Att behöva betala ett pris som i många fall är snudd på¨dubbelt så mycket som exv Media Markt kan erbjuda för samma produkt som man dessutom kan få med sig hem direkt är rent av stötande. Att sedan ut... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Klubbpris + porto (hvis jeg glemmer å avbestille "månedens") er altfor høy - mye dyrere enn i andre butikker. Må bestille mange varer for at det skal være lønnsomt. Mitt forslag: Lever al... もっと見る
Min samlever blev ringet op af en af deres sælgere, fordi jeg havde besvaret nogle spørgsmål og lovet en film,som tak for svarene, uden nogen form for medlemskab, jeg skulle kun betale portoen. Det vi... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.
連絡先
Box 50202, 20212, Malmö, スウェーデン
- +46 406908200
- www.homeenter.com
Ganske bra!
Jeg synes homeenter er ganske bra - relativt bra utvalg, rask levering men til tider altfor dyrt! Dessuten er Tittens utvalgte filmer ofte lite interessante! En ting som virkelig mangler for meg som bor i utlandet og som får filmene/spillene sendt til familie i Norge, er mulighet til å få fakturaen på efaktura...
For høye priser på Blu-ray
Har sammenlignet litt i forhold til cdon og prisene på blu-ray ligge i snitt ca 20,- kr over,dette er for dårlig !
Nöjd, men priserna borde sänkas
HOME ENTER har bra kundservice och kampanjer där det kan dyka upp bra cd till bra pris. Priset är däremot lite för högt när det gäller fullpris. Själv har jag varit kund i ca 12 år och är nöjd. Ett större sortiment skulle vara helt ok.
I det hela är det en godkänd DVD/musikklubb men ett större sortiment och något lägre priser skulle vara ett + .
Leveranserna från HOME ENTER fungerar utmärkt, inga problem där.
GOD KUNEBEHANDLING
Har bare gode Erfaringer med dere dere har et breit utvalg av filmer og spill.
Litt Ris For Lang Leveringstid..
perfekt
veldig enkelt å kjøpe noe fra homeenter. billig og mange tilbud.
går fort, eneste hinder er posten.men hva annet kan man vente.
Flott klubb men..
Er litt dyrt...Ellers er jeg veldig fornøyd,aldri hatt problemer :)
Kjedelig og dyr
For høye priser, tilbud kommer seint mot andre nettbutikker innenfor samme segment. Lang leveringstid noen ganger.

Litt dyrt
Jeg kjøper ikke altfor mange dvder her lenger grunnet at jeg finner dem billigere i hyllene til tider... Noe stive priser må nok ta skylden for det...
Bra utvalg. men litt dyrt.
Jeg er stort sett fornøyd, men hadde vært fint med billigere enn det det er nå. I stedet for bonussystem så kan man ha kampanjer med2 for 1, gratis frakt og selvfølgelig lavere fast klubb pris.
Bra, men dyrt.
Kutt ut det "innfløkte" bonussystemet, og sett heller ned prisen på nyhetene.
Sortimentet og servicen er alltid bra ,men bonussystemet har jeg aldri likt.
Handler derfor heller på cdon.com eller Enjoy, hvor systemt er enklere og filmene som regel er billigere.
Bra sida.
Har inget alls och klaga på Homeenter då allt har fungerat när man beställt från dem.
En sterkt 3'er
Det som skiller der fra en høyere score er - utvalget, søkemuligheter og priser.
Dyrt
Prisene er ikke spesiellt billige, og det blir ikke bedre med portoutgifter på toppen av det hele. Sammenlign med bokklubber som leverer månedens bok med rabatt og portofritt.
I tillegg hadde det vært fullt mulig for SHE å regne om antall utestående rabatt og VIP kjøp den enkelte kunde hadde i det gamle rabattsystemet til et korresponderende antall i det nye systemet i stedet for å slette kundens opparbeidede bonus. Noe jeg egentlig tviler på i det hele tatt er lovlig i forhold til norsk forbrukerlovgivning. En opparbeidet bonus er en kontrakt mellom selger og kjøper og selger kan ikke uten videre slette slik opptjent bonus.
Jeg vurderer fortløpende hvorfor jeg fortsatt skal være medlem etter nærmere 20 års medlemsskap, og slik oppførsel som i bonussaken er ikke med på å bedre argumentasjonen for et fortsatt videre medlemsskap.
Priser seg ut av markedet
HomeEnter leverer stort sett 100 % etter avtale. Det største problemet er at det etter hvert er blitt altfor dyrt å handle der. Selv med disse såkalte rabattene. CDON, Play.com, Zailor osv selger de samme titlene mye billigere. venter man noen uker synker prisene enda mer, mens HomeEnter tviholder på høye prisene alt for lenge. Jeg har derfor meldt meg ut som aktivt medlem og får bare kundebladet i posten uten forpliktelser...kjekt å ha oversikt over hvilke filmer som kommer ut.

Manglende levering - purring
Meldte meg inn i klubben ved velkomsttilbud. Denne ble sendt i 2 pakker som skulle ankomme i påskeferien. Fikk forsendelse 002 med 1 film. Pakke 001 med 5 filmer var feilbehandlet av posten og returnert til Homeenter. Jeg sendte mail til kundeservice om dette, de hadde sporet pakken og skulle sende en ny. Allikevel får jegpurrebrev med purregebyr på pakken som ikke er mottatt. Flott måte å behandle nye kunder på..............

Fornøyd med kundeservice
Har aldri problem med Homeenter, alltid fornøyd:-)
Vil fortsette trofast som medlem hos dere, jeg!!!
Bra kundebehandling
Har bestandig fått god hjelp hvis jeg har fått problemer. Alle varer jeg har bestilt har kommet, Og et godt utvalg av filmer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。