High Heads レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne klanten service (jorn) alles netjes en optijd binnengekregen met nog zelfs wat extraatjes (geen idee of dat de bedoeling was)

5぀星のうち5の評䟡

Alles klopte aan me bestelling! Behalve de grinder (die was defect); nadat ik contact had opgenomen met de verkoper kreeg ik onmiddellijk een nieuwe grinder toegezonden en hoefde ik de oude niet te re... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb vaak problemen met postnl ivm bezorgingen, wat ook nu weer het geval is en de klantenservice van High Heads is altijd heel vriendelijk en gelijk behulpzaam...verder is het een heel attent bedri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, contact opnemen verliep vlot en klantvriendelijk. Tevens heeft hij de site aangepast wat je moet doen bij breuk. Fijn dat alles netjes en vlot afgehandeld werd. Ga zo door! Fijn... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電子タバコ店

圓該䌁業による蚘述

Bij High Heads vind je de beste rokers- gerelateerde producten. Wij gaan enkel voor producten van de hoogste kwaliteit en functionaliteit en bieden deze aan voor de laagste prijs! BY STONERS. FOR STONERS.

連絡先

Bezorgtijd is erg lang
Is nu al 5 dagen geweest en nog steeds niks binnen

2022幎4月17日

High Heads からの回答

Hi Koray, Jammer om te horen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Ik heb je bestelling binnen 4 uur verwerkt en verzonden dus hier zou het niet aan moeten liggen. Ik heb contact gehad met PostNL en helaas heeft je bestelling door de paasdagen vertraging opgelopen, dit is ook te zien op je track en trace code. Ik hoop dat ondanks de vertraging van PostNL de inhoud van je bestelling veel goed maakt.

Beter Dan Verwacht

ja goed, snel bezorgd alles wat ik had besteld en meer door de bus. Goede winkel, waar ik vaker ga bestellen en zeker zal aanraden aan vrienden!

2022幎4月6日
自発的なレビュヌ

High Heads からの回答

Hi Taco, leuk om te zien dat de bestelling naar wens is! Mocht ik in de toekomst iets voor je kunnen betekenen dan weet je me te vinden.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.
Leuke acties voor gratis vloei en clipper.
Kreeg jammer genoeg niet de exatra vuur steentjes er bij maar dat is goed gemaakt met de gratis clipper ;)

2022幎3月13日

High Heads からの回答

Hi Merlijn, bedankt voor je feedback betreft je bestelling. Wellicht wat aan de late kant maar ik zorg ervoor dat bij de volgende bestelling er extra Clipper vuursteentjes bij je bestelling zitten! In ieder geval bedankt voor je bestelling en feedback.

Top winkel

Goede prijzen,
Snelle levertijden.
Leuk gratis extra'tje!
Top winkel, weer bestellen!

2022幎2月6日

High Heads からの回答

Bedankt voor je leuke en positieve feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Erg snelle levering goede communcatie

Erg snelle levering goede communcatie. Zelfs iets extra's meegekregen. Toppers !

2021幎10月21日

Goedemiddag,
Bedankt voor je leuke review, wij doen bij al onze bestelling een klein extraatje, leuk dat dit gewaardeerd wordt!

Fantastische hulp

Fantastische hulp en vragen werden snel beantwoord. Raad dit aan

2021幎9月29日

High Heads からの回答

Hi Cas, bedankt voor je bestelling en je fijne feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Fijn dat alles netjes en vlot afgehandeld werd. Ga zo door!
Fijn dat jullie zo klantvriendelijk zijn :)

2021幎9月28日

Hi Cindy!
Dankjewel voor je leuke review! De beste service voor mijn klanten is waar ik voor ga, erg fijn om te lezen dat alles dus naar wens is. Groetjes Jorn van High Heads

Review

Jullie zijn klantvriendelijk, hebben een groot assortiment en leuke acties. Goeie service.

2021幎9月28日

Goedemiddag Demian,
Leuk om te lezen dat je zo positief bent. Bedankt voor je complimenten en review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。