ILVA Sverige レビュヌ 6,104

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mitt första besök i butiken. Trevligt att gÃ¥ omkring och fÃ¥ inspiration. MÃ¥nga fina produkter. Mitt Àrende var att köpa nya bÀddmadrasser och det gjorde vi. Fick mycket bra hjÀlp av trevlig persona... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Deras Mistral hyllor Àr överprisade och av IKEA kvalitet. Informationen var att de levererades kompletta och ihopskruvade. Stommen var ihopskruvad. Alla luckor, smÃ¥ handtag (som mÃ¥ste skruvas försikti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har fÃ¥tt superbra hjÀlp av personalen i bÃ¥de butik och under mailkontakt! De sÀtter kunden i centrum & hjÀlpte snabbt och enkelt till nÀr leveransen strulade! Kommer absolut rekommendera deras möb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Personalen pÃ¥ Ilvas sÀngavdelning i Helsingborg var vÀldigt hjÀlpsamma men ÀndÃ¥ inte pÃ¥trÀngande. De gav tips och jag kÀnde mig aldrig tvingad att köpa en sÀng trots alla mina frÃ¥gor, vilket sedan avg... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÀrlden Àr rund. VÀrlden flödar av nya idéer, nya sÀtt att göra saker och ting pÃ¥, nya material, nya uppfinningar. Det Àr detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya fÀrger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi stÃ¥r aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nÀsta som Àr pÃ¥ vÀg. ILVA Àr ditt fönster till vÀrlden. SÃ¥ om du letar efter nÃ¥got nytt, nÃ¥got unikt och nÃ¥got du kan göra till ditt eget, sÃ¥ Àr det hÀr du hittar det. Först sedan 1961.

4.5

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

2026幎4月10日

Hej Frida,

Tack för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas nÀr man besöker oss.

Varmt vÀlkommen tillbaka & ha en trevlig helg!

5぀星のうち1の評䟡

Parasollet trasigt vid montering

2026幎4月17日

Hej Göran,

Tack för din recension.

Vi beklagar att parasollet var trasigt vid montering – det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha.
Vi har vidare hanterat din reklamation och erbjudit en lösning, och har Àven försökt nå dig via telefon för uppföljning av Àrendet.

Om det Àr något ytterligare du önskar hjÀlp med Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss på 040-600 30 00 eller kundservice@ilva.se, så hjÀlper vi dig vidare.

Du önskas en trevlig helg!

Personal service

2026幎4月10日

Hej Tommy,

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du uppskattade vÃ¥r service – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas nÀr man besöker oss.

Varmt vÀlkommen tillbaka & ha en trevlig helg!

5぀星のうち3の評䟡

Allt fungerade

Allt fungerade

2026幎4月17日

Hej Claes.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad bra att höra att allt fungerade smidigt.

Vi uppskattar din feedback och önskar dig en trevlig dag.

Snabb leverans,bra info inför

Snabb leverans,bra info inför leverans,mycket nöjd med bestÀllningen

2026幎3月30日

Hej Merlene,
Tack för ditt fina omdöme!

Vad hÀrligt att höra att du upplevde leveransen som snabb och att informationen inför leveransen var tydlig.
Det glÀder oss verkligen att du Àr mycket nöjd med din bestÀllning.

Vi vill att hela upplevelsen ska kÀnnas smidig och trygg – frÃ¥n bestÀllning till att produkten Àr pÃ¥ plats hemma hos dig.

Vi uppskattar all feedback vi får från våra kunder. På detta sÀtt kan vi fortsÀtta erbjuda god service och förbÀttra oss dÀr möjligheten finns.

Önskar dig en fin helg!
Med vÀnliga hÀlsningar, Emmie / ILVA kundservice

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och bemötande.

2026幎4月9日

Hej Roland,
Tack för ditt omdöme!

Vad glÀdjande att höra att du Àr nöjd med både service och bemötande.
Vi vill att varje kontakt med oss ska kÀnnas enkel, varm och personlig.

Din återkoppling Àr vÀrdefull och hjÀlper oss att fortsÀtta utveckla upplevelsen för våra kunder.

Önskar dig en fin helg!
Med vÀnliga hÀlsningar, Emmie / ILVA kundservice

Bra service

Bra service. Det jag ville ha fanns i lager. Enkelt att hÀmta varan. PrisvÀrt med kvalitet.

2026幎4月16日

Hej Heléne.
Tack för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss att höra att du fick bra service, att varan fanns i lager och att upphÀmtningen fungerade smidigt.

Så roligt också att du upplever produkten som prisvÀrd med god kvalitet.

Ha en riktigt trevlig kvÀll.

Servicen var jÀttebra

Servicen var jÀttebra.
Trevlig och uppmÀrksam personal.
Bra produktsortiment.

2026幎4月11日

Hej Christer

Vilket hÀrligt omdöme – tack!

Att du kÀnde dig uppmÀrksammad och fick en bra upplevelse tillsammans med ett inspirerande sortiment betyder mycket för oss.

Ha en fortsatt hÀrlig dag!

Bra produkter

Bra produkter. Bra och trevligt bemötande

Hej Ann-Christin.

Tack för ditt positiva omdöme.

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med våra produkter och att du upplevde ett trevligt bemötande vid ditt besök hos oss. Det betyder mycket för oss att kunna leva upp till både kvalitet och service.

Du önskas en trevlig dag.

5぀星のうち5の評䟡

I had a great experience picking up my

I had a great experience picking up my order; the person there was extremely kind and helpful.
The chairs I bought are beautiful and seem to be very qualitative.

2026幎4月8日

Hi Raphaelle.

Thank you for your positive review.

We’re very happy to hear that you had a great experience picking up your order and that our team member was kind and helpful. It’s also wonderful to know that you are pleased with your chairs and their quality.

We truly appreciate all feedback from our customers. It helps us continue to provide great service and improve wherever possible.

5぀星のうち4の評䟡

Mycket trevligt bemötande frÃ¥n personal

Mycket trevligt bemötande från personal & speciellt butikschef Frida

2026幎4月8日

Hej Jan,

Tack för din fina recension!

Vad hÀrligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i samband med ditt besök – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas nÀr man besöker oss.

Varmt vÀlkommen tillbaka & ha en fin dag!

Kristianstad

Supertrevlig personal jÀttefina möbler!

Hej Esme,

Tack för ditt fantastiska omdöme.

Vad hÀrligt att höra att du upplevde vÃ¥r personal trevlig och att du tycker om vÃ¥rat utbud av möbler– det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas nÀr man besöker oss.

Varmt vÀlkommen åter & ha en fin dag!

Trevlig bed mötande

Trevlig bed mötande

Hej.

Tack för ditt positiva omdöme.

Det Àr vÀldigt roligt att lÀsa att du upplevt ett trevligt bemötande i butiken och haft en bra helhetsupplevelse hos oss.
Din feedback betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

JÀtte trevligt bemötande av sÀljaren i

JÀtte trevligt bemötande av sÀljaren i affÀren.

Hej Anette.

Tack för ditt positiva omdöme.

Det glÀder oss att du har haft en god upplevelse och att du fått ett jÀtte trevligt bemötande av vår sÀljare i butiken. Det Àr precis den kÀnslan vi vill att våra kunder ska få nÀr de besöker oss.

Vi uppskattar all feedback som vi får från våra kunder. På detta sÀtt kan vi fortsÀtta med att erbjuda en god service samt att förbÀttra oss dÀr möjligheten finns.

Jasmina/ ILVA Kundservice

5぀星のうち5の評䟡

Kundservice lÀtt att nÃ¥ och fick bra

Kundservice lÀtt att nå och fick bra information inför mitt online-köp.
Snyggt skåp i bra kvalitet.

2026幎4月3日

Hej Åsa.

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde vår kundservice som lÀtt att nå och att du fick bra information inför ditt köp.

HÀrligt ocksÃ¥ att du Àr nöjd med skÃ¥pet och kvaliteten – varmt vÀlkommen tillbaka!

Otroligt bra service

Otroligt bra service, både vid köp och vid hÀmtning av våra möbler.

2026幎4月6日

Hej.

Stort tack för din fina feedback!

Vi Àr vÀldigt glada att du upplevde servicen som genomgående bra, både vid köp och upphÀmtning.

Det betyder mycket för oss – varmt vÀlkommen Ã¥ter!

5぀星のうち2の評䟡

Har bestÀllt en matta sedan 2 veckor

Har bestÀllt en matta sedan 2 veckor och jag har inte fått det Ànnu.

Med vÀnlig hÀlsning, Mariwan

2026幎4月6日

Hej Mariwan.

Tack för ditt omdöme.

Vi har försökt nå dig via telefon för att höra mer om din upplevelse som ligger till grund för ditt omdöme. Utifrån din orderbekrÀftelse kan vi se att hemleverans Àr bokad till det datum som du sjÀlv valde vid bestÀllningen på vår hemsida.

Om du har några funderingar Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss på kundservice@ilva.se eller 040-600 30 00, så hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

Ha en fin dag och tack för ditt omdöme – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

Bra service och bemötande

Bra service och bemötande. Fina möbler.

2026幎4月13日

Hej Marie
Tack för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med både servicen, bemötandet och våra möbler.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Ha en riktigt trevlig dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。