Hwy 55 Burgers Shakes & Fries レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Da vi havde et stop i Kolding på vej syd på i forbindelse med ferie, forvildede vi os ind i Kolding Storcenter og skulle finde noget mad inden turen gik videre. Vi faldt tilfældigvis over HWY55 og ble... もっと見る

5つ星のうち4の評価

- Glade og imødekomne medarbejdere, og gennemført interiør! - LÆKKER bøf i burgeren, som ikke smagte af præfabrikatur, men var saftig og smagfuld!!! - Fedt at man kan få ost på sine fritter - d... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Attempted to pickup "won free meal" and 2 shakes I fully intended to pay for. The owner said I was trying to get 2 free meals, among other things. SHE IS VERY UNPROFESSIONAL AND RUDE! It was like she... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har besøgt Hwy55 2 gange med min familie og vi er ikke gået skuffet derfra. Det er bestemt heller ikke sidste gang vi besøger restauranten! Begge gange er vi blevet mødt af et venligt smilend... もっと見る

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Dårlig service

Min kæreste og jeg venter ved indgangen for at få anvist hvor vi skal sidde. Restauranten er vel 2/3 fyldt, så der er Ca 5 ledige 4 personer borde og et enkelt 2 personer bord ledig. Vi får anvist det ledige 2 personers bord. Det er ret klemt inde i et hjørnet og med to børnefamilier på hver side med barnevogne mv. Vi spørger med det samme om vi ikke kan sidde ved et af de andre borde hvor vi ikke er så klemt. Det kan vi ikke da det er til 4 personer. Vi sætter os og snakker lidt og kan se at det sidder et andet par ved et 4 personers bord. Vi går op og spørger igen om vi ikke kan sidde ved et andet bord, vi for at vide at de regner med snart at blive fyldte så de kan ikke tilbyde os andre borde og at det andet par jo kom før de bliver fyldt... Det gør vi jo også?! farvel og tak, aldrig mere kunde der.

2016年3月22日

Fantisk koncept

Man kan sige det meget enkelt, fantastisk koncept med fantastisk velsmagende burger, helt fantastiske Milkshakes, fantastisk service og ikke mindst super børnevenligt. Det er bestemt ikke sidste gang at mig og min familie sætter tænderne i en saftig burger fra Hwy 55.

Kan kun anbefale at man tager en tur på Hwy 55:-)

2016年3月17日

Shrimp burger i verdensklasse

En super oplevelse, langt over min forventning... Jeg skulle bare have en hurtig burger, men det blev en lang og super oplevelse... Super betjening, hurtig levering..... også så har HWY55 bare byens bedste burger...Shrimp burger.... den findes bare ikke bedre...
Jeg kommer der igen, næste gang jeg kommer til byen :-)

Ægte burger style

Endelig en burger hvor du kan smage kødet, suveræn lækker bolle med lækkert udvalg af tilbehør som du selv vælger - deres shakes er "awesome" rigtig god service og super personale, har efterhånden været der et par gange og lige godt hver gang - ill be back

5つ星のうち4の評価

Godt alternativ til MacD og BurgerKing!

- Glade og imødekomne medarbejdere, og gennemført interiør!
- Fedt at man kan få ost på sine fritter - de blev dog lidt slatne og dovne af det..
Alt i alt et rigtig godt alternativ til andre fastfoodrestauranter!!

Lille sandwich - stor mæthed

Jeg prøvede en Jalapeno Jack og var lidt skuffet over størrelsen. Jeg plejer at spise 1 stor menu + ekstra burger på Mac'en for at blive mæt men denne sandwich fyldte virkeligt godt i maven så jeg havde ikke lyst til at spise mere. Ellers et fedt koncept med søde medarbejdere.

Fantastisk

Meget lækre burgere og pomfritter, og man kan virkelig smage, at det er lavet af gode kvalitets råvarer.
Helt sikkert byens bedste shakes!!

2015年10月13日
5つ星のうち2の評価

God burger -Lang ventetid!

Fik hurtigt et bord desværre glemte de os derefter. Burgeren var ikke som bestilt men blev dog hurtigt byttet. Børnetoasten var kun brød og ost manglede skinke e.l.
Gode burgere men service og ventetid gjorde at vi ikke kommer igen.

2015年10月2日

Super oplevelse

Lækker mad og betjening.

De bliver ikke bedre og MacD, er fortid.

De skal klart prøves og jeg står klar når de åbner deres lækre retaurant på hovedbanegården.

PRØV DET. :-)

Hilsner fra Birger

2015年8月17日

Kolding.

dårlig mad. glemte bacon i bacon buger.
bunden på bruger virkede som om den have vært en tur i vandt den var helt våd og klam.

2015年7月9日

レビューの対象になっている企業の方へ