HiFifreaks.dk レビュヌ

2,143
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har gjort en bestÀllning. BestÀllningen Àr bekrÀftad men efter det sÃ¥ har jag inte hört nÃ¥got mer. Jag har mailat företaget om en frÃ¥ga om leverans men inte fÃ¥tt svar. Detta gör att man fÃ¥r en kÀnsla... もっず芋る

䌁業が回答したした

De hade högtalarna jag fÃ¥tt upp ögonen för, till ett toppenpris. Hörde av mig till deras kundtjÀnst ang. lagerstatus och de svarade inom ett dygn att de fanns i lager (var lite oklart) och kunde lever... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en forstÊrker den 11. Juli og der stod 3-4 dages levering rykkede efter 7 dage og fik besked pÃ¥ at det havde taget lidt lÊngere tid fra leverandÞr. Rykkede igen den 28. Juli da mit kÞb stadig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vill avbryta en order och det har gÃ¥tt 10 dagar (!!!) utan svar. Idag fÃ¥r jag att de behandlat min order vilket innebÀr att de kommer skicka ut den till mig ÀndÃ¥ trots flera mail och pÃ¥minnelser o... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

Har kÞbt en Cambridge 851N i marts 2019

Har kÞbt en Cambridge 851N i marts 2019
Fik oplyst at de havde en demo model som kun havde vÊret i brug ca 1 mdr. Det troede jeg på og kÞbte denne.
Har nu fået en fejl på 851N sendt til reparation ved Cambridge
Fik her at vide at det var en gammel model fra 2016 samt et usb stik var knÊkket og der spildt vÊske over den og det kan ikke betale sig at reparere.
Jeg er dybt skuffet over denne forretnings metode. Så tÊnk jer om enden i handler med HiFifreaks
Bjarne Skjoldmose

2022幎10月19日
HiFifreaks.dk ロゎ

HiFifreaks.dk からの回答

Hej Bjarne,

Da ked af den oplevelse og er nu ikke en praksis vi gÞr os i. Men det lyder nu meget underligt og ved ikke hvem det er der skulle have oplyst dig at denne er fra 2016. For vi startede fÞrst med at forhandle Cambridge i 2018, og har aldrig haft nogle modeller fra fÞr det. Så de modeller vi har solgt har aller tidligst kunne vÊre fra 2018 :)

Quad era-1 ear phones

Jeg kÞbte for 3 år siden et par Quad era-1 hÞretelefoner, som jeg har brugt sammenlagt måske 10 gange. Få dage efter udlÞb af reklamation, da stopper de med at spille i venstre side, umiddelbart pga defekt kabel. Hifi-freaks.dk har ingen interesse i at yde god service, i form af ombytning af kabel, men holder rigidt fast i at jeg kan kÞbe et nyt.

2022幎8月31日
自発的なレビュヌ

Perfekt vejledning, god service samt hurtig levering

Har lige kÞbt et sÊt Wharfedale EVO4.4
Kvaliteten af hÞjtalerne er perfekt - så alle de gode anmeldelser passer !
Fik super god vejledning via chat/mail, da jeg var lidt i tvivl omkring match af EVO 4.4 vs.min Bluesound N330 - vejledningen var korrekt - spiller fantastisk sammen.
Fejlfri levering 2 dage efter afgivelsen af ordren.
SÅDAN.

2022幎2月9日

100 % useriÞs hifi forhandler skulle de

100 % useriÞs hifi forhandler skulle de nok kalde sig.
Handle den 25-12-2021 og har efterspurgt tracning på min ordre 2 gange fÞrst efter at jeg i anden mail ville annullere ordren blev kontaktet af hi fi freak enda fra hemmelige nummer total useriÞst ..
Har så langt om lÊnge modtaget DHL trackinnummer som så ikke virker når jeg sÞger på det

2022幎1月9日

Tilfreds kunde

Bestilling, kÞb og levering er gået som forventet, så på de punkter en tilfreds kunde.
Problemer med at få tilsendt kÞbsordre på fÞrste kÞb, men efter henvendelse til hififreaks og kontakt med Daniel lÞste det sig. Jeg opgav en anden mailadresse og det hjalp.
EfterfÞlgende kontakt til hififreaks via telefon samt kontakt via chat, har vÊret eksemplarisk.

2021幎11月30日

HÞjtalerne kom godt nok

HÞjtalerne kom godt nok, lidt forsinket, men der var ingen kommunikantion undervejs. Telefonenummeret var/er nedlagt. FÞrste mail fra dem siden ordrebekrÊftelsen er den, som opfordrer til at anmelde på trustpilot. Bad move.

2021幎11月25日

Bestilte ett par hÞyttalere

Bestilte ett par hÞyttalere, som gikk raskt ut av butikken, men som ble liggende pÃ¥ ett lager i nesten en uke fÞr de ble returnert tilbake til butikken. De ble sendt raskt avgÃ¥rde igjen. I mellomtiden prÞvde jeg chat, messenger og mail..men lite svar Ã¥ fÃ¥.. har kun 1 gang fÃ¥tt svar pÃ¥ chat, og da skulle jeg fÃ¥ tilbakemelding, noe som ikke skjedde. NÃ¥ har nÃ¥ hÞyttalere endelig kommet, og de gav meget god valuta for pengene. Full score pÃ¥ kvaliteten pÃ¥ produktet, men fint Ã¥ fÃ¥ tilbakemelding nÃ¥r ting stopper opp.. men nÃ¥ er de her og jeg er godt fornÞyd med kjÞpet. KAN sikkert kjÞpe mere hos Hifi freaks, som fikk navnet Hifi Breaks i sendingen 🧐🧐

2021幎11月23日