Vi har altid fÃ¥et en Go behandling hos hudlÊgen Christina L. Haderslev og sygeplejerske/sekretÊr. Meget professionel behandling lyttende nÊrvÊrende og dygtige, altid et venligt smil. ð Kan kun a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Man kan nÊppe tro, anemeldelserne pÃ¥ Trustpilot handler om den samme Hudklinik i Haderslev. Der gives enten en eller fem stjerner! SÞren giver f.eks. en stjerne. Det fÞr han for Þvrigt i otte ud a... ãã£ãšèŠã
Min hustru havde mÞde med hudlÊgen torsdag den 24. oktober 2019. Idet hun var forhindret i at mÞde frem pÃ¥ denne dato, ringede hun over flere dage 5-6 gange for at melde afbud. Ingen tog telefonen... ãã£ãšèŠã
Jeg har i over et Ã¥r vÊret tilknyttet hudlÊgen Tine Sander i Aabenraa og er blevet fejlbehandlet siden start. Jeg var i dag nede ved Lisbeth i Haderslev og der gik ikke 5 minutter fÞr hun gav mig en d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid en super behandling samt forstÃ¥else ð
Vi har altid fået en Go behandling hos hudlÊgen Christina L. Haderslev og sygeplejerske/sekretÊr.
Kan kun anbefale hudlÊgen Haderslev
Annelise Maron
DÃ¥rlig service
Jeg har gennem den seneste uge adskillige gange forsÞgt at ringe til klinikken. DesvÊrre med det samme svar hver gang: Vi er travlt optaget. Ring igen senere.
DÃ¥rlig service - man kunne i det mindste tilbyde at ringe tilbage
Jeg fik meget professionel behandlingâŠ
Jeg fik meget professionel behandling og blev mÞdt af stor forståelse og venlighed.
Vi har vÊret med vores bÞrn vedâŠ
Vi har vÊret med vores bÞrn ved hudlÊgen i Haderslev 5 gange nu. Super god behandling og meget sÞdt personale. De er virkelig gode til bÞrn.
Meget positiv oplevelse!
Et virkeligt dejligt sted med behagelig atmosfÊre og yderst kompetent personale! AnbefalelsesvÊrdigt!
Find en anden hudlÊge!
Hej hvem end der lÊser med :)
Jeg har vÊret ved forskellige hudlÊger i 10 år, og aldrig har jeg vÊret et så ELENDIGT sted.
Jeg blev sÃ¥ skuffet da jeg hÞrte det ikke var den gamle hudlÊge, og da de sagde i telefonen der var âmeget lang ventetid sÃ¥ jeg burde vÊlge et andet stedâ tÊnkte jeg at jeg hellere ville give det en chance, fordi det var sÃ¥ godt ved den gamle klinik i haderslev.
Jeg ventede 6 måneder og da jeg endelig kom ind, snakkede lÊgen som en 18 årig pusher der ikke forstår noget om faget.
Burde ha lyttet da personen i telefonen sagde jeg skulle finde et andet sted.
GÞr jer selv den samme tjeneste og forhåbentlig bliver stedet lukket.
PS. Det her er min fÞrste og eneste klage jeg nogensinde har lavet men det var nÞdvendigt.
God dag
Jeg skulle aldrig have vÊret kommet derâŠ
Jeg skulle aldrig have vÊret kommet der til at starte med det har kun gjort min hudledelse vÊre spild af ventetid for dårlig behandling kvaksalveri af vÊrste skuffe fik at vide at der ikke var noget at gÞre ved mit problem men jeg valgte alligevel at tage et andet sted hen og der kunne jeg sagtens for hjÊlp nu er det endelig ved at blive bedre men grundet den lange ventetid dårlig behandling har jeg fået uoprettelige skader på min person dem kunne jeg godt have tÊnkt mig at have vÊret foruden så et kÊmpestort ikke tak til Hudklinikkenihaderslev Det kan godt vÊre iselv påstår at i er de bedste men det har jeg beviser på er en kÊmpestor lÞgn Så i godt pakke jeres storHeds-fornemmelse langt vÊk for i har fandm ikke noget at have det i
Jeg har haft hudlÊgen i Ca 6 Ã¥r nuâŠ
Jeg har haft hudlÊgen i Ca 6 år nu fÞrst Lisbeth og nu Anette .Jeg ville ikke ha hudlÊge andre steder om det så lå lige rundt om hjÞrnet hvor jeg bor . KÞrer gerne 38 km hver vej , man kommer ikke til hudlÊgen for at holde i hånd og tale om hvor svÊrt det er. Jeg har for stadie til hud krÊft og har hud cancer . Dette er resten af mit liv og kan kun varmt anbefale hudlÊgen i Haderslev som gÞr et godt stykke arbejde .
Lisbeth Stauffer BjerregÃ¥rd kan jegâŠ
Lisbeth Stauffer Bjerregård kan jeg podet kraftigste ikke anbefale til nogen, giver helt forkert medicin til den lidelse man har, og er ikke interesseret i at lytte til patienten, så jeg kÞrer gerne langt for at undgå hendes dårlige og elendige behandling.
Meget kompetent hudlÊge
Har gået til kontrol ved Lisbeth i mange år. Hun er meget kompetent og tager sig ALTID tid til en ordentlig forklaring og undersÞgelse. Jeg kÞrer gerne 60 km pr vej for en kontrol hos Lisbeth.
Mine varmeste anbefalinger til hudlÊgenâŠ
Mine varmeste anbefalinger til hudlÊgen i Haderslev. Så sÞd, imÞdekommende og beroligende overfor min sÞn, som virkelig var bange.
Gav god forklaring og fortalte om mulighed for ny medicin.
Dejlig oplevelse
Det blir ikke meget bedre
Ved ikke lige hvorfor klinikken får dårlige anmeldelser (nogle personer er jo fÞdt negativ) - jeg kan kun anbefale hudklinikken, sÞde og rare, kompetent og smilende.
Meget gerne igen, hvis det skulle blive nÞdvendigt!!
Kan kun give de bedste anbefalinger!
Jeg kan abosult ikke genkende de dårlige anmeldelser.!
Jeg har fra start fÞlt at man har vÊret interesseret i at hjÊlpe og at jeg bare kan henvende mig, hvis jeg er i det mindste i tvivl om noget - I så en travl og stresset hverdag de må have, synes jeg at de udviser ekstrem meget overskud og interesse i sine patienter - TAK for Jer :o)
Vi giver det stÞrste kompliment- tusind tak for hjÊlpen.
HudlÊgen Lisbeth og hendes sekretÊr har givet en yderst professionel hjÊlp ved behandling af svÊr akne til min datter og sÞn.
Vi giver det stÞrste kompliment- tusind tak for hjÊlpen.
Dygtig, hurtig og kompetent
Man kan nÊppe tro, anemeldelserne på Trustpilot handler om den samme Hudklinik i Haderslev. Der gives enten en eller fem stjerner!
SÞren giver f.eks. en stjerne. Det fÞr han for Þvrigt i otte ud af ni anmeldelser. Men han forklarer ikke, hvad der er galt. En anden giver en stjerne, fordi telefonen ikke blev taget.
Og så er der et par stykker, der giver fem stjerner.
Det vil jeg også. Jeg har har oplevet både Lisbeth Bjerregaard og hendes sygeplejerske som både venlige og effektive behandlere. Og ikke mindst omhyggelige.
Jeg kan 100 procent anbefale Hudklinikken på Gravene i Haderslev.
Elendigt oplevelse.
Elendigt oplevelse.
Min faster var der inde, fordi hun havde et sår i munden. LÊgen sagde at han ikke var klar over hvad det var. Men det var ikke kraft. Det sagde han til hende 3 gange. Og sendte hende hjem igen.
En uge senere var hun ved hendes tandlÊgen. Som så meget chokket ud der hun så hendes mund. Hun blev straks sendt til Esbjerg, for at blive undersÞgt. Og hun havde kraft i munden.
Idag halvandet år senere. Sidder hun med en kvart tunge i munden. Og lever af sondemad..
Virkelig dårlig undersÞgelse af den her lÊge.
Så god en hudlÊge!
Jeg har i over et år vÊret tilknyttet hudlÊgen Tine Sander i Aabenraa og er blevet fejlbehandlet siden start. Jeg var i dag nede ved Lisbeth i Haderslev og der gik ikke 5 minutter fÞr hun gav mig en diagnose som jeg selv havde fundet mig frem til at det måtte vÊre den. Kan kun sige at det har vÊret en god oplevelse og at jeg endelig er blevet behandlet korrekt! Kan kun give 5 stjerner!
Jeg kan kun skam rose min hudlÊgeâŠ
Jeg kan kun skam rose min hudlÊge Lisbeth og hendes sygeplejerske ,de har virkelig vÊret der for mig tak.
Ualmindelig dårlig ekspedition.
Min hustru havde mÞde med hudlÊgen torsdag den 24. oktober 2019.
Idet hun var forhindret i at mÞde frem på denne dato, ringede hun over flere dage 5-6 gange for at melde afbud. Ingen tog telefonen, bortset fra én gang hvor min hustru fik beskeden: "vi kan ikke tage telefonen i Þjeblikket på grund af travlhed"
HALLO Hudklinikken Haderslev - hvor er vi henne?
Det er sandsynligvis svÊrt at finde den rigtige hudlÊge, men Hudklinikken Haderslev er dog et sÊrdeles dårligt valg.
Min opfordring: prÞv at finde en anden hudlÊge, som i det mindste kan servicere patienterne seriÞst.
Virkelig ubehagelig hudlÊge
Virkelig ubehagelig hudlÊge. Jeg vil på det kraftigste fraråde denne hudlÊge.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã