Fik sommer buffet til vores sÞlvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gÊster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig lÊkker mad og gode mÊngder. Leveret til tiden. Dog glemte chauffÞren at aflevere brÞdet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og sÃ¥ havde de varmet brÞdet fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Levering, servering som udfÞrt af slagter.ð Grillstegt pattegris helt fantastisk. Salater og tilbehÞr smagte super godt. Rigeligt af alt.ð Stor ros fra gÊster. Der var rigeligt med brÞd og pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde bestilte et telt, borde og bÊnke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare vÊret i top. BÃ¥de med bestilling samt opsÊtning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til stu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HjortshÞj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med HjortshÞjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandÞren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens HjortshÞj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan lÊse mere om mad ud af huset her, eller lÊse mere om teltudlejning her. Den kompromislÞse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at HjortshÞjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, kÞkkenhjÊlpere og chauffÞrer. Har man en fest med flere end 6 personer, så er HjortshÞjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved stÞrre arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine Þnsker.
Jeppe SkovgÃ¥rdsvej 7, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Vi bestilte luksus receptions platte til 70 personer . Alt var lÊkkert og spÊndende
Jeg kan kun anbefale at bestille fra dem
LÊkkert brunch - mere end rigeligt mad.
Kan bestemt kun anbefale HjortshÞj Party Service.
Jeg har bestilt fra dem flere gange og der har kun en enkelt gang vÊret lidt vrÞvl med et antal af tarteletter - altså skallen.
Heldigvis kan man hente i den lokale, vi fik dog tilbud om at de ville komme forbi med dem, men vi fik fikset det uden problemer.
Med brunch-buffen var alt som det skulle vÊre.
Hej
Vi var en gruppe på 14 voksne som bestilte mad hos HjortshÞj Partyservice her i fredags d 27-9 2024. Det var deres sommer buffet. Vi havde bestilt levering til kl 18 og 17. 50 ringede det på dÞren. Maden var super super god. Flot anrettet og der var meget mad. Det bliver ikke sidste gang vi bestiller hos dem når vi tager på vores årlige tur til Blåvand.
Jeg tÞr godt love at det bestemt ikke er sidste gang vi bruger Jer.
Der var ikke en finger at sÊtte på noget som helst. Det hele forlÞb simpelthen så fint, lige fra mad, fadÞlsanlÊg og borde/stole og service.
Det er vi meget glade for. SÃ¥ tusinde tak for festen
Baseret pÃ¥ 2 arrangementer pÃ¥ hhv 40 personer med telt, borde/stole og mad og 13 personer med 3retters menu, kan vi kun sige FREMRAGENDE kvalitet hele vejen igennem fra sÞd betjening prof. Levering og mad i topklasse. Tak for jerð©ð°
Virkelig lÊkker helstegt pattegris med rigeligt lÊkkert tilbehÞr.
SÞde personaler, der stod for udskÊring og servering
Rigeligt med mad
Fik hel stegt pattegris fra HjortshÞjs P S til fruens fÞdselsdag 20/7-2024,
Det var perfekt gÊsterne roste alt udskÊring af kÞdet, kÞdet var saftigt og gode knaser, salat og brÞd ja helt igennem godt.
Kan kun anbefaledes
Vi fik helstegt pattegris med tilbehÞr og det hele var virkelig lÊkkert. Vores gÊster var også ovenud begejstrede.
Vi vil helt klart bestille derfra igen, hvis vi skal holde et arrangement.
Vi havde bestilt med udskÊring på stedet og medarbejderen var rigtig flink og fandt selv hvad han havde brug for. KÊmpe ros.
Vi havde bestilt damefrokost. Det var en meget positiv oplevelse. Det var så flot anrettet og spÊndende mad og anderledes salater og der var rigeligt mad.
Mange gÊster spurgte, hvor det kom fra. De havde slet ikke forestillet sig, at HjortshÞj også lave sådan en buffet.
Min bedste anbefaling.
HjortshÞj Partyservice leverede mad til min 50 års fÞdselsdag den 8/6 2024. Mexicansk buffet, dessert buffet og hotdogs til natmad. Maden var frisk og veltillavet buffetmad, ikke noget "fancy pancy" men lige som det skulle vÊre. Meget af maden var anrettet i engangs foliebakker, hvilket var ok, så var resterne nemme at pakke vÊk, og der skulle ikke så meget service retur dagen efter.
God kommunikation med firmaet omkring bestilling, justering af antal kuverter samt betaling. Alt blev leveret til tiden. En rigtig god samlet oplevelse.
Dejlig dejlig luksusplatte, virkelig overraskende lÊkker, varieret og smagfuldt. Alle var glade og meget mÊtte.
vi har lige holdt fest lÞrdag d 4-5-24 og havde bestilt helstegt pattegris med tilbehÞr .det er den bedste mad jeg nogensinde har smagt .vi kan kun anbefale det til andre super prÊcis alt lÊkkert og sÞd slagter som skar det ud . ug kryds og slange det er bestemt ikke sidste gang vi har bestilt ********************** venlig hilsen lisbeth og bent nÞrre nebel
Rigtig lÊkker buffet vi fik til min sÞsters konfirmation. Dejlig krydret, alt var varmt da de modtog det. Og der var sÃ¥ meget mad til overs til dagen efter, sÃ¥ virkelig lÊkkert og fantastisk kvalitetâºïž
Og der var bestilt telt, og de 2 sÞdeste og snaksagelige unge mÊnd kom og pÃ¥ kort tid fik sat den op âºïžð helt klart en anbefaling at bruge HjortshÞj ðâºïž
Den 27april 2024 havde vi bestilt en fÊrdig fest arrangement hos hjortshÞj.
Alt var i den bedste orden.
Alt leveret. SkÞn mad hvor der var rigeligt.
Vil helt sikkert vÊlge hjortshÞj igen.
Konfirmation lÞrdag d 27 april 2024.
Bestilte total telt arrangement og vi er ovenud tilfreds med service og levering.
Telt og alt hvad der hÞrer med blev leveret og afhentet til aftalt tid.
Maden var til alles fulde tilfredshed og alle vores gÊster roste den til skyerne.
Hele vejen rundt en helt fantastisk dejlig oplevelse som I hÞj grad er med til at hele festen var perfekt.
HjortshÞj bliver uden tvivl også valget til de nÊste fester.
Super god mad. Vi fik helstegt pattegris med tilbehÞr. God service hele vejen igennem. Nemt at bestille online. Venligt personale.
Konfirmationsdag. Med en kuvertpris pÃ¥ 377.- kr. ABSOLUT ABSOLUT sidste gang jeg handler med Hjortslav P S. Afleveringsdag for service, samtidig med ris/ros evaluering, 1 stjerne for forretten. 0 for resten. bla bla bla undskyldninger.... 35 Ã¥rs erfaring. 35 Ã¥r for lidt. vi er ogsÃ¥ mennesker. bla bla bla. Mad der ikke blevet leveret til tiden og mad der ikke indeholdt, det, det skulle. Fik besÞg af dem 3 gange. ChauffÞren kÞrte bare uden det blev gennemgÃ¥et. Intet at blive HÃJ ved, ved H P S. Henvendte mig personlig til ejerne. Det kom der ikke noget ud af.. SÃ¥ undskyld mig de andre K....fester har tydeligvis fÃ¥et en bedre madoplevelse..
Mad til 15 nytårsaften klarede de nemt, fantastisk godt tilberedt og alt var nemt og bekvemt, vi kommer klart igen.
Min kone's 40 års fÞdselsdag.
Vi havde bestilt et telt- total arrangement med helstegt pattegris. Så vi fik leveret telt, bord, stole og service om torsdagen og om lÞrdagen hvor festen afholdes kom udskÊren med helstegt pattegris med tilbehÞr og tilkÞbt dessert. Det var så nemt og lÊkker. Det var lige som vi havde Þnsket det. Det vil vi helt sikke gÞre igen til en anden festlig begivenhed.
Mange tak
Super lÊkker mad og kvalitet - vi havde bestilt grÊsk buffet, og den Aioli vi fik i stedet for rÞdbedehumus - skålene var nÊrmest slikket :-) Alt var super og der var mad nok til alle :-)