Meget uprofessionelt - meget gik galt
Jeg kontaktede Hjertebegravelse, navnet lÞd hyggeligt og jeg troede de ville have hjertet med, men der tog jeg fejl.
Bedemanden var en Êldre herre, som vist havde haft sin egen forretning i ca. 20 år. Han blev tilkaldt, når de ikke selv kunne hjÊlpe. Han virkede flink, men meget gik galt.
Vi havde bestilt rÞde blomster til kisten sammen med noget hvidt og blåt, fordi min mor holdt meget af rÞde blomster. Da vi kom til kirken var den kun pyntet med blå og hvide blomster. Bedemanden sagde, at han ikke havde hÞrt, at vi Þnskede rÞde blomster, men var den ikke smuk? NÊste fejl kom, da bisÊttelsen var fÊrdig og vi havde aftalt, at vi selv tog blomsterne med til kirkegården ( havde taget en trailer med hjemmefra), men bedemanden havde sagt til kirketjeneren, at han kom og flyttede alle blomsterne, så det kunne vi ikke. Vi sad og spiste, da bedemanden ringede og beklagede, at han havde taget fejl, men om vi så kom og flyttede blomsterne- nej sagde jeg, nu må han flytte dem. NÊste fejl- gav os ikke besked på at urnen var kommet. Ringede til bedemanden, da der var gået 18 dage fra bisÊttelsen og han lovede at undersÞge det, han har stadigvÊk ikke ringet tilbage. Vi kÞrte i stedet ud til kirkegården, hvor de fortalte os, at den havde de da modtaget for 5 dage siden og det var bedemanden, der skulle have givet os besked. Gad vide, hvor lÊnge vi skulle have ventet?
Grundet at vi intet fik at vide fra bedemanden, var stenen lagt på, inden urnen kom i jorden og dette måtte den ikke i fÞlge kirkegården.
2017幎3æ21æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ