Pluis レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

eerst bij een ander besteld failliet GELD WEG toen contact met houtmijn GEEN PROBLEEM U BETAALD GEPAST AAN DE CHAUFFEUR de kast werd gebracht in de best mogelijke verpakking ( kunnen anderen een v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Paar weken geleden een mango houten eettafel en een tv meubel gekocht. Binnen een paar dagen stond het er. En top verpakt. We zijn er heel blij mee. Vriendelijke en behulpzame personeel. Later n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helaas geen goede ervaring. Levering wordt volgens hen uitbesteed aan ZZP’ers die buiten afgesproken tijden om komen. Al sinds November op de eettafel gewacht en het is inmiddels eind Januari. Bellen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de bestelling. Tafel had inderdaad een dikkere rand van 6 cm in tegenstelling tot de meesten online. mooi houtpatroon, netjes afgewerkt precies zoals op de foto. Goede hoogte wat e... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

Er tevreden

Bestellen via de website gaat makkelijk. Ook snel werd er contact opgenomen voor de levering.
Product voldoet aan de omschrijving en verwachting.

2025幎10月13日

Snel geleverd

Snel geleverd , mooie spullen en betaalbaar

2025幎10月15日

Pluis からの回答

Dank u wel voor uw beoordeling - wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop

5぀星のうち5の評䟡

Een bedrijf wat beloftes na komt

Keurig bedrijf!
Iets niet in orde geen probleem wordt onmiddellijk door mevrouw opgelost.
De reactietijd per mail is snel.
Wij hebben hier kasten, tafels en stoelen vandaan, ziet er allemaal keurig uit en afspraken worden nagekomen.
Kan echt niet anders zeggen dat als ik weer iets nodig heb en Houtmijn heeft het kom ik daar zeker terug😉
Heb je Meubels nodig dan op naar Houtmijn.

2025幎10月20日

Pluis からの回答

Dank u wel voor deze mooie beoordeling - we wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop en zien u graag terug bij ons in de winkel of online

Slechte kwaliteit!

Ik ben teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de producten als in de manier waarop mijn klacht is afgehandeld. De meubels vertonen duidelijke fabricagefouten, maar het bedrijf wijt dit aan de “eigenschappen van het hout”. Dat voelt als een makkelijk excuus in plaats van het erkennen van een kwaliteitsprobleem.

Na meerdere pogingen om tot een oplossing te komen, bleef een serieuze reactie uit. Jammer, want ik had meer verwacht van de service en klantgerichtheid. Helaas kan ik dit bedrijf op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.

2025幎10月11日

Beste Ashley Trzupek,

Omdat ik geen order terug kan vinden onder uw naam ga ik er even vanuit dat uw review betrekkikng heeft op de order van .Gre Trzupak uit Ede echter daar hebben wij het meubel opgehaald en het aankoop bedrag retour gestort. Dat komt niet overeen met de ervaring die u omschrijft aangezien dit duidt op een serieuze oplossing.

Als een online gekocht product niet aan de wensen van de klant voldoet kan deze atlijd worden geretourneerd en van dit recht heeft u gebruik gemaakt. Ik zie dan persoonlijk ook niet de noodzaak een review te plaatsen van een 1 maar dat is verder aan u.

Het is mijn ervaring en doelstelling om iedere klacht serieus te nemen - via onze website daarover meer informatie en een link naar de officiele pagina van kiyoh waar wij een 9,3 score n.a.v. 3.728 beoordelingen waarvan 98% ons aanbeveelt.

Deze leverancier verkoopt beschadigde

Deze leverancier verkoopt beschadigde spullen en verschuilt zich vervolgens achter opmerkingen als: “Wij hebben het nagekeken en de producten waren in orde.” Wat een onprofessionele reactie!

Als één hoek 0,5 cm lager zit dan de andere drie, dan is dat gewoon een fabricagefout. Neem verantwoordelijkheid voor de producten die je verkoopt!

Het is bij deze verkoper altijd de koper die zogenaamd schuldig is. Maar als er een gebrek is, dan ligt de verantwoordelijkheid bij de verkoper, niet bij de klant.

En dan proberen ze je ook nog op te zadelen met de retourkosten — schandalig!

Ik ben benieuwd wat de Consumentenbond hiervan vindt.

Mensen, trap hier niet in!

Wat een teleurstellende reactie, Pluis.
Als ik de andere reacties lees, ben ik duidelijk niet de enige die op deze manier is bedonderd. Het afschuiven van verantwoordelijkheid op de “eigenschappen van het hout” klinkt vooral als een excuus om ondeugdelijke producten goed te praten.
U verkoopt meubels die niet aan de verwachtingen voldoen, en in plaats van dit netjes op te lossen, verschuilt u zich achter standaardantwoorden. Dat zegt helaas veel over de service en betrouwbaarheid van uw bedrijf.

2025幎10月13日

Pluis からの回答

Deze review was te verwachten, na een lange mailwisseling komen wij er samen niet uit. Hetgeen u aanmerkt als fabricagefout is iets wat hoort bij deze handgemaakte meubelen uit India.

En als wij u dan niet de oplossing kunnen bieden die u wenst volgt een 1 ster beoordeling online / het is wat het is. Wij wensen u desalniettemin heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop

Goede mooie meubels.

Goede behandeling goede meubels ik ben heel tevreden.
Snelle levering perfect.

2025幎9月23日

Pluis からの回答

Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij ons in de winkel op de woonboulevard Cruquius of online

Fijn bedrijf.

Heel goed contact. Er wordt steeds vrij snel op je mails gereageerd. Vriendelijk en behulpzaam toen wij het meubel zelf gehaald hebben. Kortom een aanrader om hier iets te kopen.

2025幎10月3日

Gekocht: mango houten kastje

De mango houten kast werd sneller geleverd dan voorspeld en voldoet aan de verwachtingen. Echt een mooi ding!
Na wat over en weer contact met de bezorgdienst, verliep dit uiteindelijk ook vlekkeloos. Prima ervaring dus!

2025幎9月15日

Mooi mango halkast.

Zag eruit zoals aangegeven en was makkelijk in elkaar tezetten.

2025幎10月3日

Een zeer tevreden klant

Na een bezoek aan hun winkel een mango houten tv meubel en salon tafel besteld . We zochten iets uit om te geven voor een 60jarige bruiloft voor mijn ouders. Tv meubel was op voorraad en de salontafel zou precies optijd binnen komen . En dat klopte. Mooie kwaliteit meubels met een luxe uitstraling. En ontzettend goed geholpen door Anita en Nico. Bedankt ervoor.

2025幎10月2日

Pluis からの回答

Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag gedaan, fijn dat alles op tijd binnen was voor de feestelijke dag. Graag tot ziens bij ons in de winkel op de woonboulevard Cruquius of online

Wat een leuke winkel

Wat een leuke winkel, mooie betaalbare meubels. Net even iets anders dan bij andere meubelwinkels.
We zijn heel goed en vriendelijk geholpen.

2025幎9月29日

Netjes opgelost

Netjes opgelost! Snelle reactie van de klantenservice.

2025幎9月5日

❌ Zeer slechte klantenservice

❌ Zeer slechte klantenservice – NIET AAN TE RADEN ❌

Ik heb bij Houtmijn een meubel besteld dat beschadigd werd geleverd en waarvan de schuifdeur ook nog eens slecht functioneert. Ondanks duidelijke foto’s en uitleg werd mijn klacht afgewezen met het excuus dat dit “natuurlijke eigenschappen van hout” zouden zijn.

Een bedrijf dat zo met klanten omgaat en geen verantwoordelijkheid neemt, is absoluut niet betrouwbaar.
👉 Ik raad iedereen af om hier te bestellen

2025幎9月5日

Pluis からの回答

Ik kan jammer genoeg geen foto bijvoegen maar had graag de foto die ik van u heb ontvangen gedeeld. Hetgeen u aanmerkt als een beschadiging blijkt een knoestje die in het hout kan en mag voorkomen.

Na veelvuldig mail verkeer (wij hebben op al uw 8 mailtjes netjes geantwoord) plaatst u deze review omdat ons antwoord en de geboden oplossingen u niet past. Daar kunnen wij helaas niets aan doen/veranderen. Wij zullen dan ook het dossier sluiten

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。