Er vildt dårligt og lugter og ikke styr…
Er vildt dårligt og lugter og ikke styr på en skid
Ik kom der
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Er vildt dårligt og lugter og ikke styr på en skid
Ik kom der
Jeg har ikke helt forståelse for kritikken der findes herinde, for vi - 4 voksne mænd - havde en god oplevelse med bowling og spisning.
Ja - kvaliteten er ikke helt som hos Bowl'n Fun men til gengæld er bowlingbanen uden snorretræk og dermed ægte som den skal være.
(Hos Bowl'n Fun bliver keglerne trukket op af snorre, og de rammer ofte de tilbage stående kegler).
En reel og god oplevelse.
Jeg må desværre sige, at vores oplevelse var en stor skuffelse fra start til slut, og stedet fortjener virkelig ingen stjerner. Det var slet ikke egnet til børn, hvilket var særligt besværligt, da jeg havde fire med. Personalet virkede irritabelt, når børnene ved et uheld kastede kuglen ud af banen, og de sagde direkte til mig, 'vi kan jo ikke blive ved med at hente den'. Desuden tilbød de ikke engang at vise os hen til rutchebanen, som ville have været mere egnet til børnene. Det var den værste service, vi nogensinde har oplevet. Personalet var både inkompetente og uhøflige.
Virkelig mærkeligt service. Vi var bare 7 venner der gerne ville ud at bowle. Vi var blevet fortalt at vi godt kunne spille 7 på banen, men kun 6 ‘brugere’ men da vi kom derhen blev vi fortalt vi absolut ikke kunne være 7… baneteknikkeren skældte os ud og gjorde det hele meget ukomfortabelt. Han spurgte os meget surt om vores alder og så sagde han at vi skulle tage at opføre os som nogen på vores alder, blot pga at en kabel skjuler ikke sad ordentligt fast, hvilket resulterede i at den faldt af. Vi havde det legit bare sjovt og hypede hindanden op, fordi stedet var meget stille og havde brug for lidt opmundring. Udefra ligner det et gammelt plejehjem eller sådan noget. Det tog længe for at få banen da pensionisterne tog ret længe om alt, men det fair nok. I løbet af spillet væltede mange kegler efter første bowlingkugle, og efter en af os havde skudt gik spillet i stå og vi måtte vente hvilket ødelagde spillet en smule. Det er ihvertifald første og sidste gang vi tager der hen.
Trist sted, udefra ligner det lidt et hjemsøgt motel.
Dårlig service, baneteknikeren skældte os ud for at juble og gik ind foran mens vi spillede, det hele var lidt spøjst og hele energien derinde var bare trist og der var ingen musik eller sejt lys. Det var første og sidste gang jeg bowlede der
Gammelt skrammel bartenderen synes selv han har travlt fordi banetekniker ikke har tid til at komme op og hjælpe i baren. Baren kan ikke holde bordene serveret. Man kan ikke nå at bestille en ny øl før det er din tur igen. Bold- og keglestop på tilfældige tidspunkter som forstyrre spillet. Hold jer langt væk
Det værste sted nogensinde.
Vi har ikke spillet i 8 minutter, fordi banen sejler rundt og keglerne kommer ikke op. Vi går op og spørger efter kompension, og hende den unge pige, går fuldstændig amok, og afviser. Aldrig oplevet så ringe kundeservice.
Yderst dårlig oplevelse vores bane sad fast 5 gange der i alt tog 15 min fik 30 kr for den mistede tid på banen det var det bedste de kunne gøre i følge dem da banerne var optaget resten af aften ikke engang en undskyldning kunne de sige. vi droppede de sidste 20 min forde vi ikke kunne nå at spille ferdig. Kan abeselut ikke anbefale den bowlinghal.
Jeg har været ude og bowle i Herning bowling hal :s hmm var godt nok lidt skeptisk efter som jeg havde fejlagtigt set deres website først, det eneste jeg har at sige der er OH MY GOOD..
Det ligner ikke en bowling hal udefra, det er noget rigtig cafe fastfood mad de servere.. helheds indtrykket var at det var gammelt og beskidt. Første og sidste gang jeg bowler der.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。