HÞjbjerg Dyreklinik レビュヌ 19

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

Stedet man skal tage sine kÊledyr med for bedste pleje 🐈

HÞjbjerg dyreklinik er simpelthen den bedste dyreklinik til dato. Super dygtig, professionelt og venlig personale. Vi var igennem et svÊrt forlÞb med vores killing, som dsv havde en virus katte sjÊldent overlever. Vi tog den svÊre beslutning om at give vores lille baby fred. Vi har haft Lasse som dyrelÊge og ham har vi vÊret sÃ¥ glade for. Vi fÞlte os rigtig trygge og lyttet til samt godt vejledt, hvilket betyder sÃ¥ meget isÊr i sÃ¥dan en svÊr situation. HÞjbjerg dyreklinik er det bedste sted man kan tage sine kÊledyr med hen. Kan varmt anbefales🙏🏜

2025幎7月29日

Virkelig gode dyrlÊger

Tror snart vi har mÞdt alle dyrlÊgerne og Þvrigt personale. Bedste dyrlÊger vi nogensinde har haft, mest fordi de er nemme at komme i kontakt med og så giver de sig god tid til at mÞde vores hund, så der skabes tillid. Og behandlingen er der absolut heller ikke noget at sÊtte en finger på. Rigtig godt sted.

2025幎6月20日
自発的なレビュヌ

Traumatiseret hund efter et besÞg

Traumatiseret hund efter et besÞg, hvor de var 2 personer til, at holde ham foruden den unge hr. dyrelÊge. Jeg blev sendt udenfor dÞren imens og kunne hÞre, hvor voldsomt det var, jeg er så ked af, at jeg ikke stoppede det, men regnede med personalet vidste, hvad de gjorde.
Min hvalp var 7 måneder på det tidspunkt og nu er han 8 måneder og siden besÞget bliver han dybt ulykkelig når han er alene hjemme og jeg kan heller ikke få lov, at klippe hans negle og trimme ham lÊngere. Jeg ringede til dem for 14 dage siden og talte med deres adfÊrdspsykolog og det gav ikke meget andet end hun hun synes det var en god ide, at jeg kiggede forbi på besÞg hvilket jeg selv foreslog. Så jeg tog på besÞg og min hvalp stressede straks da vi trådte ind og vi fik afvide , at det var bedst vi gik igen, da han stressede.
Så nu har vi skiftet dyrelÊge og må nu betale en bedÞvelse for, at han kan få klippet negle og noget beroligende inden bedÞvelsen også.. 7 måneder gammel og
hans tillid til andre er fuldstÊndig Þdelagt.
FÞr kunne jeg/vi gÞre alt ved ham..
Jeg har selvfÞlgelig efterfÞlgende eftertÊnk situationen og nutidens dyrelÊger burde vide bedre og jeg tÊnker ikke HÞjbjerg dyreklinik giver erstatning .

2023幎12月19日

Har nu haft HÞjbjerg Dyreklinik i 19 Ã¥r

Har nu haft HÞjbjerg Dyreklinik i 19 år med vores 3 Berner Sennen Vi vil sige tusind tak for en rigtig god behandling ,isÊr Lars vil vi gerne takke for hans faglige dygtighed men også stor tak til i andre vi har altid vidst,at vores bernere har fået den bedste behandling.så vi kan varmt anbefale HÞjbjerg Dyreklinik Så tak for jer fraMarianne Mogens Mia og Steffen

2023幎8月3日
自発的なレビュヌ

Jeg er tredje generation tilknyttet

Jeg er nu tredje generation til at vÊre tilknyttet denne klinik — og jeg kommer ikke til at skifte! Deres hjemmeside er super gennemskuelig, man kan booke tid online, finde nÞdvendige informationer osv. De har et fremragende sundhedsprogram man kan abonnere pÃ¥, og sÃ¥ er personalet simpelthen de sÞdeste mennesker! De er sÃ¥ kompetente og hjÊlpsomme, og gÞr hvad de kan for at opfylde mit behov som kunde og min kats som “patient”. Fantastisk klinik, uden tvivl. Jeg fÞler at bÃ¥de jeg, som “pyllermor”, og min kat var i de bedste hÊnder.
Og sÃ¥ er “sekretÊr-hunden” Teddy simpelthen sÃ¥ dejlig og sÞd!

2021幎6月8日

Fantastisk klinik.

Har 3 franske bulldogs og har også haft kat i de 20 år jeg har brugt HÞjbjerg Dyreklinik og har kun roser. Altid tryg ved at aflevere mine dyr og altid sikker på at de gÞr deres ypperste for at tage hånd om dem. Altid super venligt og professionelt personale. Specielt stor ros til Jens for altid at gÞre det en god oplevelse at vÊre til dyrlÊge.

2019幎6月17日
自発的なレビュヌ

Den bedste dyrlÊge findes her!

HÞjbjerg dyreklinik vil altid få mine varmeste anbefalinger. Vi er isÊr glade for Jens der er derude. Virkelig kompetente og dygtige folk. Vi var igennem et lÊngere udredningsforlÞb et andet sted, som ville give vores hund medicin uden at kunne finde ud af hvad hun fejlede. Det var jeg ikke med på. Så vi tog til HÞjbjerg og de fandt med det samme ud af hun har allergi og skal have livslang behandling. I dag har hun det fantastisk godt igen!

2019幎4月12日
自発的なレビュヌ

Fantastisk behandling og service på topniveau!

HÞjbjerg dyreklinik får mine varmeste anbefalinger. Vi fik vores hund kastreret, og da han var kryptorkid, var det en lidt mere omfattende operation end ellers.
Vi fÞlte os trygge hele vejen igennem, og da der efter et par dage kom nogle vÊskeansamlinger på maven, fik vi straks en tid til at komme ind igen. Det krÊvede lidt laserbehandling, hvilket vi fik gjort fire gange ugen efter behandling. Ydermere fik vi antibiotika for en sikkerhedsskyld. Alt sammen uden ekstra beregning.
Alt i alt en helt fantastisk behandling med en service i topniveau. Til slut skal det nÊvnes, at vores hund altid bliver fantastisk glad, når han skal derind igen.
Så top-anbefaling fra både menneskets bedste ven og dens ejer! :-)

2018幎1月16日
自発的なレビュヌ

Dygtighed, passion og kÊrlighed til dyr

Da vores lille hvalp blev lammet i bagkroppen, vidste vi ikke, hvad vi skulle stille op. Vi skulle bare have HJÆLP... omgÃ¥ende!!! Ringede til HÞjbjerg Dyreklinik, der bad os komme med det samme. Superprofessionelt modtagelse og forstÃ¥else for hundens situation og den fÞlelsesmÊssige bÃ¥nd, der er mellem os og vores hund. Da hunden skulle indlÊgges havde vi fuld tillid til at den vil blive behandlet godt og professionelt. Det viste sig ogsÃ¥ at vÊre rigtigt og vi sidder i dag med en glad og dejlig hund, der hopper rundt og leger. Kan varmt anbefale HÞjbjerg Dyreklinik.

2017幎10月4日

Vi skulle have steriliseret vores 7

Vi skulle have steriliseret vores 7 måneder gamle kat, og ser så HÞjbjerg klink kÞrte en kampagne med dette til 1000 kr. FÞrst ringer jeg får at hÞre om det er rigtig for derefter at hÞre deres fremgangsmåde, efter vi har snakket i 20 minutter vÊlger jeg at bestille tid.
Igår var vi dernede for st få det gjort, fÞrst bliver vi taget imod af en super sÞd kvinde som har en stor forståelse for at jeg ikke brÞd mig om at give mit dyr fra mig. Hun gav mig tid og fortalte mig hvordan de hele forgik.
Senere på dagen fik jeg et billed af min baby som var vågnet og det hele var gået fint og vi kunne efterfÞlgende hente hende.
Da vi kommer for at hente skal vi ind og snakke FÞrst, og de forklar det hele igen hvorefter de giver mad med hjem og virkelig sikre sig at jeg er helt med i hvad der er sket.
De bekymrede sig om min kat og viste den omsorg og de var super gode til at infomere. Helt klart min fremtidig dyrlÊge!

2017幎9月23日
自発的なレビュヌ

Tryhed er vigtigt når du vÊlger dyrlÊge - det får du her!

Når min hund har vÊret syg, bliver behandlet, sendt hjem og således i princippet afsluttet, ringer dyrlÊgen der har tilset Einstein (det hedder min hund) mindst en gang i dagene derefter for at fÞlge op på hvordan det går med patienten.

Det er altså god stil og sÊrdeles betryggende.

Råd og vejledning gives også flittigt os kompetent - ofte over telefonen.

Stor tak til:

Rikke