Jeg bestilte to sæt fra Hummel. Jeg fik hvad jeg bestilte, der var hurtig levering og jeg var opdateret fra jeg trykkede bestil til jeg modtog varerne. God oplevelse!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte to T-shirt på hjemmesiden, men deres lager antal stemte ikke overens. Modtog en enkelt t shirt og måtte selv grave frem til hvorfor. Ingen ordrebekræftelse eller andet vedlagt pakke... もっと見る
Det er simpelthen alt for dårligt. Varerne bliver ikke sendt afsted, og der kommer hele tiden nye datoer for, hvornår de kan levere. Der er tilsyneladende ikke styr på noget som helst. Endnu en ga... もっと見る
De reklamerer med et meget simpelt budskab i en annonce; “SPAR MINDST 50% PÅ ALLE KLUBTRØJER”, men når man klikker ind på siden, så findes den rabat ikke. Når man skriver og spørger ind til rab... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Pakke bestil til Dao pakkeshop 1 km fra…
Pakke bestil til Dao pakkeshop 1 km fra bopæl, leveret til pakkeshop 40 km væk,de kunne ikke finde en Dao pakkeshop tættere på,Hummel kan ikke omdirigere pakken og kan kun sløjfe ordren, selvfølgelig give penge tilbage, kan ikke ligge en ny ordre, hvilket ville være rart, da fejlen ligger hos dem, det er forfra hvis jeg vil købe varen. Tror jeg finder et andet sted at handle, da det jo ville ske igen, hvis de ikke kan finde en Dao pakkeshop tættere på. Mvh Anni
Fuldt ud Tilfreds.
Fuldt ud tilfreds her har børnene nu teenagerne samt os selv 9 ud af 10 gange købt Hummel træningstøj. Vi syntes det holder som det skal kontra ex Adidas som hurtigt går i stykker og mister farve. Dette sker ikke med hummel.
Har lige modtaget pakke med udsalgsvare den ene kom allerede på 2 dag. Samt den der er bestilt i dag er allerede sendt. Så også fuldt ud tilfreds med levering.
Der var dog en lille plet på den hvide bluse jeg købte. Men altså igen gav 39 kr for den. Så gider ikke engang bruge krudt på klage over dette. Selv hvis jeg viste der havde været en bette plet på havde jeg sandsynligvis købt den alligevel.
Kun masser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Køb ikke via Hummel selv! Overvej andet mærke!
Køb ikke via Hummel selv!
Man skulle ikke tro det, men deres service er virkelig ringe med tanke på, hvor stor en virksomhed de er.
Jeg har bestilt et par sandaler til min dreng. De har sendt mig to højre fods sandaler. Jeg skriver til kundeservice, som beder mig sende dem retur og derefter bestille et nyt par. De kunne så tilbyde mig gratis fragt ved min nye bestilling. Det er dem som har lavet en fejl og det hele bliver behandlet som var det en almindelig retur sag. Den eneste kompensation er gratis fragt på næste køb. Gad vide om jeg kommer til at betale for returneringen for det skriver de intet om og i så fald så er jeg jo lige vidt? Har aldrig oplevet så dårlig service fra en virksomhed før, hvor det er dem som har lavet en kæmpe fejl. Jeg har heller ikke fået svar på min efterfølgende klage over det!
Har før oplevet mange andre meget mindre virksomheder, som har lavet ligende fejl, hvor de er så søde til at sende en ny bestilling med det samme samt i nogle tilfælde endda ydeligere kompensation for ulejligheden af at skulle sende deres fejl retur.
Her taler vi om en stor virksomhed, der dækker sig ind under at systemet ikke tillader det - men man kan godt gøre en undtagelse manuelt når man laver en brøler i min optik.
Det er en trist oplevelse, som gør jeg i fremtiden vil overveje at vælger at handle hos andre virksomheder, hvilket er ærgerligt for vi har været en trofast kunde hos Hummel i mange år, da vi er glade for produkterne. Synes bare ikke behandlingen er i orden Hummel! Det er sgu en ommer!
Virkelig elendig kvalitet.
Virkelig elendig kvalitet.
Håber snart at DBU skifter over til at andet tøjmærke.
Har både købt landshold spillertøj samt Brøndby.
Begge sæt der falder Hummel mærket at og det sker allede efter det er brugt 3 gange.
Har snakket med andre der oplever samme problem.
Skriver så til Hummel og de siger jeg skal gå i butikken hvor det er købt.
Virkelig useriøst firma.
"Comeback" - nej tak
Jeg fik en mail fra Hummel med en god "comeback" rabat og blev fristet, så jeg skyndte mig ind for at bestille en vare. Rabatkoden virkede ikke og jeg kontaktede kundeservice - først på mail, men ingen svar... så på tlf., hvor jeg fik at vide, at koden sørme ikke kunne bruges på lige præcis den vare. Dette var intet sted oplyst hverken i mailen eller på varen - der var derimod afbilledet lige præcis den vare i min "comeback" mail, som jeg ønskede at bestille. Kundeservice ville ikke rette op på fejlen og bestillingen blev droppet.
Underlig måde at forsøge at få kunder tilbage på - ovenpå den oplevelse, bliver det et nej tak herfra!
Dårlig kundeservice
Jeg skal købe nogle fodbold strømper - og ser man kan blive medlem og derved spare fragten. Det vælger jeg at blive - troede jeg - min mail er i systemet men kan ikke få lov til at godkende de to ting man skal får at blive helt medlem.
Jeg kontakter kundeservice og den eneste forklaring jeg får er bare : prøv igen det er ikke i vores ende ….
Nååå men godt så jeg har prøvet jeg igen og igen og igen.
Sendte en video af mit problem men ingen respons.
Så endte med at købe dem - men kundeservice er ikke noget at prale af.
Hurtig levering og gode sko
Har lige kørt et par børnesko til datteren, som er helt perfekte og til den pris, så er det okay at hun slider bunden helt tynd inden sommeren i børnehaven er slut.
Også kom de virkelig hurtigt.
Handler der aldrig igen…
Fuldstændigt og helt uacceptabelt dårlig kundeservice fra Hummels ansatte eller hvem de var… kan umuligt være uddannet personalet de har i Rødovre Centrum 🎯 det var ihverfald ikke den oplevelse man som kunde fik og vi var en del.
(Torvedag) boden inden på midten af torvet.
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet, køber aldrig hos dem igen. Huller i tøjet efter få dages brug.
Dårlig kvalitet Hummel sko
Jeg har købt 2 par Hummel sneakers til min dreng og begge er gået i stykker. Det ene par allerede efter 1 dags brug:( dårlig kvalitet
uprofessionel og dårlig service
uprofessionel og dårlig service , Hummel butik i Ros Torv, Roskilde.
Jeg købte en fleecevest i butikken, men efter kun to ganges brug opdagede jeg en reklamation på vesten. Jeg henvendte mig til butikken og fik den byttet til en ny. Igen for noget uger siden oplevede jeg dog igen, at syningen på vesten er gået op. Jeg tog derfor endnu en gang kontakt til butikken for at får problemet løst.
Da jeg kom ind i butikken, stod der en ung ekspedient, som ikke selv kunne tage stilling til reklamationen. Hun ringede til sin chef, og jeg endte med at vente i mere end 15 minutter.
Efter samtalen blev jeg informeret om, at jeg skal komme en anden dag i den følgende uge, da butikschefen kun var til stede indtil kl. 15. Jeg forklarede hende,at jeg er midt i undervisning og eksamen og ikke kunne love at komme på det pågældende tidspunkt. Jeg er færdig tidligst kl 16. Hun sagde undskyld og sagde det forstår hun godt.
Da jeg så henvendte mig i butikken en anden dag ugen efter. Der var der en anden ekspedient til stede. Hun ringede igen til butikschefen, hvorefter jeg fik besked om, at der ikke kunne gøres mere for mig, fordi jeg ikke dukkede op på den dag, butikschefen tidligere havde foreslået. Jeg finder dette helt uacceptabelt. Det er ikke rimeligt, at jeg som kunde skal tilpasse mig butikschefens skema.
Jeg har ikke haft noget imod at få et tilgodebevis eller at bytte varen til noget andet, men når jeg bliver behandlet så dårligt og får at vide, at jeg skulle være mødt op på et tidspunkt, der ikke passede mig, finder jeg det dybt uprofessionelt. Jeg kan ikke gå fra mit arbejde, fordi en butikschef ikke kan træne hendes personale til at tage vare på kundernes behov. Samt hun selv går fra jobbet tidligt på dagen.
Jeg har aldrig oplevet en så dårlig service før.
Rigtig glad for mit køb
Rigtig glad for mit køb. Jeg købte 2 par sko hos Hummel og sendte det ene par retur. Kort tid efter modtog jeg pengene retur for skoene, selvom der stod der kunne gå op til 14 dage.
Skuffende kvalitet.
Skuffende kvalitet.
Vi plejer at bruge andre mærker Fodtøj.
Valgte i år købe indendørs sko + sko med tex + vinterstøvler med tex fra Hummel.
Hverken sko eller støvler kan tåle vand i nærheden af de andre mærker vi plejer at købe. Efter 1 måned har både sko og støvler fået meget slidte snuder. Efter 3mdr er bunden faldet af halvt af den ene støvle. De indendørs sko er meget glatte at løbe i indenfor, i forhold til de andre han spiller fodbold med.
Er virkelig skuffet over kvaliteten!
Ingen kundeservice overhovedet!
Ingen kundeservice overhovedet!
Taler så dårligt engelsk at man ikke forstår hvad de siger. Sender ikke mail som lovet. Man skal selv udfylde og lave alt arbejdet.
ENDLIG kundeservice!
Jeg bestiller nogle varer online. Da jeg 4 dage senere hverken har modtaget mail fra hummel eller nogen besked om pakken skulle være på vej, kontakter jeg første gang kundeserice - det skaæ vise sig at tage intet mindre end 9 opkald for at få en udenlandsk medarbejder i røret som ikke kan hjælpe med noget fordi vedkommende ikke har adgang til at se ordren🙄
Jeg får dagen efter en mail fra vedkommende om, at min ordre er en teknisk fejl i systemet, intet andet.
Jeg må igen kontakte dem for, at få svar på om det bliver ordnet og jeg får varen eller de fjerner reservationen på min konto.
Nu står jeg 11 dage efter, har ingen varer og de vil ikke være behjælpelige med at slette det reserveret beløb - respektløs kundeservice!!
Tager et returgebyr
Tager et returgebyr. Så man skal åbenbart være 100% sikker på størrelse og pasform.
Man kan virkelig mærke i har opholdt…
Man kan virkelig mærke i har opholdt jer i Rusland forlænge jeres jeres kundeservice er så arrogant at man tænker de er trænede i Rusland !! Jeres såkaldte vandafvisende bister støvler til børn er på ingen måder vandafvisende ! Vinterstøvler til børn må man kunne forlange se er vandafvisende ellers er det sommer sko!!
Har kun gode oplevelser med hummel.dk
Har kun gode oplevelser med hummel.dk.
Enormt hurtig levering og aldrig haft problemer med retur.
Dårlig kundeservice
Bestilte et bare herrebukser online. Fik besked om at pakken var på vej. Dagen efter fik jeg beskeden "tak for din refundering", selvom jeg ikke engang havde fået produktet endnu. Ringer og de siger det er sket en fejl, men at jeg bare skal bestille nye. Her er der selvfølgelig udsolgt (selvom mine var sendt retur). Ringer igen, og får blot beskeden "vi kan ikke gøre noget, men det kan være du finder et nyt produkt der bliver dit yndlings (her et link til dameafdelingen, selvom det var en herrebuks jeg havde købt).
Mega dårlig kundeservice
Mega dårlig kundeservice, Prøver at komme udenom billigst muligt, Prøver at snyde, Fortæller ikke sandheden, Afviser Deres fejl uden at hjælpe. Jeg kan blive ved. Prøv at kigge på alt de her anmeldelser.
Det er ret vildt at at sådan mærke som hummel, kan have så dårligt et struktur.
Mine børn har masser hummel tøj, Det er ærgeligt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。