With HF kits you can be assured you can count on an excellent service if you need it. And besides quality products, quick shipping and premium service, HF Kits also provides a wealth of technical inf... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had onderdelen besteld vanaf mijn vakantieadres in Frankrijk om aldaar verbindingen te kunnen maken met Nederland. Besteld op maandagmiddag half drie en bezorgd dezelfde week op vrijdagmiddag ook... ãã£ãšèŠã
De verzending was snel en de producten werden netjes verpakt. De kwaliteit van de ontvangen spullen was uitstekend. Er is alleen 1 nadeel, de kitjes zitten veel te snel in elkaar, ik zal dus binnenk... ãã£ãšèŠã
De onderdelen van het zelfbouw pakket (10/20/40 meter EndFed Antenne inclusief 1:49 aanpassing trafo 250 W) zijn van zeer goede kwaliteit. Na het bouwen en afregelen ervan was de antenne op de drie ba... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
HF Kits biedt u zelfbouwkits en onderdelen voor radio zendamateurs. U vindt hier antenne, balun, traps, endfed of trafo zelfbouwpakketten en onderdelen.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meedenken als er antenneproblemen zijn.
Meedenken als er antenneproblemen zijn.
De Verademing.......
Door de goede informatie / instructies nodigt de site uit om zelf iets te gaan maken, een pré in deze tijd van kant en klaar artikelen! Ook snelle en goede hulp bij vragen. Een prima site voor (en door?) liefhebbers van de radio hobby.
Kwalitatieve materialen
Kwalitatieve materialen, het resultaat werkt naar verwachtingen.
prijs kwaliteit verhouding is goed.
prijs kwaliteit verhouding is goed.
goede adviezen.
E n vragen zijn mnooit te veel voor hem.
Snelle levering, hoge kwaliteit
Snelle levering, en goed verpakt. Hoge kwaliteit spullen, en een goede aftersales.
Men was direct bereid een onderdeel naâŠ
Men was direct bereid een onderdeel na te sturen, wat bij nader inzien helemaal niet ontbrak (mijn fout)
Perfect good
Zeer snelle levering conform specs.
Zeer snelle levering conform specs.
Montage instructie uitstekend.
Snelle levering & correcte inhoud
Easy Website to use
Easy Website to use. Excellent communication. Reasonable shipping costs. Well packaged and fast delivery
snel,kwaliteit fijn bedrijf
doe er nu al jaren zaken mee eerlijk,goede kwaliteit en snel met leveren afspraken worden altijd nagekomen
ik blijf hier zeker bestellen van mij mag de assortiment nog wel groter worden
HFKits is geweldig!!!
HFKits is geweldig!!!
Hun kits zijn gemaakt van de beste kwaliteit materiaal en zijn zeer goed verpakt. Alle onderdelen zitten in ziploc-zakjes en er ontbraken geen onderdelen.
HFKits heeft ook een geweldige klantenservice en supersnelle verzending!
Frank was geweldig om mee samen te werken en hij beantwoordde mijn vraag binnen enkele minuten na ontvangst van mijn e-mails.
Ik kan Franks werkethiek en de kwaliteit van zijn producten gewoon niet genoeg prijzen.
Bedankt voor een geweldige aankoopervaring!
(Excuseer mijn vertaling, Google heeft het gedaan! LOL)
Bill Dozier
W4GTR