Holdsport som App er OK men der kan være problemer med beskederne når et barn skifter fra en sport til en anden som også bruger Holdsport. Vores barn får fortsat beskeder fra et basketball hold som h... もっと見る
企業が回答しました
Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trådte i kræft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 år senere kan vi konstatere at vores kontingen... もっと見る
企業が回答しました
dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet små ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest været brugerproblemer pga. nyt system man... もっと見る
企業が回答しました
Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp. I have a couple of feedbacks: 1. When we request a coach/ trainer to remove my ch... もっと見る
企業が回答しました
Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online værktøj til trænere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bøder til kampe og tilmeldte.
Filmbyen 23, 3. Sal, 8000, Aarhus C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Holdsport.dk har uden varsel slettet vores forenings konto, alene fordi de ikke brød sig om vores formål og stifter. Det er skuffende, og der er i særdeleshed plads til forbedring i ledelsen hos Holdsport.dk
Jeg prøver at gå ind i Holdsport efter et år da min datter ikke har gået til sport, uanset hvad jeg gør får jeg spørgsmål om cookies gang på gang og jeg må afvise dem alle gang på gang men når det er gjort får jeg reklame for Horsposrt premium. Hel umuligt at navigere uden disse konstante cookies anmodninger.

Holdsport.dk からの回答
Det er simpelthen umuligt at slippe for alle de mails og notifikationer. Jeg har valgt det fra alle steder og alligevel vælter det ind - konstant. Jeg er ikke i dk i 3 mdr. og ønsker derfor ikke alle de meddelelser. Nu melder jeg mig simpelthen ud. Rigtig dårligt👎🏻
Kommentar til jeres svar!
Det er præcis, hvad jeg har gjort - endda adskillige gange, for at tjekke om jeg havde overset noget, men nyhedsbreve mv. fortsætter med at vælte ind.
I øvrigt er det nu ikke mere muligt at tilgå jeres website holdsport.dk uanset hvilken browser jeg bruger, da jeg får meddelelsen ‘you have been blocked’.
Jeg har nu slettet min profil via appen og slettet appen, i håb om at slippe for at blive spammet mere👎🏻

Holdsport.dk からの回答
Umuligt at melde sig ud. bliver opkrævet af appl pay år efter år og ønsker og bruger ikke produktet. finder ingen udmeldelses knap elle formulat nogen steder i appen. tangerer svindel. ulækkert. hold dig væk

Holdsport.dk からの回答
Holdsport fungerer ok så længe man kun har et barn tilknyttet. Lige så snart man har flere børn, i forskellige klubber, bliver det noget forbandet rod. Barn bliver tilknyttet forkert hold, uden at man har valgt det. Kan ikke nemt flyttes, så det er det rigtige barn, der er tilknyttet. Det ene barn ikke synlig i app, kun via browser på PC'en o.l. Hele det her med hvilken rolle en profil har fungerer dårligt, med flere personer tilknyttet. Holdsports support kan ikke rigtigt gøre noget eller forklare hvordan man sætter det op på en god og nem måde. Alt i alt en dårlig oplevelse.

Holdsport.dk からの回答
Har i dag måtte spærre både betalingskort og Mitid pga. svindel med en reklame på app'en, da jeg skulle oprette mig i app'en.
Holdsport har ikke kontrol med deres annoncører.

Holdsport.dk からの回答
Jeg synes holdsport fungere meget godt. Jeg bruger det på grund af jeg går til fodbold i ab og jeg har også gået i BB hvor vi brugte DBU fodbold app. Den fungere ikke lige så godt (DBU fodbold app). Så jeg var lidt overrasket over hvor godt holdsport virker. Min far bruger den også og han synes også den virker meget godt.

Holdsport.dk からの回答
Har aldrig oplevet så ringe en hjemmeside/app. Alle klubforeninger bør undgå at anvende platformen.

Holdsport.dk からの回答
Jeg er sammen med et par stykker andre administrator for vores klub. Jeg har for nyligt spurgt til, hvordan man fjernet chat-funktionen. Jeg havde set man kunne fjerne den for holdet, men det er så åbenbart KUN for holdet og ikke for chat i begivenheder. Jeg har fået hurtigt svar og der er ingen klager på jeres tilbagemeldinger. Men det er lidt ærgerligt at man ikke kan fjerne chat-funktionen, så alle (hvis de ikke har fjernet push-beskeder), får disse chats hele tiden. Vi har ca 600 medlemmer og det er ikke alle der er lige tekniske og kan finde ud af hvordan man slår det fra. Samtidig vil vi helst ikke have de chats, da de skaber mere ballade end gavn. Jeg håber I tager det med som et emne der skal kigges på. Tænker ikke det hjælper at skifte til PRO?
Kan vi i øvrigt prøve PRO af i en periode gratis?

Holdsport.dk からの回答
Hvordan kan klubber finde på at bruge det. Man hører intet. Men man kan da få lidt reklame

Holdsport.dk からの回答
Anmeldese fra en administrator-vinkel (Vanløse Floorball).
Synes at der er virkelig mange rigtig gode ting at fremhæve ved holdsport. Har brugt klub-modul i flere år, men selve hold-styringen hos Holdsport er længder bedre.
Regnskabsintegration mod Billy fungerer langt henadvejen - det kræver lidt tilvending, men ok.
Men supporten - det er en by i Rusland. Har skrevet omkring 7 mails, har ringet - og der er INGEN respons whatsoever. Det handler om medlemmernes penge, om bogføring mm. - så meget vigtigt at dette spiller, men der er absolut silence.
Derudover er der små bugs her og der - der ville det være fedt, hvis man som administrator kunne skrive en hurtig besked direkte til support, fra den side/ funktion som fejler. Det handler vel om at gøre det let for foreningerne at administrere.
På det punkt er klub-modul meget bedre - svarer ofte samme dag, nemt at få rettet fejl mm.
Kunne med fordel også anmode om forbedringer mm. set fra en brugervinkel - det gjorde klub-modul også.
Så det skæmmer desværre i min oplevelse af holdsport - og kan således ikke ubetinget anbefale brugen frem for klub-modul.

Holdsport.dk からの回答
Har forsøgt at lægge en word fil op under noget tekst på websiden for vores klub. Men åbenbart kan holdsport ikke lægge wordfiler eller pdf filer op.
Når man spørger supporten får man ingen hjælp. De siger bare det virker men er ikke villige til at mødes over teams eller zoom og vise hvordan det virker. Elendig support indtil videre.

Elendig App.
Om jeg forstår hvorfor dælen det skal være så kompliceret at tilmelde sit barn til en aktivitet, hvorfor er det så svært at lave en knap der viser udtaget eller ikke udtaget.
DBU af alle har haft held til at lave en app der utroligt nok virker som er nem og uoverskuelig, gebyr på næsten alt og i frasiger jer ansvaret og lægger den over på klubben, men pengene ender hos jer alligevel.
Skod app.

Under al kritik
Det er uoverskueligt, fyldt med fejl, dårligt at navigere i. Man prøver noget så simpelt at tilmelde sine børn en aktivitet uden held, og det samme er gældende når man vil afmelde dem en aktivitet, så de kan prøve noget nyt året efter. Man bliver bare kastet rundt. Der er så dårligt opstillet, at det virker som en joke! Virkelig ærgeligt

Totalt ubrugeligt program.
Om jeg fatter hvordan hele Danmarks foreningsliv er gået igang med at bruge dette.

Holdsport.dk からの回答
Altid god og kompetent hjælp, selvom spørgsmålene ikke altid er. For en ny kasserer er det virkelig en fornøjelse at kunne få hurtig hjælp når der er tvivl.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。