Har fået Hikes hvalpefoder med fra vores kennel. Kendte ikke til dette firma inden. Vi er meget tilfredse. Vores schæferhvalp har fået den flotteste blanke pels. Har derfor bestilt 4 sække mere til e... もっと見る
企業が回答しました
Min hund er glad for sin nye mad. Bestilling og levering fungerede som det skulle. Foderet er dansk produceret 👍
企業が回答しました
Vi er godt tilfredse med Hike foder. Til vores dværg gravhund. Vi går meget op i at foderet indeholder 100% naturlige råvarer👌 Der er desuden god hjælp at hente ved tvivl om den rigtige variant... もっと見る
企業が回答しました
Var egentlig “gift” med Hike fra vores opdrætter, og prøvede undervejs at skifte, men kvaliteten af deres foder, godbidder og forretningsmodel med dag-til-dag gratis levering af de fodersække giver v... もっと見る
Naturlig dansk hundemad
当該企業による記述

Fuglevænget 24, 8800, Viborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
The website is easy to use, checkout is simple, and delivery was super fast. There’s also a great variety of products to choose from! I’ll definitely keep shopping here for a long time.

HIKE Hundemad A/S からの回答
My dogs absolutely love the HIKE Sensitiv and the Kornfri Kyllinge Hapser! I’m also very grateful to my colleague Cecilie for introducing me to this amazing dog food here in Denmark.

HIKE Hundemad A/S からの回答
Servicen er altid i orden, varen kommer til tiden.
Vender altid tilbage til Hike, da det bare er foderet, hvor hunden er sund og tilpas. Er gået over til senior udgaven, og kan se, at den aldrende hund ikke er helt så "stiv" i kroppen, som den ellers var begyndt at være.

HIKE Hundemad A/S からの回答
Godt foder som mine hunde kan li’.
Hurtig ekspedition og levering👌

Hundemaden er forringet
Jeg har brugt Hike sensitiv til mine 4 hunde i mange år. Sidste år kostede 50 sække noget mindre end i år. Har stor forståelse for at priserne stiger. Mine hunde reagerede dog meget anderledes ved samme mængde som de plejer at få. De er meget mere sultne og taber sig. Har tilfældigvis en sæk fra sidste år og kan se indholdet er ændret, dette uden det informeres. Der er nu mindre kalorier pr. 100 gram, meget mere protein en hunden kan optage og har godt af. Det kommer ud som L....
Det er simpelthen ikke okay at i har et meget meget dyrt produkt som forringes til et diskount produkt og som i tager ekstrem høj pris for. Et produkt i på ingen måde har informeret om er ændret i indhold. Og som forringer hundens velbefindende. har billeder af de to produkter altså gl. Vs. Nyt. Så sig endelig til hvis i vil have dokumentation. Så skriv eller ring på 41116001. Jeres oplysninger på nettet er forkerte. I skriver 26% protein men på posen står der 33% det er et alt for højt proteinindhold

HIKE Hundemad A/S からの回答
Balder trives fint med Hike hundemad (knapper). Vi har valgt Hike fordi det er dansk produceret og så er godbidderne også værdsat til træning.

HIKE Hundemad A/S からの回答
Pakken kom hurtigt og blev leveret til døren, skønt.
Og guffer til hund og ejer, så lækkert.

HIKE Hundemad A/S からの回答
Hurtig levering med små godbider til både hund og ejer.
Det lader til vores hund kan lide maden. Vi håber også hendes mave kan. Men det må tiden vise. Vi købte sensitiv med lam.

Hurtig levering. Hundene kan lide det og Frida’s mave er er normal igen 🌟🌟🌟🌟🌟

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。