Hotel Copenhagen レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Sengene var virkelig dårlige, kan man lide larm er det et godt sted. Faciliteterne på hotellet var super, men man kunne godt bruge lidt mere indformation.

5つ星のうち1の評価

Detta hotellet lurar sina kunder, de lägger upp fina bilder på ett fint rum. Men man får sedan något mycket sämre, de bryr sig inte att de lurar sina kunder, de är medvetna om det och vill inte hjälpa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

En rigtig dårlig personale med dårlig tone og holdning til faget. De lover bl.a. ting de ikke kan overholde og giver hotellets gæster skylden. Tester ens tålmodighed selvom man intet har gjort galt. G... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Det er de små ting, det handler om og telefonisk indtjekning på svensk/engelsk, et no-go. Værelset var fint og havde i store træk de ting, jeg havde brug for. Men heller ikke mere. Ingen el-k... もっと見る

企業情報

1. ホテル
  2. コテージ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bo billigt og centralt på hotel hos Holel Copenhagen i København.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Mest ulækre hotel vi nogensinde har oplevet

Vi ankom til hotellet igår, så værelset der var møg beskidt. Der lå et tykt lag støv på alle flader og der var fedt og snavs op af væggene, på håndtag og på inventaret. Der var toilet og bad på gangen som også var virkelig virkelig beskidt og der stank af kloak over alt. Efter at have set dette gik vi ned i receptionen for at tale med dem, men de var på ingen måde imødekommende. De kunne godt give os ret i at det ikke var rent, men de ville ikke give os pengene tilbage for overnatningen. Vi sagde at vi så var nødsaget til at gå videre med sagen, blandt andet her. Men dette var de også ligeglade med. Virkelig virkelig dårlig oplevelse og meget meget uhygiejnisk.

2019年6月1日
自発的なレビュー

Ubeskrivelig dårligt!

Vi havde bestilt en lejlighed med eget bad, toilet og køkken, og fik ved ankomst anvist et lille hummer med en køjeseng og to enkelsenge og en håndvask, og kun plads nok til lige at vende sig.
Der var lavet en fejl og de kunne intet andet tilbyde os. Bad og toilet på gangen var gammelt og uhumsk. Der blev ikke nævnt noget om fejlbooking, da vi tjekkede ind, så man kan jo kun tro at de hos Hotel Copenhagen tænker: "Går den, så går den!"
Det allerede betalte beløb bliver refunderet, men da det ikke var muligt at finde andet logi, måtte hele familien vende hjem til jylland igen, med en nogen anden oplevelse end planlagt! Og her efterfølgende kan man ikke engang opdrive en ansvarlig manager, der kan give en ordentlig undskyldning!
Mage til dårlig service og frækhed skal man lede længe efter! Føj, hvor skulle de skamme sig!!!

2011年12月5日
自発的なレビュー