Holdsport.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Holdsport som App er OK men der kan være problemer med beskederne når et barn skifter fra en sport til en anden som også bruger Holdsport. Vores barn får fortsat beskeder fra et basketball hold som h... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trådte i kræft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 år senere kan vi konstatere at vores kontingen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet små ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest været brugerproblemer pga. nyt system man... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp. I have a couple of feedbacks: 1. When we request a coach/ trainer to remove my ch... もっと見る

企業情報

1. スポーツ

当該企業による記述

Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online værktøj til trænere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bøder til kampe og tilmeldte.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 42件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

kan ikke afvise cookies, bliver spurt gang på gang

Jeg prøver at gå ind i Holdsport efter et år da min datter ikke har gået til sport, uanset hvad jeg gør får jeg spørgsmål om cookies gang på gang og jeg må afvise dem alle gang på gang men når det er gjort får jeg reklame for Horsposrt premium. Hel umuligt at navigere uden disse konstante cookies anmodninger.

2025年4月16日

Holdsport.dk からの回答

enten skal du godkende cookies eller betale for vores service, vi kan ikke betale vores danske udviklere hvis vi ikke må vise reklamer pga manglende cookie accept

fantastisk

det er simpelt og nemt at brugt

2025年2月18日

Hejsa

TUSIND TAK for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er vi enormt glade for.
Også super dejligt at høre at du finder vores system nemt at bruge.

Man blir’ overspammet

Det er simpelthen umuligt at slippe for alle de mails og notifikationer. Jeg har valgt det fra alle steder og alligevel vælter det ind - konstant. Jeg er ikke i dk i 3 mdr. og ønsker derfor ikke alle de meddelelser. Nu melder jeg mig simpelthen ud. Rigtig dårligt👎🏻

Kommentar til jeres svar!
Det er præcis, hvad jeg har gjort - endda adskillige gange, for at tjekke om jeg havde overset noget, men nyhedsbreve mv. fortsætter med at vælte ind.
I øvrigt er det nu ikke mere muligt at tilgå jeres website holdsport.dk uanset hvilken browser jeg bruger, da jeg får meddelelsen ‘you have been blocked’.
Jeg har nu slettet min profil via appen og slettet appen, i håb om at slippe for at blive spammet mere👎🏻

2025年2月3日

Hej Irene

Nu ved jeg ikke præcis hvilke emails du har fået. Men samtlige emails du får, hvorpå vi (Holdsport) er afsender, kan du enten afmelde via "Afmeld nyhedsbrev"-knappen i bunden, eller slukke for via dine profilindstillinger.

Andre mails, som du modtager fra din klub, kan vi ikke som sådan styre, hvad de gerne vil sende dig. Men hvis de eksempelvis sender dig daglige mail eller lignende.

Kommentar til dit svar d. 4/2/2025:
Når jeg fremsøger dit navn i databasen, er din profil ikke slettet hos os endnu. Kontakt os gerne på info@holdsport.dk hvis vi skal hjælpe dig helt i mål med at få profilen slettet.

Beskeden "You have been blocked" har jeg aldrig hørt om på vores site før, så det må du også meget gerne tage et screenshot af og sende os på førnævnte email.

Og så lige i forbindelse med at blive spammet, så kan jeg se, at vi (Holdsport) i januar har sendt dig mails på disse datoer: 6. 20. og 30. så tre mails i en hel måned fra vores side af, det vil jeg personligt ikke kategorisere som spam. Som tidligere nævnt, de mails du får fordi din klub har besluttet du skal have dem, har vi ikke kontrol over, det er en dialog man tager med sin klub.

Jeg vil ønske at du kontakter os på info@holdsport.dk, så vi kan finde hoved og hale i det hele.

Umuligt at melde sig ud

Umuligt at melde sig ud. bliver opkrævet af appl pay år efter år og ønsker og bruger ikke produktet. finder ingen udmeldelses knap elle formulat nogen steder i appen. tangerer svindel. ulækkert. hold dig væk

2024年6月28日

Hej Jan

Dit medlemsskab hos en specifik klub, skal ligeligede udmeldes hos den specifkke klub. Da det jo er den enkelte klub der fører overblik over hvem der er medlem og hvem der udmeldes.

At du opkræves via apple pay, vil du altid inde i apple pay kunne opsige. Da det lyder som et alm. abonnement du har sat op hos dem. Vi kan jo ikke lave en regel der hedder at du ikke ovre i apple pay ikke kan afmelde noget.

Jeg håber meget du vil læse hvad jeg skriver, og genoverveje din anmeldelse af vores system.

Genial app

Genial app, virker gnidningsfrit, her kunne Aula lære meget

2024年4月6日

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er enormt glade for, at du kan lide Holdsport.

5つ星のうち1の評価

Flere børn og klubber lig med dårlig oplevelse…

Holdsport fungerer ok så længe man kun har et barn tilknyttet. Lige så snart man har flere børn, i forskellige klubber, bliver det noget forbandet rod. Barn bliver tilknyttet forkert hold, uden at man har valgt det. Kan ikke nemt flyttes, så det er det rigtige barn, der er tilknyttet. Det ene barn ikke synlig i app, kun via browser på PC'en o.l. Hele det her med hvilken rolle en profil har fungerer dårligt, med flere personer tilknyttet. Holdsports support kan ikke rigtigt gøre noget eller forklare hvordan man sætter det op på en god og nem måde. Alt i alt en dårlig oplevelse.

2024年1月20日

Hej Christian

Det er bestemt ikke meningen at det skal være rodet som du forklarer det. Det skulle gerne være sådan at du som forældre, uanset om du selv dyrker sport via Holdsport eller ej, nemt kan tilknytte din profil til hvor end mange børn du måtte have, uanset om de er i samme eller forskellige klubber.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til bunds i hvad det er som driller specifikt dig. Så hvis du har mod på det, så må du meget gerne kontakte os på info@holdsport.dk, og spørge efter mig (Thomas), så kan vi evt. lige sætte et møde op, hvor vi kan rette op på jeres profiler, og samtidig kigge ind i hvad der er sket, så andre forhåbentlig vil undgå samme oplevelse som du har haft.

Jeg håber rigtig meget på at høre fra dig.

Svindel med annoncører

Har i dag måtte spærre både betalingskort og Mitid pga. svindel med en reklame på app'en, da jeg skulle oprette mig i app'en.
Holdsport har ikke kontrol med deres annoncører.

2024年1月15日

Hej Pia

Dét er vi utrolig kede af at læse, at du har haft sådan en oplevelse.

Det er bestemt ikke meningen at sådanne reklamer skal findes i vores app. Da vi pt. benytter os af en tredje parts annonceudbyder, er det korrekt at vi ikke har 100% kontrol over de annoncer der vises. Det eneste vi kan gøre i scenarier som disse, er at melde reklamerne ind til annonceudbyderen så snart vi hører om dem.

Så, hvis du har mod på det, må du meget gerne skrive hvilken reklame det var, at du blev mødt af i vores app. Så får vi det meldt til annonceudbyderen.

Du må mere end gerne skrive til os på info@holdsport.dk

Vi beklager meget det bøvl du har måtte opleve.

God app.

Jeg synes holdsport fungere meget godt. Jeg bruger det på grund af jeg går til fodbold i ab og jeg har også gået i BB hvor vi brugte DBU fodbold app. Den fungere ikke lige så godt (DBU fodbold app). Så jeg var lidt overrasket over hvor godt holdsport virker. Min far bruger den også og han synes også den virker meget godt.

2023年12月7日

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er vi enormt glade for.

Tusind tak fordi at du, og din far, bruger Holdsport.

Ufattelig ringe

Har aldrig oplevet så ringe en hjemmeside/app. Alle klubforeninger bør undgå at anvende platformen.

2023年11月28日

Hej Adam

Det var dælme en trist besked at modtage. Har du overskud til at uddybe hvorfor hjemmesiden og appen er SÅ ringe? Det ville nemlig være skønt med noget feedback, så vi kan forbedre vores produkt.

CHAT funktionen

Jeg er sammen med et par stykker andre administrator for vores klub. Jeg har for nyligt spurgt til, hvordan man fjernet chat-funktionen. Jeg havde set man kunne fjerne den for holdet, men det er så åbenbart KUN for holdet og ikke for chat i begivenheder. Jeg har fået hurtigt svar og der er ingen klager på jeres tilbagemeldinger. Men det er lidt ærgerligt at man ikke kan fjerne chat-funktionen, så alle (hvis de ikke har fjernet push-beskeder), får disse chats hele tiden. Vi har ca 600 medlemmer og det er ikke alle der er lige tekniske og kan finde ud af hvordan man slår det fra. Samtidig vil vi helst ikke have de chats, da de skaber mere ballade end gavn. Jeg håber I tager det med som et emne der skal kigges på. Tænker ikke det hjælper at skifte til PRO?
Kan vi i øvrigt prøve PRO af i en periode gratis?

2023年11月13日

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback.

Chattrådene på de enkelte aktiviteter, er tiltænkt planlægning af aktiviteter. Så vi ser dem blive brugt mest ved kampe og især sociale begivenheder. De er nærmest aldrig i brug ved f.eks. træningsaktiviteter. Jeg håber ikke de er til alt for meget bøvl hos jer?

Mht. PRO, så burde I faktisk allerede nu kunne aktivere en prøveperiode. Ellers er I selvfølgelig også mere end velkomne til at kontakte os vedrørende mere info om PRO. Fang os på info@holdsport.dk

Svarede med det samme

Svarede med det samme - god service

2023年11月24日

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er vi enormt glade for.

5つ星のうち1の評価

Hvordan kan klubber finde på at bruge…

Hvordan kan klubber finde på at bruge det. Man hører intet. Men man kan da få lidt reklame

2023年11月21日

Hej Claus

Det var sørme en anmeldelse vi er kede af at få.

Jeg er ikke sikker på hvad du mener med "Man hører intet"? Mener du at du ikke hører fra os, vedrørende et supportspørgsmål, eller mener du at din klub ikke sender information ud?

Vedrørende at man får reklamer, så er det sådan, at hvis klubben du er medlem af, ikke vil betale for systemet, så er betalingen nødt til at komme et andet sted fra, og det er i form af reklamer. Det bestemmer klubberne helt selv, selvom vi dog mener at vores betalte version egentlig har en fair nok pris på 1,10 kr. pr. medlem pr. måned, men det er helt op til klubben.

Jeg håber på at høre fra dig, omkring hvad der er du hører intet om.

5つ星のうち2の評価

Anmeldese fra en administrator-vinkel…

Anmeldese fra en administrator-vinkel (Vanløse Floorball).
Synes at der er virkelig mange rigtig gode ting at fremhæve ved holdsport. Har brugt klub-modul i flere år, men selve hold-styringen hos Holdsport er længder bedre.
Regnskabsintegration mod Billy fungerer langt henadvejen - det kræver lidt tilvending, men ok.
Men supporten - det er en by i Rusland. Har skrevet omkring 7 mails, har ringet - og der er INGEN respons whatsoever. Det handler om medlemmernes penge, om bogføring mm. - så meget vigtigt at dette spiller, men der er absolut silence.
Derudover er der små bugs her og der - der ville det være fedt, hvis man som administrator kunne skrive en hurtig besked direkte til support, fra den side/ funktion som fejler. Det handler vel om at gøre det let for foreningerne at administrere.
På det punkt er klub-modul meget bedre - svarer ofte samme dag, nemt at få rettet fejl mm.
Kunne med fordel også anmode om forbedringer mm. set fra en brugervinkel - det gjorde klub-modul også.
Så det skæmmer desværre i min oplevelse af holdsport - og kan således ikke ubetinget anbefale brugen frem for klub-modul.

2023年10月6日

Hej Claus

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked at af høre at dine henvendelser til vores support ikke er blevet besvaret. Det skulle de helst være blevet. Har du skrevet til den korrekte mailadresse, info@holdsport.dk ? Jeg har nemlig netop søgt i vores support indbakke, og har ikke kunne finde nogle mails som matcher dit navn her på Trustpilot.

Kan jeg få dig til at prøve igen?

Udover dine problemer med supporten, vil vi nemlig også mere end gerne høre din feedback, og de kommentare du måtte have omkring forbedringer.

Jeg håber rigtig meget at du vil forsøge at skrive igen til os på info@holdsport.dk

5つ星のうち1の評価

Har forsøgt at lægge en word fil op…

Har forsøgt at lægge en word fil op under noget tekst på websiden for vores klub. Men åbenbart kan holdsport ikke lægge wordfiler eller pdf filer op.
Når man spørger supporten får man ingen hjælp. De siger bare det virker men er ikke villige til at mødes over teams eller zoom og vise hvordan det virker. Elendig support indtil videre.

2023年9月28日

Hej Anders

Det er beklageligt at høre, at du føler at du har haft en dårlig oplevelse via vores support.

Det er bestemt ikke sådan det er tiltænkt at det skal fungere.

Vi er ved at kigge ind i sagtens omkring fil-upload i tekst på vores website. Det vil forhåbentlig spille som det skal igen snart.

Det er umuligt

Det er umuligt, at få fjernet en forening fra holdsport.

2023年9月18日

Hej Torben

Jeg er ked af at læse din anmeldelse. Det er altid super øv at få en 1-stjernet anmeldelse.

Men det er især øv, når det bare lader til at være en misforståelse. For man kan altid fjerne en forening fra Holdsport. Hvis du og klubbens andre administratore ønsker at få klubben slettet fra systemet, skal I blot kontakte os på info@holdsport.dk, og vi hjælper jer hele vejen til at få slettet hele klubben og dens data.

Elendig App

Elendig App.
Om jeg forstår hvorfor dælen det skal være så kompliceret at tilmelde sit barn til en aktivitet, hvorfor er det så svært at lave en knap der viser udtaget eller ikke udtaget.
DBU af alle har haft held til at lave en app der utroligt nok virker som er nem og uoverskuelig, gebyr på næsten alt og i frasiger jer ansvaret og lægger den over på klubben, men pengene ender hos jer alligevel.
Skod app.

2023年8月26日

Hej Benji

Vi er ret så kede af at læse din anmeldelse, og vil mere end gerne gør hvad vi kan for at du også får en god oplevelse med vores app.

Mht. at det er kompliceret at tilmelde sit barn en aktivitet, så ville vi utrolig gerne høre lidt mere fra dig. For en standart-bruger burde blot tilgå sin kalender og allerede der se Tilmeld/Afmeld-knapper på hver enkelt aktivitet. Så vi vil enormt gerne se hvad du oplever.

Mht. om man er udtaget eller ikke udtaget, så skulle det meget gerne stå på de aktiviteter hvor jeres træner benytter sig af udvælgelse. At der i stedet for en tilmeld-knap, vil stå "Du er ikke udvalgt til denne aktivitet". Det havde vi også regnet med var til at forstå, så vi vil enormt gerne se hvad du oplever.

Mht. gebyr på alt, og frasigelse af ansvar syntes jeg måske det er en noget voldsom anklage. Det eneste gebyr vi potentielt vil ligge over på dig, er et betalingsgebyr for kontingent og/eller deltagelse i betalingsaktiviteter. Når vi skal håndtere en betaling, så er der et gebyr som vi skal betale til betalingsudbyderen, det er I med til at dække af for ved at betale dette gebyr. Skulle vi selv dække det, ville det være umuligt for os lave en app hvorfra i overhovedet kan betale fra. Vi er nødt til at få dækket gebyret af, og ligeledes kunne betale vores udviklere deres løn.

At du mener at vi lægger et ansvar over på klubben fordi vi lader dem selv vælge, om de skal betale dette gebyr, eller om deres medlemmer skal betale gebyret, er egentlig bare vores måde at give jer (klubben) valget. Uanset hvad der vælges er beløbet det samme. Det koster nemlig penge at benytte sig af kreditkort, MobilePay osv.

Under al kritik

Under al kritik

Det er uoverskueligt, fyldt med fejl, dårligt at navigere i. Man prøver noget så simpelt at tilmelde sine børn en aktivitet uden held, og det samme er gældende når man vil afmelde dem en aktivitet, så de kan prøve noget nyt året efter. Man bliver bare kastet rundt. Der er så dårligt opstillet, at det virker som en joke! Virkelig ærgeligt

2023年8月14日

Hej

Vi er kede af at høre finder vores platform så uoverskuelig, fyldt med fejl og dårlig at navigere i, som du gør.

Vi prøver altid at forbedre vores platform, og det gør vi oftest via brugerfeedback. Så, vi vil enormt gerne høre mere fra dig, så vi netop kan forbedre din brugeroplevelse. Vi er desværre ikke helt med hvad du oplever, når du blot skriver at du ingen held har med at tilmelde/afmelde din børn deres aktiviteter. Vi vil enormt gerne forstå hvad det er du oplever.

Så, hvis du har mod på det, og har lyst til at hjælpe os med at forbedre Holdsport, så det måske ikke fremadrettet er en 1-stjernet oplevelse for dig. Så vil vi mere end gerne høre fra dig på info@holdsport.dk

Totalt ubrugeligt program.

Totalt ubrugeligt program.
Om jeg fatter hvordan hele Danmarks foreningsliv er gået igang med at bruge dette.

2023年8月7日

Hej Klaus

Det er da en anmeldelse vi er utrolige kede af at modtage.

Med det sagt, så forstår vi den måske heller ikke helt. Det kunne være skønt med noget feedback, som kunne fortælle os hvad det er, som gør at programmet et total ubrugeligt program? Det kunne jo være der var noget vi kunne tilrette, så det også virker hos dig.

Vi lever af vores brugeres feedback, og lytter hjertens gerne til hvad de har at sige, men vi skal lige have den feedback først, inden at vi kan reagere.

5つ星のうち5の評価

Altid god og kompetent hjælp

Altid god og kompetent hjælp, selvom spørgsmålene ikke altid er. For en ny kasserer er det virkelig en fornøjelse at kunne få hurtig hjælp når der er tvivl.

2023年5月17日

Hej Peter

Tusind tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner, det er virkelig noget som varmer her på kontoret.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。