Det er den bedste flytning jeg har haft i hele mit liv⊠og jeg har boet mange steder i ind og udland. FÞrst, flyttefirmaet har vÊret ekstremt fleksibelt i hele deres tilgang jf tidspu... ãã£ãšèŠã
Stor anbefaling af Himmerland Flytteforretning, som det er anden gang, vi bruger til at flytte pÃ¥ tvÊrs af landet. De to yderst effektive og professionelle flyttemÊnd (og med god humor - tak Morten o... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret rigtig glade for vores flytning med Himmerlands flytteforretning, der stillede om morgenen prÊcis som vi havde aftalt, og hjalp os med at flytte fra KÞbenhavn til Jylland. Prisen var... ãã£ãšèŠã
Kan ikke rose firmaet nok. De kom til tiden, og fil lavet flytning fra Silkeborg til NordsjÊlland. Destinationsadressen var virkelig crowded, med andre biler og lifte der stod i vejen, men flytte... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Perfekt og billig flytning
Nu er det godt nok et par år siden jeg benyttede mig af Himmerlands flytteforetning, men jeg husker det stadig som en virkelig positiv oplevelse.
Jeg skulle flytte fra en 70 kvm lejlighed i Aalborg til Kbh. De sendte en flyttemand, som stod der prÊcis til aftalt tid.
Da jeg selv rejste til Kbh. samtidig som flyttebilen kÞrte, var jeg ret overrasket over, at han stod i Kbh. blot œ time efter jeg var nået derover. Flyttemanden var super flink og prisen var flere tusinde kr. billigere end det nÊstbilligste, og kun den halve pris af flere af de andre tilbud.
Firmaet havde planlagt en flytning tilbage til Jylland, så der var også penge at spare der. Yderst professionel og behagelig kommunikation.
Kan varmt anbefales.
Snorlige flytning
God og billig service Jylland til Kbh. Ingen problemer overhovet. Og meget prÊsis info om tidspunkter for afhentling og levering.
Perfekt!
Himmerlands flytteforretning udfÞrte et strÃ¥lende stykke arbejde, da de flyttede alle mine ejendele fra Ã
rhus til KÞbenhavn, til en meget konkurrencedygtig pris.
Alt blev klaret til tiden, alle mine ejendele blev behandlet med den påkrÊvede respekt, og flyttefolkene udviste hele vejen igennem godt humÞr og god service.
fremragende
Virkelig profesionelle flyttefolk, super effektive og meget opmÊrksomme og varsomme med vores ting, kan klart anbefales.