En helt igennem god oplevelse. Alt blev hÃ¥ndteret meget professionelt og diskret. Trods situationen blev det en meget smuk dag. Mulighed for dobbelt bisÊttelse ( 2 kister i samme bil ) kan anbefales.... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
bedemand Christian Eiser var sÃ¥ hensynsfuld og omsorgsfuld og med stor respekt for vores afdÞde sÞn. Min mand og jeg er enige om nÃ¥r tiden kommer til os vil vi gerne have Christian Eiser som vores... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik den mest empatiske bedemand i forbindelse med min mands dÞd og bisÊttelse. En person som kunne rumme alle de fÞlelser som vi alle stod med. En som ved tvivl lyttede og stÞttede os. En som af fl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi blev mÞdt af en helt enorm empatisk og hensynsfuld bedemand, der fra start til slut sÞrgede for at hjÊlpe og klarlÊgge alt, lige meget pÃ¥ hvilket tidspunkt vi kontaktede ham. Han skabte trygge ramm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HoukjÊr Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob HoukjÊr er adm. direktÞr og grundlÊgger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drÞm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i hÞjsÊdet. PÃ¥ det fundament er forretningen vokset gennem opkÞb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. BedemÊndene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til omrÃ¥dets muligheder og traditioner. HoukjÊr Begravelse ApS har skarpt fokus pÃ¥ faglighed, etik og bÊredygtighed. I HoukjÊr Akademi foregÃ¥r uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver lÞbende videreuddannet via markedets stÞrste uddannelseskatalog. HoukjÊr Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt fÞr, under og efter en begravelse eller bisÊttelse. Lige fra begravelsesopsparing, âMin sidste Viljeâ-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flÃ¥de af eldrevne rustvogne i flere mÊrker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dÞdsbobehandling. HoukjÊr Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.
Din lokale bedemand i stÞrstedelen af Danmark - dÞgnÃ¥bent, , , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
En kvindelig bedemand var vores 1 prioritet, da vi skulle vÊlge bedemand i forbindelse med min mors dÞd.
Vi fik den bedste og mest forstående bedemand, som jeg havde flere samtaler med. Jeg var fra start til slut på bÞlgelÊngde med Marianne fra HoukjÊr Begravelse i Ballerup.
Marianne passede bare så fint ind i vores valg fra kiste, blomster m.m. Min mor fik den flotteste begravelse jeg nogen sinde har oplevet. Hun havde vÊret stolt af vores valg af bedemand, Marianne stod så flot ved siden af vognen med min mor i sin rÞde kiste. Hun stod der med opsat hår, nederdel, bare ben og små fine sko, lige i min mors ånd.
Marianne er et hjerte varmt menneske, jeg aldrig vil glemme.
De varmeste anbefalinger fra Heidi Amundsen

LOLLAND FALSTER :-)
Vi havde en virkelig god oplevelse med HoukjÊr Begravelse. En stor tak til Brian for at have gjort en svÊr tid lidt lettere ifbm. min sÞsters bortgang og bisÊttelse. Brian er en utrolig venlig og rolig bedemand, der behandlede os med stor respekt og grundighed. Han sÞrgede for, at vi fÞlte os trygge og godt tilpas hele vejen igennem :-)
Selvom vi kontaktede Brian med kort varsel, formåede han at arrangere en smuk afsked både på ArresÞdal Hospice og ved Nakskov Kapel. Alle mine sÞsters og vores Þnsker blev efterkommet, og bisÊttelsen blev prÊcis så fin og smuk, som vi havde håbet på :-)
Vi er meget taknemmelige for Brians professionelle og kompetente hjÊlp med alt det praktiske. Han gjorde en svÊr tid lidt lettere, og vi kan varmt anbefale HoukjÊr Begravelse til alle, der står i en lignende situation :-)
De bedste anbefalinger,
Lone og Peter L. N. R. :-)

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Bedemanden var yderst venlig, og sÞrgede for, at vi fik en fin afsked med min far da han var blevet lagt i kiste. Hun var helt åben om priser for alt, så intet kunne komme bag på os. Også i kirken til begravelsen oplevede vi bedemanden som virkelig hjÊlpsom.
Ulla Dalsgaard Olsen

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Gjorde vores dage op til begravelsen overskuelig.
De gav os tid og overblik, til at få alle tanker og Þnsker med ind i en flot afslutning til vores far og svigerfar.
Tak.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Meget rolig, behagelig og stÞttende hjÊlp til planlÊgning og afvikling af begravelse.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
SeriÞs og afslappet atmosfÊre vedr. de mange informationer der er i forbindelse med en bisÊttelse.
Top karakter herfra.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Der blev udfÞrt meget profesionel, man var ikke i tvivl om hvad der skulle ske, blev forklaret let forståelig.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Personalet var meget professionelle og samtidig udviste de forståelse for den svÊre situation, som det er at miste et nÊrt familiemedlem.
AfdÞde boede et sted i landet og skulle bisÊttes et andet sted i Danmark. Denne opgave udfÞrte HoukjÊr Begravelse til fuld tilfredsstillelse.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Effektiv venlig og yderst imÞdekommende service. Fremragende kommunikation

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Meget kompetent og professionel behandling som også opleves meget empatisk
Hele vejen igennem forlÞbet fÞlte vi os godt behandlet

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Tak til Brian fra HoukjÊr Begravelse Lolland/ Falster.
Mange tak, for at vÊre en utrolig rar og professionel og hjÊlpesom bedemand.
Vi har sat stor pris på den hjÊlp, du har givet os i forbindelse med vores mors bortgang.
Med ro, empati og stor venlighed har du hjulpet os gennem en meget svÊr tid, og vi er dybt taknemmelige for din stÞtte, omsorg og hjÊlp med alt det praktiske.
Tusind tak for det.
Peter, Anette og Lone.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
En rigtig god oplevelse, nÊrvÊrende og betÊnksom og tilgÊngelig. Kan klart anbefales

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Meget venlige bedemand, god til at hjÊlpe og forstå hvor svÊr det er at miste. God til at fortÊlle hvad man skal vÊre opmÊrksom på.Har empati og står til rådighed ubetinget.Stor respekt og tak. Venligst Ann Olsen.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand ããã®åç
Carsten er yderst sympatisk og nÊrvÊrende. Vi fÞlte os trykke og fik god hjÊlp og stÞtte.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã