Gisteren 5 ringen van 80 cm besteld. Meteen reactie terug dat alles in orde was en dat ze binnen drie werkdagen met koerier zouden worden geleverd. Vanmiddag om 13.30u koerier aan de deur met goed ver... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fijne website waar je genoeg wol, naalden, knoppen en breipatronen kunt vinden om tot 2050 door te kunnen breien. Wat het nog handiger zou maken is een mogelijkheid om een account aan te maken, zoda... ãã£ãšèŠã
Wat ik met name heel prettig vond, was de snelheid van de geleverde katoen: âs middags besteld, de volgende dag ââs middags keurig verpakt afgeleverd. Klasse!
Fijne en duidelijke site,mooie patronen en betaalbare garens.En wat heel fijn is een erg snelle levering want handwerkers onder ons weten hoe het is om net dat ene bolletje tekort te komenâŠ.
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering, maar helaas niet compleet. Na een mailtje werd de nalevering opgestuurd en de fout is erg prettig opgelost. Heel tevreden over de service van hobbydoos. Ik bestel al jaren bij Hobbydoos en heb meestal de bestelling de volgende dag in huis.
Zeer snelle verzending, zeer tevreden
Mijn bestelling kwam zeer snel en in perfecte staat aan. Ik had 22 bollen wol besteld, 20 daarvan zitten nog in plastiek verpakt dus ik weet zeker dat er niet aan gekomen is geweest. Zeer tevreden.
Bestelde vlisofix die vervolgens nietâŠ
Bestelde vlisofix die vervolgens niet bleek te plakken. Kwaliteit dus slecht.
Was bovendien in de veronderstelling dat er per meter werd verkocht maar ook dat bleek niet te kloppen.
Op 20 juli wol besteld voor ⬠112,-
Op 20 juli wol besteld voor ⬠112,-, maar helaas niet ontvangen. Hobbydoos neemt de telefoon niet op, meerdere keren ingesproken, maar er wordt niet gereageerd. Ook op email wordt niet gereageerd. Ik wil graag mijn geld terug.
Vlotte bestelling en levering.
De laagste prijzen van Drops
De bestelling kwam volgende dag binnen. Dat vind ik inderdaad prima. Alles netjes ingepakt. Ook mooi. Dat ervaar ik al lang met dit bedrijf. En het belangrijkste: dit bedrijf heeft de laagste prijzen van merk Drops in het hele Nederland. Misschien ook van andere merken, maar dat weet ik niet en dan spreek ik ook niet.
Razendsnel
Je bestelt en 's anderendaags wordt er geleverd en dat ook in België.
Die Bestellung kam gleich am nÀchstenâŠ
Die Bestellung kam gleich am nÀchsten Tag gut verpackt an. Top. ð
Niks ontvangen maar wel betaald en verder ook niks gehoord heel slecht zou graag mijn geld terug willen zodat ik het ergens anders kan bestellen
Ik heb op 31 juli jl bollen. Wol besteld en betaald maar niks meer gehoord en ook geen bevestiging gehad slechte zaak hoe krijg ik nu mijn geld terug.?

Hobbydoos ããã®åç
Snelle levering, mooie kleur
De wol was de volgende dag al binnen. Goede weergave van de kleur op de website. Was helemaal volgens verwachting.
alles correct geleverd
Supersnel en prima in orde
Altijd snelle verzending en alles opâŠ
Altijd snelle verzending en alles op voorraad.
Ik ben erg tevreden
Goed verzorgd, snelle levering
Snelle reactie, snelle levering, zag er prima uit. Leuk ook om er een breiboek bij uit te mogen zoeken.
Vlugge levering
Vlugge levering, correcte afhandeling, topbedrijf
Vandaag besteld
Vandaag besteld, andere dag in huis.
Top service, goed verpakt
Altijd snelle bezorging
Altijd snelle bezorging. Leuk assortiment garens.
BijbestellingâŠ
Bestelde breigaren Baby merino DROPS bij ,vroeg hetzelfde verfbad
Dit lukte heel vlot
Eigenlijk behoeft Hobbdoos geen reviews meer
Eigenlijk behoeft Hobbdoos geen reviews :-) Altijd super snelle levering, duidelijke communicatie en heel betaalbaar. En afmeting van je produkt, het maakt niet uit, perfect verpakt zelfs de grote ringen voor mandala's. Renske's shop krijgt van mij 5 sterren.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã