det i munden. Det er bÃ¥de ulÊkkert og utrygt.
Derudover ligger folk på sofaerne og ser hÞje film og videoer på deres telefoner, helt uden hensyn til andre. Det hele fremstår kaotisk, rodet og respektlÞst.
Vi synes desvÊrre, at stedet er ved at udvikle sig i samme retning som Leoâs Legeland, og det er ikke derfor, man vÊlger et sted som Hermanâs Hule. Personalet burde vÊre langt mere opmÊrksomme, og der burde vÊre konsekvenser for den slags adfÊrd, ellers mister de kun flere kunder
Vi kommer ikke igen
Vdr Hermans hule City2
Ingen skabe til opbevaring af vÊrdigenstande, eksempelvis et lille skab til tasker/punge og lign. En garderobe som ligger ud mod et storcenter hvor der er stor risiko for at der kan blive taget noget i garderoben.
Alt for mange mennesker bliver lukket ind og der er alt for lidt opsyn af personalet i forhold til at sÞrge for folk overholder de regler der er.
Selv voksne der ikke kan overholde regler I det store trampolin område.
Vi blev nÞd til at gå derfra efter truende adfÊrd fra en mand som legede fangeleg i trampolin området med hans sÞn. Vi konfronterede manden med reglerne efter hans barn lÞb direkte ind i min datter.
ForÊldre opsyn er lidt svÊrt når de voksne er problemet.
Desuden en for hÞj pris i forhold til stÞrrelsen på legelandet sammenlignet med andre steder.
Den eneste grund til 2 stjerner er de mange trampoliner og det er et velegnet sted til mindre bÞrn, hvis der altså ikke er alt for mange.
Vi kommer bestemt ikke igen.
Hermans hule NÊstved
Jeg vil gerne give stor ros til den unge dame, som ofte er pÃ¥ arbejde om eftermiddagen i legelandet. Vi var i dag hvor hun var alene pÃ¥ arbejde, da der pludselig vÊltede omkring 50â100 mennesker ind pÃ¥ nÊrmest en gang.
Situationen var sÃ¥ presset, at hun endda mÃ¥tte bede sin egen familie om hjÊlp (jeg overhÞrte hende kalde en af dem âskatâ), fordi hun stod helt alene med ansvaret. PÃ¥ trods af dette hÃ¥ndterede hun situationen virkelig flot. Hun var venlig, rolig og gjorde sit bedste for, at alle gÊster fik en god oplevelse, selvom presset var enormt.
Hun fortjener stor ros for sin indsats og sit engagement. Samtidig synes jeg, det er meget synd, at én person skal stÃ¥ alene med sÃ¥ stort ansvar i et legeland fyldt med bÞrn og familier. Hun gjorde det imponerende â men ingen burde stÃ¥ alene i sÃ¥dan en situation.
Stor ros til medarbejderen, og et håb om at bemandingen fremover bliver mere rimelig.
Vildledende markedsfÞring eller uvidende personale...
Har vÊret medlem i flere år med mine bÞrn. Der står klart og tydeligt på hjemmesiden, der er gratis adgang for 2 voksne per barn. Jeg har tilmeldt 3 bÞrn, og skal så pludseligt betale for den 3. Voksne der er med. Det er svindel og bedrag. Enten er medarbejderne i Herning totalt udvidende, ellers er der tale om misvisende markedsfÞring på hjemmesiden. Jeg er ihvertfald fÊrdig som medlem ved jer efter den behandling jeg fik. Og så er der hamrende beskidt over alt, selv hvis man kommer som de fÞrste....
Hermans hule NÊstved,
Hermans hule NÊstved,
Bestyren er med til jeg giver 5 stjerner, da han altid er imÞdekommende og venlig over for os når vi trÊder ind i legelandet. Det er også med til man får lyst til at komme igen og igen.
Der skal penge i kassen ð¶
Mit kort blev spÊrret, så abonnementet hos Hermans Hule skulle fornyes, selvom vi ikke lÊngere havde brug for medlemsskabet. Netflix og ChatGPT blev opsagt uden problemer, da vi ikke havde tilmeldt kort.
Men Hermans Hule forsÊtter med at sende faktura ud via mail.
PAS PÃ
: Afmelder du i starten af december, skal du alligevel betale for hele januar. Jeg forstÃ¥r ikke den manglende forstÃ¥else. ð¥¹
ALDRIG mere Hermans (penge)hule, så må vi finde et andet legeland, selvom vi ellers havde planer om at vende tilbage til foråret.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ