Forhåbninger og tålmodighed
Jeg bestilte mit anlÊg d. 23. januar. Bestillingen gik i fÞrste omgang fint, bortset fra lidt forsinkelse, indtil PostNord valgte at stoppe leveringen, fordi pakken angiveligt var for tung. Jeg havde bestilt en forstÊrker sammen med et par Wharfedale Elysian 2 hÞjttalere, som vejer ca. 35 kg pr. stk., og de blev derfor sendt retur til HiFi Freaks.
I dag (10/03/2026) har jeg modtaget forstÊrkeren samt fÞdderne til Elysian 2. Jeg venter dog stadig på selve hÞjttalerne. Jeg er naturligvis meget spÊndt på, hvornår de ankommer, og håber selvfÞlgelig, at de er helt nye og i god stand, når de kommer.
Jeg har allerede investeret mange tusinde kroner i nye XLR-kabler og hÞjttalerkabler, så jeg er helt klar til at sÊtte det nye system op. Mine nuvÊrende aktive hÞjttalere (Klipsch The Nines) er endda blevet stillet vÊk for at gÞre plads til de nye. Derfor håber jeg virkelig, at leveringen af hÞjttalerne snart falder på plads.
Hvis hÞjttalerne bare var blevet leveret af PostNord som planlagt, havde jeg vÊret en meget glad kunde. Som situationen er nu, har processen dog taget lÊngere tid end forventet. Jeg havde måske også håbet, at man kunne have forudset udfordringen med transporten, da I har stor erfaring med fragt af tunge hi-fi produkter.
Når det er sagt, håber jeg stadig, at sagen ender godt, og at jeg snart modtager hÞjttalerne, så jeg kan få glÊde af det anlÊg, jeg har set frem til siden januar.
Ordre DK5935
Ordre DK5937
OpfÞlgning: 12-03-2026
HÞjttalerne er ankommet her til morgen, og heldigvis var de hele ventetiden vÊrd. De er virkelig flotte, og efter at have fÃ¥et dem sat op kan jeg allerede sige, at de spiller helt fantastisk. Jeg er derfor en meget glad kunde nu â endelig.
Processen har vÊret lidt lÊngere end forventet på grund af leveringsproblemerne undervejs, men jeg er glad for, at det hele til sidst faldt på plads, og at anlÊgget nu står klar og spiller.
Der er dog en lille ting, som måske kunne vÊre vÊrd at vÊre opmÊrksom på fremover: ForstÊrkeren (Audiolab 9000P) blev leveret med et engelsk strÞmkabel. Det var heldigvis ikke et problem for mig, da jeg havde nogle kompatible kabler liggende fra tidligere udstyr, men for en anden kunde kunne det måske vÊre lidt upraktisk, hvis man ikke lige har et passende kabel ved hånden.
Alt i alt er jeg meget glad for anlÊgget, og nu kan jeg endelig begynde at nyde det.
2026幎3æ10æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ