Var pÃ¥ golf og godnat- glÊdede os til en god middag efter 12 km pÃ¥ golfklubben StorstrÞm - fik serveret en ben med lidt kÞd pÃ¥ som forÞvrigt ikke var til at skÊre. Sidste gang vi bruger det hotel.... ãã£ãšèŠã
Et hotel med dejlig atmosfÊre og rundt om ophÊngte fine smÃ¥ kunstvÊrker med skildring af Þernes mange markante personer gennem tiderne. Dejligt vÊrelse med TV. Restauranten var i sÊrklasse bÃ¥de... ãã£ãšèŠã
Vi ankom 13. Juli, og blev modtaget af en midaldrende uvenlig dame i receptionen, der tydeligvis ikke var interesseret i servicefunktionen som hotellets fÞrste ansigt udadtil, lidt uforskammet... ãã£ãšèŠã
KÊre personale pÃ¥ Hotel Flaster som stod for vores bryllup for 85 mennesker d. 17.09.2024. TUSIND TUSIND tak for at gÞre vores dag helt perfekt. Det sÞdeste personale, der virkelig havde styr pÃ¥ ting... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hotel Falster ligger centralt på SydhavsÞerne og tilbyder konference, firmafest, golfferie, sevÊrdigheder og m. m. Der er mange grunde til at besÞge os.
StubbekÞbingvej 150, 4800, NykÞbing F, ãã³ããŒã¯
- www.hotel-falster.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dejlig kroferie- men elendig restaurant
Vi har haft et kroophold med 2 overnatninger og halvpension. VÊrelse og betjening var glimrende, prisen taget i betragtning, men restauranten var en skuffelse. Der var god og engageret betjening, men kokken var vist taget på påskeferie. Maden kunne ikke opnå 3 stjerner - måske dårligt 1 stjerne. Synd at det skal ÞdelÊgge oplevelsen af en ellers god "kroferie".
Bryllup på Hotel Falster
KÊre alle på Hotel Falster
1000 tak for en fantastisk dag og en super fin behandling til vores bryllup den 27. november 2021. Tak for jeres covid 19 tålmodighed, som i har taget med et smil, da vi har måtte flytte dagen 4 gange, Þnsker jer alle en glÊdelig jul samt et lykkebringende nytår. Med tak for i dannede rammen om en smuk og dejlig dag.
Med venlig hilsen Anne Birgitte & Tommy Schilling Thomsen
Tak er kun et fattigt ord 5 kÊmpeâŠ
Tak er kun et fattigt ord 5 kÊmpe store stjerner for meget meget hÞj service latter og smil super lÊkker mad tusind tusind tak for fantastisk dejlig service vi kommer gerne igen

Vi var et bus selvskab på 25
Vi var et bus selvskab på 25. Vi havde 3 overnatninger med aftensmad og morgen mad. Morgenmaden var fin, men aftensmaden?? den lignede hundemad, en stiv klat på tallerkenen, det forlÞd det var stroganoff. NÊste dag kalvesteg som var fin. Hele vores gang var overhÊngt med svedigt og vådt sportstÞj som lugtede slemt på gangen. Alle var enige om at vi aldrig, aldrig havde oplevet noget lignende. På vores vÊrelse lå vådt tÞj og håndklÊde i brusebadet. Vi fik en underlig betjening, var gået ud for lokal Þl ??? Efter aftensmaden ville vi 6 ved bordet have et stykke kransekage til kaffen, tÊnk manden sagde " Skal I også have det " Vi var målÞse.
!!!!!EN RIGTIG ANMENDELSE!!!!!!
!!!!!EN RIGTIG ANMENDELSE!!!!!!
Aldrig har jeg oplevet noget så forfÊrdeligt! Flabet og uhÞflig personale, edderkop spin på toilettet, MEGA MEGA MEGA MEGA! Dårlige senge, lampen virkede ikke, beskidt gulv, huller i sengetÞjet, meget stÞjfyldt. Efter min mening er hotellet vÊrken romantisk eller hyggeligt! Syntes lidt det ligner et plejehjem samt et hospital og en lejrskole for 5klasserne. Og når ja. Der er ikke vinduer der kan åbnes. Plus der er mange dyr over alt med ingen fluesmÊkker
Vil klart ikke anbefales men jaâŠ
Tog der fra med ondt i ryggen (fra den hårde seng) og ingen sÞvn (fra de larmende dyr)
Giver den minus 18 stjerner! Meget dÃ¥rligt efter min mening! (Kommer ikke fra et luksus sted nej, men har oplevet MEGET finere end det her) til en mindre pris puhaâŠ
Ingen stjerner
Ingen stjerne. Gerne minus 3 hvis var muligt.
Havde booket vÊrelse med dobbeltseng/topmadrasse. Vi får henvist et vÊrelse med adskilte senge + krofatter samtidig er ubehÞvlet, vi kan få det vÊrelse og slut.
Aldrig har vi oplevet så dårlige senge.
Lever på ingen måde op til et 3-stjernet hotel.
Har boet pÃ¥ Hotel Falster i 14 dage iâŠ
Har boet på Hotel Falster i 14 dage i forbindelse med uddannelse der fandt sted på hotellet. Hele vejen igennem en god oplevelse, personalet var meget hjÊlpsomme både i forhold til opholdet, og i forhold til at hjÊlpe med at fremskaffe div. Effekter til uddannelsen.
Super lÊkker mad, i rigelige mÊngder. Booker helt sikkert Hotel Falster igen.
vi var der 1 nat med 2 bÞrn
vi var der i nat med 2 bÞrn. virkelig sÞde medarbejdere og rigtigt hyggeligt sted. der er rent og pÊnt. deres morgen buffé er rigtig fin og god service. kan varmt anbefales
Tusinde tak for alletiders service tilâŠ
Tusinde tak for alletiders service til vores sÞlvbryllup 17/7/2018
Indtjekning âïžâïžâïžâïžâïž
Maden âïžâïžâïžâïžâïž
Personale âïžâïžâïžâïžâïž
VÊrelser âïžâïžâïžâïžâïž
I gjorde vores dag helt perfekt 1000tak
Hilsen Kirsten og Tom Gormsen
I forbindelse med en konfirmation varâŠ
I forbindelse med en konfirmation var vi gÊster på hotellet med en enkelt overnatning. Gennem arrangementet blev vi mÞdt af sÞde, venlige og imÞdekommende tjenere, super lÊkker forret, lÊkkert buffet, kaffe, kage og spiritus. Efter arrangementet skaffede en af tjenerne nogle kartofler og en frikadelle til min 14 måneder gamle datter. Da jeg spurgte pÊnt senere lavede kokken sgu også havregrÞd til hende. Uden beregning. Det nok fÞrste og sidste gang en kok har lavet grÞd til hende. Kokken lavede en rugbrÞdsmad til mig og min kone inden kÞkkenet lukkede. Vi betalte selvfÞlgelig, men maden stod ikke på menukortet og det var lÊkkert han lige gad lave en snack inden sengetid. LÊkker morgenmadsbuffet. Der manglede ikke noget. Receptionisten tilbÞd at lave grÞd til min datter igen, men der var så meget af vÊlge af til buffeten at det ikke var nÞdvendigt. Kan varm anbefale stedet!!!!

Hotel Falster ããã®åç
Den vÊrste oplevelse vi har haft med âŠ
Den vÊrste oplevelse vi har haft med hoteller,vi havde bestilt kaffe med kage,forret og hovedret.da vi ankom fik vi at vide at kaffen og kage ikke var med.til aften fik vi forret,den var nu okay,men så måtte vi vente 1 time og 35 minutter på hovedretten.vores sidegÊster sad over 1 time og ventede på deres sodavand.vi lÞb tÞr for drikkelse,da vi så endelig fik en Þl,var der et skår i glasset som gav et sår i lÊben,fik en ny Þl men ingen beklagelse over min lÊbe.morgenmaden var det så tÞrt at vi lod det stå for at kÞre til bager.vores anbefaling til alle jer...bliv vÊk,eller oplev det vÊrste.Êrgerligt at vi må give en sådan anmeldelse når vi er lokale.

Ikke pengene vÊrd
Nedslidte vÊrelser, der lugtede fÊlt af rÞg på gangen.
Totalt kaotisk morgenmad, beskidt og de helt elemtÊre ting som kaffe, juice og marmelade manglede og alt skulle der spÞrges efter - et helt klart ledelsesproblem og meget synd for den stakkels kÞkkendame som forsÞgt at fÞlge med. Og endelig en hund på nabovÊrelset der gÞede hele natten.
Ingen imÞdekommenhed fra receptionisten ved klage, kun et forsvar om at der var for mange gÊster (helt latterligt argument for et hotel i hÞjsÊsonen).
trist...
Hotellet er slidt, morgenmaden er meget kedelig og modtagelsen/betjeningen var sådan at vi ikke fÞlte os velkomne.
Rygerrum
Da jeg gÞr tjeneste på NykÞbing Falster bookede jeg et vÊrelse på nÊrvÊrende hotel. Da jeg ankom til vÊrelset synes jeg det lugtede svÊrt af cigaretrÞg, men tÊnkte at lugten kunne stamme fra en udendÞrs rygerplads. Da jeg henvender mig til receptionisten blev jeg gjort bekendt med, at jeg var blevet tildelt et rygervÊrelse (undskyld, hvad?)
Hotel Falster tildelte mig altså et rygervÊrelse uden på nogen måde at informerer om det på forhånd. En praksis jeg finder meget foruroligende.
Havde jeg vÊret bekendt med at vÊrelset var et rygerrum, havde jeg ikke bestilt vÊrelse på Hotel Falster.
Da jeg absolut ikke Þnsker at bo på et rygervÊrelse, henvendte jeg mig - som ovenfor nÊvnt - til receptionisten, og fik het besked om, at der ikke var andre vÊrelser ledige. Jeg fik dog at vide, at men at jeg kunne henvende mig til receptionen egen efter hvis lugten stadig generede.
Jeg gÞr opmÊrksom på at den med garanti fortsat vil genere, da jeg jo er blevet tildelt et rygervÊrelse. Jeg beder derfor receptionisten om tjekke efter, om der ikke skulle vÊre et andet vÊrelse ledigt til dagen efter, da jeg havde bestilt to overnatninger. Dette gÞr receptionisten desvÊrre end ikke forsÞg på, men giver mig blot samme besked om, at jeg jo kan henvende mig dagen derpå, hvis rÞglugten stadig generer.
Der var i samtalen ingen service eller venlig tone at spore hos receptionisten.
Jeg finder det meget utilfredsstillende, at Hotel Falster vÊlger at tildele deres gÊster et rygerrum uden at informere om det på forhånd, og så samtidig uden mulighed for at skifte vÊrelse. Det er Êrgeligt, da hotellet med lidt god vilje har rammerne til en bedre anmeldelse.
Jeg kan på grund af situation ikke anbefale hotellet til andre rejsende og må deraf desvÊrre fraråde kollegaer i at anvende hotellet.
fuld tilfreds
vil anbefale dette sted til en hurtig overnatning
Uforskammet opfÞrsel og betjening
Jeg har for nylig haft en enkel overnatning på Hotel Falster ifm. mit arbejde. Dog nåede jeg flere gange at opleve, at en simpel forespÞrgsel i receptionen eller til en tjener blev besvaret unÞdvendigt spydigt, som om jeg ikke blev taget seriÞst. Min kollega og jeg skulle holde et mÞde i et rum, hvor nogle - for så vidt sagen uvedkommende hvad - udstoppede dyr var opmagasineret på nogle rulleborde. Jeg er en ung fyr på 20 og min kollega en ung pige i samme alder. Da jeg spurgte om det kune lade sig gÞre at flytte dyrene, blev jeg mÞdt af en ligeglad, nedladende og "snobbet" receptionist, som nok ikke har syntes, at sådan en som mig havde noget at skulle have sagt. Havde jeg vÊret tredive år Êldre og i jakkesÊt, havde tonen nok vÊret en anden. Senere samme aften spurgte jeg to tjenere, der stod ved receptionen og lavede ingenting, om vej til hotellets restaurant. Den ene kom med et direkte sarkastisk beskrivelse af, at jeg bare skulle ud af hoveddÞren, ned i rundkÞrslen og ud til hÞjre, som om jeg var dum. Jamen altså, den lettere og mere servicemindede lÞsning havde måske vÊret bare at slå med hånden i den rigtige retning.
Jeg er ellers ikke den brokkende, nÊrtagende type, men det her var alligevel for direkte uforskammet og med en grund (at jeg er sådan en ung én) der ingen steder burde hÞre hjemme i hotelbranchen. Det var ikke med min gode vilje at jeg betalte 195 kr. for almindelig dansk mad, som kan laves derhjemme til det halve.
Hotellet som sådan er fint, gode vÊrelser og god morgenmadsbuffet, men personalet fÞlger ikke med.