Hjertmansレビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hjertmans Bådudstyr er en af Nordens fÞrende bådtilbehÞrskÊder. Vi fokuserer på sejlbåds- og motorbådsejere, men vores sortiment er også velegnet til campister, autocampere og campingvognsejere. Vi har en bred vifte af over 10.000 forskelligt bådudstyr, vi har alt fra GPS-plottere, redningsveste, bådplejeartikler, motordele, gummibåde, SUP'er, fortÞjninger, båd og bundmalinger: Kort sagt alt udstyr du bruger på vandet eller autocamper såsom porcelÊn, toiletter, vandvarmere, solpaneler og batterier. Hjertmans Bådudstyr består af 11 butikker og webshops i både Sverige og Danmark.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Sender totalskadede varer

Modtog totalskadet pakke, hvor rengÞringsmiddel var lÞbet ud, fordi den ikke var pakket ordentligt ind. I lover at sender at sende ny pakke, men holder ikke hvad I lover. Ordre WD12500. Kan desvÊrre ikke anbefale jer til nogen. Når man ringer til jer, svarer i ovenikÞbet ikke.

2026幎6月24日

Hjertmans
SÃ¥ blev man skuffet
 igen

SÃ¥ skete det igen.

Denne gang bestilte noget på Hjertmans og måtte selv finde ud af at de ikke har de ting på lager som de markedsfÞrer som kampagne.

Jeg bestilte efter en telefonsamtale et par solpaneler pÃ¥ weben forrige fredag, som skulle sendes til Jacob Jensens bÃ¥dvÊrft i Kbh. Hjertmans sender til udlevering derfra hver onsdag fra Århus
sÃ¥ langt sÃ¥ godt.
Da jeg nu en uge efter undrer mig over at jeg ikke har fÃ¥et en notification om at varene kan afhentes idag ringer jeg til Århus, der oplyser at varene skulle vÊre i ankommet til afhentning hos Jacob Jensen
 “sÃ¥ det kan du jo lige tjekke selv”
 jeg er et tÃ¥lmodigt menneske sÃ¥ jeg spurgte om nummeret til Jacob Jensen da det ikke fremgÃ¥r af Hjertmans hjemmeside
 “det kan du selv lige google”
 nuvel, det kan jeg da, men jeg har ikke min daglige gang pÃ¥ det skibsvÊrft, sÃ¥ det kunne da vÊre rart med prÊcis info. Nuvel jeg ringer nu op til en iÞvrigt meget venlig medarbejder hos Jacob Jensen der efter at vÊre gÃ¥et ud pÃ¥ lageret og har undersÞgt fortÊller at varene ikke er ankommet med den interne transport.

Jeg ringer nu til kontoret i Århus der administrerer alle webordrer, for at finde ud af at Hjertmans slet ikke har nogle af varerne, helt specifikt de to solpaneler
 “vi har mÃ¥ske et i Kolding vi kan sende (nej tak til udstillingsmodeller, om det mere nedenfor) men det vil tage tid at fÃ¥ dem fra Sverige
 jeg mÃ¥tte jo forstÃ¥ at det var oprydningssalg hvilket Ã¥benbart er en rimelig grund for ikke at kommunikerer med kunder der stÃ¥r og venter pÃ¥ deres varer. “SÃ¥ det kan tage flere uger, hvis vi skal ud og bestille dem”
 underforstÃ¥et, der har vi nok ikke tÊnkt os at gÞre, men vi parkerer dig der.

Hvis det ikke lige var fordi at det var et hÞjt profileret kampagne salg, og lagerstatus pÃ¥ bestillingstidspunktet var “grÞn” ville jeg mene at det var en situation der kunne opstÃ¥. Men at jeg selv skal finde ud af at Hjertmans - igen - sÊlger ting de ved de ikke har pÃ¥ lager blot for at lokke folk i butikken

Ekspedienten hos Hjertman forslÃ¥r derefter at jeg bare kan kÞbe det samme hos Batterilageret
”jeg kan se at der er et magen til til samme pris, du kan bare kÞbe det andet der”
 mage til fejlinformation. Jeg slÃ¥r op samtidigt med samtalen og konstaterer til sammenligning at jeg har bestilt flexible paneler, og Batterilageret fÞrer ikke disse, og har heller ikke de efterspurgte dimensioner. Men selvfÞlgelig, hvis man har begrÊnset viden om hvad man sÊlger ser alt jo ens ud. Jeg har ikke noget at udsÊtte pÃ¥ medarbejderen
 det er forretningsmodellen og ledelsen der fejler.

Jeg bad nu om at få kancelleret min ordre som ud over paneler indholdt tovvÊrk, ledninger m.m. alt sammen til en hyggelig weekend på båden med svorgeren der er elektikker.

Nu kunne man jo mene at det var en enkelt kedelig oplevelse, men det er desvÊrre ikke tilfÊldet når det gÊlder Hjertmans.
For ikke sÃ¥ lÊnge siden kÞbte jeg to kompasser til cockpittet, et til hvert ratstamme. Her sendte de mig et kompas, og et andet der tydeligvis var en udstillingsmodel
ikke kun kassen den kom i bar tydeligt prÊg af dette. Jeg returnerede begge til Sverige, og er temmelig sikker pÃ¥ at de ene stod i butikken i Linhamn da jeg besÞgte butikken 3 uger senere. I den sammenhÊng var det ikke kontoret i Århus men derimod Kolding jeg var i kontakt med, og den daglige ansvarlige lod skinne igennem lettere irriteret at han ikke “vidste hvad de havde gang i” og “Det mÃ¥ du tage med Sverige”.

Jeg har aldrig
 som i aldrig
 oplevet dette hos hverken Hellers eller Watski, eller rettere, det har jeg, udsolgt varer kan hÊnde, men de har hver gang vÊret i lÞsningsmode
og foreslÃ¥r et gangbart alternativ og man fornemme en oprigtig Êrgelse over at have brÊndt en kunde af
 men ikke her.
Nu er jeg jo nok ikke den vigtigste kunde for Hjertmans, for jeg spÊnderer nok ikke mere end i omegnen af 25-30+ tusinde pÃ¥ bÃ¥dens udstyr og vedlighold hvert Ã¥r
 men Êrlig talt?!

Det giver selvfÞlgeligt lidt på underholdningskontoen i sejlklubben og blandt langturssejlerne.

2026幎5月28日
自発的なレビュヌ

Formidabel service–Theis reddede dagen.

Formidabel service–Theis reddede dagen.
Jeg stod med en hasteopgave pÃ¥ en stÞrre lystbÃ¥d og manglede vitale reservedele til driften. Selvom jeg fÞrst fik bestilt sent, ydede Theis fra Hjertmans en fuldstÊndig fÊnomenal indsats.Da fragtmanden allerede havde afhentet dagens pakker kl. 17:00, tog Theis affÊre pÃ¥ eget initiativ. Han pakkede lynhurtigt varerne og lÞb personligt over til den nÊrmeste pakkeboks, fordi han vidste, at de blev afhentet senere der. 👊🏻Takket vÊre hans dedikation modtog vi delene allerede nÊste dag. Det betÞd, at bÃ¥den kom i drift med det samme, og min kunde var ovenud tilfreds.Jeg kan varmt anbefale Hjertmans – her fÃ¥r man service langt ud over det sÊdvanlige!

2026幎4月14日

Click og hent frarådes

Bestilte noget pÃ¥ hjemmesiden til afhentning i butikken i Århus, min mand bestilte noget andet uafhÊngig fra mig, Leveringstiden var angivet til at vÊre 1-3 dage. Jeg var flere gang i butikken for at spÞrge efter begge ordre hvor jeg fik at vide at det var der om fÃ¥ dage og i hvert fald inden vores sommerferie. Min ordre ankom nu efter knap 2 mÃ¥neder fra bestillingsdato, min mands er stadigvÊk ikke kommet og vi har nu annulleret den og bestiller et andet sted. Fra medarbejderne i butikken modtog vi hverken en forklaring eller beklagelse af kÞbsforlÞbet. Det er en fin butik men jeg vil frarÃ¥de at bestille “click og hent” medmindre man har tid til at vente pÃ¥ varen i flere mÃ¥neder.

2025幎8月9日
自発的なレビュヌ

Ufatteligt at Hjertmans ikke kan stoppe

Ufatteligt at Hjertmans ikke kan stoppe den automatik der linker til deres danske hjemmeside, min båd ligger i Sverige Limhamn ***** super service derfor er det logisk at gÞre min indkÞb og afhentning der. ForÞvrigt tager det en krig inden man modtager sine v
varer naturligvis fordi meget af dem ligger på lager i Sverige.

2024幎5月9日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne give min varmeste

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Hjertmans.

Hjertmans.dk skiller sig ud ved at deres ansatte faktisk er sejlere.

Uanset om du er en erfaren sejler eller en nybegynder, kan jeg varmt anbefale Hjertmans, som din go-to kilde for viden om sÊrligt de mere tekniske dele. Og de kan skaffe den der dims til din Volvo Penta, eller dit gamle skÞdespil etc.

2023幎9月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。