レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Sengene var virkelig dårlige, kan man lide larm er det et godt sted. Faciliteterne på hotellet var super, men man kunne godt bruge lidt mere indformation.

5぀星のうち1の評䟡

Detta hotellet lurar sina kunder, de lÀgger upp fina bilder pÃ¥ ett fint rum. Men man fÃ¥r sedan nÃ¥got mycket sÀmre, de bryr sig inte att de lurar sina kunder, de Àr medvetna om det och vill inte hjÀlpa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

En rigtig dÃ¥rlig personale med dÃ¥rlig tone og holdning til faget. De lover bl.a. ting de ikke kan overholde og giver hotellets gÊster skylden. Tester ens tÃ¥lmodighed selvom man intet har gjort galt. G... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det er de smÃ¥ ting, det handler om og telefonisk indtjekning pÃ¥ svensk/engelsk, et no-go. VÊrelset var fint og havde i store trÊk de ting, jeg havde brug for. Men heller ikke mere. Ingen el-k... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. コテヌゞ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bo billigt og centralt på hotel hos Holel Copenhagen i KÞbenhavn.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

En rigtig dårlig personale med dårlig

En rigtig dårlig personale med dårlig tone og holdning til faget. De lover bl.a. ting de ikke kan overholde og giver hotellets gÊster skylden. Tester ens tålmodighed selvom man intet har gjort galt. Gentagende misvisende informationer de sender ud. Virkelig et inkompetent ledelse. De er hverken smilende eller behjÊlpelige og tester ens grÊnse for at skabe en dårlig stemning og er enorm umoden. Har aldrig set den grad af umodenhed blandt en faglÊrt receptionist. De er nok ufaglÊrte

2025幎12月2日
5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta Hotellet, vÀlj ej detta!

Detta hotellet lurar sina kunder, de lÀgger upp fina bilder på ett fint rum. Men man får sedan något mycket sÀmre, de bryr sig inte att de lurar sina kunder, de Àr medvetna om det och vill inte hjÀlpa till. LÀgenheten var det smutsigaste jag har sett och detta var vår sÀmsta hotellvistelse vi har varit med om. Vi skickade bilder på hur smutsigt det såg ut och berÀttade om vår upplevelse till den sidan vi bokade via och vi fick full återbetalning direkt. VÀlj ej detta Hotell!

2025幎11月15日

Hvis jeg ku dem 0 stjerner havde jeg

Hvis jeg ku dem 0 stjerner havde jeg gjort det. VÊrste hotel nogen sinde. Da vi kom ind kigger vi under madrasserne på 4 mands vÊrelserne og ser der ligger en masse dyr der ligner vÊglus. Vores venner havde madrasser med mug, noget der ligner tis og alt muligt andet. Synes virkelig det ulÊkkert. Vi fik så nyt vÊrelse og der ligner det også der var vÊglus

2025幎8月4日
5぀星のうち1の評䟡

Meget beskidt og ikke pengene vÊrd.

Det nemmeste er at starte med det positive. Vi havde et sted at sove. Men på trods af beskrivelser og billeder på booking.com, så levede det hotel ikke op til andet.
VÊrelserne var mindre end kahytter på en fÊrge og var så dårligt ventilerede, at det nÊsten ikke var til at opholde sig på vÊrelset om natten.
Omgivelserne var ekstremt beskidte. FÊlles toiletterne var tydeligt ikke rengjorte og fulde af kalk. Samme var badene. Er lå der gammelt hår samt ved ristene alle dage vi var der. Spiseområdet, var vinduerne fulde af gamle dÞde insekter.
Morgenmaden, som vi havde kÞbt med opholdet levede på ingen måde op til prisen. For 90 kr pr. person kunne du få "udemÊrket" men dag gammelt surdejs brÞd, samt en slags ost og billig skinke. Når man hÞrte om flere valgmuligheder blev man mÞdt med "dette er standard morgenmad". ForsÞgte derved at få pengene tilbage - men dette kunne ikke lade sig gÞre. Vi blev kompenseret med at der nÊste morgen, ville vÊre blÞdkogte Êg. Disse Êg var så hårdkogte at de var helt uspiselige.
Så jeg vil på ingen måde anbefale dette hotel desvÊrre - og havde jeg set anmeldelserne inden, ville jeg aldrig have bestilt her.

2025幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Havde givet 0 stjerner hvis muligt.

Havde givet 0 stjerner hvis muligt.
FRARÅDER på det kraftigste at bo på dette hotel!
VÊrelse til 4 personer mindre end en skibskahyt. Alt var uhumsk og nedslidt.
Morgenmad til 90 kr stykket bestod af daggammelt brÞd med skinke og ost. ForsÞgte at afbestilling af morgenmad til dagen efter, men det kunne ikke lade sig gÞre, når det var betalt. Da vi bad om, at der kunne vÊre Êg til, var de så hårdkogte, at de var helt blå. Morgenmaden kunne nydes til at synet af hundredvis af fluer i vindueskarmen. Selvom hotellet er billigt må der vÊre en minimumstandard, som hoteller skal leve op til - det gÞr dette ihvertfald ikke.

2025幎7月22日
5぀星のうち2の評䟡

Ingen respons fra Hotel

Ingen respons fra Hotel
Hotel vÊrelset var ikke med det inventar som beskrevet, derfor ikke prisen vÊrd.
Har kontaktet hotellet, men ingen respons på det.
Der stod daglig rengÞring, hvilke der ikke var. Derudover var der meget larm fra gaden.

SÃ¥ virkelig skuffet oplevelse af hotellet.
Vil ikke anbefale det til andre

2024幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har lige ved til en kursus

Jeg har lige ved til en kursus arrangeret af CityFys som var blevet holdt i hotellet.
Jeg tog min lille hund med.
Andre i kursusrummet havde det fint at jeg havde ham med.
Efter 1,5 time i pausen gik jeg ud for at få en kop te.
Receptionisten så min hund og de har faktisk sendt mig hjem så jeg ikke kunne deltage i resten af kursus!
Jeg synes det er en skÊndsel at man ikke kan have hund med i et lukket kursuslokale i et internationalt hotel.

2024幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

skal du på ferie i kÞbenhavn

skal du på ferie i kÞbenhavn, så lad for guds skyld vÊrre med at booke hotel her, Madrasserne er så tynde at vi måtte tage hjem med ondt i ryggen, der er tydeligt mangel på rengÞring, stÞv og indtÞrret snavs overalt, på badevÊrelset hang der en gammel hårelastik da vi ankom, den hang der stadig da vi rejste, så der har i hvertfald ikke vÊret rengÞring der i de 2 dage vi var der

Vi havde bestilt morgenmad til 90.- per voksen or 75.- per barn, den bestod af rugbrÞd, bondebrÞd og knÊkbrÞd, det så ud som om der også havde vÊret rundstykker men det må personalet have spist for der var kun resterne af birkes i kurven, vi kom 9:10 og morgenmaden åbnede 9:15 så vi kan med sikkerhed sige der ikke var andre gÊster der havde nydt den

Ud over det var der Ost og skinke (som jeg måtte bede om få genopfyldt 3 gange) SmÞr (måtte også be om at få genopfyldt) der var en lille skål marmelade som bestemt ikke havde rakt hvis vi alle 4 ville have haft

Jeg vil STÆRKT fraråde en booking på dette "hotel"

2023幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

Ikke ryger vÊrelse, hvor der tydeligt var rÞget og stank.

Vi bookede et vÊrelse med et fÊlles toilet og bad. Til 1000 kr for en nat, rent bondefangeri! VÊrelset stank af rÞg trods det, at vi havde bestilte et ikke ryger vÊrelse. Timers udluftning og alt vores tÞj stank stadig af rÞg. Der var ikke gjort ordentlig rent og hele gangen lugtede som en indisk restaurant. Jeg kommer aldrig til at booke et vÊrelse der igen.

2022幎12月3日
5぀星のうち1の評䟡

Vi gÃ¥r sÃ¥ op pÃ¥ vores vÊrelse og da vi

Vi gÃ¥r sÃ¥ op pÃ¥ vores vÊrelse og da vi Ã¥bner dÞren stinker der er muggen salat/Kebab pÃ¥ vÊrelset, vi Ã¥bner sÃ¥ vinduet for at prÞve at fÃ¥ denne lugt ud. Vi tager sÃ¥ ud og kommer tilbage senere pÃ¥ aften, vÊrelset stinker stadig. Sengen er sÃ¥ lavet nede pÃ¥ gulvet sÃ¥ man fÞlger man sover pÃ¥ gulvet. Intet toilet pÃ¥ vÊrelset og dette koster nÊsten 1000 kr for en enkelt nat. VI KOMMER ALDIG TILBAGE TIL DETTE SÅ KALDTE HOTEL OG HAR FORTALT AT VENNER OG FAMILIE SKAL HOLDE SIG VÆK FRA DETTE STED.

2022幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

VÊrste mareridt aldrig book dette jeg

VÊrste mareridt aldrig book dette jeg har booket reservation i går og betalt 500 kroner !!!!!!!
I skriver at man skal ringe og når jeg ringer er jeg i kÞ hele dagen
Når jeg så får fat i en person så kan hun ikke fortÊlle mig om jeg kan komme eller ej og taler svensk og sidder i et andet land
I har Þdelagt hele min aften

Jeg tÞr ikke kÞre derind fordi damen på svensk? Ikke fatter en skid og jeg må ikke tale med nogen og de siger bare at jeg ikke kan komme og ingen kan tale med mig
Så var nÞdt til at booke et andet hotel

I er det mest forfÊrdelige sted jeg nogen sinde har booket i mit liv

Mvh Camilla SchÃŒtte

2022幎3月26日

Det er de små ting

Det er de små ting, det handler om og telefonisk indtjekning på svensk/engelsk, et no-go.
VÊrelset var fint og havde i store trÊk de ting, jeg havde brug for.
Men heller ikke mere.
Ingen el-koger og intet mini-kÞleskab, jeg kunne have haft lidt mad i.
Et tv med primÊrt svenske kanaler og ingen DR - kanaler
BadevÊrelse og toilet var på gangen.
Alt sammen ok, til prisen, selv om det gÞres bedre andre steder, til nogenlunde det samme.
Men modtagelsen lod meget tilbage at Þnske.
Receptionen er hotellets ansigt udadtil og dets chance for at få gÊsten til at fÞle sig velkommen.
Jeg syntes ikke at de udnyttede den chance sÊrlig godt.

2022幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

Hotel Copenhagen er simpelthen det mest

Hotel Copenhagen er simpelthen det mest forfÊrdelige sted i hele Danmark! Never ever go there! Svensk talende i reseptionen, meget tynde madrasser, ingen plads, beskidt toilet og bruser, vÊrelserne var alt for små, der var larm og man kunne hÞre alt fra andre vÊrelser. Kommer ALDRIG der igen!! Jeg har fået Þdelagt min ryg og kunne ikke nyde min ferie i Kbh!

2021幎10月21日

Klamt

Jeg undre mig over manglende information på dansk ude ved hoveddÞren. Vi stod og kunne ikke forstå hvorfor vi ikke kunne komme ind. På trods for personalet kan se vi står i mÞrket med et lille barn på armen, uden at vedkommende prÞver at hjÊlpe.
Vi finder ud af at vi skal gå ind ad bagindgangen. Her kan vi hellere ikke komme ind og skal ringe op til receptionen, igen alt kommunikation foregår på engelsk. Det synes jeg er Êrgerligt.
Når vi kommer ind og finder nÞglen skal vi åbenbart et andet sted hen, og hen på en anden gade.
Vi kommer ind i en lejlighed som tydeligvis ikke er rengjort og lugter.
BadevÊrelset er under al kritik. AflÞbet var stoppet fuldstÊndig til og vandet stod og soppede i 2-3 cm hÞjde i hele badevÊrelset natten over. Der var tydeligt at rengÞringen var mangelfuld med masser af hår på vÊgge og aflÞb. Gamle shampoo bÞtter i vinduet osv.
KÞkkenet havde hellere ikke set rengÞringspersonale, der stod en halvtom pesto i kÞleskabet. Inde i sovevÊrelset var der gamle måtter under sengene og ikke set en stÞvsuger i lang tid. Sengebordene vil vi ikke vide hvad der var sket (muligvis gammel brÊk) Hvis vi ikke havde haft et lille barn som var trÊt havde vi fundet et andet sted at overnatte.
Alt i alt en meget utilfredsstillende oplevelse og hotellet er ikke villig til kompensation.

2021幎10月13日
5぀星のうち3の評䟡

Centralt beliggende og billigt. Men man får, hvad man betaler for

Super billigt hotel, hvor jeg bookede et vÊrelse via anden hjemmeside som en del af et tilbud med morgenmad inkluderet. Får efter bookingen en mail fra Hotel Copenhagen som gÞr opmÊrksom på, at de ikke har morgenmadsbuffet grundet Covid-19. Da restaurationer for lÊngst var åbnet op, var jeg undrende overfor, at dette var argumentet... TÊnkte pyt, da vÊrelset stadig var utroligt billigt.
Og man får, hvad man betaler for. VÊrelset havde det absolut nÞdvendigste. DobbeltvÊrelset indeholdt ikke dobbeltseng, men 3/4-seng som knirkede utroligt hÞjt ved enhver bevÊgelse. VÊggene er meget tynde, og man hÞrer al stÞj fra de omkringliggende vÊrelser. RengÞringen bar prÊg af at koncentrere sig om de "store overflader". Toilet, håndvask, seng var rent. Men kiggede man på gulvlister, m.v. var det tydeligt, at rengÞring heraf ikke var et hyppigt fokus.
BeliggenhedsmÊssigt ligger det ret centralt og meget tÊt på metro. Havde nemt ved at komme omkring til diverse sevÊrdigheder - ofte uden at bruge offentlig transport.
Personalet var venligt. Ved check-ind blev vi orienteret om, hvad der lå i området; herunder to bagere og en SuperBrugsen.
Der er gratis parkering i gården, MEN kun 5 parkeringspladser, hvoraf nogle også benyttes af personalet. Vil ikke anbefale, at man satser på at kunne parkere gratis.
Ville jeg booke vÊrelse her igen? Formentligt ikke. Hovedårsagen hertil handler om komfort og stÞj.

2021幎8月15日

Gratis parkering

Stol ikke på hvad de skriver. De reklamerer med gratis parkering men det kan I godt glemme, der er 5 pladser og hotellet bruger selv 2 af dem!! så må man parkere på gaden og det koster omkring 280 kr i dÞgnet

2021幎7月27日

Enormt klamt vÊrelse

Enormt klamt vÊrelse. Det lugtede som om nogen havde pisset på alle vÊggene. Gulvet var klistret.
WiFi kunne man få i receptionen, men den lukker kl. 17 og åbner fÞrst igen kl. 9.
Fik at vide 4 timer fÞr ankomst, at der var mulighed for gratis parkering. Det var der så heller ikke da vi ankom.
ForfÊrdeligt sted.

2021幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har aldrig oplevet sÃ¥ ulÊkkert og

Jeg har aldrig oplevet så ulÊkkert og uhumsk et sted.
Vi lejede en lejlighed, som slet ikke ser ud som på billederne.
I sengene fandt vi hår og kiggede man ned bag sengene var der et tykt lag stÞv.
BadevÊrelset var slidt og beskidt. Håndvasken kunne nÊrmest ikke bruges og der kom kun lidt vand ud. Der manglede også sÊbe.
KÞkkenet var også beskidt og det spartanske service der var i skabene var ikke rent og glassene havde glaspest.

2019幎9月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ