Banner for HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En helt igennem god oplevelse. Alt blev hÃ¥ndteret meget professionelt og diskret. Trods situationen blev det en meget smuk dag. Mulighed for dobbelt bisÊttelse ( 2 kister i samme bil ) kan anbefales.... もっず芋る

䌁業が回答したした

bedemand Christian Eiser var sÃ¥ hensynsfuld og omsorgsfuld og med stor respekt for vores afdÞde sÞn. Min mand og jeg er enige om nÃ¥r tiden kommer til os vil vi gerne have Christian Eiser som vores... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik den mest empatiske bedemand i forbindelse med min mands dÞd og bisÊttelse. En person som kunne rumme alle de fÞlelser som vi alle stod med. En som ved tvivl lyttede og stÞttede os. En som af fl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi blev mÞdt af en helt enorm empatisk og hensynsfuld bedemand, der fra start til slut sÞrgede for at hjÊlpe og klarlÊgge alt, lige meget pÃ¥ hvilket tidspunkt vi kontaktede ham. Han skabte trygge ramm... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀堎
  2. ・
  3. 火葬業
  4. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

HoukjÊr Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob HoukjÊr er adm. direktÞr og grundlÊgger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drÞm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i hÞjsÊdet. PÃ¥ det fundament er forretningen vokset gennem opkÞb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. BedemÊndene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til omrÃ¥dets muligheder og traditioner. HoukjÊr Begravelse ApS har skarpt fokus pÃ¥ faglighed, etik og bÊredygtighed. I HoukjÊr Akademi foregÃ¥r uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver lÞbende videreuddannet via markedets stÞrste uddannelseskatalog. HoukjÊr Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt fÞr, under og efter en begravelse eller bisÊttelse. Lige fra begravelsesopsparing, ”Min sidste Vilje”-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flÃ¥de af eldrevne rustvogne i flere mÊrker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dÞdsbobehandling. HoukjÊr Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 126ä»¶

レビュヌを曞く

Meget behalig og vendelig bedemand

Meget behalig og vendelig bedemand. Havde også ham til min mors bisÊttelse.

2026幎1月30日

Unik service og vejledning

Unik service og vejledning.
Vi blev modtaget af Elsebeth med stor varme og indfÞlingsevne. Vi blev ringet op, da vores far var blevet kÞrt i kapellet, så vi var orienteret. Vi har fÞlt os i trygge og kÊrlige hÊnder under hele forlÞbet, hvilket er utrolig vigtigt når man er i sorg.
Regningen var ikke steget synderligt i forhold til vores mor’s bisÊttelse for 4 Ã¥r siden
Vi vil varmt anbefale HoukjÊr Begravelese
Allan og Helle

2026幎1月23日

Profesionel og tryk hjÊlp

God, tryk, samt professionel hjÊlp fra alle BedemÊnd vi har haft kontakt til. Jeg er 3 generation,i familien, der bruger denne bedemand og det vil vi helt sikkert blive ved med.

2026幎1月5日

Er så taknemmelig

Er så taknemmelig for at have den samme bedemand fÞrst til min fars bisÊttes, i forår. Også til min mors bisÊttes her i Januar. Mor var så taknemmelig for ham og det er vi også. Han var hele vejen her i den svÊre tid.

2026幎1月19日

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

jeg fik den fineste behandling,hele

jeg fik den fineste behandling,hele forlÞbet igennem,men prisen på kÞrsel var lidt dyrt derfor kun 4 stjerner ,men bedemÊndene var alle rigtig sÞde.kan kun anbefales.

Super god håndtering🌟🌟🌟🌟🌟

Alt blev håndteret med stor professionalisme, empati og respekt. Jeg kan varmt anbefale HoukjÊr i HÞrning.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Det var fÞrste gang jeg havde kontakt

Det var fÞrste gang jeg havde kontakt med en bedemand, jeg fÞlte mig forstående og tryg ved den svÊre situation.Så vil helt sikkert anbefale jer hvis behovet er der.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

HoukjÊr Begravelse var en stor stÞtte

HoukjÊr Begravelse var en stor stÞtte i en meget svÊr tid. Lige fra fÞrste telefonsamtale fÞlte vi os i gode hÊnder og vejledt stille og roligt om den videre proces. Plads til pauser i samtalen, når man havde brug for det.
HoukjÊr Begravelse sÞrgede for alt i og på intet tidspunkt fÞlte vi os presset og de opfyldte alle vore Þnsker.
Der blev fuldt op med opfÞlgende telefonopkald og hele tiden sÞrgede de for, at vi ikke var i tvivl om noget, men at vi fÞlte os trygge.
Tak for det.

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

I forbindelse med min gamle fars dÞd

I forbindelse med min gamle fars dÞd var mine voksne dÞtre og jeg utroligt glade for den behagelige indledende dialog med den empatiske bedemand Helga Olafsdóttir, der fulgte op med fremragende service fra ende til anden
.. og sÃ¥ var prisen ogsÃ¥ i orden!!

2025幎12月20日

Det er 3 gang vi bruger HoukjÊr

Det er 3 gang vi bruger HoukjÊr, alle 3 gange har der vÊret super service, hos Ann i Tåstrup fÞler man sig virkelig i trygge hÊnder, der er bare styr på det hele, og det er virkelig dejligt når der ikke er det store overskud til det praktiske i en svÊr tid.

Begravelse

Hej, ang. Vores mors begravelse, har HoukjÊr vÊret med til at gÞre begravelsen til en god og respektfuld oplevelse.
M.V.H. Lisbeth Akselsen.

Tak - tusind mange gange tak 🙏🏻

Bedemand Mia fra Ringsted afdelingen har taget os trygt og omsorgsfuldt igennem hele forlÞbet fra A–Z i en meget svÊr tid. Hun har vÊret utrolig professionel, nÊrvÊrende og respektfuld i alle situationer.

Fra fÞrste kontakt fÞlte vi os mÞdt med stor empati, forstÃ¥else og ro, og Mia har haft styr pÃ¥ alle detaljer, sÃ¥ vi ikke skulle bekymre os om noget. Vi fik opfyldt alle vores Þnsker – herunder egen musik – og hÃ¥ndteringen af det hele blev gjort med stor omhu og respekt.

Hun har forklaret alt klart og tydeligt, vÊret let at komme i kontakt med og altid taget sig tid til vores spÞrgsmål og Þnsker. Hele processen blev håndteret med stor vÊrdighed, og vi fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen igennem.

Vi er meget taknemmelige for den stÞtte, varme og professionalisme, som Mia har udvist, og vi kan på det varmeste anbefale hende til andre i samme situation.

2025幎11月28日

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Tusind tak for dine smukke og rÞrende ord. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde HoukjÊr Begravelse på Trustpilot - det påskÞnner vi virkelig!

Tak 🙏😊

Ved vores far's bortgang/bisÊttelse.
Kommer Peter KlÊmmensen fra HaukjÊr begravelser /Glamsbjerg.
En rolig, empatisk, tålmodig, respektfuld mand. Der guider os meget forståeligt igennem det hele.
Da vi skulle synge vores far ud, lÊste han det smukkeste digt op, som virket helt fantastisk og perfekt til situationen. Vi valgte at bruge det i kirken også. Alt blev gjort i vores tempo og vi blev mÞdt med forståelse for en ukendt situation.
Vores bedste anbefalinger herfra 🙏

2025幎10月8日

KÊre Lone

KÊmpe anbefaling af HoukjÊr Begravelse

KÊmpe anbefaling af HoukjÊr Begravelse i Taastrup. Vi har ikke en eneste ting vi kan sÊtte en finger på. HoukjÊr hjalp os med stor omsorg og professionalisme hele vejen igennem, da min far skulle bisÊttes i oktober 2025. Vi fÞlte os meget trygge helt fra fÞrste telefonsamtale. De var hjÊlpsomme, professionelle, omsorgsfulde og lyttende. Det var en kÊmpe hjÊlp for vores familie, da vi stod midt i sorgen. Vores bedste anbefalinger til HoukjÊr i Taastrup.

2025幎10月24日

dejligt menneske som kom

dejligt menneske som kom, der vi havde brug for det
nÊrvÊrende, omsorgsfuld, kan kun give de bedste anmeldelser

2025幎12月3日

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Lige fra aller fÞrste mÞde med

Lige fra aller fÞrste mÞde med Houkjaerbegravelse Taastrup, har vi kun mÞdt en virkelig meget hjÊlpsom og tålmodighed bedemand/kvinde. Der blev gjort alt det vi bad om, og der blev spurgt indtil det vi ikke selv havde tÊnkt ja helt igennem en super fantastisk bedemand/kvinde.
På selve dagen hvor vi skulle sige farvel til vores far, fik vi den bedste service da vi fortalte at den stÞrste drÞm vores far havde var at, eje/kÞre en Mercedes og vupti så sÞrgede bedemand/kvinde for at Volvoen som var ankommet, blev skiftede ud
til en Mercedes så vores far fik sin "drÞm" opfyldt på en måde.
Kan klart kun varmt anbefale Houkjaerbegravelse.dk

2025幎12月20日

Et helt fantastisk forlÞb

Et helt fantastisk forlÞb af imÞdekommende, venlige og behagelige medarbejdere.
KÊmpe hjÊlp i forbindelse med kÞrsel til kapel, bisÊttelse og urnenedsÊttelse af yderst kompetente bedemÊnd.
En stor tak og de varmeste anbefalinger herfra til Bedemand Odense, KlÊmmensens Eftf.

2025幎12月4日

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Utroligt omsorgsfuld og en kÊmpe hjÊlp

Utroligt omsorgsfuld og en kÊmpe hjÊlp i en svÊr tid. Var imÞdekommende og fÞlte virkelig, der blev gjort noget ekstra, for at få det hele til at lykkedes som vi Þnskede det. Super god kommunikation og alt blev klaret lynhurtigt.
Også en kÊmpe ros til de to, der tog sig af den fine afhentning af vores far - utroligt professionelle og omsorgsfulde.
KÊmpe stor tak og den varmeste anbefaling.

2025幎10月21日

HoukjÊr Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Jeg havde en rolig og meget behagelig

Jeg havde en rolig og meget behagelig samtale med begravelses firmaet .

Alle min spÞrgsmål blev besvaret med tilfredshed , så alt i alt rigtig god oplevelse i en sÞrgelig stund .
Vh Bo

2025幎12月5日