Holdsport som App er OK men der kan være problemer med beskederne når et barn skifter fra en sport til en anden som også bruger Holdsport. Vores barn får fortsat beskeder fra et basketball hold som h... もっと見る
企業が回答しました
Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trådte i kræft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 år senere kan vi konstatere at vores kontingen... もっと見る
企業が回答しました
dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet små ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest været brugerproblemer pga. nyt system man... もっと見る
企業が回答しました
Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp. I have a couple of feedbacks: 1. When we request a coach/ trainer to remove my ch... もっと見る
企業が回答しました
Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online værktøj til trænere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bøder til kampe og tilmeldte.
Filmbyen 23, 3. Sal, 8000, Aarhus C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 62%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik en email om automatisk fornyelse af medlemsskab (1 års træk på mit kontonummer!) jeg ikke ønsker forlænget. Email kan ikke besvares og hjemmesiden helt uoverskuelig og håbløs mht. udmelding. Det er en ommer holdsport!

Holdsport.dk からの回答
Langsomt og helt ubrugeligt site - indbakken bliver spammet med meddelelser, og man kan ikke slå det fra. Har markeret alle indkommende mails fra Holdsport som spam, da meddelelserne ellers hober sig op.
Derudover sender de deres egne reklamer ud i nyhedsbreve, selvom jeg på ingen måde har ønsket eller accepteret dette. F.eks. Black Friday-kampagne for Sport24.
Jeg har desuden nået at skrive hele denne anmeldelse, mens sitet bare står og "snurrer" i login-skærmen.

Holdsport.dk からの回答
Der kommer en lang strøm af email med påmindelser om de ugentlige træninger.
Det kan ikke slås fra.

Holdsport.dk からの回答
Vær opmærksom ift abonnement!
Ved helt almindelig brug for at finde min søns træning, hvor jeg skifter mellem hans og min bruger for at finde ulæst besked, aktiveres pludselig abonnements køb. Da jeg netop skifter mellem bruger tænker jeg det er log ind da jeg anmodes om finger touch bekræftelse og er ikke opmærksom på jeg derved bekræfter abonnement. Det ligger naturligvis til dels hos mig, men er efter min mening dårligt UI, og bestemt ikke brugervenligt. Så vær opmærksom ved brug!

Holdsport.dk からの回答
Der er begyndt at komme fejlmeddelelser alt for ofte

Holdsport.dk からの回答
Super lækkert system, som bare fungerer og skaber overblikket.
Kan klart anbefales!!
Særdeles nyttigt redskab - både som forælder til flere børn, der går til flere forskellige sportsgrene, og som træner.
Meget hjælpsom og hurtig support.
Jeg har nu for anden gang prøvet og bruge holdsport. Det er ikke nem som folk skriver og den har ikke en naturlig gang til oprettelse af hold, personer eller administration der til.
Der er ingen web sevices, dvs. du skal bruge deres webside fordi du kan ikke hente data til din webside. Kalender er den eneste der havde en RSS som gir en lille mulighed for det.
For at laver en simple test webside skal du i gennem alt for mange opsætningssider.
Som administrator bliver du spammet af reklamer.
Nu har jeg prøvet både Conventus og Holdsport og ingen ad dem kan bruges. Kan det virklig passe Danske firma er så dårligt til at laver en medlems system?

Holdsport.dk からの回答
Fantastisk værktøj. Både som administrator for et hold og som forælder til et barn, hvis fodboldhold benytter holdsport som kalender og kommunikationskanal.
Der er ALT for tit funktioner som enten ikke virker eller bare er dårligt lavet - især hvis man bruger iPhone/iPad app.
Jeg har flere gange været ude for at al mailtekst forsvandt, hvis jeg et øjeblik “bladrede væk” fra holdsport-appen for at finde en oplysning som skulle med i mailen. SUPER træls!
Og lige nu i skrivende stund kan man så ikke en gang komme til hverken at besvare en mail eller skrive en ny i appen...
Det var dråben.
De trods alt dette 2 stjerner er den karakter jeg gi’r når skidtet virker som det plejer - hvilket altså ikke er nu.

Holdsport.dk からの回答
Er holdleder for tre ungdomshold i en håndboldtrup med 30 spillere. Så der er en del at holde styr på. Det har hjulpet gevaldigt med holdsport.dk, hvilket forældre, spillere, trænere og ikke mindst holdlederen er vældigt glade for! Supporten er altid hurtig til og super hjælpsom. Kan klart anbefales.
Rigtig god kundeservice, og et eminent redskab til at holde styr på diverse sportsaktiviteter, for hele familien.
Kanon produkt og super service når man kontakter dem - Keep up the good work !
Fantastisk redskab, forholdvis nemt at benytte, spare klub og trænere meget tid
Altid hjælpsom kundeservice hvis der er problemer eller udfordringer
Holdsport er nemt at bruge op, og indeholder et hav af funktionalitet. Der er også rigtig support fra holdsport hvis der er spm. support.
Fantastisk sted at samle overblik over holdmedlemmerne, kampe, statistik, bødekasser mv, alt samlet et sted. Dog har jeg ikke fået besvaret mine spørgsmål i 'privat besked' på facebook.

Holdsport.dk からの回答
Godt redskab til at holde styr på kampe og andre aktiviteter . Fungere perfekt . Nemt at bruge .
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。