Het Bijlesbureau レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ze helpen snel zoeken naar een bijlesgever die past bij wat je precies nodig hebt. De bijlessen verlopen op een vlotte en goede manier. De uitleg wordt goed en duidelijk gegeven.

5つ星のうち5の評価

Tijdens de zomer bijlessen gevolgd voor de herexamens...met succes want onze dochter is geslaagd! Super vlotte communicatie en zeer goede ondersteuning. Altijd bereikbaar! Dank jullie wel

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden van de gekregen hulp voor mijn zoon!!! Voor kinderen uit kansarmere gezinnen is dit jammergenoeg niet haalbaar door de redelijk hoge tarieven...zij zouden het nochtans vaak goed kunnen... もっと見る

企業情報

1. 家庭教師業

当該企業による記述

https://www.hetbijlesbureau.be/reviews Het bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor individuele lessen en studiebegeleiding voor alle niveau's (lager, secundair, hoger en middelbaar onderwijs) en voor alle vakken (wiskunde, wetenschappen, talen, informatica, studiemethode, huiswerkbegeleiding, ...

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

De mentor kwam maar één keer, nooit meer.

De tutor kwam één keer, nooit meer.

Ik heb geprobeerd zowel de tutor als het hoofdmailadres te bellen en te e-mailen - geen antwoord. Ze namen het geld vooraf aan en hebben geen antwoorden, oplossingen of geld teruggegeven.

Vermijden!

2024年2月28日

Het Bijlesbureau からの回答

Zie recensie van Joke Vandersloten, want u heeft 2 negatieve reviews geplaatst in verband met dezelfde case:

Door onvoorziene omstandigheden was onze lesgever inderdaad niet meer beschikbaar na de eerste les. Dat is zeer jammer, maar komt gelukkig zelden voor.
In dat geval bieden we de leerling keuze tussen 2 mogelijkheden: ofwel een nieuwe lesgever, of wel een terugbetaling. We hebben dit met u besproken en u hebt gekozen voor een terugbetaling. We hebben onmiddellijk de terugbetaling gedaan en die heeft u dus ook ontvangen.
We begrijpen dus dat het niet leuk is dat de lesgever is gestopt, maar hebben dus in tegenstelling tot wat u beweert wel degelijk een terugbetaling gedaan.

5つ星のうち1の評価

Bijlesgever kwam niet meer opdagen

Na de eerste bijles voor mijn dochter, die overigens goed verliep, kwam de bijlesgever in de volgende weken niet meer opdagen. Ondanks meerdere poging om met hem en het kantoor contact op te nemen, kregen we geen gehoor meer. Ik vermoed dat we de voorafbetaalde €600 niet meer zullen terugzien.

2024年3月7日

Beste,

5つ星のうち1の評価

Lesgever laat u niet vangen - als klant een gemotiveerde lesgever vinden is puur geluk

Voor een les die € 40 kost is er € 21 als vergoeding voor het Bijlesbureau en de leraar ontvangt slechts € 19 (Bruto) of € 17 netto. U mag als klant dus ook maar de helft aan kwaliteit en service verwachten t.o.v. wat u betaald heeft.

Uw antwoord is naast de kwestie. Van wat de leerling betaald gaat de helft naar Het Bijlesbureau en de helft naar de lesgever. Maw de leerling betaald het dubbele vd waarde vd les zelf. Uw concurrenten hebben een toeslag van 20% - uzelf 100%.

2024年1月10日

Beste Pieter,

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. We hebben u nochtans in een persoonlijke mail onze manier van werken uitgelegd. Spijtig dat u ons dan toch een negatieve beoordeling geeft. In uw beoordeling staan een aantal dingen die zeker niet kloppen en die we graag willen weerleggen.
1) Als leerling een gemotiveerde lesgever krijgen bij Het Bijlesbureau is zeker en vast geen puur geluk. Wij doen een grondige selectie van de lesgever op basis van kennis en pedagogische vaardigheden. Onze lesgevers worden ook opgevolgd door ons en beoordeeld door de leerling. Hierin slagen we er dus in bijna alle gevallen in een geschikte lesgever te selecteren. In de overgrote meerderheid van de bijlessen is de leerling zeer tevreden en zorgen de lessen voor stijgende resultaten.
2) De vergoeding die de leerling betaalt is zeker niet altijd 40 euro. Onze tarieven variëren van 25 tot 40 euro naargelang het aantal uren dat u opneemt en afhankelijk van het niveau van de leerling. Hiermee zijn we bij de goedkoopste initiatieven die er zijn voor het organiseren van bijlessen.
3) De lesgevers krijgen in onze ogen een eerlijke, marktconforme verloning. Wij dienen ook heel wat belastingen te betalen en de kleine marge (gemiddeld 22% en dus zeker niet 100% zoals u beweert) die dan nog overblijft hebben we nodig om onze werking te financieren.

Bijles wiskunde

We kregen duidelijke info. De lesgever was was steeds bereikbaar voor vragen. Volgens onze 2 zonen was de uitleg van de lesgever zeer duidelijk en goed. Lesgever was zeer flexibel: Net voor de examens nog kunnen veranderen van datum waardoor ze de dag voor het examen nog een uurtje bijles hadden en vragen konden stellen. Top.

2023年6月17日

Vlotte professionele samenwerking

Dankzij de vlotte professionele samenwerking met het Bijlesbureau kan ik zorgeloos bijles geven aan jongeren en volwassenen. Het bijlesbureau geeft mij de volledige vrijheid om bijles te geven vanuit mijn persoonlijke didactische aanpak. Via het doeltreffende softwareprogramma van het Bijlesbureau kan ik de klant op transparante wijze feedback geven over het verloop van mijn bijlessen.

2023年4月13日

Het Bijlesbureau からの回答

Bedankt voor de positieve feedback. Het is voor ons en voor onze leerlingen ook een zeer aangename samenwerking.

Nederlands voor anderstaligen

het was een opleiding Nederlands voor anderstaligen op maat, flexibel voor mijn profiel. Ik ben heel tevreden en heb een mooie vooruitgang gemaakt.

2023年4月7日

Beste,

Hartelijk bedankt voor de feedback. Het is voor ons zeer leuk om te horen dat onze lesgever u zo goed heeft kunnen helpen.

5つ星のうち4の評価

Goede lerares

Goede lerares, tijdens lessen ook veel aandacht voor persoonlijke aspecten en redenen waarom ik deze taal op deze manier leerde. Daardoor kreeg het standaardlessenpakket een meer vraaggestuurde en maatgerichte aanpak.

2023年1月8日

Heel slechte ervaring.

Heel slechte ervaring. Na toewijzing van een bijlesleerkracht annuleerde deze elke les tot 3 maal toe, telkens last minute. De 3e keer stuurde de leerkracht me via sms dat ik beter een andere leerkracht zou zoeken. Gezien we al 3 weken ver waren was hiervoor geen tijd meer. Bij vermelden van dit incident bij het bijlesbureau werd de fout bij mij gelegd en werd me verteld dat ik de €75 administratiekosten voor niet geleverde diensten niet kon terugkrijgen. Heel slechte ervaring, ik zou dit niemand aanraden.

2022年3月23日

Het Bijlesbureau からの回答

We vinden het zeer jammer dat u niet tevreden bent van onze diensten. We selecteren onze lesgever steeds zeer grondig in een persoonlijk gesprek op basis van hun kennis en hun pedagogische vaardigheden. Indien u toch niet 100% tevreden bent van de lesgever kan u ons dat laten weten en dan selecteren we een vervanger zonder bijkomende kost. De administratieve kost wordt enkel aangerekend indien u éénzijdig beslist de lessen te annuleren.

5つ星のうち1の評価

Absoluut niet tevreden over de…

Absoluut niet tevreden over de studiebegeleiding die we kregen. Lesgever had geen idee hoe ze echt hulp kon bieden. Je moet vooraf betalen en ze vragen 75 euro administratiekosten als je de uren niet opneemt ( of je er tevreden mee bent of niet) ook absoluut geen opvolging van de dienst uit.
Bovendien worden de lessen geannuleerd en ze hebben de rest van het geld niet terugbetaald.
Ik zal niemand aanraden om een les bij hun te krijgen

2022年8月17日

Absoluut niet tevreden

2021年9月22日

5つ星のうち5の評価

Heel erg bedankt Marie Macours …

De allerbeste beslissing van afgelopen schooljaar was om de hulp van een studiebegeleider in te roepen. Via buro hebben we snel een zeer geschikt persoon toegewezen gekregen. Mijn zoon Brent heeft ADD en kan zich moeilijk concentreren en organiseren. Hij is fantastisch goed geholpen geweest en is uiteindelijk geslaagd. Dikke pluim voor de studiebegeleidster Marie die hem steeds wist te motiveren en hem doelgericht hielp met zijn planning en studie aanpak. We konden steeds op haar rekenen en hielp eveneens met feedback naar de school. Superfijne ervaring en ontzettend dankbare samenwerking.

2021年7月7日
5つ星のうち4の評価

Via het bijlesbureau hebben we snel…

Via het bijlesbureau hebben we snel iemand gevonden om bijles wiskunde te geven. Wij waren heel tevreden over de leerkracht die ons werd toegekend. Hij is heel sociaal, hulpvaardig en altijd zeer enthousiast.

2021年6月27日
5つ星のうち5の評価

The teacher was very professional

The teacher was very professional, and took care of my son's need from different angles, not only the content of the lessons. He was doubtful at the beginning, about the whole matter, at the end he was really committed and cooperative.

2021年6月21日

Trustpilot エクスペリエンス