Jeg mÃ¥ sige , at det er den mest effektive kÞrelÊrer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk kÞreprÞve. Troede ikke kÞrer skoler kunne vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft Sajad som kÞrelÊrer, og han har bare vÊret sÃ¥ god og tÃ¥lmodig. Der er plads til sjov og humor pÃ¥ vejene, selvom det hele gÃ¥r ud pÃ¥, at fÃ¥ sig kÞrekort i hÃ¥nden. Det er en god kÞreskole, h... ãã£ãšèŠã
I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... ãã£ãšèŠã
Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tÃ¥. SÃ¥ det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Som forÊlder til en 17 årig
Som forÊlder til en 17 Ã¥rig, har jeg kun rosende ord til Hvidovre KÞreskole - KÞrekort Pro. Danny og resten af teamet er professionelle, og der er styr pÃ¥ tingene. De er hele tiden pÃ¥ forkant og sÞrger for, at alle tilmeldinger til teoriprÞve, glatbane og kÞreprÞve sker efter bogen uden unÞdig venten. Kan virkelig anbefale Hvidovre KÞreskole, og selvfÞlgelig bestod datteren bÃ¥de teori- og kÞreprÞve i fÞrste hugâŠ
God oplevelse med Danny
Min kÞrelÊrer var meget engageret, hjÊlps om og kom med mange gode råd, hvilket hjalp mig med at bestå fÞrste gang.
Fantastisk forlÞb hos Danny
Jeg har haft et virkelig godt forlÞb hos Danny, som går rigtig meget op i, at man bliver en god bilist på kort tid. Han er god til at forklare og man forstår tydeligt hvad han fortÊller. Jeg bestod både min teoriprÞve og kÞrerprÞve i fÞrste hug, og det tog kun lige under 3 måneder. Alt i alt en fantastisk oplevelse jeg har haft hos KÞrekortPro :)
Vildt god oplevelse hos Danny
Jeg bestod teoriprÞven og den praktiske prÞve fÞrste gang og fik mit kÞrekort på 3 måneder. Det har vÊret et super godt forlÞb og jeg er rigtig glad for jeg valgte at tage det hos KÞrekort Pro. Min kÞrelÊrer var rigtig god til at forklare tingene til mig så jeg kunne forstå det. Klar anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse hos hasan!
Jeg har lige bestået begge mine prÞver fÞrste gang, og det kunne ikke have vÊret muligt uden den professionelle og stÞttende undervisning fra Hasan. Han er en utrolig tålmodig og dygtig kÞrelÊrer, som formår at gÞre undervisningen både lÊrerig og afslappet. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og giver konstruktiv feedback, hvilket har vÊret en stor hjÊlp gennem hele forlÞbet. Jeg fÞlte mig godt forberedt til både teori- og kÞreprÞven, og takket vÊre Hasans vejledning klarede jeg dem begge på fÞrste forsÞg. Jeg kan varmt anbefale Hasan til alle, der skal tage kÞrekort!
God undervisning
God undervisning, man bliver guided igennem hele forlÞbet på en rigtig måde. KÞrelÊrerne er super gode og hurtige til at finde prÞve tider, så man hurtigt kan få sit kÞrekort
Bestået teori og kÞreprÞve i fÞrste hug
Bestået teori og kÞreprÞve i fÞrste hug
Har haft Hassan som kÞrelÊrer, og det har vÊret et perfekt forlÞb. På få måneder fik jeg kortet, så stor anbefaling
Hurtigt kÞrekort, flink kÞrelÊrer
Super flink kÞrerlÊrer og hele processen gik super hurtigt. Min kÞreprÞve blev aflyst af FÊrdselsstyrelsen, men min kÞrelÊrer fik allerede ny prÞve til 1 uge efter. Fik kÞrekort på 3 måneder.
Bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang
Bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang.
Rigtig god kÞreskole. Havde KÞrelÊren hasan som er en rigtig god og grundig kÞrelÊre.
Super fed oplevelse jeg har haft medâŠ
Super fed oplevelse jeg har haft med hasan som kÞrelÊrer, han er rigtigt sÞd og han er rigtig god til at lÊrer en, kÊmpe anbefalelse her fraðð
I can't thank enough for helping meâŠ
I can't thank enough for helping me pass my driving test! The instructor were supportive, patient, and knowledgeable. They took the time to understand my strengths and weaknesses, focusing on areas where I needed extra practice. I highly recommend Hvidovrekoreskole to anyone who wants a thorough, friendly, and professional driving school experience. Thanks to them, I now have my license and feel prepared for the road!
God oplevelse
God oplevelse, Hurtige til ar finde både teori og kÞreprÞver
Bestod KÞreprÞven 1
Bestod KÞreprÞven 1. Gang, grundet dannyâs professionel tilgang til tingene og mÃ¥den de blev forklaret pÃ¥, det er seriÞst, men med plads til lidt fjol, alt i alt en god oplevelsen. En klar anbefaling her frað€©
Meget professionelle kÞrerlÊrer derâŠ
Meget professionelle kÞrerlÊrer der sÊtter sig ind i hvem eleven er og hvordan de lÊrer bedst. Jeg har fÞlt mig hjulpet og guidet hele vejen igennem og har kunnet stole pÃ¥ min kÞrelÊrer. Jeg kÞrte med Danny og med al hans hjÊlp og gode rÃ¥d bestod jeg bÃ¥de teori og praktisk prÞve 1. gang âïž
BESTOD TEORI 1 GANG
BESTOD TEORI 1 GANG
BESTOD KÃREPRÃVE 1 GANG. Jeg fik mit kÞrekort Hos kÞrekort pro. Jeg havde som teori og kÞre lÊrer Hasan og det har vÊret meget fint forlÞbs sammen med Hasan han har vÊret god til at vÊre hjÊlpsom og tÃ¥lmodig. Jeg syntes det har vÊret et godt forlÞb og det har vÊret stille og roligt og Hasan var god til at give feedback og fÃ¥ mig til at tro pÃ¥ mig selv.
Kan klart anbefale KÞrekort Pro
Morten Jensen kÞre elev
Bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang
Bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang.
God kÞreskole. Havde KÞrelÊren hasan en rigtig god og grundig kÞrelÊre.
Rigtig god tidsplan med heleâŠ
Rigtig god tidsplan med hele kÞrekortet, og god prioritering af elever:)
Amazing school
Amazing school. Hasan was my driving teacher and he was really professional.
Recommend it to anyone who wants to get a driving license.
Super god kÞreskole med et meget nemtâŠ
Super god kÞreskole med et meget nemt og hurtigt forlÞb havde hasan som kÞrelÊrere som var meget venlig god til at lÊrer fra sig og fortalte nÃ¥r vi lavede fejl sÃ¥ vi nemt kunne rette dem bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg. KÊmpe anbefaling her fraâºïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã