Min nabo fortÊller mig om jer, så tÊnkte jeg lad os prÞve.. det viste sig hurtigt at det var gode produkter til billige penge. Vil helt klart anbefale jer til andre hundeejere
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk hjemme side, nem at surfe rundt i, Hurtig afsendelse og altid god indpakning, ikke beskadiget. Super hurtig hjemme levering. Handler kun der. Kan kun anbefales. ðªð
Let bestilling pÃ¥ overskuelig og flot hjemmeside. Jeg glemte et par smÃ¥ting, som jeg gerne ville have med min ordre for at spare ekstra fragt pÃ¥ ny ordre. Sendte mail, fik hurtigt et positivt o... ãã£ãšèŠã
Vi har en hund med meget sart mave, sÃ¥ da vi skulle skifte foder, da "vores" mÊrke blev taget af markedet - i Þvrigt lige op til jul - meldte frustrationerne sig. Efter en god snak med Malene fandt vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stort udvalg i hundefoder og kattefoder. Vi har også et stort udvalg i trÊningsartikler og hundetilbehÞr. Vi er meget taknemmelige for alle de dejlige tilbagemeldinger vi får.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Friday the Bengal Cat elsker den
Ja det er godt nok til hunde, Men vi har kÞbt den til vores Bengal kat som hedder Friday.(hun er kun 14 uger gamle)
Hun fik den i julegave og har prÞvet den få fÞrste gang i dag. Hun elsker den og den er så blÞd og puffi og så kan man jo bide i den også uden at det gÞre noget
Super shop
Super shop, god pris og hurtig levering. Alt pÃ¥ toppen ð
Fantastisk shop og hurtig og effektiv
Super hurtig levering og alt somâŠ
Super hurtig levering og alt som forventet. Kan kun sende de bedste anbefalinger herfra.
Hurtig levering. Varene i orden og så var der en lille snack-hilsen med til hundene.
Nemt og hurtigt
Fantastiske produkter og service!
Fantastiske produkter og service!
Hjemmesiden er nem at navigere og havde alt hvad jeg skulle bruge til den lille kommende jagthund. Malene gav fantastisk service og pakken var leveret den nÊste dag! Vender helt sikkert tilbage!
Super kundeservice og hurtig levering
Meget hurtig levering
Altid hurtig levering og godeâŠ
Altid hurtig levering og gode produkter. Jeg fik rigtig god sparring og vejledning omkring foder, da min hund havde svÊrt ved at tage pÃ¥ og mistede appetitðð
Hurtig levering af fine varer
Helt vild hurtig levering og varen iâŠ
Helt vild hurtig levering og varen i top.
Tak ððž
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering - og en lille snack til de firebenede med i forsendelsen ð
Hurtig og venlig betjening.
Nemt og hurtig levering
God vejledning
God vejledning, da jeg var i tvivl om, hvilket produkt, jeg skulle kÞbe. Hurtig ekspedition
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ