Rosen Begravelsesforretning ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har fÃ¥et en fantastisk hjÊlp fra Rosen Begravelsesforretning. Hurtig og effektiv. Ringede sÞndag eftermiddag og fik alt aftalt. Mandag kl 10.50 kom Claus. Og vi fik sunget vores mor ud. Alt var sm... もっず芋る

䌁業が回答したした

I forbindelse med min mors bortgang valgte vi at kontakte Rosen begravelse forretning. Det var et godt valg. Professionelle hele vejen igennem og stort hensyn til os efterladte.

䌁業が回答したした

Trods en svÊr tid, sÃ¥ formÃ¥r Claus at skabe de helt rette trygge rammer & hjÊlpe dig godt videre. Meget empatisk, & behagelig at kommunikere med Rosen Begravelsesforretning, har yderst fortje... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rosen begravelse gjorde hvad de kunne ift. at tilgodese mit Þnske om en letnedbrydelig liste, omend virkede ikke helt. VÊrre var at de foregav at der var mulighed for begravelseshjÊlp udover de obliga... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎

圓該䌁業による蚘述

Rosen Begravelsesforretning er en familieejet bedemandsforretning der sÊtter en Êre I at levere en 5-stjernet oplevelse til alle kunder. Vi hjÊlper med både bisÊttelse og begravelse i hele landet. Ring i dag på 2280 4848 for en uforpligtende dialog om jeres behov. Vi har afdelinger i HjÞrring, Aalborg, Rebild og Randers.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig og effektiv service

Vi har fået en fantastisk hjÊlp fra Rosen Begravelsesforretning. Hurtig og effektiv. Ringede sÞndag eftermiddag og fik alt aftalt. Mandag kl 10.50 kom Claus. Og vi fik sunget vores mor ud. Alt var smukt og i mors ånd. Claus kÞrte mor den sidste tur. Tusind tak.
Fem stjerner. Og kan varmt anbefales.

2026幎8月24日

KÊre Doris

Det glÊder mig at vi formåede at gÞre afskeden med din mor, smuk og i hendes ånd.

Vi siger tak for den varme anbefaling

Claus Pedersen

I forbindelse med min mors bortgang

2026幎9月7日

KÊre Cay

Jeg er glad for at vi fik lov at hjÊlpe dig og din familie.
jeg takker ydmygt for din anbefaling

Varmeste Anbefalinger

Trods en svÊr tid, så formår Claus at skabe de helt rette trygge rammer & hjÊlpe dig godt videre.

Meget empatisk, & behagelig at kommunikere med

Rosen Begravelsesforretning, har yderst fortjent de 5 stjerner

Tak for at sende vores kÊre Farmor & Mor på sin sidste rejse ❀

2026幎8月16日

KÊre Jesper

Tak for de 5 stjerner.
Det glÊder mig at du fÞlte dig hjulpet trygt igennem en svÊr tid.

God situationsfornemmelse.

Claus havde en god fornemmelse for hvordan man skal kommunikerer i en svÊr situation.
I den forbindelse også hvordan han får prÊsenteret varerne i sin forretning, så de kommer til at fremstå som muligheder uden at evaluere hver enkelt, og dermed komme til at tale sÊrlige valg op.
Selve bisÊttelsen var meget stilfuld og smuk. Kan kun give min bedste anbefaling.

2026幎7月24日

KÊre Frank

Vi takker mange gange for anbefalingen og glÊder os over at det var en smuk bisÊttelse.

Hos os er mulighederne mange, men valget er de pårÞrendes, så de kan sig farvel på en måde der passer netop deres familie.

Rikke Blume Pedersen

Virkelig god hjÊlp og stÞtte i en svÊr tid

Rikke har vÊret den stÞrste hjÊlp man overhovedet kan forestille sig en umenneskelig hård periode i mit liv.

Hun er både respektfuld omkring tabet og sorgen, samt ligefrem og klar i sproget når det kommer til de praktiske ting jeg som datter skulle gÞre.

Min allerstÞrste anbefaling

2026幎7月10日

KÊre Gitte

Jeg glad for at jeg kunne guide dig gennem en svÊr process.

Jeg takker mange gange for anbefalingen

Mors bisÊttelse.

Det hele gik som det skulle. Flot kistepynt. Vi siger tak.

2026幎7月2日

KÊre Jette
Det glÊder mig at alt gik som det skulle og at du er tilfreds med de smukke blomster.

Anmeldelse af Rosenbegravelse

Anmeldelse af Rosenbegravelse

Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg aldrig Þnsker, at andre familier skal stå i det samme forlÞb, som vi gjorde.

Vi mistede min far pludseligt i Polen, og vi valgte Claus/Rosenbegravelse, fordi vi fik indtryk af, at han havde erfaring med dÞdsfald i udlandet, og fordi han sagde, at han nok skulle tage sig af det hele. Det var netop derfor, vi valgte ham.

DesvÊrre blev vores oplevelse noget helt andet.

ForlÞbet var prÊget af manglende opfÞlgning, uklare svar, aftaler der ikke blev overholdt, og en fÞlelse af, at vi selv hele tiden skulle rykke for de ting, der burde vÊre styr på. Vi stod midt i chok og sorg, men fÞlte alligevel, at vi selv skulle kÊmpe for informationer og fremdrift.

Vi ventede blandt andet på oplysninger omkring dokumenter, obduktionsrapport/dÞdsårsag og kontakt til relevante myndigheder. Flere gange fik vi at vide, at der ikke kunne opnås kontakt til den danske eller polske ambassade, men som privatperson kunne jeg selv få fat i dem flere gange om dagen. Det efterlod os med en klar fÞlelse af, at tingene enten blev glemt eller ikke blev fulgt ordentligt op på.

Et andet eksempel var min fars pas. FÞrst fik vi oplyst, at passet var makuleret, men senere kunne vi pludselig alligevel få det udleveret. Den slags skaber enorm utryghed, når man som familie i forvejen står i en meget sårbar situation.

Samtidig oplevede vi, at fakturaer kunne komme hurtigt allerede dagen efter omkring kl. 8 om morgenen mens mange af de vigtige og uafklarede ting omkring min fars dÞdsfald og dokumenter stadig ikke var på plads. Da vi stillede spÞrgsmål og brokkede os over forlÞbet, blev vi blandt andet mÞdt med trusler om RKI og beskeder om betaling, selvom vi stadig stod med alvorlige ubesvarede spÞrgsmål.

Vi fik også at vide, at kontakt med forsikring og ambassader ikke var noget, han normalt gjorde. Det var meget frustrerende, fordi netop hjÊlp til udlandet, myndigheder og det samlede forlÞb var grunden til, at vi valgte ham fra starten.

Derudover blev manglende aftaler og tilbagemeldinger forklaret med, at han havde travlt med andre afdÞde og med at lÊgge andre i kisten. Det kan godt vÊre, at der er travlt i branchen, men som pårÞrende er det en meget hård og respektlÞs måde at blive mÞdt på, når man selv lige har mistet sin far.

Vi forventede ikke perfektion. Vi forventede ordentlighed, ansvar, respekt og Êrlig kommunikation. Det oplevede vi desvÊrre ikke.

TvÊrtimod oplevede vi et forlÞb, hvor vi fÞlte os overset, presset og dårligt behandlet i en af de svÊreste perioder i vores liv.

Jeg vil aldrig anbefale nogen at vÊlge Rosenbegravelse på baggrund af vores oplevelse. For os har forlÞbet vÊret grimt, utrygt og prÊget af manglende tillid, manglende aftaler og manglende ansvar.

Med Venlig Hilsen
Morten Nielsen

2026幎5月22日

KÊre Morten
Jeg beklager at du sidder tilbage med disse ubehagelige fÞlelser, det har aldrig vÊret vores mening.
Du har fået uddybende svar på alle dine spÞrgsmål via mail. Har du yderlige spÞrgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Claus Pedersen

Claus Pedersen, var yderst behagelig og professionel, ligeledes hans medhjÊlp. Han har vÊret behjÊlpelig under hele forlÞbet. Mange tak og god vind fremover. De venligste hilsener, fra Familien Carlsen Hirtshals

2026幎4月2日

KÊre familie Carlsen
Jeg takker mange gange for anbefalingen.
Det har vÊret en fornÞjelse at mÞde jer, og jeg er glade for at I har fÞlt jer trygge i vores hÊnder.
Hilsen Claus

Tusind tak til Rosen

Tusind tak til Rosen Begravelsesforretning og Rikke for jeres arbejde/hjÊlp i forbindelse med Svends bisÊttelse❀ Sympatisk, empatisk og professionel. Vi fÞlte os "taget i hånden" hele vejen igennem, og problemer blev lÞst ved fÊlles hjÊlp!
Vi kan kun give jer vor absolutte anbefaling!

2025幎11月17日

KÊre Susanne
Jeg takker mange gange for anbefalingen, og dine rosende ord.
Det var en fornÞjelse at mÞde dig og din familie. Jeg takker for et godt samarbejde, i en udfordrende opgave, der til sidst dog lykkedes.
GlÊdelig jul til dig og dine

Rikke

BegravelseshjÊlp under lidt anderledes omstÊndigheder.

Vi er meget taknemmelige for den hjÊlp vi fik af Rikke. Nu var problemstillingerne måske lidt anderledes, da vi også skulle have hjÊlp til og transportere afdÞde hjem til FÊrÞerne, men det blev alt klaret til ug, af en utrolig flink og sympatisk person, tusind tak skal i have.

2025幎10月28日

KÊre MannbjÞrn
Det var en fornÞjelse at mÞde dig og din familie, og jeg takker meget for din ros.
Det er dejligt med vekslende opgaver og nye udfordringer. jeg håber i havde en smuk hÞjtid på FÊrÞerne.

KÊrlig Hilsen
Rikke

Tak til Rikke for din venlighed og for

Tak til Rikke for din venlighed og for din tid
Firmaet lever op til sine forventninger
Jeg vil anbefale jer til andre der har brug for en bedemand

2025幎10月4日

Rosen Begravelsesforretning ApS からの回答

Tusinde tak for din feedback, den sÊtter jeg stor pris på.
Det glÊder mig at jeg har kunne hjÊlpe til din tilfredshed .

Rikke

Tak til Rikke for hurtigt at komme på

Tak til Rikke for hurtigt at komme på besÞg. Vi fik klare og forståelige svar på vores mange spÞrgsmål og fÞlte os i trygge hÊnder. Der skal også lyde en tak til Claus for den gode service ved kirken og kÞrsel af rustvognen. Rosen begravelsesforretning får vores varmeste anbefaling.

2025幎9月12日

KÊre Johnny

Vi takker for anbefalingen.
Det har vÊret en fornÞjelse at mÞde dig og din familie, og vi er glade for at I har fÞlt jer i trygge i vores hÊnder.

Claus og Rikke

Dygtige rare mennesker med super service

2025幎7月17日

KÊre Per

Tak for de rosende ord, jeg er glad for at vi kunne hjÊlpe, til din tilfredshed

Rikke

Tak til Rikke for at mÞdes med os

Tak til Rikke for at mÞdes med os, med så kort varsel.
For hurtige svar på mine spÞrgsmål og Êndringer i sidste Þjeblik.
Empatisk og tryg. Hermed mine varmeste anbefalinger.

2025幎7月11日

KÊre Sussi

Tak for dine rosende ord og dine anbefalinger, jeg er glad for at jeg kunne hjÊlpe jer trygt gennem afskeden med jeres kÊre.

pas godt på hinanden

kÊrlig hilsen

Professionel bisÊttelse

Claus og hans kolleger var meget professionelle og hjÊlpsomme både fÞr, under og efter bisÊttelsen af min far og alt forlÞb rigtig fint.

2025幎4月25日

KÊre Kirsten
Jeg og mine kollegaer er glad for at bisÊttelsen af din far forlÞb til din tilfredshed.
Jeg kunne godt tÊnke mig at vide hvad vi kan gÞre anderledes for at få den sidste stjerne med?
Hilsen Claus

Fantastisk service

Fantastisk service, alt var som Þnsket. Rikke var hurtig til at svare, når jeg havde spÞrgsmål. Jeg fÞlte at hun havde god tid til mig, og hun er rigtig god til at vejlede, hvilket betÞd meget, fordi jeg ikke har prÞvet at arrangere en begravelse fÞr. Kan kun give min varmeste anbefaling.

2025幎4月16日

KÊre Christina

Tak for dine rosende ord.
Det glÊder mig at i valgte at gÞre brug af vores service, det blev en meget smuk afsked på en smuk dag.

Rikke Blume Pedersen

Det var med varme og hjertelighed vi

Det var med varme og hjertelighed vi holdt vores fÞrste mÞde med Rikke Blume Pedersen. Det var sådan en god oplevelse og der blevet taget hånd om det hele og det er en kÊmpe stort hjÊlp i en svÊr tid. Vi er så glade for at vi valgte Rosen Begravelsesforretning. Service og hjÊlpsomhed , den smukke udsmykning i kirken og kistepynt, ja alt var perfekt. Tak Rikke , fra hele familien

2025幎3月19日

KÊre Dan

Tak for dine rosende ord, det var en fornÞjelse at mÞde jer som familie, trods den triste anledning.
Ja det var nogle meget smukke blomster i kirken.
Hils familien

kÊrlig hilsen

Rikke Blume Pedersen

Fik den bedste og billigste hjÊlp fra

Fik den bedste og billigste hjÊlp fra Rikke i Rosen begravelsesforretning i HjÞrring.
Så behagelig en samtale hvor de bare fortÊller om alle muligheder og alt om hvordan det hele skal forlÞbe.
Absolut 5 stjerner herfra.

2025幎3月13日

KÊre Laila

Absolut tusinde tak for dine fem stjerner.
Jeg er glad for at du har fÞlt dig taget godt imod og godt informeret om, hvordan forlÞbet ved en bisÊttelse kan vÊre.

Fra fÞrste opkald til Rosen

Fra fÞrste opkald til Rosen Begravelsesforretning fÞlte vi os i “gode” hÊnder. Alt gik som vi Þnskede, kun ros herfra.

2025幎3月14日

KÊre Katrine

Tusinde tak for rosen, jeg er glad for at vi kunne hjÊlpe jer, så i fÞlte jer i gode hÊnder.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Professionel og yderst yderst venlig. Et godt mÞde og god behandling. FuldstÊndig roligt og trygt.

2025幎2月25日

KÊre Heidi

Vi er glade for at vi kunne hjÊlpe, så I fÞlte jer trygge.

Det var en fornÞjelse at mÞde jer, skulle behovet opstå en anden gang, så er vi lige her og du velkommen til at ringe.