Holdsport.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Holdsport som App er OK men der kan vÊre problemer med beskederne nÃ¥r et barn skifter fra en sport til en anden som ogsÃ¥ bruger Holdsport. Vores barn fÃ¥r fortsat beskeder fra et basketball hold som h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trÃ¥dte i krÊft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 Ã¥r senere kan vi konstatere at vores kontingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet smÃ¥ ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest vÊret brugerproblemer pga. nyt system man... もっず芋る

䌁業が回答したした

Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp. I have a couple of feedbacks: 1. When we request a coach/ trainer to remove my ch... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ

圓該䌁業による蚘述

Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online vÊrktÞj til trÊnere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bÞder til kampe og tilmeldte.

ほが満足

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

bedste klub administrations app i Danmark

Holdsport er bare en super app. Jeg bruger den til at betale kontingent, og tilmelde mig trÊninger, og app'en er bare super nem at bruge. Holdsport gÞr hele den administrative del af en idrÊtsforening så meget lettere, og så er deres support fremragende.

2021幎5月7日

Hejsa

Tusind tak for dit sÞde review og de rosende ord.
Dem sÊtter vi stor pris på, her på kontoret :)

Årets teknisk ringeste app

Formålet og idéen er fin. Jeg har fine tekniske fÊrdigheder, men Holdsports app er noget nÊr det ringeste jeg nogensinde er stÞdt på. Kryds fingre for du aldrig skal lÊgge profiler sammen eller administrere flere bÞrn på samme tid. Når man er nÞd til at lave youtube videoer for at få menig mand til at forstå det, så har man gabt over for meget. Det er et jammerligt stykke håndvÊrk. DesvÊrre er man gennem klubben tvunget til at bruge det.

2021幎5月6日

Hej Thomas

Vi er kede af at du finder vores app så ringe som du gÞr. SammenlÊgning af profiler og forbindelse til bÞrneprofiler bÞr vÊr yderst nemt, men der er jo altid noget at forbedre.

Hvis du har lyst, må du mere end gerne kontakte os på info@holdsport.dk med uddybende feedback, så kan det vÊre vi kan finde en endnu bedre lÞsning en den du oplever i dag.

Utroligt brugervenligt system

Utroligt brugervenligt system.
Jeg skal holde styr på mig selv som forÊldre, tre bÞrn med hvert deres aktiviteter og mig selv som trÊner. Det gÞr jeg uden problemer med Holdsport i min app på telefonen.
Hvis der skulle opstå problemer, er de super venlige og svare hurtigt fra supporten.
Kan klart anbefales til alle.

2021幎4月13日

Jeres UX designere er uduelige 👎🏌

Fra I stod i lÞvens hule og bad om 20 mil. er I kommet 0 og en skid videre, håber ikke nogen investorere har smidt så meget som en 50 Þre efter jer.

Står på trÊningsbanen kl 21 d. 3 april og der er ikke et Þje, ringer og hÞre hvor folk bliver af. Det er fÞrst d. 4 april kl 10. Da jeg selv ved en del om programmer tÊnker jeg:
I har bare ikke lavet en tidszone indstilling i en dansk app, -tjekker op på det og rigtigt nok, min tidszone står til American Samoa... er I skudt fuldstÊndig af??

For det fÞrste hvorfor overhovedet have en tidszone indstilling i en app med et dansk navn. For det andet når I er så uduelige og tilfÞje en tidszone indstilling så trÊk den for en i H..... fra klubbens tidszone, for det tredje, så er det en af årsagerne til at Holdsport er så elendigt. Det er gjort unÞdigt kompliceret, har I aldrig vÊret inde på Silicon Valley startups og se hvordan man laver intuitive interfaces.

Holdsport er ganske enkelt en gang l0r13 software, den eneste grund til man bruger det er at der ikke er noget alternativ pt.

2021幎4月3日

Corona eller hvad?

Det virker som om holdsport.dk ikke har opdaget at Corona har lukket det meste af Danmark, de sender ufortrÞdent trÊnings påmindelser til mig, så nu sletter jeg app'en!

2021幎1月25日

Hej Jan

Vi er utrolig kede af at du syntes vi skal have én ud af fem stjerner. At du modtager trÊningspåmindelser er IKKE noget vi hos Holdsport har bestemt.

Det skyldes at de aktiviteter der findes i din kalender, er sat til at medlemmerne skal modtage påmindelser om disse aktiviteter x-antal dage fÞr deres start. Det er holdet trÊner der har sat dette op på de enkelte aktiviteter. Det er ligeledes holdets trÊner der kan slå dette fra. Har din trÊner brug for hjÊlp til at slå dette fra, hjÊlper vi mere end gerne vedkommende på info@holdsport.dk

Holdsport

På ingen måde intuitivt eller

På ingen måde intuitivt eller brugervenligt system. Jeg selv og min mand er normalt rimelig teknisk begavede - men hold da op hvor har de gjort det besvÊrligt for forÊldre at få deres bÞrn tilmeldt til en aktivitet. Kundeservicen er til gengÊld i orden.

2021幎1月11日

Hej Helle

Vi er utrolig kede af at du ikke finder Holdsport intuitivt eller brugervenligt. Det er bestemt meningen at det netop skal vÊre både intuitivt og brugervenligt. At tilmelde medlemmer til diverse aktiviteter i kalenderen er hele kernen i Holdsport. Jeg mistÊnker lidt at der er gået et eller andet galt i processen hos jer. I må mere end gerne kontakte os på info@holdsport.dk så vi kan få snakket sammen om den eventuelle fejl I har oplevet, og forhåbentlig få dem lÞst fremadrettet.

Fantastisk support

Jeg havde problemer med selv at koble begge mine bÞrn på appen, men support hos holdsport var helt fantastisk! Både hÞflig og hurtig :-)

2020幎12月21日

Hej Annemette

Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Den er vi super glade for :)

MiddelmÃ¥dig softwarelÞsning til din

Middelmådig softwarelÞsning til din forening. Mange kluntede og halvfÊrdige lÞsninger, der gÞr det svÊrt/ besvÊrligt og i nogle tilfÊlde umuligt at anvende som foreningslÞsning for både medlem, bestyrelse m.fl. - sådan at man alligevel må ty til ekstern lÞsning af medlemmernes behov. Dog giver Holdsport et nogenlunde overblik over medlemmerne og aktiviteterne i foreningen.

2020幎12月13日

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er dog ret kede af at du finder vores lÞsning for middelmådig, og vi håber du vil uddybe overfor os på info@holdsport.dk hvad det er du mangler. Vi mener bestemt vi inddÊkker alt nÞdvendigt i foreningslivet. Men er der noget vi har overset, må du mere end gerne uddybe for os, så vi kan få kigget på det.

Vi håber på at hÞre fra dig.

Vil isÊr rose Holdsports kundeservice

Vil isÊr rose Holdsports kundeservice, som er fremragende. Altid hurtig og god hjÊlp på både telefon og mail.

2020幎11月17日

Hej Charlotte

Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Vi er utrolig glade for at kunne hjÊlpe :)

Holdsport

Som klubadministrator er der en

Som klubadministrator er der en lÊringskurve fÞr man begynder at forstå systemet (administrationspanelet), så det halter lidt på det intuitive. Men sådan er det jo med mange ting, hvor man lige skal lÊre alle mulighederne. Dog er Holdsports kundeservice vÊldig flinke både på telefon og email, og svarer hurtigt tilbage.

2020幎10月29日

Hej Klaus

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback, den er vi super glade for.
Vi gÞr hvad vi kan for at gÞre systemet endnu mere intuitivt, og samtidig vil vi selvfÞlgelig fortsÊtte med altid at vÊre klar til at hjÊlpe over telefon og/eller email.

Holdsport

DÃ¥rlig stil og ulovligt at tvinge

Dårlig stil og ulovligt at tvinge brugere til at skulle sige ja til at få reklamer.

2020幎9月24日

Hej Lena

Vi er kede af at du syntes at vi tvinger jer til at sige ja til reklamer. Holdsport er en reklamefinansieret platform så lÊnge at brugeren Þnsker at den skal vÊre gratis, fuldstÊndig ligesom eksempelvis Facebook. I modsÊtning til Facebook, så tilbyder vi også at brugeren i stedet for at få reklamer kan betale for at få dem vÊk. For en hel klub koster det blot 1kr pr. medlem pr. måned, hvilket vi bestemt mener er en fair pris.

Hvis man ikke Þnsker at betale for at bruge platformen, så er man desvÊrre nÞdt til at affinde sig med at se reklamer. Ellers kunne vi ikke tilbyde jer en gratis platform.

Holdsport

Jeg tager hatten af for den hjÊlpsomhed

Jeg tager hatten af for den hjÊlpsomhed som jeg har oplevet, da jeg havde udfordringer med holdsport.
Jeg skulle have tilmeldt min sÞn til et andet hold, og det ville bare ikke lykkes. Så skrev jeg en mail og bad om hjÊlp, og der lå svar allerede dagen efter. Efter noget korrespondance frem og tilbage, så er jeg nu oprettet korrekt.
Hvis jeg skulle komme med et Þnske, så skulle det vÊre - ihvertfald i mit tilfÊlde - vÊre muligt at ringe. I stedet for at skulle skrive mails frem og tilbage over et par dage, så tror jeg, at det kunne have vÊret klaret hurtigt i telefonen.
Men KÆMPE ros til Thomas. Sikke en fantastisk tålmodighed!!!

2020幎8月26日

Hej Mimi

Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Den er vi super glade for :)
Mht. at kunne ringe, så har vores supporttelefon åben fra 9-12 i hverdagene, og 9-16 for vores PRO Klubber. Så du må mere end gerne ringe til os fremadrettet hvis det er nemmere. Uanset hvad er vi super glade for at vi kunne hjÊlpe.

TÃ¥beligt system

Tåbeligt system, som man desvÊrre er tvunget til at bruge hvis man skal tilmelde sine bÞrn en sportsaktivitet. Brugervenligheden på både site og app er helt fravÊrende og det er stort set umuligt at tilmelde sig en sportsgren. SÞgefunktionen fungerer ikke. FAQ giver ikke svar på de simpleste spÞrgsmål og hvis man ikke allerede er gået dÞd i hjemmesiden, så kan man lÊse en 30 sider lang håndbog i brugen af sitet - stadig uden at få svar på hvordan man tilmelder et barn en sportsaktivitet. 1 stjerne er én for meget - ville gerne have givet 0.

2020幎8月25日

Hej Tobias

Vi er ret så kede af at du har en dårlig oplevelse på Holdsport. Mht. at tilmelde sig en sportsgren, så er det langt nemmere for jer, hvis trÊneren på det hold som I Þnsker at vÊre en del af, blot inviterer jer dertil. Så får I en email der leder direkte til oprettelse af jeres profil på det Þnskede hold.

Og husk altid på, at uanset hvad du bÞvler med på Holdsport, så vil vi altid gerne hjÊlpe med at få vores brugere helt i mål, så vi sidder altid klar til at hjÊlpe på info@holdsport.dk, uanset hvad problemet måtte vÊre.

Holdsport

Kun godt at sige om holdsport app’en

Jeg havde brug for lidt vejledning i forhold til login og at fÃ¥ mine bÞrns brugere pÃ¥ min profil. Jeg skrev til admin og der er hurtig svar respons og hjÊlp! Kan varmt anbefale app’en samt hjÊlpen, hvis der er behov for dette :-)

2020幎8月24日

Hej Janni

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi super glade for :)

Holdsport

Tak til holdsport for virkelig god

Tak til holdsport for virkelig god kundeservice. Vi havde lidt udfordringer, tog kontakt via mail til holdsport og de svarede med det samme (thomas). Da der var så hurtigt hul igennem, tillod vi os at komme med en håndfuld flere spÞrgsmål om hjÊlp - og alt blev lÞst med det samme, i en dejlig flink og imÞdekommende tone. 5 stjerner herfra !.

Hilsen,
Pernille

2020幎2月20日

Hej Pernille

Tusind tak for din besked og din sÞde anmeldese, den varmer.

Vi er altid glade for at kunne hjÊlpe. Tusind tak for at I bruger Holdsport :)

Ærgerligt! nÊsten ubrugeligt!

Har lige opdateret, i håb om at det ville lÞse de umådelige lange load tider. Er blevet lidt hurtigere, men nu er der gud hjÊlpe mig kommet en menu bar mere nede i bunden.
Nu fylder Holdsport banner og KÞb bannerfri! + den nye i bunden ca. 25% og når man så ikke har kÞbt banner fri og tager reklamerne med har man ca. 40 til 50% tilbage af sin skÊrm.
App'en er desvÊrre blevet nÊsten ubrugelig og det er kun fordi man er nÞdtil at have den at jeg den.
Men budskabet fra Holdsport er fra mit synspunkt, betal eller find en anden app. Ærgerligt det startede ellers sÃ¥ godt for lÊnge siden.

2020幎2月19日

Hej Martin

Tak for din besked og din feedback.

Vi arbejder konstant på at gÞre vores app bedre og hurtigere. Den nye bundmenu er et tiltag for hurtigere navigation til de mest brugte funktioner via fem knapper, Feed, Kalender, Medlemmer, Chat og en generel menu der åbner den menu du altid har haft. Reaktionen på dette har vÊret meget positiv, så vi er lidt kede af at du ikke har det på samme måde.

Mht. reklamerne du oplever, så er det ikke gratis at styre og vedligeholde et medlemssystem der snart har en million brugere. Reklamerne er måden hvorpå vi financiere dette. Er man trÊt af disse reklamer, kan de kÞbes vÊk personligt, eller så kan ens klub fjerne reklamerne (og få en masse ekstra funktioner) for blot 1 kr. pr. medlem pr. måned, hvilket vi mener er en fair pris. Blot 12 kr. pr. person om året syntes vi er fair for et system der holder styr på alt der har med ens fritidssport at gÞre.

Vores synspunkt er bestemt ikke betal eller find en anden app, men vi er nÞdt til at få finansiering fra et eller andet sted, hvis man Þnsker at Holdsport skal kunne fungere.

Fantastisk support.

Fantastisk support.

De klarede mit problem utrolig hurtigt og uden problemer.

2020幎1月30日

Hej Gitte

Tusind tak for din besked. Vi er altid glade for at kunne hjÊlpe :)