Vi har vÊret en tur i KÞbenhavn og hÞrt musik , men en overnatning det har vÊret hel fantastisk tur , aldrig har jeg rejst med et selvskab med sÃ¥ rare og hjÊlpsomme chauffÞrer det bestemt ikke sidste... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret pÃ¥ et par dejlige endagsture med SÞrens Rejser, sÃ¥ da jeg skulle fejre min runde fÞdselsdag ringede jeg og spurgte om de kunne arrangere en privat fÞdselsdagsudflugt. De kom med et par fo... ãã£ãšèŠã
En stor tak til SÞrens Rejser for hurtigt at Êndre en juletur til Nordtyskland pÃ¥ grund af misforstÃ¥elser omkring Ã¥bningen af julemarkedet i Kiel og Lubeck. Vi fik bl.a. en tur til KrusmÞlle med betal... ãã£ãšèŠã
Min kone og jeg var med pÃ¥ turen til Hansi Open Air sidst i august. Vi har vÊret med fÞr, sÃ¥ forventningen til en afslappende ferie var i hÞjsÊdet. Med Kirsten AndersenÂŽs og SÞren StahlÂŽs styring af... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Busrejser i Danmark og hele Europa
Parallelvej 7, 8620, Kjellerup, ãã³ããŒã¯
- mail@sorensrejser.dk
- www.sorensrejser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
RosâŠ
Vi har vÊret en tur i KÞbenhavn og hÞrt musik , men en overnatning det har vÊret hel fantastisk tur , aldrig har jeg rejst med et selvskab med så rare og hjÊlpsomme chauffÞrer det bestemt ikke sidste gang vi rejser med SÞren rejser
OgsÃ¥ en stor tak til den sÞde unge kvinde der var sÃ¥ smilende og hjÊlpsom pÃ¥ turen der ogsÃ¥ er ansat i firmaet ðð hÃ¥ber i ved hvor dygtig personale I har pas godt pÃ¥ dem
Dejlig tur til Kolbrzeg
Dejlig tur til Kolbrzeg. Fin plads i bussen, go chauffÞr, som havde styr på tingene. En helt igennem fantastisk tur.
Havde bestilt en flodkrydstogt med busâŠ
Havde bestilt en flodkrydstogt med bus og fly, bus og fly var fint men turen på Rhinen og Mosel foregik for det meste om aftenen og natten, det gav ingen mening vi henvendte os til SÞrens rejser som afviste vores klage ved at sige kaptajnen var den der bestemte hvornår man sejler, og at grunden var en sluse port der var på sejlet, turen skulle vÊre at vi sejlede om dagen så vi kunne nyde turen på floderne, det var hvad vi havde kÞbt, men det fik vi ikke, vores saglige og vel dokumenteret klage blev affejet, det er ikke i orden, da under pakke rejse direktivet er det rejse arrangÞrens ansvar, altså SÞrens rejser, så pas på!
En dejlig tur til Cirkusrevyen
En dejlig tur til KÞbenhavn og Cirkusrevyen, med gode pladser.
Tak
Tak til SÞrens busrejser for en dejligâŠ
Tak til SÞrens busrejser for en dejlig tur til MandÞ den 18. juni 2025. Dygtig og behagelig chauffÞr Christian. Fin forplejning på MandÞ og god lokal guide, så det var en rigtig dejlig tur.
Har haft den fedeste tur med SÞrensâŠ
Har haft den fedeste tur med SÞrens Rejser; prÊcis tidsplan, fleksible aftaler, servicen var i top ombord på bussen og chauffÞren var underholdende og serviceminded.
Stor anbefaling herfraâºïž
Tur til Cirkusrevyen 17
Tur til Cirkusrevyen 17. August. Rigtig god chauffÞr. Kunne godt Þnske at vi havde vÊret der 15 min tidligere, da vi nÊsten kom da forestillingen da vi kom. Det ville også have vÊret rart med lidt lÊngere tid bagefter, vi havde kun 1 time og 45 min. Selve revyen og den sandwich vi fik var bare helt i orden.
Mvh Bodil Nielsen
En fantastisk weekend til KÞbenhavn medâŠ
En fantastisk weekend til KÞbenhavn med SÞrens Rejser, intet at klage over, hotellet var pÊnt og rent, og en kundevenlig chauffÞr, med masser af fortÊllerlyst, alt i alt, en rigtig dejlig tur. Rejser gerne med dem igen-)
SkÞn tur til GavnÞ
Sammen med gode venner var jeg på bustur til GavnÞ den 7. maj. Det var alt i alt en rigtig vellykket tur med dejligt vejr.
Men vi synes, at vi havde lidt for lang tid i parken efter rundvisningen. Hvis vejret ikke havde vÊret så fint, ved jeg ikke, hvad vi skulle have fået tiden til at gå med.
Vi vil gerne foreslå, at man afkorter opholdet der med måske en time. Man kunne måske kÞre en lille udflugt i omegnen (måske omkring Herluftholm). Eller man kunne kÞre lidt tidligere hjem.
Styr på glutenfrit
Styr på glutenfrit
Det er fantastisk at rejse med SÞrens rejser. De har virkelig styr på tingene. Og under turen fik jeg boller og sandwich der både var glutenfrit og smagte fantastisk.
Det er det eneste rejseselskab hvor jeg har fået den service endnu
Altid styr på tingene
Altid styr på tingene. Gode chauffÞrer.
God tur til Ãstrig
God tur til Ãstrig. Dygtig chauffÞr og en god rejseleder. Tager gerne med SÞrens rejser igen.
Har lige vÊret pÃ¥ min fÞrste rejse medâŠ
Har lige vÊret på min fÞrste rejse med SÞrens rejser ; krydstogt i de Norske Fjorde i 8 dage.. det er en tur, jeg meget gerne gentager nÊste sommer, selvfÞlgelig med S.R.
Formidabel imÞdekommenhed og forberedelse fÞr turen fra kontoret.
Valg af MSC Euribia var super; fantastisk service, hÞj grad af renlighed og rigtig mange oplevelsesmuligheder udover den bjergtagende natur.
Meget behagelige rejseledere, som gjorde deres bedste for at hjÊlpe og vÊre imÞdekomne. Ingen tvivl; 5 stjerner.
Var pÃ¥ en en dagstur tilâŠ
Var på en en dagstur til Friedrichstadt. Havde en god veninde med, som aldrig har vÊret i Friedrichstadt. Sejlturen på kanalerne var rigtig dejlig, men ca en god halv times tid på egen hånd i byen er for lidt. Hvor imod 2 stive timer hos Fleegaard er alt for lang tid. Vi er folke pensionister og det var Friedrichstadt vi ville se. 1 time hos Fleegaard ville have vÊret mere end nok.
Vi er lige startet pÃ¥ en togrejse tilâŠ
Vi er lige startet på en togrejse til Pragh.
I rejsebeskrivelse står der hÞjt og tydeligt at der er frokost i spisevogn med i prisen.
MEN hvad får vi, en madpakke i kÞletaske!!!
Jeg var med pÃ¥ deres juletur tilâŠ
Jeg var med på deres juletur til KÞbenhavn. Og havde meldt at jeg havde cÞliaki, og var spÊndt på om der var mad til mig.
Der var den skÞnneste bolle til formiddagskaffe og en helt fantastisk sandwich på vejen hjem. Ja selv til aftenkaffen fik jeg kage.
Skovtårnet/Holmegård
Bestilte en endagstur til Skovtårnet/Holmegård 5.09.22 Få dage fÞr afrejse får jeg besked om dÞdsfald i nÊrmeste familie, og bisÊttelsen skal finde sted samme dag som turen .Jeg ringer straks til SÞrens Rejser og afbestiller turen. Jeg kontakter senere SR for evt .kompensation. Bliver bedt om at kontakte mit forsikringsselskab som afviser at hjÊlpe .Ringer igen til SR for at få mit indbetalte belÞb (800 kr.)overfÞrt til anden rejse ,men det kan da slet ikke lade sig gÞre. Betragter dette som dårlig forretningsfÞrelse ,og vil derfor aldrig anbefale SR til andre.
Ãland og Gotland.
Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Ãland og Gotland. - Og det var bare en rigtig, rigtig god tur. ChauffÞren Brian fragtede os sikkert rundt, og vores guide Inga, hun var helt eminent. Hun havde en utrolig stor viden, som hun formidlede til os. Og sÃ¥ var hun utrolig hjÊlpsom med alt. Og det blev til en masse afstikkere til spÊndende steder, som ikke var med i kataloget.
Pellworm
Min sÞster og jeg var på endagstur d. 16/8/22 til Pellworm. Det var en virkelig skÞn tur. Dejlig bus, en dygtig chauffÞr Jan, en fin rundtur på Þen Pellworm med en absolut dejlig frokost. BesÞget i huset med potteskårerne kunne vi godt have undvÊret, hvad vi også gerne ville have undvÊret var guiden Iver, talte alt for hurtigt og hoppede rundt i detaljerne, det var svÊrt at få noget ud af, hvad han sagde. Kaldte kirken på Pellworm for en domkirke, talte meget nedladende om den katolske prÊst og også om tyskerne, brugte bandeord meget ofte, syntes nok selv han var sjov, men mange af os synes han var plat
Det er den vÊrste guide, jeg nogensinde har hÞrt. Er selv rejseleder i mange mange år i Spanien
ChauffÞren Jan var god til at fortÊlle, han gav os mange gode oplysninger på turen, han fik os også til at grine, ham skulle vi have haft på hele turen til at guide i stedet for Iver
Tager helt dikker på tur med jer nÊste gang, jeg kommer til DK men helst ikke med samme guide
Hilsen Birgit Pedersen
Cirkusrevyen 13/8 til 14/8
Vi har vÊret med âombordâ pÃ¥ turen til Cirkusrevyen i weekenden. Fantastisk hotel med Nyhavn rundt om hjÞrnet og sikken en morgenmad. Dejlig mad pÃ¥ Bakken og en kanon revy i Ã¥r. ChauffÞren var information og kom med gode rÃ¥d om alt fra a-b i KÞbenhavn og dejligt med en fortÊlling om hvad vi sÃ¥ pÃ¥ vejen. Alt i alt en dejlig tur, vi kommer igen og glÊder os til turen i september til SydhavÂŽs Þerne. Tak til SÞrens Rejser og chauffÞren for en god weekend.