Fantastisk service. Kom forbi i morges med min EQB den skulle have kølervæske fyldt på. Jeg kom uanmeldt. Jeg havde travlt. De fiksede det - på 5 minutter - G R A T I S... Så selvfølgelig 5 stj... もっと見る
企業が回答しました
Service B udført under service aftale 3468,- årlige ydelse for skift af 1 filter Ekstra ydelse. Skift af vinduesviskerne. 850,- kr Nu er jeg jo ikke Taxachauffør ej heller firmabil bruger. Jeg ej... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er en ældre dame fra 47- har ejet en Lupo Diesel i 24 år- men måtte se fremad og søgte råd hos Troels Strøm ved Ejner Hessel i Hjørring. Troels anbefalede en Reno 5, det gule lyn med det store ba... もっと見る
企業が回答しました
Kæmpe tak skal lyde til Carolina, Mike og Mark! Vi fik en dejlig ny Xpeng fra deres Viby afdeling og SIKKE en service vi har fået! Hysterisk professionelt og imødekommende team THUMBS up herfra
企業が回答しました
Ejner Hessel A/S er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, smart, Renault, Dacia, FUSO og Ford. Derudover sælger og servicerer virksomheden trailermærkerne Fruehauf, CMT og Leci. Virksomheden tilbyder fuld service inden for samtlige produktkategorier fra personbils- til sværgodstransport. Herudover ydes rådgivning om tillægsydelser som erhvervs- og privatleasing, opbygning, finansiering samt forsikring.
Jyllandsvej 4, 7330, Brande, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
At have sin bil til reparation hos Ejner Hessel i Slagelse kan være et lotteri.
Man ved aldrig hvornår den bliver færdig.
Og selvom man aftaler at få oplyst større reparationer aftalt, inden igangsættelse, kan man ikke altid regne med at det sker.
Men det største problem er kontakt. Man kan aldrig komme igennem til værkstedet, men bliver stillet om til et hovedkontor et eller andet sted i Danmark, som ikke kan svare på noget, men lover at få værkstedet til at ringe tilbage. Desværre sker det aldrig. Har prøvet at få lagt 4 beskeder til værkstedet på 1 dag uden at der sker noget. Call centeret kan ikke fremskynde en sag, selvom det er vigtigt for dit firma at få oplyst hvornår reparationerne færdig.
Men påstår at de ikke har noget direkte nummer til værkstedet, det lyder forkert, og hvis det er rigtigt , så er det direkte dumt.
Til gengæld er regningen høj, nok noget af Danmarks højeste værkstedspriser.
Kan ikke anbefale Ejner Hessel .
Man skal være opmærksom på at hvis man køber bil her, skal man igennem værksteds kaos, for at få garanti service

Ejner Hessel A/S からの回答
Generelt dygtige og venlige medarbejdere både på værkstedet og i modtagelsen

Ejner Hessel A/S からの回答
Resultatet og den tilstand bilen blev leveret i. Bare i orden.

Fantastisk service.
Kom forbi i morges med min EQB den skulle have kølervæske fyldt på.
Jeg kom uanmeldt.
Jeg havde travlt.
De fiksede det - på 5 minutter - G R A T I S...
Så selvfølgelig 5 stjerner fra mig - og naturligvis fik jeg også booket mit næste service besøg hos dem - med det samme.
Så må vi se om det også kaster 5 stjerner af sig.....men det er jo op til PK ;-)

Ejner Hessel A/S からの回答
Vi købte en fin bil hos Ejner Hessel Viby.
Der var helt fin service og de hjalp og langt hen ad vejen.
…..Så betalte vi for bilen og kørte der fra meget glade….. lige indtil der skete noget hvor vi var nødt til at kontakt dem for hjælp… vil de hjælpe? Nej, nej nej NEJ. Ingen service når man først har købt bilen…

Ejner Hessel A/S からの回答
I midten af marts 2026 mødte vi op hos Ejern Hessel A/S, Næstved, da vi havde til hensigt at købe en Mercedes Benz CLA 25o +. Vi gik derfra med en følelse af at sælger var meget lidt positiv og imødekommen, og at det hele faktisk var lidt besværligt. Bilen kunne leveres juni, august, det kunne vi accepterer, hvis sælger havde været mere imødekommen.
Vi henvendte os derfor til Van Mossel forhandler og her blev vi modtaget af en venlig sælger, trykket i hånden, tilbudt kaffe og der var en helt anden positiv stemning.
Vi har nu købt vores nye Mercedes-Benz CLA 250+ hos Van Mossel med hurtigere levering og desuden har vi fået 15.000 kr. mere for vores brugte Mercedes (som var købt hos Ejner Hessel Næstved)
Det bør I kunne gøre bedre, Ejner Hessel, Næstved afdeling.
Med venlig hilsen
Søren Staffe

Ejner Hessel Roskilde.
Jeg har sendt bilen til reparation, og betalingen blev dækket af Mercedes-Benz i Tyskland som led i en kampagne. Da jeg kom for at hente bilen, gav de mig nøglen og sagde, at jeg ikke skulle betale noget.
Efter 2 måneder modtog jeg dog en faktura med gebyr.
Fakturaen var for nogle skruer og små dele, som de havde udskiftet.
Måske er det i orden, men I skal vide, at I ikke må acceptere noget uden et skriftligt dokument. Hvis det kun er mundtligt, så ignorer det.
Uprofessionelt personale og medarbejdere.

Ejner Hessel A/S からの回答
Altid top service og information hos Hessel Randers. Er kommet der i 13 år med forskellige biler.

Ejner Hessel A/S からの回答
Har igen haft en god oplevelse hos Hessel i Herning.
Min taxa havde først en tid d. 7/4 men de fik presset den ind, til trods for de var underbemandet, så den kom på gaden inden påskedagene hvor der er mange penge at tjene.

Ejner Hessel A/S からの回答
Efter flere telefoniske henvendelser omkring at få Xpeng på værksted i Albertslund afdelingen, hver gang med lovning om, at man vil blive kontaktet, så nærmere detaljer kan aftales, men det sker aldrig. Virkelig ringe service.

Amatør firma!!
Siden december måned har de ikke fundet en løsning på en skærm som var i stykker ved levering af helt ny bil.
4 gange er de blevet kontaktet hvor en medarbejder fra Århus tager telefonen og siger at de intet har med afdelingen i Nørresundby at gøre! Man fralægger sig alt ansvar, værkfører i Aalborg tager ikke sin telefon eller besvarer sine mail. Meget meget useriøst, specielt når man køber 2 biler og de fralægger sig alt ansvar omkring hjælp!
Er der en voksen til stede hos Ejner Hessel i Nørresundby ?

Ejner Hessel A/S からの回答
Jeg har haft mine nye dæk opbevaret på Ejner Hessel dækhotel men de er på en eller anden forsvundet. Det kan ske, og har lavet aftale om at få dem erstattet med dæk på næsten nye fælge. Det jeg er forundret over, er at ingen beklager de har mistet mine dæk, ingen tilbyder mig en kompensation, evt helt nye dæk på en helt ny følge eller skifte dem gratis. Kan godt være jeg er smålig men har opbevaret mine dæk i forventning om de havde styr på det og har ikke engang fået en beklagelse og en undskyldning for at de har mistet mine dæk.
Mvh Anders
Opdatering: Har stadig intet hørt fra Ejner Hessel, selv om de skrev den 24/3 at de ville vende tilbage hurtigst muligt.

Ejner Hessel A/S からの回答
Min kæreste og jeg har lige købt en audi q4 etron! og vi fik en fantastik service af Martin. Kæmpe fornøjelse! stærk betjening og utrolig god service. Kan kun anbefale her fra

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。