レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig fin service indtil videre. Dog har jeg ikke vÊret for heldig med mit lÞbebÃ¥nd der nu for anden gang er gÃ¥et i stykker. Jeg forventer at fÃ¥ pengene retur da det er for bÞvlet med sÃ¥dan et tungt... もっず芋る

KÞb af motionscykel. KÞbte motionscykel via hjemmesiden med betaling pr. efterkrav. Blev ringet op fra HomeX, der spurgte om det var OK, at jeg fik cyklen leveret uden efterkravsbetaling. Firmaet... もっず芋る

ХПчу выразОть благПЎарМПсть ЌагазОМу О ПтЎельМП ЌеМеЎжеру ВалеМтОМу!! БылО МаклаЎкО сП вреЌеМеЌ ЎПставкО Ма склаЎ ( заказ ЎПлжеМ был прОйтО в МазМачеММый ЎеМь, МП чуть пПзже пП вреЌеМО). Для ЌеМя... もっず芋る

Bestilt og kÞbt online: Crosstrainer gennem hjemmesiden fredag og fik den onsdag. HomeX ringede (som det stÃ¥r skrevet i hjemmesiden) tirsdag og fortalte mig at jeg ville modtage varen onsdag men... もっず芋る

䌁業情報

1. サッカヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ny Butik

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

65件のレビュヌ

Rigtig fin service indtil videre

Rigtig fin service indtil videre. Dog har jeg ikke vÊret for heldig med mit lÞbebånd der nu for anden gang er gået i stykker. Jeg forventer at få pengene retur da det er for bÞvlet med sådan et tungt lÞbebånd når jeg hver gang skal have hjÊlp til at få det på plads og samlet.

2025幎11月19日

God oplevelse

FÞrste gang jeg bestiller fra siden, kan varmt anbefales! Jeg lagde en bestilling torsdag aften på et lÞbebånd, og fik den leveret til dÞren i dag onsdag morgen. Forsvarligt pakket ind.
Jeg blev ringet op 2 gange af dem ift. levering. Alt i alt god service.

2025幎3月19日
自発的なレビュヌ

Uovertruffen god service på alle

Uovertruffen god service på alle parametre!
Vi kÞbte en spinningcykel hos Homex.
Nr.1 Rigtig god pris.
Nr. 2 Bestilte sÞndag og fik leveret tirsdag.
Nr. 3 Vi fik sms om leveringsmåde som var fragtmand pga stÞrrelse. Blev spurgt om hvilken dag, der os passede bedst med at vÊre hjemme og tage i mod og det blev aftalt let og elegant.
Min mand sagde, at han aldrig havde oplevet så god og behagelig et menneske. der gav så fantastisk service. Jeg er meget enig.
Kunne vi give mere end 5 stjerner havde firmaet og fragtmanden fået 10 stjerner.

2024幎2月6日

Fejlfri service i topklasse

Jeg fik leveret et bordtennisbord, som havde fået en skade under fragt. Homex meddelte, at de sendte et nyt med samme. Det skete igen, at der kom en skade under fragt og med det samme sendte Homex et nyt, som ankom i fin og flot stand.
Homex kan selvfÞlgelig ikke garantere for fejlfri levering med post, men jeg skal lige love for, at de garanterer for fejlfri service i absolut topklasse.
Jeg kan klart anbefale, at man kan handle hos Homex og fÞle sig tryg.

2023幎11月24日

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

Bestilte en trÊningsmaskine som var ekstremt tung. Af gode grunde kunne den ikke sendes som en almindelig pakke, og skulle derfor sendes med em fragtmand. Jeg fik et opkald fra Homex for at aftale levering og alt gik som aftalt.

Maskinen er som lovet, med den bedste pris på markedet, og så var der oveni kÞbet fri levering. 5 stjerner herfra! (Kunne jeg give mere, så havde jeg gjort det)

2023幎11月17日

Øv.. .

Øv .. ville gerne give jer 5 stjerner for hurtigt service, men da i har valgt at bruge Post Nord til at levere !! bliver det kun til disse 3 ... Posten kunne IKKE finde ud af at aflevere en pakke i min forretning pÃ¥ Gammelkongevej i Ã¥bningstiden kl ca. 13.00 en torsdag ... !!!!! godt nok mÊrkeligt .... sÃ¥ jeg mÃ¥tte selv hente og stÃ¥ i kÞ i et supermarked, for at fÃ¥ udleveret den ... Absolut IKKE iorden .. Mvh Flemming

2023幎6月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。