Banner for Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En helt igennem god oplevelse. Alt blev håndteret meget professionelt og diskret. Trods situationen blev det en meget smuk dag. Mulighed for dobbelt bisættelse ( 2 kister i samme bil ) kan anbefales.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi fik den mest empatiske bedemand i forbindelse med min mands død og bisættelse. En person som kunne rumme alle de følelser som vi alle stod med. En som ved tvivl lyttede og støttede os. En som af fl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

bedemand Christian Eiser var så hensynsfuld og omsorgsfuld og med stor respekt for vores afdøde søn. Min mand og jeg er enige om når tiden kommer til os vil vi gerne have Christian Eiser som vores... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi blev mødt af en helt enorm empatisk og hensynsfuld bedemand, der fra start til slut sørgede for at hjælpe og klarlægge alt, lige meget på hvilket tidspunkt vi kontaktede ham. Han skabte trygge ramm... もっと見る

企業情報

1. 葬儀場
  2. ・
  3. 火葬業
  4. 葬儀社

当該企業による記述

Houkjær Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob Houkjær er adm. direktør og grundlægger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drøm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i højsædet. På det fundament er forretningen vokset gennem opkøb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. Bedemændene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til områdets muligheder og traditioner. Houkjær Begravelse ApS har skarpt fokus på faglighed, etik og bæredygtighed. I Houkjær Akademi foregår uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver løbende videreuddannet via markedets største uddannelseskatalog. Houkjær Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt før, under og efter en begravelse eller bisættelse. Lige fra begravelsesopsparing, ”Min sidste Vilje”-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flåde af eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dødsbobehandling. Houkjær Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 128件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Bededamen var bare helt perfekt.

Bededamen var bare helt perfekt.
Hun gjorde det så godt

2025年10月2日

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Houkjær Begravelse på Trustpilot - det påskønner vi!

Stor ros

Bede manden Mette tog sig virkelig god tid , hun lod min mor få alt den tid hun ville ha da vi sad og snakkede med hende, bare det at vi kunne se at det berørte Mette at vi havde mistet vores far og min mor havde mistet hendes mand igennem 60 år, da de kom med kisten og gjorde min far klar lod de os få alt den tid vi ville til at sige farvel, de sørgede for det hele det var så dejlig, stor anbefaling herfra

2025年8月25日

Nærvær og respektfuld hjælp

Vi stod midt i en svær tid, der blev vi mødt med en varme, respekt og som empati.

Fra første samtale følte vi os i trygge hænder. Niels fra Søgade begravelse, lyttede oprigtigt, var nærværende og guidede os nænsomt gennem hele processen. Alt blev håndteret med stor omhu og værdighed – intet var for småt eller for stort, og der blev taget hensyn til både vores ønsker og følelser.

Afskeden blev præcis, som vi havde håbet – smuk, respektfuld og personlig. Det betød alverden for os at kunne sige farvel i mormors ånd og uden hast. Tak til Niels, du gav ro og gav os den tid vi havde brug for til at sige ordentligt farvel. Det føltes rigtig, og det havde ikke været muligt uden den støtte, vi fik undervejs.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til Søgade begravelse, en sand støtte i sorgens stund.

Med dyb taknemmelighed fra fam. Emde.

2025年9月29日

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Tusind tak til jer alle for de søde og rosende ord :-)
Og ligeså stor en tak til jer alle for jeres tillid til os fra Søgade Begravelse.

Kan absolut anbefale…

Kan absolut anbefale Søgade.begravelse..dk en professionel, sympatisk og empatisk bedemand.
Niels Petersen tog min søn og mig igennem forløbet efter min hustrus død.
Niels er et utroligt rart menneske, omsorgsfuld og nem at tale med omkring alle de praktiske ting i en utrolig svær tid.
En kæmpe tak skal lyde til Søgade Begravelse.

2025年8月6日

Kære Bjarne 😌
Tusind tak for dine pæne ord til mig og Søgade Begravelse. Og ikke mindst, tak for din og din families tillid til os
Mvh Niels Haagen Pedersen

Sød pasionsle

Min far arbejder der inde og virkelig sød passionsle

2025年7月28日

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse - det sætter vi virkelig pris på!

Nærvær

Nærvær, ordentlighed og præcision var i højsæde!

2024年7月8日

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse - det sætter vi virkelig pris på!

Varm og kompetent behandling

Nu har jeg anvendt denne bedemand M/K til begge mine forældres begravelse. Hver gang har det været en behagelig og meget professionel behandling, jeg har fået. Det har været som et ekstra familiemedlem kommer og tager over 🥰 de klarede alt det praktiske så jeg selv kunne være tilstede med mine minder. En klar varm anbefaling 🌹🌹🌹🌹🌹

2025年6月26日

Kære John 😌
Stor tak for de rosende ord til os fra Søgade Begravelse. Og ikke mindst, tak for din tillid til os
Mvh Niels Pedersen

Trygt forløb

Venligt, professionelt og gnidningsfrit - tryg proces med her Karin ved roret fra ende til anden! Kan klart anbefales, som jeg også fik det anbefalet fra andre :-)

2025年5月12日

Ordenlighed

Førstehåndsindtryk omsorgsfuld, empatisk, venlig, rolig og i trygge hænder.
Niels tog omsorgsfuldt imod os. Guidede os, og sørgede for alt det praktiske. På dagen for bisættelsen, var og blev alt præcis som aftalt. Efter blev der fulgt op. Jeg har på intet tidspunkt følt mig i tvivl om noget, og har altid kunne ringe eller skrive. Min varmeste anbefaling.

2025年5月1日

Tusind tak Peter for de rigtig pæne ord til mig/os fra Søgade Begravelse 😌
Det betyder rigtig meget for os, at du og andre giver jer tid til at fortælle om jeres oplevelse😍
Tak for din/jeres tillid
Mvh Niels
Søgade Begravelse

5つ星のうち5の評価

Kæmpe hjælp i en svær tid

Tusinde tak skal der lyde til Billund/Grindsted afdelingen. Tragisk med 2 gange bisættelse på 14 dage. Ved nr 2 var vi udfordret med obduktion og bisættelse omkring påsken. Men Bedemand Flemming Brorsbøl sikrede med kapellet og præsten, at hvis det trak ud med obduktionen, at kunne få gjort klar lørdag morgen. Det blev ikke nødvendigt, men gav ro i sindet. Derudover valgte han selv, ved at hæfte sig ved farven blå, at bruge en blå rustvogn til 2. gang. Det betød rigtigt meget, at der var den forskel, når man så bilen køre væk.

2025年4月19日

5つ星のうち1の評価

Hold jer langt væk fra dem

Aldrig troet vi som familie midt i sorgen skulle opleve så ringe service.
Der var nærmest ikke mere der kunne ende galt med oldefar bisættelse.
Ingen fast bedemand(vi endte med 5 forskellige), ingen informationer, forkerte blomster til bisættelsen, ingen til at følge op her ved askespredning(vi måtte selv hente urnen da sekretæren sagde de havde afsluttet sagen). Ingen respekt, det er kun en pengemaskine uden lige! Så hold jer langt langt væk fra dem, i vores tilfælde butikken i Esbjerg!

2024年10月26日

Stor stor tak.

Vi er ovenud taknemmelige for at Per Rosenfedt tog sig af vores fars begravelse. Han hjalp os med alt hvad vi havde brug for. Selv tryk af sangblad. Han var respektfuld og dygtig. Vi fik ham anbefalet , og vil gerne her give en stor anbefaling videre igen. Tak fra hele familien.
Vh May Britt Hedegaard

2025年4月9日

Førstehåndsindtryk- omsorgsfuld

Førstehåndsindtryk- omsorgsfuld, empatisk, venlig, rolig og i trygge hænder.
Susanne tog omsorgsfuldt imod os. Guidede os, og sørgede for alt det praktiske. På dagen for mindehøjtideligheden, var og blev alt præcis som aftalt. Efter blev der fulgt op. Jeg har på intet tidspunkt følt mig i tvivl om noget, og har altid kunne ringe eller skrive. Min varmeste anbefaling.

2025年1月31日

Kære Charlotte 😇
Stor tak for din/jeres tillid til os fra Søgade Begravelse. Og tak for de utrolig pæne ord
Mvh Niels Pedersen

Tryg oplevelse

Brian havde styr på alt, og vi skulle ikke bekymre os om det praktiske. Jeg håber ikke at få brug for en bedemand igen foreløbig, men ville vælge Brian uden tøven.

2024年12月23日

Tusind tak for de rosende ord til Brian 😇
De er videregivet til ham

Extrem dårlig service

Som nogen der aldrig har arrangeret en begravelse før stoler man på at bedemanden gør sit bedste for at informere og er ærlig.

Vi har ikke alverden af penge, så en begravelse var en dyr affære for os.
Vi var ærlige at sige at vi aldrig havde arrangeret en begravelse før og vi ikke havde ret mange penge at gøre godt med.

Vi spurgte til prisen og han forklarede at med begravelses hjælpe som han nok skulle søge - så endte vi i noget der var spiseligt. Derud over ville der så komme gravsten (som vi selv havde i forvejen) og LIDT fra kirken. Så vi regnede med at kirken skulle have et mindre beløb om året til vedligehold af graven. Så vi var trygge da vi afsluttede snakken med bedemanden og vi skrev under på at vi holdt begravelses omkostningerne …

2 dage senere, får vi besked om at LIDT fra kirken er 20000 kr og de skal betales asap.

Vi ringer til bedemanden og spørg hvorfor han sagde LIDT - for os er 20.000 kr ikke lidt.

Vi får helt seriøst et beskidt svar at det var jo for sent at gøre noget ved nu og at vi jo havde skrevet under.

Vi har intet til overs for et firma som er så elendig til at håndtere folk i deres dybeste sorg.

Når man giver udtryk for ens situation og tvivl. Så skal man en bedemand kunne oplyse bedre så man kan sige nej tak til at bære omkostningerne.

2024年11月8日

Bisættelsen d. 3/1-25 i Gladsaxe Kapek

Faldt over søsterens begravelse forretning på nettet da min far gik bort d. 13/12-24. Deres hjemmeside er yderst “indbydende” og man føler med det samme respekt og professionalisme.
Karin har været yderst behjælpelig med alt der høre til ved en bisættelse og havde styr på alt fra A til B. Når man er i sorg har hoved lidt svært ved at overskue en bisættelse lige op til jul.
Karin var behjælpelig med at finde dato for bisættelsen- blomstre - “gravøl” anbefalet et kompetent cateringfirma.
Karin søget for at tage billeder af båre buketter mm i kirken. Hvilket vi er utroligt glade for.
Kæmpe ros til et super anbefaling værdigt begravelsefirm 💞💞

2025年1月3日

Den allerværste oplevelse

Den allerværste oplevelse. Intet gik som aftalt. Jeg fortæller jeg selv klare blomster ( er udd Gartner).Alligevel bliver jeg spurgt 4 gange om de ikke skal sørger for blomster. Har bestilt xl kiste da mind var over 204cm. Vi må mase ham ned og der fjernes pude for han kunne komme ned. Blomsterdekoratør og alle der har set kisten er overbevist om det var alm str. og man skal jo selvfølgelig betale ekstra for xl.Ved selve bisættelsen holder bilen ikke som aftalt og flere familiemedlemmer får ikke mulighed for at sidste farvel da alle ikke når ud af kirken. Der gives ikke besked til mindehøjtideligstedet om antal ( vi var over 200). Og det værste er at der ringes om urne vi har valgt er for lille og vi “ bare” kan tage 2
Hvorefter der ringes igen efter 10 min at det kan man ikke og der skal en anden urne til , som vi så ikke selv kan vælge.
Aldrig har jeg mødt mere uprofessionelle og pengegriske person og firma. Jeg har mødt mange som fagperson i sundhedsvæsenet.
Så ingen anbefaling herfra tværtimod.
Jeg står nu med 3 børn og resten af familien som ikke har fået sendt vores elskede mand, Far, søn og bror afsted som ønsket.
Dette er så forfærdeligt og trist da intet kan gøres om.

2024年12月10日

Trustpilot エクスペリエンス