Hej Jacob
Jeg vil starte ud med at beklage at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din brug af Holdsport.
Jeg vil dog også sige, at du ikke kan udmelde dig, er en bevidst beslutning fra klubbens (ikke Holdsports) side. Nogle klubber insisterer på at medlemmerne skal kontakte dem omkring udmeldelse, og at de ikke bare kan selv kan slette deres medlemsskab. De fleste klubber gÞr dette, for at holde nogenlunde styr på hvem der kommer og går i deres klub.
Mht. de betalinger du er blevet opkrÊvet pga. den manglende udmelding. Så er det sådan, at du, da du tidligere foretog en kontingentbetaling via Holdsport, har sagt ja til at kortet gemmes, så du fremadrettet vil blive opkrÊvet automatisk, når en kontingentbetaling når sin deadline. Så lÊnge kortet er der, og så lÊnge du modtager opkrÊvninger, vil de blive betalt på dato for betalingsfrist. Dette kort vil du ALTID kunne slette når du har lyst, og derved lukke ned for automatiske opkrÊvninger fremadrettet. Jeg kan ligeledes gÞre det for dig, men mangler lidt info på din sÞn, jeg har ret mange med efternavnet "Mathiesen" i min database.
Mht. de penge du mener du mangler. Så er det ikke penge Holdsport ligger inde med. Måden det fungerer på, er at du betaler pengene til Holdsport, og Holdsport sender dem så videre til den konto som klubben har oplyst.
Så det er forkert at BMS Herlev henviser dig til os, både omkring udmelding, da det er dem selv, som skal slette din sÞn fra deres medlemsliste, og ligeledes omkring de penge du mener du mangler, da disse penge er på klubbens konto, ikke Holdsports.
Vi vil utrolig gerne sende dig i kontakt med de korrekte mennesker i BMS Herlev, men det krÊver at vi lige finder ud af prÊcis hvilken profil du reprÊsenterer, så kontakt os gerne på info@holdsport.dk
Når vi (forhåbentlig) har fået udredet det hele, og sat dig i kontakt med de korrekte mennesker, så håber jeg at du vil genoverveje din 1-stjernede anmeldelse af Holdsport.
OPDATERET: D. 26/07/2022:
Igen, jeg beklager, men jo du kan godt selv "slå den enkelte klubs automatiske betaling fra", i appen, i dine profilindstillinger under "Betalingsoverblik", vil et gemt kort altid kunne slettes, uanset om klubben vil syntes om det eller ej. Når kortet er slettet, vil de ikke kunne opkrÊve dig igen, uanset om de får jeres profil slettet eller ej. Igen henviser jeg til vores support info@holdsport.dk, hvis du Þnsker hjÊlp til at få dette kort slettet.
OPDATERET: D. 26/09/2022:
Ahhh ok, nu begynder vi at kunne kigge ind i problemet. Vores set up er i dag at det gemte kort bruges til automatisk opkrÊvning på tvÊrs af de hold og klubber man evt. måtte blive opkrÊvet af, og ikke at man skal sÊtte flueben ud for hver enkel klub (og potentielt hver af deres enkelte kontingenttyper) der må opkrÊves automatisk og hvilke der ikke må. Så vil jeg igen slå på at du kontakter os på info@holdsport.dk, så vi kan hjÊlpe dig ud af den ene klub, samt at vi kan tage fat i klubben omkring håndteringen af deres kontingenter og udmeldelsen af deres medlemmer når de anmoder om sletning.
Mvh.
Thomas