Hammel Neurocenter var en god arbejds plads engang men det er det absolut ikke mere der er blevet dårlig trivsel og arbejdsmiljÞ og godt jeg er holdt op dårlig teamleder er skyld i det
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var kortvarig indlagt pÃ¥ Akutafdelingen d. 27/9 pÃ¥ GÞdstrup. Kan kun give stor ros til alle ansatte pÃ¥ afdelingen for deres grundighed og mÃ¥de at behandle mig som patient pÃ¥. Og det til trods for ekst... ãã£ãšèŠã
Mit barnebarn pÃ¥ 7 blev igÃ¥r afvist af en sygeplejerske pÃ¥ skadestuen som med sin utÃ¥lmodige og uvenlige fremtoning, skabte et utrygt rum og efterfÞlgende afviste at behandle barnet, fordi hun ikke h... ãã£ãšèŠã
Fantastisk ophold pÃ¥ GÞdstrupâs hjerteafdeling, stor ros tillÊger, sygeplejerske ja alle jeg mÞdte. Sikke et sted ð«¶ sÃ¥ velfungerende. God mad og service overalt, som et 5 stjernet hotel. Du kan selv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
GÞdstrup fÞdeafdeling
GÞdstrup fÞdeafdeling
D.2 januar bliver vi guidet til at blive hjemme trods voldsomme veer. Det ender i spontan fÞdsel på vores eget badevÊrelse uden nogle fagfolk.
Da vi har fÞdt kommer vi ind på fÞdeafdeling og kan ikke få amningen til at fungere. Vi Beder om at få tjekket tungebåndet. Og de vurdere at det er som det skal vÊre. Efter 4 timer er vi hjemme igen. 3 dage efter er vi til tjek igen hvor yderligere to fagfolk mener at tungebåndet er som det skal vÊre.
2 dage senere har vores datter ikke spist i nÊsten 2 dÞgn vi ringer og spÞrger om hjÊlp i desperation. Vi får afvide at vi kan prÞve vagtlÊgen da servicen ved GÞdstrup udlÞb 10 timer forinden.
Nu har vi en datter på en måned og skal til en special lÊge for at få klippet tungebåndet så hun endelig kan få noget at spise uden frustrationer.
Tusind tak til fÞdeafdelingen i GÞdstrup for helt igennem elendig service.
Hold jer langt vÊk.
GÞdstrup Hospital
GÞdstrup Hospital
Skulle til sidste samtale ang. en operation som jeg har samlet mig mod til i rigtig mange Ã¥r at snakke med min lÊge om. Jeg skal undersÞges af egen lÊge i Ã
rhus og hun kan nikke genkendende til mit problem og henviser mig videre, nummer to undersÞgelse var en speciallÊge, som også kunne forstå mit problem og henviser mig til de sidste 2 undersÞgelser. Jeg kommer så på GÞdstrup Hospital og skal undersÞges af 2 lÊger uafhÊngig af hinanden. Den fÞrste undersÞgelse går fint og jeg havde min mor med. LÊgen kunne godt forstå mit problem. Jeg kommer så til sidste undersÞgelse på GÞdstrup Hospital og for det fÞrste er de 3 på stuen (kun lÊgen og sygeplejersken prÊsenterede sig). Jeg anede ikke hvem 3. person var og de spurgte ikke til mit samtykke om at denne person var der til undersÞgelsen. Efter lÊgen har undersÞgt mig og fortalt alle de ting jeg fik afvide ved sidste undersÞgelse, negligeres mit problem fuldstÊndig. Hun kommer med lÞsningsforslag (som er forsÞgt, som jeg også sagde til hende). Ydermere så havde lÊgen ved sidste undersÞgelse snakket med lÊgen fra fÞrste undersÞgelse på GÞdstrup. Det sagde hun selv under samtalen efter undersÞgelsen. Jeg havde fået afvide at det var en undersÞgelse af to lÊger uafhÊngig af hinanden - hvilket det jo ikke er, når hun siger til mig at den sidste lÊge ikke har lovet mig noget og at hun har snakket med hende. Den fÞrste lÊge havde ikke lovet mig en operation men havde ytret hun godt kunne forstå problemet og godt kunne se muligheder for operation.
Det ender med at jeg ikke får operationen da den sidste lÊge slet ikke kan se mit problem - trods 3 andre fÞr hende har sagt de godt kan se problemet. Jeg var ved at bryde fuldstÊndig sammen og vil bare gerne ud derfra og det kunne ikke gå hurtigt nok. Min behandling er under alt kritik - og jeg er så knust over det. Jeg fortryder jeg ikke havde en pårÞrende med ved sidste undersÞgelse - da jeg så havde haft et vidne på min oplevelse og en som også kunne belyse problemet. Jeg vil ikke i min vildeste fantasi anbefale dette hospital til nogen og jeg er gået videre med dette til egen lÊge og patientklagenÊvnet.
Skammeligt at man har ladetâŠ
Skammeligt at man har ladet Europark/Apoca stå for parkeringsområderne på Silkeborg Sygehus. Man har svÊrt ved at forstå det når man tjekker deres trustpilot med hele 1.1 sjerne i gns. hvilket i sig selv er en bedrift med 4000 samlede anmeldelse på deres to populÊrer navne. Men fÞj sig jeg da bare.
kiropraktiker- vurdering på Silkeborg Sygehus
Hej
DesvÊrre kan jeg ikke give mindre en stjerne.
Med henblik på en stivgÞrende operation kom jeg ind til vurdering af en kiropraktiker, der tÊnkte mere på at få svar på de spÞrgsmål, hun åbenbart skulle bruge til en opgave. (fik nemlig senere spÞrgsmål på min eboks, uden tilladelse, som var på 6 . klasses niveau) Så der var ikke tid til at hÞre på reelle symptomer, såvel som kun en simpel undersÞgelse, som slet ikke stod mål med symptomerne
Alt i alt var hun langt fra erfaren som "vurderingsekspert" ( og jeg har efter lang tids erfaring med ryg- nakke- og knÊ problemer og efterf. operationer, flere med komplikationer, samt et langt liv me hjÊlp fra både fysioterapeuter, kiropraktikere m.m ret lang erfaring i, hvordan de undersÞger og spÞrger ind til symptomer)
En konsulterende lÊge foranstaltede dog ekstra MR_ scanninger ..... men det hjÊlper jo ikke på de smerter, jeg hele tiden har i lÊnden, bl.a. vandladnings- og affÞringsproblemer, jeg har (jeg fik strenge formaninger ved sidste lÊndeoperation, hvor de allerede da efterf. påtÊnkte en stivgÞrende lÊndeoperation, at jeg straks skulle henvende mig ved disse problemer) såvel, som at jeg må bruge armene for at få bagdelen op af trapper, og ikke mindst sidde og gå.
Det er jo fair nok, hvis de ikke kan hjÊlpe mig.
Men det kunne de jo så se ud fra Mr-scanningen, de fik sammen med henvisningen. Men hvorfor i alverden så få mig til at kÞre den lange tur til Silkeborg - 2 timers kÞrsel frem og tilbage, når jeg i forvejen har problemer med at kÞre i bilen.
Og så give mig så trÊls en oplevelse med en kiropraktiker, som jo åbenbart mente, jeg var til for hendes opgaves skyld.
Så ville en dygtig lokal kiropraktiker eller en fysioterapeut jo i stedet allerede for flere måneder siden have kunnet hjÊlpe mig ... med grÞnt lys fra en speciellÊge ...
m.v.h
Birgit Jeppesen
GÞdstrup sygehus âŠ
GÞdstrup sygehus âŠ
Min sÞn var på skadestuen i nat og var indlagt ind til i morges sÞndag kl 9.30. Da lÊgen ca kl 3 lÞrdag nat begynder han at skrald grine og ville ikke stoppe igen så min sÞn blev ikke undersÞgt .. min sÞns ven spÞrg så bagefter sygeplejersken hvad han grinede af så siger hun at det var fordi lÊgen ikke kunne lide G drenge !!
Uden at vide men bare antage om de er G så skal alle vel have lige behandling på en skadestue eller ej !!!!
GÞdstrup supersygehus
GÞdstrup supersygehus
Jeg ventet kun 5 min i akutmodtagelsen med en halv lillefinger, det gik hurtigt selvom jeg ikke hade vÊret ved egen lÊge fÞrst, lidt mÊrkeligt at det hedder akutmodtagelsen når man skal henvises af egen lÊge..
Sygeplejerskerne taler hen over hovedet på patienten som om man ikke er til stede og de virker heller ikke som om de gider deres job, men lÊgen der i mod han gjorde et godt stykke arbejde og han vidste hvad han snakkede om.
Man får ingen papir kun mundtlig info om medicin og operation så du skal selv huske alt hvad sygeplejersken har sagt. Sygeplejersken kan ikke huske hvad hun lige har sagt for 2min siden og gentager sig selv op til flere gange og så mener de at en der har vÊret ude for en ulykke skal kunne huske alt hvad de siger..
Opdatering: nu har jeg vÊret derude igen med et brÊkket hÃ¥ndled og der var sygeplejerskerne simpelthen sÃ¥ sÞde, sÃ¥ der er altsÃ¥ nogen af dem der gÃ¥r op i deres arbejde ðð» Hun fik ogsÃ¥ en (tak for god behandling) da hun var fÊrdig med at lÊgge gips pÃ¥ ð€
I dag skulle mobillab kommer og tagâŠ
I dag skulle mobillab kommer og tag blodprÞver på min mand få JÞrn starklint gÞdstrup sygehuse men JÞrn har lavet en fejl så de kommer ikke rige derfor til gÞdstrup snakke med en sygeplejerske bade om en tid til blodprÞver i gÞdstrup det ville hun ikke gi mig jeg bade hende og at bede JÞrn om at ringe til mig det nÊgter hun med den undskyld at han har få travlt vil lige skrive igen fejlen er ind fra lÊgen på gÞdstrup sygehuse
Udulig sygehus
Virkelig trist
Igen en mega dårlig oplevelse, og ingen behandling eller hjÊlp.
Min lÊge henviser mig til en blokade som aftalt og anbefalet af lÊger i Horsens hver 3 måned da de ikke vil rÞre mig operations mÊssigt. Jeg får en tid 1 måned senere, som så kun via SMS bliver flyttet 14 dage mere!!
Jeg kommer fÞr tiden, men de er som altid mega bagude, da jeg kommer ind, kommer jeg ind til en som slet ikke har sat sig ind i min situation, fÞlelsen af at der er sagt at hun blot skulle afvise var der 120 %.
Efter en snak som hun nok ikke forstod og helt sikkert omskriver hvilket ikke kan laves til sandheden når hun har skrevet de lÞgne og antagelser hun har, ville han som de har gjort mange gange undersÞge mig istedet for blot give den blokade der er anbefalet hver 3 måned...
Derefter kommer hun frem til hun ikke selv kan lÊgge den og går efter en anden.. 30 min senere vÊlger jeg at gå min vej for igen er jeg glemt og i overhovedet ikke vigtig!!!
Så atter en gang gav dette sygehus ingen hjÊlp og Þvede den angst de efter hånden har givet mig.!!
Fatter ikke at vi som dansker ikke har muligheder for at få hjÊlp til et liv der kan laves uden et massivt smertehelved!!!!!
Og ja de var ligeglade med jeg gik, hvis de ikke var havde de haft ringet!!!
Så efter mega lang ventetid på en blokade der kunne klares på 10 min får jeg blot igen en masse lÞgne og antagelser i min journal!!
Dette er vedr. GÞstrup sygehus
Dette er vedr. GÞstrup sygehus.
Jeg er glad. Hvorfor?.
Fordi jeg har oplevet sÞde og skÞnne mennesker der har gjort deres bedste for at jeg skulle have det godt. Ja jeg har ventet alt har ikke vÊret perfekt. Men alle jeg har talt med har vÊret fantastisk sÞde og i mÞde komme. Tak i gÞr det vildt godt.
Har snakket med en lÊge over telefonenâŠ
Har snakket med en lÊge over telefonen der skule operere mig for diskusprolaps
Han troede hele tiden at jeg ikke ville opereres hans dansk var så dårlig at jeg til sidst sagde at jeg tager på privat hospital.
ForlÞbet på sygehuset i Silkeborg rygklinik har vÊret tidsspilde godt jeg har en sundhedsforsikring Ps har vÊret i kÞrestol i 8 uger pågrund af discusprolaps
Privatisering af sygehuset kan kun gå for langsomt
Akutmodtagelse Viborg
Jeg blev akut indlagt i Viborg og fik ekstrem hurtig behandling. Da jeg havde spist var jeg nÞdsaget til at vÊre fastende inden operationen, da de 6 timer var gået blev jeg kÞrt til operation stuen med det samme.
Kom midt i vagtskifte på begge afdelinger, men oplevede et kompetent og venligt personale, trods mange ansigter. Da jeg går op i at kende folks navne, var det rart at alt personale prÊsenterede sig selv og tog sig tid til at relations danne. Det blev taget meget alvorligt da jeg fortalte om min skrÊk for drop, hvilket var trygt for mig.
Blev modtaget på akut af en ung lÊge der var så empatisk og hjerte varm, og som til så mig mange gange i lÞbet af sin vagt. Det var rart med hjÊlp i ÞjenhÞjde, hvilket gjorde at jeg hurtig fÞlte mig tilpas.
KÊmpe stort tak til alt personale jeg mÞdte på min vej i Viborg! Alt fra akut modtagelse, ortopÊdkirurgisk, opvågning og ikke mindst de enormt sÞde service assistenter der kÞrte mig rundt mellem afdelingerne. Og ikke mindst tak for den hurtige behandling, så jeg kunne komme hjem og restituere.
Luk Silkeborg Sygehus.
Jeg kom op på sygehuset, og i svingdÞren lå en bevidstlÞs mand.Jeg begyndte at udÞve fÞrstehjÊlp og gik hen til receptionen og sagde det.De sagde de havde styr på det,og så skulle jeg iÞvrigt ikke blande mig.What????¿???????
Har aldrig fÞr lavet en anmeldelse pÃ¥âŠ
Har aldrig fÞr lavet en anmeldelse på trustpilot.
Men endnu engang har Hernings sygehus bevist at de ikke har overblikket over hvordan de hjÊlper indlagte på bedste måde.
Min far lÃ¥ pÃ¥ hospitalet medâŠ
Min far lå på hospitalet med lungebetÊndelse. Skulle udskrives dagen efter. Blev forvirret af noget medicin, så de gav ham psykosemedicin. Han blev endnu mere forvirret. En sygepl satte ham i en stol og gik fra ham. Han rejste sig og var så påvirket, at medicinen at han ikke tog fra med hÊnderne. Hvilket er en naturlig refleks. Slog hovedet i gulvet. Fik et kompliceret brud ved kÊben og Þjet samt en hjerneblÞdning som han dÞde af dagen efter. Virkelig utilgiveligt.
MEGET MEGET dårlig indstilling
Indtil videre forholder jeg mig udelukkende til receptionens og fysioterapeutisk afdeling for så vidt angår at komme i kontakt med den pågÊldende behandler vedr et specifikt problem, der er irrelevant her.
Jeg skulle have receptionen til at videregive/tage sig af et bestemt problem umiddelbart efter jeg var kommet ud af hospitalet og kom i tanke om at receptionen på andre hospitaler normalt gerne vil hjÊlpe. Der var godt nok ingen hjÊlp at hente. pågÊldende gled fuldstÊndig af på problemet. Dagen efter ringer jeg til den pågÊldende afdeling og efter laaaaang tid (tog desvÊrre ikke tid, som jeg gÞr lige prÊcist nu, hvor jeg ringer igen og er nr 12 i kÞen!) tog en person telefonen. Jeg kunne ikke få en mail adresse eller kontaktmulighed via e-boks (jeg skulle sende nogle personlige papirer) så eneste mulighed var at personen ville videregive min henvendelse. Nu, ca 2 uger efter har jeg stadig ikke fået nogen henvendelse og tiden er ved at lÞbe ud.
Igen ringer jeg til afdelingen. nr 10 i kÞen!!, ved det tager lang tid, så efter 10 minutter lÊgger jeg på og ringer til receptionen. De ville overhovedet ikke videregive min henvendelse internt ej heller fx på intern mail (det VED jeg man gÞr på andre hospitaler), så eneste mulighed var at vente i den laaaaaange telefonkÞ, som hun stillede mig over på.
Jeg ved ikke hvordan min henvendelse lander, men med den attitude og indstilling til service man har på Viborg, så er det sidste gang jeg kommer der. Mage til dårlige patientindstilling hos telefon"passerne" skal man da godt nok lede lÊnge for at finde! Så NEJ TAK fremadrettet!
Der kan kun siges en ting om HerningâŠ
Der kan kun siges en ting om Herning sygehus, de er så dårlige over hele linjen, fatter ikke at de vil vÊre sig selv bekendt.
20/9 2021 fik tid kl
20/9 2021 fik tid kl. 10.45 til dagkirugisk operation . Får besked på de er forsinkede lidt da vi tjekker ind , efter 1,5 time har vi stadig ingen info fået ..... det er simpelthen dårlig service. De burde have kontaktet os telefonisk og udsat tiden , sidder i deres ventevÊrelse uden info .
Det er en ommer Silkeborg. Men sÃ¥ kommer der jo flere penge i kassen til deres parkeringsselskab , gad vide om de samarbejder......... ð¥±
Puuuuha det tager godt nok lang tidâŠ
Puuuuha det tager godt nok lang tid altså, det starter med at min veninde får det dårligt og så spÊnder vi hende bag efter bilen og smÊkker hende ind til hendes lÊge, ved lÊgen tager de nogle prÞver og siger at vi skal fyre hende på sygehuset. Så vi smÊkker hende ind bag i min Mondeo med lÊder kabine og tÞffer så på sygehuset...
Tror du så ikk nok lige at de bruger en helveds masse tid på at tage de samme prÞver som lÊgen lige har taget...
Jo du lÊste sku rigtigt..
PS. så skal man forresten sidde i ventevÊrelset i 31 timer (faktisk kun 4) og så har kiosken lukket, og så koster sodavand dÊlme 22 kroner i automaten og jeg har kun 13,5 i pungen..
SUPER DÃ
RLIG OPLEVELSE
NÃ¥ men fortsat god dag alle sammen. Stay safe
KRITIK OM FÃDEGANGEN
Jeg er gravid i uge 40, og de har lovet et mÞde med en lÊge ang. igangsÊttelse (plan) da mit barn er over normalen...
Jeg får et mÞde planlagt mandag, men da jeg kommer op på sygehuset har de alligevel ikke tid. Så vi kÞrer hjem med beskeden om de ringer tirsdag...
nu har jeg vÊret på telefonen hele dagen og de har stadig ikke ringet, har ringet ind 2 gange hvor de siger de ringer tilbage når de har bedre tid... det er simpelhen for ringe....
Overvejer kraftigt at fÞde et andet sted, for de har jo nok ikke tid hvis man går i fÞdsel!
Jeg er bare så taknemmelig over den flotte service og gode vejledning tak
Jeg har sÞvnapnÞ, og havde hÞrt om en ny maske
Til kun nÊsen, jeg skrev til afdelingen, og blev ringet op, mere
Behagelig vejledning og hjÊlp det findes vidst ikke. Tak for Endnu en behagelig oplevelse med
Vores sygehus i Silkeborg og med denne kvinde
Som ringede i sÊrdeleshed. Tusind tak
Frank
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹