Holdsport.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Holdsport som App er OK men der kan vÊre problemer med beskederne nÃ¥r et barn skifter fra en sport til en anden som ogsÃ¥ bruger Holdsport. Vores barn fÃ¥r fortsat beskeder fra et basketball hold som h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trÃ¥dte i krÊft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 Ã¥r senere kan vi konstatere at vores kontingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet smÃ¥ ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest vÊret brugerproblemer pga. nyt system man... もっず芋る

䌁業が回答したした

Holdsport app makes it very helpful to navigate between multiple profiles and sports. Very organised and crisp. I have a couple of feedbacks: 1. When we request a coach/ trainer to remove my ch... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ

圓該䌁業による蚘述

Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online vÊrktÞj til trÊnere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bÞder til kampe og tilmeldte.

ほが満足

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Holdsport valgte at opkrÊve kontigent

Holdsport valgte at opkrÊve kontigent for Copenhagen Flames, selvom de var gået konkurs og alle deres medarbejdere hjemsendt. Derefter vÊlger Holdsport ikke at svare på min henvendelse.

2023幎5月1日

Hej Jens

Copenhagen Flames havde sat deres klub op til automatisk opkrÊvning d. 1. maj. Dette kÞrer automatisk, indtil man stopper det.

FÞrst d. 2 maj offentliggÞre de at de er gået konkurs. Vi får straks stoppet alle opkrÊvninger herefter, samt refunderet de betalinger der automatisk blev dannet og opkrÊvet 1. maj.

Ligeledes finder jeg et barn som deler efternavn med dig, som vi ligeledes har refunderet 2. maj.

Mht. din henvendelse, så har jeg forhÞrt mig i vores supportafdeling, og de har ikke modtaget nogle emails fra dig.

Vi kan fanges på info@holdsport.dk, og vi hjÊlper hjertens gerne.

Men jeg er faktisk ret så ked af at lÊse din 1-stjernede anmeldelse, fordi vi har reageret så hurtigt som vi overhovedet har kunne i dette scenarie, og vi har refunderet samtlige opkrÊvede, inklusiv dig. Så jeg håber du vil revurdere om det virkelig er til en 1-stjernet anmeldelse.

Holdsport

Holdsport er et forfÊrdelig koncept

Holdsport er et forfÊrdelig koncept. De har en elendig app og brugeroplevelse og nu begynder de så at opkrÊve gebyrer for de betalinger deres kunder opkrÊver. Det må vÊre et problem mellem deres kunder og dem og ikke noget de skal begynde at opkrÊve fra os andre. Det er ulÊkkert. Jeg kan se at langt de fleste også har dårlige oplevelser så jeg håber at det snart er slut for det foretagende.

2023幎3月30日

Hej Bo

Jeg må beklage at fortÊlle det scenarie du beskriver her, er at den klub som du er en del af, har valgt at I som medlemmer skal betale det administrationshonorar som der forbindes med en betaling via Holdsport.

Det er op til den enkelte klub at bestemme om klubben selv eller medlemmerne skal betale dette honorar. Det er ikke noget vi som virksomhed blander os i, det er 100% op til klubben.

Så, det lyder lidt som om at du skal have fat i din klub, hvis dette honorar er et stÞrre issue hos dig. Det er et valg de har taget, og derfor burde det også vÊre dem du tager diskussionen med.

Så vi er måske lidt kede af at du sender en vred 1-stjernet anmeldelse efter os, baseret på et valg taget udenfor vores hÊnder.

Det du beskriver med elendig app og brugeroplevelse, kunne vi dog godt tÊnke os en uddybelse af, da det er enormt svÊrt at forbedre sin app, hvis man ikke får at vide hvad det er i appen som gÞr den så elendig. Så, du er mere end velkommen til at sende feedback og forbedringsforslag vores vej.

Mail spam

Har aldrig oplevet en "service" hvor man kan slå notifikationer fra alle steder bl.a. på mail, hvor bestyrelsen kan overwrite dette så man alligevel modtager 5+ mails om dagen med ligegyldige opslag på et forum for hele klubben der intet har med dit hold at gÞre.
Videremere kan man heller ikke bare blokere den mail det bliver sent fra for så kan man ikke betale kontingent.

Decideret elendigt lavet!
virker som en magtliderlig udviklingschef der har bestemt at det overhovedet skal vÊre en "feature"

2023幎3月17日

Hej Mads

Det som du kan slå fra via dine profilindstillinger, er automatisk genererede emails, eksempelvis en automatisk email der sendes til dig når en ny aktivitet oprettes.

Det du ikke kan slå fra, er hvis dine trÊnere / admins, bevidst vÊlger at du SKAL modtage en mail vedrÞrende en specifik aktivitet, et specifikt kontingent eller lignende. Altså en mail der manuelt er valgt fra en leder, at du skal modtage. Det kan ikke slåes fra, og det skriver vi heller ikke nogle steder at det kan.

Vi er kede af at du spekulere om nogen er magtliderlige, hvilket du har din fulde ret til at tro, men det mener vi bestemt ikke er scenariet. Der er vist bare tale om en funktion som du tror gÞr én ting, men som gÞr en anden ting, og det kigger vi selvfÞlgelig gerne på, så der ikke er misfortåelser fremadrettet.

Holdsport

Et godt system der samler

Intet system er perfekt, og så lÊnge alverdens kasserer mm. har deres egen måde at tÊnke på, er det svÊrt at lave et system alle er tilfredse med.

Jeg har i min sÞgen ikke fundet et system der opfylder alle mine Þnsker, men holdsport er det system der samler mest.

Jeg er som kasserer overrasket over hvor godt og smart Holdsport er. Det er et system der uden tvivl samler alt hvad en forening har brug for.

Jeg kan ikke genkende en dårlig support, og har kun modtaget go og brugbar online undervisning (flere gange).

Jeg vil 90% afgangene anbefale holdsport til foreninger.

2023幎3月10日

Holdsport.dk からの回答

Takker, vi synes faktisk også det er svÊrt at genkende det billede som folk skriver på Trustpilot. Vi forsÞger efter bedste formåen at hjÊlpe foreningerne i gang. Det bliver til ca 10 om ugen :)

Ulogisk,forvirrende og dårlig support

Der er ingen logik i systemet, som åbenbart ikke er opbygget efter en klar struktur. Håndtering af kontingent er en jungle, da man skal VIDE og ikke mindst HUSKE hvordan man skal oprette hvert enkelt og hvordan hver funktion påvirker systemet. Når man så tror, at det er gjort rigtigt, så får man ikke en besked fra systemet om, hvad der evt. bliver trukket og på hvilken dato og om det er er gÊlder en eller flere gange og man har ikke mulighed for selv at bestemme om det skal gentages.

EX. fra i dag: (og ja, det bliver lidt detaljeret, men fortÊller også en del om de udfordringer, jeg stadig har - efter 3 år)
Jeg har netop oprettet et nyt kontingent og det står også med rigtigt belÞb og dato under "Kontingent" og så burde det jo vÊre OK!!! Men, klog af skade, ved jeg godt, at det kan man ikke regne med, så jeg tjekker listen over "fremtidige betalinger", som ikke indeholder en eneste post. Efter at have, ledt i blinde forskellige steder, finder jeg en liste, hvor datoen for det nye kontingent fremgår, men med forkert belÞb!!!!!
Så er jeg nÞdt til at kontakte vores "konsulent", Han er som sÊdvanlig arrogant og svarer, at han ikke kan hjÊlpe, når jeg ikke kan fortÊlle prÊcist hvor oplysningerne står, men den fane er lukket og der, hvor det burde stå, er det ikke !!! Men det her SKAL lÞses, så jeg spÞrger om han ikke ved, hvor de oplysninger skal findes? Så tÊnder han af og jeg får, meget hÞjlydt, fortalt, at han IKKE GIDER MIT BROK (og så noget mere, han ikke gad, men jeg afbrÞd forbindelsen)

Holdsport kan absolut ikke anbefales - selvom de på deres side påstår, at ha' en gennemsnitlig bedÞmmelse på 5 stjerner, hvilket jo ikke er taget fra virkelighedens verden.

2023幎1月23日

Holdsport.dk からの回答

Hej Majbritt, tal for anmeldelsen og for snakken. Vi er selvfÞlgelig trÊtte af din oplevelse. Jeg tager dine input med til udviklingen. Du er ramt ind i en egde case, hvor vi har lukket ordenligt af for mulige fejlrettelser. Din case var svÊr at forudsige, hvor de Þnskede at rette belÞbet for de allerede betalte kontingenter. Anyway så kan jeg forstå at du har fået endel hjÊlp og at du har valgt at smide rÞret på under support. Så det ligner at tingene er gået i hårdknude. Nu har du mit nummer, jeg forsÞger at hjÊlpe, hvis der skulle komme andet. Og så tager vi et kig på opsÊtning. Vi Þnsker at gÞre folk så selvhjulpne som muligt, så dine input bliver hÞrt. I forhold til at vi snyder med vores reviews på forsiden, så er de Êgte og vi har kÊmpe succes med vores kontingent system, hvor der lÞber 300 mio DKK igennem hvert år og tusindvis af betalinger dagligt. Håber du finder plads i Holdsport som 3000 andre klubber i Europa, ellers har vi fejlet. Så ring hvis der er problemer :)

5 star service

Quick and fantastic service from Andy. Solved our problems in a flash.

2023幎1月8日

Hi Steve

Thanks you very much for you nice review and the five starts. We'll let Andy know, that he made a difference :)

Holdsport | SportMember

dÃ¥rliget hjÊlp fra personalet hos

dårliget hjÊlp fra personalet hos holdsport. med betaling . Da hende der sider for regskabet ved ikke noget som helst. og lover en masse. Som at ringe sammen dag, hvad de så ikke engang gad at gÞre. Jeg har ringet 40-50 gange, uden held. men der sker ikke en skid.
og det er 3 gang der er problem med min kontigent i trÊkt. og holdsport kan Ã¥benbart ikke finde ud af deres egene system. FØJ DEN ER SLEM.

2023幎1月1日

Hej SÞren

Jeg har via trustpilot forsÞgt at finde frem til din bruger, dog uden held. Det scenarie du beskriver kan vi ikke genkende, sÃ¥ det kunne vÊre en stor hjÊlp for os at fÃ¥ at vide hvilken bruger vi har med at gÞre her, sÃ¥ vi kan finde ud af hvor fejlen sker, og du fÃ¥r SÅ dÃ¥rlig en oplevelse.

Så vi håber du vil kontakte os på info@holdsport.dk og uddybe omkring din oplevelse, så vi kan få ryddet ud i (og forbedret) de processer der gÞr at din oplevelse har vÊret så ringe.

Vi håber rigtig meget at hÞre fra dig.

Annoying

sad im forced to use this... they force you to download the app, just for booking courts. That option is not available on the browser. NO thanks. App is ridden with intrusive ads.

2022幎10月20日

Hi Rasa

We're sorry to hear that you're having a bad experience with our software, believe us, that is not our intent.

It is correct that our browser version currently does not support ressource booking from the members, but it is definitely something we would like to develop. We're just not quite there yet.

The reason that you're seeing ads in the app, is because your club has chosen the free version of our software, and when the clubs won't pay for the system, ads are what pays the expenses of running the system.

Holdsport | SportMember

most features for a whole club

fulfilling all needs of a whole club compared to solutions that are only offering team coordination. The features that are offered are going far beyond the most known apps

2022幎10月4日

Hi Martin

Thank you very very much for your kind review. It always brings out a happy face here at the office when a review like yours arrives.

Holdsport | SportMember

En totalt forvirrende system og

En totalt forvirrende system og brugerflade.
Ingen logik eller hjÊlpevÊrktÞj.
Holdsport ved ikke selv hvordan deres platform er bygget op.
Det er en ommer.
NÃ¥r man ved hvad der kan laves idag med software er dette en fiasko.

2022幎10月4日

Hej

Det var godt nok en trist besked at modtage. Har du mod på at uddybe hvilke problemer du har med vores system?

Vi syntes altid at vi kan forbedre vores system, men det er lidt svÊrt uden mere specifik feedback.

Ligeledes forstår vi ikke hvad du mener med at vi ikke ved hvordan vores platform er bygget op, igen ville det vÊre dejligt med lidt mere specifik feedback, så jeg kunne sende et ordentligt svar din vej.

Min sÞn var tilmeldt i BMS Herlev men

Min sÞn var tilmeldt i BMS Herlev men skulle udmeldes. Dette kan man ikke gÞre via App'en da det er BMS selv der skal acceptere en udmelding. Jeg blev så trukket 505kr i maj og skrev til BMS som henviste til Holdsport. Flere måneder senere og pengene var stadig ikke sendt tilbage så kunne jeg i betalingerne se at en ny opkrÊvning fra BMS Herlev var mulig på 1209 kr. Dette godkendte jeg ALDRIG (den var i App'en mulig at trykke på en grÞn knap). Nu viste det sig så at pengene alligevel blev trukket uden min godkendelse. Nu står jeg her 6 måneder efter og stadig ikke modtaget mine nu 1.700kr. Det dur ikke at I sÊtter en automatisk betaling op uden at jeg hverken kan udmelde spilleren eller stoppe betalingen. På denne måde muliggÞr I at tyveri sker uden at jeg kan stoppe dette når spillerens anden medlemsskab skal betales!!!

Jeg kan ikke se at der er en svarmulighed i trustpilot modulet så derfor denne redigering:
Dit svar Thomas er ikke tilstrÊkkeligt fordi:
- Når I har en klub der ikke udmelder folk i god tid (og de har slået funktionen fra at kunder selv kan afmelde) så faciliterer i at der bliver trukket penge for et medlemsskab der ikke er aktivt.
- Jeg som betalende medlem kan ikke slå den enkelte klubs automatiske betaling fra, men bibeholde den for den anden (ihvertfald er det ikke beskrevet godt nok).
- Det er desuden misvisende at der i betalingen er en grÞn knap for betaling som antyder der skal ske en aktiv aktivering fÞr den initieres.

Så NEJ jeg tror ikke jeg for nÊrvÊrende kan se grund til at revurdere min oplevelse af Jeres app og service.

opdatering 26/9: Jeg Þnsker ikke at slette kortet fra app da den står for at betale den anden klubs betalinger. Så at slette kortet lÞser jo ikke problemet med at en af klubberne skal modtage betaling mens den anden ikke skal

2022幎9月1日

Hej Jacob

Jeg vil starte ud med at beklage at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din brug af Holdsport.

Jeg vil dog også sige, at du ikke kan udmelde dig, er en bevidst beslutning fra klubbens (ikke Holdsports) side. Nogle klubber insisterer på at medlemmerne skal kontakte dem omkring udmeldelse, og at de ikke bare kan selv kan slette deres medlemsskab. De fleste klubber gÞr dette, for at holde nogenlunde styr på hvem der kommer og går i deres klub.

Mht. de betalinger du er blevet opkrÊvet pga. den manglende udmelding. Så er det sådan, at du, da du tidligere foretog en kontingentbetaling via Holdsport, har sagt ja til at kortet gemmes, så du fremadrettet vil blive opkrÊvet automatisk, når en kontingentbetaling når sin deadline. Så lÊnge kortet er der, og så lÊnge du modtager opkrÊvninger, vil de blive betalt på dato for betalingsfrist. Dette kort vil du ALTID kunne slette når du har lyst, og derved lukke ned for automatiske opkrÊvninger fremadrettet. Jeg kan ligeledes gÞre det for dig, men mangler lidt info på din sÞn, jeg har ret mange med efternavnet "Mathiesen" i min database.

Mht. de penge du mener du mangler. Så er det ikke penge Holdsport ligger inde med. Måden det fungerer på, er at du betaler pengene til Holdsport, og Holdsport sender dem så videre til den konto som klubben har oplyst.

Så det er forkert at BMS Herlev henviser dig til os, både omkring udmelding, da det er dem selv, som skal slette din sÞn fra deres medlemsliste, og ligeledes omkring de penge du mener du mangler, da disse penge er på klubbens konto, ikke Holdsports.

Vi vil utrolig gerne sende dig i kontakt med de korrekte mennesker i BMS Herlev, men det krÊver at vi lige finder ud af prÊcis hvilken profil du reprÊsenterer, så kontakt os gerne på info@holdsport.dk

Når vi (forhåbentlig) har fået udredet det hele, og sat dig i kontakt med de korrekte mennesker, så håber jeg at du vil genoverveje din 1-stjernede anmeldelse af Holdsport.

OPDATERET: D. 26/07/2022:
Igen, jeg beklager, men jo du kan godt selv "slå den enkelte klubs automatiske betaling fra", i appen, i dine profilindstillinger under "Betalingsoverblik", vil et gemt kort altid kunne slettes, uanset om klubben vil syntes om det eller ej. Når kortet er slettet, vil de ikke kunne opkrÊve dig igen, uanset om de får jeres profil slettet eller ej. Igen henviser jeg til vores support info@holdsport.dk, hvis du Þnsker hjÊlp til at få dette kort slettet.

OPDATERET: D. 26/09/2022:
Ahhh ok, nu begynder vi at kunne kigge ind i problemet. Vores set up er i dag at det gemte kort bruges til automatisk opkrÊvning på tvÊrs af de hold og klubber man evt. måtte blive opkrÊvet af, og ikke at man skal sÊtte flueben ud for hver enkel klub (og potentielt hver af deres enkelte kontingenttyper) der må opkrÊves automatisk og hvilke der ikke må. Så vil jeg igen slå på at du kontakter os på info@holdsport.dk, så vi kan hjÊlpe dig ud af den ene klub, samt at vi kan tage fat i klubben omkring håndteringen af deres kontingenter og udmeldelsen af deres medlemmer når de anmoder om sletning.

Holdsport

Very poor UI and horrible account and

Very poor UI and horrible account and credential management. System seems quite unstable and buggy - both web and app. If I could choose an alternative I would.

2022幎9月16日

Hi Daniel

We're very sorry to hear about your experience with Holdsport.

We know that we can always improve our UI, but we always want to hear the feedback from our users, the good and the bad. So if you want to expand upon your feedback, we are open to listening, feel free to reach us on info@holdsport.dk and let us know about your issues with our software. There is nothing we would like more, than to solve those issues, and giving you a better experience.

Smart system!

Holdsport kan klart anbefales til alle klubber. Det hele spiller bare, isÊr appen og hele klubben sparer en masse tid. Og hvis man en sjÊlden gang oplever problemer, så er de nemme at fange på telefon og mail. 5 stjerner herfra :)

2022幎9月2日

Hej Jonathan

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner, det er vi enormt glade for. Jeg giver din anmeldelse videre til alle på kontoret - Jeg ved det vil gÞre dem rigtig glade.

Der er noget galt i år.

Vi har brugt holdsport i nogle år og nogle har haft lidt bÞvl med at tilmelde sig tidligere.
Men i år er det stukket helt af. Vi har haft rigtig mange medlemmer, der bliver sendt rundt i cirkler af holdsport, og ikke kan få lov til at tilmelde sig vores hold. Der er også bÞvl med at de får at vide at der er fyldt på holdet, når der stadig er ledige pladser. Vi har brugt, så meget tid på at hjÊlpe i år og ofte kan vi ikke gÞre andet end at oprette en ny profil til medlemmet, hvilket gÞr at vi lige nu har 68 duplikerede profiler.
Når man derudover ikke kan komme igennem til kunderservice så begynder vi at overveje, om det er holdsport, vi skal have fremover.

2022幎8月22日

Hej Mette

Det lyder utroligt trÊls, det som I oplever på Holdsport. Vi kunne enormt godt tÊnke os at hÞre mere så vi kan få lÞst problemet.

Vi sidder altid klar på info@holdsport.dk til at lytte til din feedback og jeres issues med systemet. Dem vil vi altid gerne fixe.

Det er korrekt at det godt kan vÊre lidt svÊrt at få fat i supporten her i august, vores klart travleste måned. Så jeg håber du vil sende os en mail, så vi kan få sat tid af til også at kigge på jeres klub.

Holdsport

BÞvlet og fyldt med spam.

2022幎8月18日

Hej

Vi er kede af at hÞre at du findes vores system for bÞvlet. Vi håber du har lyst til at uddybe hvilken del af platformen det er som du finder bÞvlet, Så sidder vi klar til at lytte til din feedback, og samtidig til at hjÊlpe dig videre. Så kontakt os mere end gerne på info@holdsport.dk

At du ligeledes finder platformen fyldt med spam vil jeg dog tillade mig at vÊre uenig med dig i. Ønsker du at bruge Holdsport, men Þnsker du samtidig ikke at betale for din brug, sÃ¥ skal din brug af Holdsport finansieres af en anden en dig, det gÞr den i form at reklamer. Disse kan du altid kÞbe vÊk. Du vil ligeledes modtage vores nyhedsbrev som nogle gange kan indeholde en reklame, men i samtlige nyhedsbreve du modtager fra os, kan du framelde dem, og du vil ikke modtage dem fremadrettet, uanset om du er en betalende bruger eller ej.

Hvis du med spam mener de beskeder du evt. måtte få af dine holdkammerarter eller din trÊner, kan I på holdet måske internt tage en snak omkring antallet af beskeder som I sender til hinanden.

Jeg håber du vil genvurdere din holding til at Holdsport skulle vÊre fyldt med spam.

Nemt og overskueligt

Rigtig godt system som gÞr det nemmere for mig at gå til min sport! SÊrligt er jeg glad for appen, der hurtigt kan give mig det overblik jeg trÊnger

2022幎6月9日

Hej Magnus

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er super dejligt at hÞre hvordan app'en hjÊlper dig til at finde den information du mangler.

SÃ¥ igen, tusind tak for din anmeldelse.

Holdsport

Jeg er ked af at sige det

Jeg er ked af at sige det, men jeres krav om at man skal have et pro klubabonnement, for at kunne bruge flere og flere af de basale funktioner. mener jeg er bondefangerrig.
Det er ikke nye funktioner i har implementeret. og i tager allerede 3kr. pr. opkrÊvning fra vores medlemmer.

Jeg har ellers vÊre glad for at bruge holdsport og har anbefalet den til andre klubber tidliger. Det stopper nu!

2022幎5月26日

Hej Tomas

Tak for din feedback. Tiden hvor alting på nettet et gratis er fortid og vi har i lang tid givet et gratis system vÊk, som du naturligvis har vÊret glad for. Indtjening på reklamer er faldet med 50-60% siden corona og vi har en flok danske programmÞrer og supporterer der skal have dansk lÞn. Jeres pris på Holdsport på f.eks. 100 medlemmer, svarer til hvad EN af jeres medlemmer giver for Spotify eller Netflix. Tiderne har bare skiftet og meget lidt er gratis (tÊnkt bare på Spotify). For at leve af den gratis version skulle vi bombardere med reklamer, pop-ups og emails i en grad hvor det ville vÊre umuligt at benytte Holdsport, desvÊrre. Så ja I må sammen i klubben finde de 129 kr - de er formentligt godt givet ud i sparet tid, yderligere kontingentbetalinger og nemmere kommunikation. Vi er glade for at du har formidlet Holdsport videre og du er velkommen til at skrive til os hvis du vil have 3 måneders gratis prÞveperiode på Holdsport PRO, så du kan prÞve det.

Frank BjergÞ
Holdsport CEO

ekstremt dårlig support

hej jeg har prÞvet at oprette en klub og et hold på Holdsport.dk men er konstant lÞbet ind i problemer.
jeg har tilsyneladende lavet nogle fejl, men Holdsport support er nÊsten ikke-eksisterende. Efter talrige opkald til deres telefon (indenfor normal arbejdstid) er det ikke lykkedes mig at komme igennem på telefonen til et menneske.
jeg har send et par mail, som bliver besvaret med nogle generelle standardiserede tekster der ikke hjÊlper på mit problem.
Der er ikke nogen manual der helt klart kan hjÊlpe en med den fÞrst start opsÊtning.

2022幎5月21日

Hej Arne

Jeg er utrolig ked af at hÞre at du finder Holdsports support dårlig. Vores support er en af de ting vi gÞr os umage med, og også noget vi plejer hÞre positiv feedback på.

Vores klubsupport kan du fange på 53 70 20 22, hvis der ikke lige bliver besvaret, skyldes det med stor sandsynlighed at en anden klub også har brug for hjÊlp i samme tidsperiode. Så send evt. en sms, og du vil med garanti blive kontaktet.

Ligeledes har vi en guide i hvordan man opretter og vedligeholder en klub her: https://www.holdsport.dk/da/spoergsmaal-svar/klubadministrator - Jeg håber den kan bruges.

Ligeledes kan du altid kontakte os på info@holdsport.dk

Sidst håber jeg at du vil genoverveje din anmeldelse, da vi bestemt mener at vores support og guides er langt over hvad du kan forvente fra vores konkurrenter.