Hammel Neurocenter var en god arbejds plads engang men det er det absolut ikke mere der er blevet dårlig trivsel og arbejdsmiljÞ og godt jeg er holdt op dårlig teamleder er skyld i det
Var kortvarig indlagt pÃ¥ Akutafdelingen d. 27/9 pÃ¥ GÞdstrup. Kan kun give stor ros til alle ansatte pÃ¥ afdelingen for deres grundighed og mÃ¥de at behandle mig som patient pÃ¥. Og det til trods for ekst... ãã£ãšèŠã
Mit barnebarn pÃ¥ 7 blev igÃ¥r afvist af en sygeplejerske pÃ¥ skadestuen som med sin utÃ¥lmodige og uvenlige fremtoning, skabte et utrygt rum og efterfÞlgende afviste at behandle barnet, fordi hun ikke h... ãã£ãšèŠã
Fantastisk ophold pÃ¥ GÞdstrupâs hjerteafdeling, stor ros tillÊger, sygeplejerske ja alle jeg mÞdte. Sikke et sted ð«¶ sÃ¥ velfungerende. God mad og service overalt, som et 5 stjernet hotel. Du kan selv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Tak til det danske sundhedsvÊsen
Tak til det danske sundhedsvÊsen. Tirsdag formiddag var jeg til undersÞgelse hos egen lÊge fordi jeg i godt en dag havde haft meget store mavesmerter. Ved godt middagstid blev jeg indlagt på Viborg Sygehus og efter undersÞgelser, scanninger og blodprÞver blev det bekrÊftet at det var blindtarmsbetÊndelse. Kl 16.30 gik de igang med en kikkert operation, så nu er min blindtarm og store smerter fjernet. Og allerede i formiddags blev jeg udskrevet igen.. Endnu en tak til det danske sygehusvÊsen.
Elendig planlÊgning på Herning sygehus
På Herning sygehus bliver man sat til at faste fra kl 3 om natten. For så kan man få en mr skanning kl 8. Kl 9 får man den besked at en lÊge lige skal godkende kirurgens henvisning. Man bliver så holdt fastende for hvis nu. Kl 13 kan man så komme i ultralyds skanning. Man kan tro at alle afdelinger lige skal tjene en ekstra skilling og mad får man da ikke noget af.
I ultralyds skannng får man så at vide, at man har spist... Jeg har ikke fået noget suk hvor er det dog offentligt
Endoskopiafdelingen farlig!
Endoskopiafdelingen i Herning er bogstaveligt talt livsfarlig.
LÊge Jan Eriksen er farlig for sine patienter da han ordinerer farlige undersÞgelser.
Viborg Sygehus er mega forsÞmmende over âŠ
Viborg Sygehus er ekstremt forsÞmmeligt over for deres patienter og lader dem ligge og råbe om hjÊlp lÊnge, fordi de ikke gider at gå ud af personalerummet, da de lige skal sludre med hinanden.
Sublim service
Har netop d.d. (6. juli 2015) vÊre til både rÞntgen og MR scanning, og jeg har sjÊldent mÞdt mere imÞdekommende, venlige og service mindede medarbejdere. Alle besad de stor empati , de havde overblik og alle udstrålede en stor professionalisme.
Virkelig en tryg og god oplevelse.
Der var sket en dobbeltbooking af tider - men det blev klaret med lidt ekstra ventetid, hvilket på ingen måde betÞd noget. Jeg blev ordentligt informeret, og jeg blev hele tiden opdateret på forlÞbet.
Stor stor ros til alle - jeres flotte fÞrste pladser i både 2013 og 2014 er velfortjente.
Usmagelige aftaler på parkeringsområdet!
Denne anmeldelse kommer fra en af skatteyderne i regionen.
Som i ved har i lejet jeres parkeringsområder ud til den moralforladte virksomhed Europark/Apoca, hvis politik er at lense borgere for penge på mest uÊrlig vis. Det er ufatteligt at der fra regionens side er taget beslutning om at bruge et firma med så ringe en moral og så lidt empati, til at varetage overvågningen på parkeringsområderne ved vores hospitaler!
Når fÞrst vores dankort er kÞrt igennem deres automat, er deres ret til at hÊve penge på vores konto tilsyneladende fuldstÊndig uden uvildig klagemulighed!!!! De bestemmer ifÞlge jer alt på jeres p-pladser!
Men lur mig om ikke der var mulighed for at få en af deres urimelige afgÞrelser omstÞdt, hvis det var hospitalsdirektÞren eller borgmesteren der have fået en regning på 725,50 dkr. for en halvtimes parkering, mens deres sÞn på 6 fik taget en blodprÞve!
I skulle skamme jer!