HjertmansâŠSÃ¥ blev man skuffet ⊠igen
SÃ¥ skete det igen.
Denne gang bestilte noget på Hjertmans og måtte selv finde ud af at de ikke har de ting på lager som de markedsfÞrer som kampagne.
Jeg bestilte efter en telefonsamtale et par solpaneler pÃ¥ weben forrige fredag, som skulle sendes til Jacob Jensens bÃ¥dvÊrft i Kbh. Hjertmans sender til udlevering derfra hver onsdag fra Ã
rhusâŠsÃ¥ langt sÃ¥ godt.
Da jeg nu en uge efter undrer mig over at jeg ikke har fÃ¥et en notification om at varene kan afhentes idag ringer jeg til Ã
rhus, der oplyser at varene skulle vÊre i ankommet til afhentning hos Jacob Jensen⊠âsÃ¥ det kan du jo lige tjekke selvâ⊠jeg er et tÃ¥lmodigt menneske sÃ¥ jeg spurgte om nummeret til Jacob Jensen da det ikke fremgÃ¥r af Hjertmans hjemmeside⊠âdet kan du selv lige googleâ⊠nuvel, det kan jeg da, men jeg har ikke min daglige gang pÃ¥ det skibsvÊrft, sÃ¥ det kunne da vÊre rart med prÊcis info. Nuvel jeg ringer nu op til en iÞvrigt meget venlig medarbejder hos Jacob Jensen der efter at vÊre gÃ¥et ud pÃ¥ lageret og har undersÞgt fortÊller at varene ikke er ankommet med den interne transport.
Jeg ringer nu til kontoret i Ã
rhus der administrerer alle webordrer, for at finde ud af at Hjertmans slet ikke har nogle af varerne, helt specifikt de to solpaneler⊠âvi har mÃ¥ske et i Kolding vi kan sende (nej tak til udstillingsmodeller, om det mere nedenfor) men det vil tage tid at fÃ¥ dem fra Sverige⊠jeg mÃ¥tte jo forstÃ¥ at det var oprydningssalg hvilket Ã¥benbart er en rimelig grund for ikke at kommunikerer med kunder der stÃ¥r og venter pÃ¥ deres varer. âSÃ¥ det kan tage flere uger, hvis vi skal ud og bestille demâ⊠underforstÃ¥et, der har vi nok ikke tÊnkt os at gÞre, men vi parkerer dig der.
Hvis det ikke lige var fordi at det var et hÞjt profileret kampagne salg, og lagerstatus pÃ¥ bestillingstidspunktet var âgrÞnâ ville jeg mene at det var en situation der kunne opstÃ¥. Men at jeg selv skal finde ud af at Hjertmans - igen - sÊlger ting de ved de ikke har pÃ¥ lager blot for at lokke folk i butikkenâŠ
Ekspedienten hos Hjertman forslÃ¥r derefter at jeg bare kan kÞbe det samme hos BatterilageretâŠâjeg kan se at der er et magen til til samme pris, du kan bare kÞbe det andet derâ⊠mage til fejlinformation. Jeg slÃ¥r op samtidigt med samtalen og konstaterer til sammenligning at jeg har bestilt flexible paneler, og Batterilageret fÞrer ikke disse, og har heller ikke de efterspurgte dimensioner. Men selvfÞlgelig, hvis man har begrÊnset viden om hvad man sÊlger ser alt jo ens ud. Jeg har ikke noget at udsÊtte pÃ¥ medarbejderen⊠det er forretningsmodellen og ledelsen der fejler.
Jeg bad nu om at få kancelleret min ordre som ud over paneler indholdt tovvÊrk, ledninger m.m. alt sammen til en hyggelig weekend på båden med svorgeren der er elektikker.
Nu kunne man jo mene at det var en enkelt kedelig oplevelse, men det er desvÊrre ikke tilfÊldet når det gÊlder Hjertmans.
For ikke sÃ¥ lÊnge siden kÞbte jeg to kompasser til cockpittet, et til hvert ratstamme. Her sendte de mig et kompas, og et andet der tydeligvis var en udstillingsmodelâŠikke kun kassen den kom i bar tydeligt prÊg af dette. Jeg returnerede begge til Sverige, og er temmelig sikker pÃ¥ at de ene stod i butikken i Linhamn da jeg besÞgte butikken 3 uger senere. I den sammenhÊng var det ikke kontoret i Ã
rhus men derimod Kolding jeg var i kontakt med, og den daglige ansvarlige lod skinne igennem lettere irriteret at han ikke âvidste hvad de havde gang iâ og âDet mÃ¥ du tage med Sverigeâ.
Jeg har aldrig⊠som i aldrig⊠oplevet dette hos hverken Hellers eller Watski, eller rettere, det har jeg, udsolgt varer kan hÊnde, men de har hver gang vÊret i lÞsningsmodeâŠog foreslÃ¥r et gangbart alternativ og man fornemme en oprigtig Êrgelse over at have brÊndt en kunde af⊠men ikke her.
Nu er jeg jo nok ikke den vigtigste kunde for Hjertmans, for jeg spÊnderer nok ikke mere end i omegnen af 25-30+ tusinde på bådens udstyr og vedlighold hvert år⊠men Êrlig talt?!
Det giver selvfÞlgeligt lidt på underholdningskontoen i sejlklubben og blandt langturssejlerne.
2026幎5æ28æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ