レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Et hyggeligt hotel med flinke og imÞdekommende personale. God mad og drikke. Flot udsigt over sÞen og tÊt pÃ¥ byen. Hotellet har en god indretning med et central fÊlles omrÃ¥de, hvor vi gÊster kan m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det er noget sÃ¥ sjÊldent som et veldrevet hotel, hvor alting bare spiller. VÊrelser , rengÞring, mad mm. OvenikÞbet til en meget billig pris. De bruger ikke Sweet Deal etc. Deres kunder kommer til... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Var, efter et par Ã¥r, igen pÃ¥ Skanderborghus. Dengang var det en hel del bedre. Betjeningen: Virkede umotiveret. Maden: Langt fra som tidligere. MÃ¥tte ogsÃ¥ vente tÊt pÃ¥ en time efter ankomst i... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Et hyggeligt hotel tÊt ved sÞ og by.

Et hyggeligt hotel med flinke og imÞdekommende personale.
God mad og drikke.
Flot udsigt over sÞen og tÊt på byen.
Hotellet har en god indretning med et central fÊlles område, hvor vi gÊster kan mÞdes til kaffe/ fadÞl m.m.
Hotelejeren var en del af personalet ved morgenmaden - var imÞdekommende, opmÊrksom og udviste hÞj service.

2026幎2月21日
5぀星のうち5の評䟡

Er lige kommet hjem fra et dejligt

Er lige kommet hjem fra et dejligt ophold pÃ¥ Hotel Skanderborg Hus. En dejlig oplevelse dejlig stort vÊrelse rent og hyggeligt. Den skÞnneste mad 😋 Venligt og imÞdekommende personale 🥰 Kommer helt sikkert igen til sommer da det ligger i skÞnne omgivelser og vil ogsÃ¥ gerne opleve det om sommeren 🌞
Tak for denne gang.
Johnny og Pia

2026幎2月3日

⭐⭐⭐⭐⭐

Hotel Skanderborghus kan i den grad anbefales.

Vi har lige afsluttet et dejlig ophold.
•Beliggenheden er total i top.
•Opholdsrum-Restaurant hyggelige, rene og ordentligt.
•VÊrelset hyggeligt og rent. Dejlige senge, puder og dyner. Sofa, skrivebord og stole. TV med alle TV kanaler 👍🏻. Dejligt rent badevÊrelse med meget varmt vand 🚿 .
• VÊrtsparret sÃ¥ flink og imÞdekommende, det Þvrige personale sÃ¥ venlige, hÞflige og servicemindede 👍🏻.
• Morgenbuffen sÃ¥ dejlig med hjemmebagte boller og brÞd og den sprÞdeste bacon 🥓 vi nogensinde har fÃ¥et.
• Middagen var så veltillavet, med massser af velsmag, tilpasset i farver og pyntet med håndlavet pynt. 👍🏻
Vi glÊder os allerede til at komme igen.

De bedste hilsner Henning og Jane

2026幎1月30日

Bedste restaurant på Skanderborghus

Har ikke boet på hotellet men spist i restauranten bor i Skanderborg men kender egentlig kun Skanderborghus fra familie fester og begravelses kaffe som et godt sted.
Men vi besluttede at gå ud og spise på Skanderborghus på min hustrus runde fÞdselsdag.
Hold nu fast hvor en god mad og betjening kan ikke huske hvornår jeg sidst fik en steaks der smagte så sindsygt godt og var stegt perfekt.
Vi giver begge vores varmeste anbefalinger til at også dem der ikke bor på hotellet går derud for at spise.
Var det dyrt nÊÊ hvor går du hen og får to glas cava til forret - en steake med Barollo rÞdvin - en Chokolade fondant og iriscoffee til 1500.- kr med en top professionel servering.
Kommer vi igen ja helt sikkert 100%.

2026幎1月29日

Skuffet
.😞

Skuffet
.😞 Efter at have lÊst mange positive anmeldelser, glÊdede jeg mig til at besÞge Skanderborghus, men hvor blev jeg skuffet.
Vi havde betalt for deres dyreste vÊrelse med udsigt til sÞen, vÊrelset var slidt og på ingen måde hyggelig, Þv Þv.
Morgenmaden var et vandrehjem vÊrdigt, der var 2 slags pÃ¥lÊg rullepÞlse og hamburgerryg som var vacuum pakket og det samme var osten
.😏 brÞdet var skÃ¥ret pÃ¥ forhÃ¥nd bÃ¥de rundstykker og franskbrÞd sÃ¥ tÞrt og kedelig. Drikkevarerne var ogsÃ¥ hÊldt op pÃ¥ flasker lÊnge fÞr 07.00 sÃ¥ lunken og virkelig kedelig.
Aftensmaden var som ok, men bar prÊg af at det var forberedt mange timer fÞr det skulle serveres, det samme med frokosten og ville du gerne have en karaffel med isvand til din mad var det ikke muligt uden vin også selv om vi havde kÞbt store fadÞl.
Der er overhovedet ikke ( krÊset ) for noget som helst pÃ¥ Skanderborghus ☹

2025幎12月1日

middelmådigt 2 dages ophold

Var, efter et par år, igen på Skanderborghus.
Dengang var det en hel del bedre.
Betjeningen: Virkede umotiveret.
Maden: Langt fra som tidligere. Måtte også vente tÊt på en time efter ankomst i restauranten på hovedret, der ligesom forret var fugl! Spurgte om man kunne få et ekstra glas vin som kompensation, dette blev afslået, men blev opkrÊvet kr. 15,- for isterninger - begge dele irriterende uden grund.
FÞdevarestyrelsens rapport 14-102025 gjorde ikke maden bedre.
Ingen sÊbe i badevÊrelse, ingen disinfection gel ved selvbetjenings bar.
VÊrelserne rene, men noget nedslidte.
Alt i alt lidt trist. Kommer nok ikke igen.

2025幎10月27日

Festmiddag med oksemÞrbrad

Fik oksemÞrbrad til hovedret 2 mindre stykker hvoraf det ene var fyldt med sener og det andet var rå, ingen af stykkerne kunne tygges. Fortalte det til serveringen som sagde at det nok var endestykket jeg havde fået så sagde jeg det burde de have ladet blive i kÞkkenet.tilbehÞr var bl.a. forårslÞg som ikke kunne tygges. Natmad var kedelige boller med pålÊg.

2025幎9月27日

Tak for en supergod

Tak for en supergod, 5-Stjernet weekend-ophold på SKANDRRBORGHUS. Kun store "plusser" til dette hotel. Vi er 6 familier fra det Vestjyske, og er nok som jyderne er.
Vores stÞrste ros til dette hotel. Supergod service, fantastisk fin 3-retters menu, alle tiders morgenkomplet. Kunne blive ved.
PÃ¥ gensyn. Anders

2025幎10月4日

Et fantastisk ophold

Vi har vÊret 4 nÊtter på dette dejlige hotel. VÊrelser er stort med gode siddemÞbler. Omgivelserne er fantastiske - lige ned til Skanderborg sÞ - i gå afstand til Skanderborg - og mulighed for en flot gå tur i BÞgeskoven. Betjeningen var virkelig i top. SjÊldent at opleve en så god betjening. Vi havde 2 retters menu med - desvÊrre var menuen ens på 2. og 4. dagen.
Vi kan kun anbefale et ophold her.

2025幎9月1日
5぀星のうち1の評䟡

Kedelig mad

Hej.
Maden var tvivlsomt ringe. Sommer solen skinner, og sÃ¥ bliver der serveret vinter mad 2 dage i trÊk, og uden nogen form krÊsen for smag og Maden generelt , fÞlte at man bare skulle fodres af. Har fÃ¥et kantine mad pÃ¥ arbejdspladser, hvor der var bedre smage.Morgen maden var kedelig , ingen hjemlavede ting. SÅ arveligt, med disse fantastiske omgivelser udenfor med sÞerne.
Sidste gang vi har vÊret der.
Vi har vÊret på en del kro ophold , bla. ST. Binderup kro og Skarrildhus hvor vi stadig snakker om den fantastiske mad. Samme pris der eller en 500 mand mere pr. Person, men det er pengene vÊrd mange gange.
Vh. Henning

2025幎8月1日

Super hotel

Super hotel. Fantastisk placering i skov og med udsigt over sÞerne. Trods store prisstigninger i branchen kan man her få et ophold m to overnatninger incl morgen buffet, frokost buffet og to retters menu til aften til kr 1149. Store pÊne vÊrelser. Vi havde opgraderet til udsigtsvÊrelser med terrasse. Udsigt direkte til sÞen. En utrolig god betjening af imÞdekommende, venlige og smilende personale , både rengÞring,tjenere og reception.Det er også usÊdvanligt, at man på et så forholdsvis stort sted ser ejer parret vÊre så meget til stede. Herren ryder af efter morgenmaden og fruen er del af receptionen, sådan. Når man checker ud får man en pose med vand og Êbler med på vejen.Jeg har gennem 20 år vÊret på ca 80 ophold og dette er i top 3. 5 stjerner ud af 5. Hilsen Ole og Inge

2025幎7月18日

Hammerfedt!

Hej. Vi har kaft en dejlig afslappet miniferie med to overnatninger pÃ¥ Hotel Skanderborghus. Vi fik en fantastisk modtagelse hvor vi fik en dejlig frokost og senere en tre retters menu til aften. Endvidere var der en flaske vin pr. par den fÞrste aften. VÊrelserne var rigtig gode og med eget bad,- vi har kun godt at sige om stedet og bestemt ikke at forglemme deres SÅ sÞde personale. Det er et sted hvor vi virkelig kunne slappe af og samle ny energi. STORT cadeau til Jer alle! Vi kommer helt sikker igen! Venlig hilsen fra Else og Hans, 7790 Thyholm.

2025幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

BadevÊrelserne trÊnger i den grad til

BadevÊrelserne trÊnger i den grad til en opdatering! Meget slidte og lugter hengemt..
Ærgerligt at receptionen er blevet et omrÃ¥de 'for ivrige og hÞjlydte spillere' sÃ¥ der ikke er plads til os der blot vil nyd en kop kaffe i omrÃ¥det.
Vi ville så gerne komme igen, for hotellet er et super udgangspunkt for oplevelser i midtjylland, men aftensmaden er ringe... og morgenbuffeten... ikke noget at skrive hjem om :-(
I skal oppe Jer!

2025幎4月15日