Fine hytter, rene og ret sÃ¥ varme trods vinter kulden udenfor. Dejlige overkommelig pris for 3 retters tilbuds menu til de sultne. samt ret sÃ¥ lÊkker morgenmad. Men ikke mindst stemningen, jordnÊre... ãã£ãšèŠã
Maden kunne ikke spises, det var sÃ¥ stÊrkt af peber at min mave stadig brÊnder 1 time efter at have spist 5 mundfulde... og Krofatter, han gav da drikkevarerne, men hvaf F....n hjÊlper det pÃ¥ en regni... ãã£ãšèŠã
Hodde Kro som vi besÞgte som sÃ¥ mange gange fÞr, blev en dÃ¥rlig oplevelse. Menuen vi bestilte, var den samme som tidligere. Tournedos og wienerschnitzel. Men kvaliteten var elendig. Tournedos d... ãã£ãšèŠã
Hold nu op hvor var det godt! Hurtig servering. Jeg bestilte en rejecocktail og en steak argentina. Cocktailen var med helt friske rejer og god dressing... BÞffen var medium som Þnsket... Ingen sene... ãã£ãšèŠã
Virkelig et skÞnt sted at besÞge somâŠ
Virkelig et skÞnt sted at besÞge som gÊst og ikke mindst som artist ðð De ansatte er meget familiÊre og skaber en unik og hyggelig stemning â€ïž Madoplevelsen var topklasse ð Vi blev i den grad serviceret ned til mindste detalje af det sÞde, smilende og imÞdekommende personale ð
Hele stemning og kvaliteten på kroen, var over alt forventning.
Et sted vi absolut gerne besÞger igen, og klart kan anbefale til andre.
De festligste hilsner fra Benitta og René. ð
Har vÊret pÃ¥ hodde kro og fÃ¥ schnitzlerâŠ
Har vÊret på hodde kro og få schnitzler flere gange uden noget at klage over så i anledning af t jeg bliver 60 år i januar ringede jeg til kroen i juni månede for at få tilbud på en 3 retters menu med vin vedkommende jeg snakkede med spurgte om ikke jeg ville vÊre rar og sende dem en mail da de havde travl og så ville hÞre fra dem i lÞbet af et par dage jeg har nu skrevet til dem 3 gange og her i november har jeg stadig ikke hÞrt fra dem så de er åbentbart ikke interesseret i og få et selskab på 30 persone syntes godt nok det er dårlig stil
Stegt rÞdspÊtte
Fik en super stegt rÞdspÊtte med få rejer der kom fra kÞl ikke Frost.
Men spÊtten er blevet vÊsenlig mindre end der var tidligere på Hodde kro ( har haft samme str de sidste 3-4 gange jeg har vÊret der). Håber de store rÞdspÊtter kommer tilbage.
Endvidere vil det vÊre dejligt st få persille sauce til i stedet for smÞr sauce.
Kartofler er fra fabriks pakkede vacuum-kartofler og meget dårlig i smag.
Har fÞr vÊret på Hodde Kro
Har fÞr vÊret på Hodde Kro, men i dag har vi fået serveret den mest tÞrre schnitzel, vi nogensinde har fået, kartoflerne var total indtÞrrede og maden virkede som om det hele var varmet og fra dagen fÞr.
Her kommer vi ikke igen
Kan klart anbefales
Super godt stjerneskud god gammeldags Êble kage ðªð
Dårlig service på Hodde kro.
Vi var der fredag d. 20 okt. Ville gerne have en tallerken asparges suppe. Ja den blev serveret uden brÞd som kom da vi var nÊsten fÊrdig med suppen. Tjeneren kom og spurgte om det smagte godt hvortil jeg svarede. Er det ikke normalt, at suppen er varm. Den var under lunken varm. Så gik tjeneren uden noget som helst. Kom så lidt efter og spurgte min kone, om vi skulle have dessert. Hun svarede nej tak.
Det kalder jeg en meget dårlig service. ( jeg har kÞrt taxa i mange år og ved godt, hvad go service er.) Men det er sidste gang vi kommer der, men kan forstå , at der er kommet nye ejere. Og anbefalinger kommer der ikke fra os andet end. Find en anden kro.
5 store stjerner
Super venligt personale. SkÞn hytte med dejlig udsigt over marker. Har lige spist det dejligste aftensmad.
SkÞnt dansk kromad og stemning.
Har haft en mega god oplevelse vedâŠ
Har haft en mega god oplevelse ved hodde kro. Virkelig super god mad og super venlig personale.
Vi fejrede begge vores fÞdselsdage pÃ¥âŠ
Vi fejrede begge vores fÞdselsdage på Hodde kro. Med en måneds mellemrum.
Maden er super lÊkker.
Men vores 5 stjerner går til tjeneren.
Super service.. Han skaber glÊde og smil. Vi fÞlte os i gode hÊnder, nÊsten som at vÊre hjemme.
God og dejlig mad og en hyggeligâŠ
God og dejlig mad og en hyggelig atmosfÊre
Perfekt oplevelse ð
Vi var 8 voksne som fejrede en sÞlvbryllup. Jeg selv fik en argentinsk steak stegt medium, en dejlig rosévin og husets is med en kop kaffe. Maden var fuldstÊndig perfekt. Kort ventetid. Personalet var yderst profesionelle med et KÃMPE smil som ydede en perfekt service. Kommer helt klart igen.
Alt i alt en perfekt oplevelse ð
Dårligere og dårligere mad
Mad er ikke det samme som det har vÊret. Pommes til 2 voksne er det samme om man er 4 eller 2 eller 1 for den sags skyld. Kalkun schnitzel havde jeg ikke fået fÞr og får aldrig igen. Et stykke tÞrt kalkunbryst, ikke paneret, synes jeg er en skam. Paprika sovsen er 100% lavet på pikant ost. Ej at forglemme at hakkebÞffer er mere end Well done og grÞnsager ligner udtrådte blomster i bunden af en foliebakke. FÞrhen var det altid Êrter og gulerÞdder. Nu det her. Sikke en skam det er blevet sådan.
Vi var 2 personer pÃ¥ hodde kro med énâŠ
Vi var 2 personer på hodde kro med én overnatning i en af tÞnderne.
Super dejlig hytte at overnatte i med god udsigt om morgen.
Dejlig rent.
LÊkkert at der stod kaffe og the ved ankomst.
Maden i restauranten var fremragende.
Vi fik steak Argentina som var stegt som Þnsket.
Det kan klart anbefales ð
Morgenmaden var der heller ikke noget at klage over. Vi gik ikke sultne derfra.
Vi var super tilfredse og en skÞn oplevelse rigere. Vi ligger i hvert fald vejen forbi Hodde kro igen en dag.
Vi var 2 personer på Hodde kro
Vi var 2 personer pÃ¥ Hodde kro. Vi bestilte vin, Þl og vand, og fik deres signaturret - elefantÞrer - wienerschnitzel. Det var ganske fremragende, helt som det plejer at vÊre. Vi har vÊret her rigtig mange gange. Vi blev spurgt vi Þnskede dessert, men vi kunne ikke spise mere. Vi blev dog enige om at kaffe kunne vÊre godt, sÃ¥ det bestilte vi. Vi bad sÃ¥ om lov til at dele en dessert. Det kunne ikke lade sig gÞre. Vi kunne fÃ¥ en dessert til en mand, og kun en ske. Det er fuldstÊndigt til grin. Rigtig dÃ¥rlig kundeservice. Vi havde jo kÞbt sÃ¥ rigteligt. Det var kun for at slutte en hyggelig aften af. Sikke dog et bureaukratisk system af en gammel kro. Ãv.
Julefrokost -
Julefrokost med alt hvad der hÞrer til.
Alt levede op til forventningerne med hensyn til dansk julefrokost på en kro.
Personalet meget venlige og servicemindede
Gerne en anden gang.
Fantastisk mad og god betjening
Skuffende cafeteria madkvalitet
Har vÊret pÃ¥ kroen mange gange gennem de senere Ã¥r og altid fÃ¥et de kendte âelefantÞrerâ.
Senest i gÃ¥r â men nu formentlig for sidste gang!
Jeg vil vove den påstand, at der ikke har vÊret en kok i nÊrheden af den mad der blev serveret.
Maden virkede helt klart, som om den var prÊfabrikeret og blot opvarmet. Schnitzel uden panering, kedelige gulerÞdder og Êrter. Kun kartoflerne bar prÊg af, at komme direkte fra en tilberedning i ovnen. Sovsen var ogsÃ¥ prÊfabrikeret og kunne meget vel, som en tidligere anmelder beskrev det, âstamme fra en konfirmationsmiddagâ. Uanset velsmagende og meget kraftig, var den i hvert fald ikke tilberedt til en schnitzel.
Uanset, at der serveres en overvÊldende mÊngde mad for pengene, bÞr man nok også have i tankerne, at de fleste mennesker går ud om aftenen for at nyde et godt selskab med god mad og ikke bare for at stille en sult. Der burde derfor ikke vÊre grund til for en kro, at forsÞge at konkurrere med et cafeteria på hurtigheden af madlavningen/serveringen og dermed standarden, gÊsten har tiden og tålmodigheden til at vente på rigtigt tilberedt mad!
DesvÊrre fik jeg ikke taget noget foto, som mange andre (gÊster?) åbenbart har gjort, men jeg kan forsikre, at den serverede mad absolut ikke lignede nogen af de afbildede retter.
Kritiske kommentarer, ja, men egentlig kun for at afspejle en stor Êrgrelse over den faldende standard.
Hyggeligt kro
Hyggeligt kro. Men prisen passer ikke på kvalitet. Vi bestiller Hodde schnitzel stor, men så tÊr at den ikjke kunne spises. HakkebÞf var ihvertfald gennemstegt.
Og så er madspild ikke et ord man bruger her.
BÞrnemenu flere pomfritter end 3 voksen tilsammen.
GrÞnsager kogt og ikke vildt varme.
SpÞrg til special Þl og får at vide at der kun er Þl fra fur. Men 2 nabo borde kunne godt få grimbergen!!
Generelt er 1766 kr for 6 personer ikke noget jeg vil offer igen her. Man kan ikke overleve på hygge. Kvalitet skal vÊre der.
Dejlig kro
Dejlig kro, lÊkre hytter, god mad.
Trods travlhed, ingen ventetid på maden..
Kan kun anbefale et ophold
Kan kun anbefale et ophold. Var afsted med konen og vi kommer sten sikkert tilbage igen.